2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571624 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Dogan

gol pasıda veremiyor ben söyledim onu velinin yanına ön libero olarak devşirmemiz lazım örnek Gökhan keskin gökhan gelirse belki yapar :D adamda pres var dayanıklılık var topa sert aslında ön libero olarak bütün özellikleri taşıyor @Çağrı
abi mustafa arsenal feyenoord macinda gibi oynasin bi sezon onu bi sene sonra 10 milyon euroya okutmazsak ben bisