2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570922 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 22:19:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Lanzinin gittiği arap takımının sahibi City nin de sahibi galiba. Yani ordan City e gidebilmek için gitti araplara.
neden direk gitmesin ki ??? :iscrewy: :alala: :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 22:23:01
Dip not: Bu sene lyonun çıkışındaki 2-3 çok önemki isimden, Nabil Fekirin fransada net eline geçen para 300 bin euro

İstatistiği şu, 16 maç 8 gol 6 asist. Ligde.

Bir çok avrupa kulubü peşinde. Tottenham a gidebilir.

Bakın 300 bin euro diyorum.

Bizde kalkıp pektemek için bilmemne için yok 800 e kalacaksa kalsın 1 e razıysa kalsın.

İşte bu yüzden ne türk futbolundan nede beşiktaşdan bir yol olmayacak.

Ha diyebilirsiniz fekir alt yapıdan çıktı, e kardeşim sen çıkartamıyorsan şöyle adamları yine bir yol olmaz senden.
mustafaya 1 milyon üzeri para  :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 22:23:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne demesini istiyorsun. tabiki bu şekilde geçiştirecek , içmeye ayranı olmayan gs nin bile ne havalarda olduğunu görüyoruz ,milletin önünde diz çöküp ağlayarak paramız yok yapamıyoruz mu desin ,sen bari yapma değerli kardeşim.

@ahmet türker abi burada bizimkilere atıfta bulunmak istedim aslında her şeyi göstermenin anlamı yok değerler yitirilmemeli söylemlerle. Bizim 3 yıldır her şeyimiz ortada biraz daha üstü örtülü olmalı söylemlerin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

kardeşim sıkıntı olsaydı zaten sana cevap yazmazdım bile Beşiktaşlılığını bildiğim için ikaz ettim dışardan görünen bu sen bunu hakaret olarak söylemesen bile algı bu yönde değerlerimizi korumalıyız Beşiktaşlılığını sorgulanmasının umrunda olup olmaması bence olmalıki kendine öz eleştiri yapabilesin dışarda öyle insanlar varki suratına tükürmezsin ama Beşiktaşlı olduğunu iddia ediyor ve senin için acıyor asteras maçında bir gurup vardı Beşiktaşa orda ceza aldırmak için ellerinden geleni yaptılar sahaya meşale attılar rakip tribün dibine kadar gidip kavga çıkartmak istediler oda olmadı Beşiktaş taraftarına saldırdılar sonuç 3-5 itin yüzünden bütün Beşiktaş taraftarı yunan polisi tarafından joplandı orda bütün tribün tarafından dışlandılar evet Beşiktaşlılığını ancak başkalarıyla paylaştığında değerlidir. forumlarda yazmamız maçlara gitmemiz yada evde seyretmek varken dışarda izlemek istememizin nedeni budur bütünün bir parçası olduğumuzu hissetmek ben eleştiriden yana bir şey demiyorum yıllarca holoskoyu kötüledik ondan sonra kiralayamadığımız için dert yandık taraftarın bile itip kaktığı birini neden alsınlar biz kendi malımızın neden sürekli piyasasını küçültmeye uğraşıyoruz türkiye tarihinin en golcü kanat oyuncularından olan olcayı sürekli taraftar itin bir tarafına sokup çıkartıyor bunlar yanlış sen bir dersen renkliler on der o zaman kızmayacaksın  ticarette sattığın malı kötüleyemezsin kötülersen elinde patlar batarsın biz messi yi alsak emin ol bu taraftar ilk oynadığı kötü maçta yerin dibine sokar değerlerimizi korumamız lazım mesela geçen sene transfer döneminde yönetime demediklerini bırakmadılar sonra dembaba ile sosa geldi kimsede bir özür mesajı yayınlamadı holoska artı bir miktar para lafını biz Beşiktaşlılar çıkardı peki sonrasında tvlerde dizilere konu olan bu laf hiç içini sızlatmadımı bunun kaynağı sözde takımını çok seven büyük Beşiktaş taraftarıydı. Bilmem ne demek istediğimi anlıyormusun ben artık Beşiktaşımın bu şekilde alay konusu olmasını görmek istemiyorum bununda yolu ilk kendimizi düzeltmekten geçer. Süleyman Sebaya söylenen o laf hala yüzümüze çarpılıyor. Bundan bugün hala ezilmiyormuyuz. işte bir daha böyle durumlara düşmememiz lazım hem kendimiz için hemde gelecekteki Beşiktaşlılara bırakacağımız kötü bir miras olmaması için                       
@Necmi abi sende haklisin belki derdimi biraz agir bi dille anlatmış olabilirim lakin böyle de acı gercekler var mesela  gese taraftari buragin anasina sover ama gol attiginda sevinir böyle acınası bi taraftar biz her zaman realist yaklasiriz olaya olmuyosa olmuyodur bi sıkıntı vardır evet kendimizi bazen kontrol edemeyip holosko+para gibi sacma sapan seylerde çıkartıyoruz buda kötü bisey kendimi holosko yerine koyuyorum ve boyle bi durumda gururum incinir ama ben dikkat ettiysen oyuncularin eksik yonlerini söyledim çöp kelimsinide o anki duygularimi öyle ifade ettigi icin kullandim ama besiktas taraftarinin bağrı yanık suan guluyoz belki ama icimiz kan agliyo ligimizde suan faşist bi sistem var belkide biz fazla mazlum davraniyoruzdur fazla efendi oluyoruz...hepimiz boynu bükük bi sekildeyiz suan evimiz yok derbi kazanamiyoruz hersey derbi deil tabi ama BEŞİKTAŞ gurururumuz inciniyo o renklilere karsi bu yuzden artik duygularimizi en kotu sekilde sertce ifade ediyoruz bugün gsnin yenilmesini cok istedim onlarla karsilasmak kötü olurdu yensek siz anca bizi burda yenersiniz yenilsek gene yendik sizi derlerdi her durumda bi cikmazdayiz nasil bu hale gelebildik abi  :s20: 2.yari her ikisinide catur cutur yenip sampiyon olacaksinki herkes yumrugumuzun gücünü bilsin
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 22:34:54 Dogan ]

Çevrimdışı Türkay

neden direk gitmesin ki ??? :iscrewy: :alala: :alala:

Lanzini baya gelecek vaat eden biri onu kaptırmamak için ve daha pişmesi için gitmiş olabilir araplara.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı altan0348

tolgay arslan yüzde 40 ihtimalle beşiktaş'a geliyor :) gözünüzaydın..

http://www.transfermarkt.de/tolgay-arslan/profil/spieler/53536

Çevrimdışı Anil

tolgay arslan yüzde 40 ihtimalle beşiktaş'a geliyor :) gözünüzaydın.

imkanlar dahilinde en iyi transfer olur. Müthiş bir oyuncu

Çevrimdışı murat

tolgay arslan yüzde 40 ihtimalle beşiktaş'a geliyor :) gözünüzaydın..

Yüzde 40 ihtimal biraz az olmuş.okuduğuma göre 500 bin euro önerilmiş.makul ücretlerlerlede transfer yapılabiliyor muş demekki.senelerce bunun gibi oyunculara 2-3 hatta 8 bile vermişliğimiz var.artık gerçekler suratımıza en ağır şekilde vurulmaya başladı.Türkiye liginde 3.5 milyon euro alan türk oyuncu bile var.mottada eseri 500 -800 bin eurodur işte.önemli olan sizin ona ne katabileceğiniz.bruma da 1.5-2.5 arası bir şeydir ama neredeyse 10 katını verdiler.aklını başına almayan ya avrupadan men ya küme düşme ,para cezası yada transfer yasağıyla karşı karşıya kalır.bir sağ bek almak bu kadar zor olmazdı işler eskisi gibi yürüseydi.500 fazla verip al demek kolay .belki 50 bin doların hesabı yapılıyor.eleştiri yaparken ffp kriterlerini de düşünerek yapın.fener sadece 1 transfer yaptı gs ise yapmayı bırakın elindeki adamları kaptırmamanın derdinde.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi sende haklisin belki derdimi biraz agir bi dille anlatmış olabilirim lakin böyle de acı gercekler var mesela  gese taraftari buragin anasina sover ama gol attiginda sevinir böyle acınası bi taraftar biz her zaman realist yaklasiriz olaya olmuyosa olmuyodur bi sıkıntı vardır evet kendimizi bazen kontrol edemeyip holosko+para gibi sacma sapan seylerde çıkartıyoruz buda kötü bisey kendimi holosko yerine koyuyorum ve boyle bi durumda gururum incinir ama ben dikkat ettiysen oyuncularin eksik yonlerini söyledim çöp kelimsinide o anki duygularimi öyle ifade ettigi icin kullandim ama besiktas taraftarinin bağrı yanık suan guluyoz belki ama icimiz kan agliyo ligimizde suan faşist bi sistem var belkide biz fazla mazlum davraniyoruzdur fazla efendi oluyoruz...hepimiz boynu bükük bi sekildeyiz suan evimiz yok derbi kazanamiyoruz hersey derbi deil tabi ama BEŞİKTAŞ gurururumuz inciniyo o renklilere karsi bu yuzden artik duygularimizi en kotu sekilde sertce ifade ediyoruz bugün gsnin yenilmesini cok istedim onlarla karsilasmak kötü olurdu yensek siz anca bizi burda yenersiniz yenilsek gene yendik sizi derlerdi her durumda bi cikmazdayiz nasil bu hale gelebildik abi  :s20: 2.yari her ikisinide catur cutur yenip sampiyon olacaksinki herkes yumrugumuzun gücünü bilsin
boş ver yenildikleri takımı yenmek daha keyifli  onlarda biliyor hakem desteğini Beşiktaşın nasıl katledildiğini o yüzden esas ölçüyü onların hezimete uğradıkları rakiplerle yaptığımız maçlar belirliyor isyan etmene gerek yok her şey ayen beyan ortada bunu halk zaten biliyor ve emin ol hiç bir şey yapanın yanına kâr kalmaz

Çevrimdışı ozan062

bilic bi yandan gs gelmedi diye seviniyordur bende riverin gelmesiyle yarınki macın iyi bir olcu olacagını dusunuyorum

bu arada pazartesi ve salı transferlerin biteceğini dusunuyorum :eyes
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Doğukan E.

Tolgay Arslan hakkında bi yorum yapabilicek arkadaşımız abimiz var mı ? Daha önceden de yapılmıştır fakat görememişiz..

Çevrimdışı Orhan_

"Başarıya aç bir futbolcu topluluğumuz var. Bu sene gelecek olan şampiyonluk onların açlıklarını daha da arttıracaktır. 1 şampiyonluk hiçbir zaman yetmez. Gelecek şampiyonluk rakiplerimizle olan farkı azaltacaktır. Maddi olarak düzlüğe çıkmamızı sağlayacak, futbolcularımız artık birer "kazanan" olacaktır. Bize güvenen sponsorlar mutlu olacaktır. Herşeyden önemlisi taraftar birliği için önemli bir adım olacaktır. Şu an bölünmüş taraftarı "söylemler" değil ancak dürüst bir başarı aynı dilde konuşmaya sevkeder. Hepimiz şunun farkındayız sanırım, şu an ki kadromuz şampiyonluk için yeterli değil. Başaramayacaklarından değil, engelleri aşma konusundaki tecrübesizliklerinden. Bizi ne şampiyon yapar sorusunun cevabı ise nettir; TECRÜBELİ KAZANAN FUTBOLCU TRANSFERİ... Hadi başkan alın yetiştirin kampa şu ortasaha ile sağbeki. Alın da şampiyon olalım. Şampiyon olalım da renklilere karabasan gibi çökelim. Medyanın hakemin bahanesi kalmasın. Ligtv den Tümer bozulsun, Ntv den Hasan şaşırsın, Rasim'i afakanlar bassın, Aziz morarsın, Abdurrahim altına kaçırsın. Şu işi hızlıca ve güzelce halledin. Bazı şeylerin getirisi 300 400 bin eurodan daha değerli olacaktır bu sefer" diye haykırasım geliyor  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 23:35:32
"Başarıya aç bir futbolcu topluluğumuz var. Bu sene gelecek olan şampiyonluk onların açlıklarını daha da arttıracaktır. 1 şampiyonluk hiçbir zaman yetmez. Gelecek şampiyonluk rakiplerimizle olan farkı azaltacaktır. Maddi olarak düzlüğe çıkmamızı sağlayacak, futbolcularımız artık birer "kazanan" olacaktır. Bize güvenen sponsorlar mutlu olacaktır. Herşeyden önemlisi taraftar birliği için önemli bir adım olacaktır. Şu an bölünmüş taraftarı "söylemler" değil ancak dürüst bir başarı aynı dilde konuşmaya sevkeder. Hepimiz şunun farkındayız sanırım, şu an ki kadromuz şampiyonluk için yeterli değil. Başaramayacaklarından değil, engelleri aşma konusundaki tecrübesizliklerinden. Bizi ne şampiyon yapar sorusunun cevabı ise nettir; TECRÜBELİ KAZANAN FUTBOLCU TRANSFERİ... Hadi başkan alın yetiştirin kampa şu ortasaha ile sağbeki. Alın da şampiyon olalım. Şampiyon olalım da renklilere karabasan gibi çökelim. Medyanın hakemin bahanesi kalmasın. Ligtv den Tümer bozulsun, Ntv den Hasan şaşırsın, Rasim'i afakanlar bassın, Aziz morarsın, Abdurrahim altına kaçırsın. Şu işi hızlıca ve güzelce halledin. Bazı şeylerin getirisi 300 400 bin eurodan daha değerli olacaktır bu sefer" diye haykırasım geliyor  :ishock:  :ishock:
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: imza imza imza   :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 23:51:38
Tolgay Arslan hakkında bi yorum yapabilicek arkadaşımız abimiz var mı ? Daha önceden de yapılmıştır fakat görememişiz..
valla benim şahsi görüşüm en azından bu senelik devam eden yabancı kontenjanı problemi varken atibanın yokluğunda necibin yerine  çok daha faydalı olacak bir transfer olur.Dortmund alt yapısında yetişmesi iyi bir referans , "size" olarak çok yüksek  durmuyor ama veli kavlak da size olarak small diyebileceğimiz oyuncu . Geçen gün çağrı hocam ikili mücadelelerde biraz zayıf kaldığından bahsetmişti ben o kadar izlemedim açıkçası benim sadece video lardan izlediğim kadarıyla ayağı tam ihtiyacımız olan oyuncu kadar düzgün , tekniği hayet iyi dikine oynamayı seven ek olarak kesici olarak da iş yapan birisi .Klasik bir 8 numara ozinin oyunda daha fazla içinde olanı gibi aynı zamanda topla buluşmayı seven de bir yapısı var .Beni endişelendiren geriye kadar gelip oyunu kurup kurmaması .Oyun sıkıştığında fernandes gibi geriye kadar gelip topu çıkarıyor mu o kadar izleme şansım olmadı bu soruya da çağrı  hocam cevap verir  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Pazartesi birşey olacak hissediyorum  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Pazartesi birşey olacak hissediyorum  :D

Aynen yansın ortalık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

çok bilindik koyunların yünü hikayesi vardır ya işte o artık geçerli değil.gelr gider dengene bakıyorlar belli bir miktardan fazla açık veremiyorsun.yani 300 -500 fazla verelim gelecek sene şampiyon olalım oradan gelecek gelirle fazlasıyla kazanırız mantığı uefa tarafından sicili bizim gibi köü ve lobisi zayıf ülkelerde yaptırım olarak geri dönüyor.zaten bu kulüpler hep böyle diyerek bu durumlara geldiler.belli mali disiplin içinde en iyisini almaya çalışıyorlar.belki eskiden 300-400 bin euro fala verelim deselerdi şimdi bu durumda olmazdık maşallah 3-5 milyon fazla verelim birşey olmaz mantığı bizi 300-400 e muhtaç etti.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2015, 00:04:19
beyler o değilde transfer sezonu ne zaman kapanıyor , Fikret Başkan Salah Ake de jong falan derken bizi uyutup transfer yapmamazlık etmez inş.  :D :D :D çünkü ben onda :ishock: :ishock: :kop: o potansiyeli görüyorum hiç affetmez

Çevrimdışı Dogan

Bu konusmanla savasta olsam en ön safta yer alırdım braveheart taki mel gibson gibi beni gaza getirdin suan keske bu yaziyi baskana ulastirma imkanimiz olsaydi duygularimi ifade ettin bu yaziyla beni meftun ettin seni takdir ediyorum :claps: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

beyler o değilde transfer sezonu ne zaman kapanıyor , Fikret Başkan Salah Ake de jong falan derken bizi uyutup transfer yapmamazlık etmez inş.  :D :D :D çünkü ben onda :ishock: :ishock: :kop: o potansiyeli görüyorum hiç affetmez
2 şubatta bitiyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat

bir sağ bek almazsa işi zor gerçekten.tabi atiba ve veli den birini kenara atabilecek bir oyuncu olursa önümüz açılır.yedekleyecek değil bunların bir tık üstü ve çift yönlü olanı.

Çevrimdışı Deniz

Atibayla sözleşme yenilemeyeceklerse ön libero da alsınlar.2. yarı atiba 5 maç oynar gerisinde ya sakatlanır ya da sahada ruh gibi gezer..

Çevrimdışı Tolga

Neyse transferi falan boşverin artık haftaya lig başlıyor herkes unutur nasılsa merak etmeyin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Pazartesi bir cisim yaklaşacak sanırım  :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Daha öncede yazdım eğer sağbek alınacaksa ki bence mutlaka alınmalı, Tolgayda alınmalı (veli-tolgay) yoksa 2. yarı İsmail Köybaşıya mahkum kalacaz.
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 00:22:52 Kemal ]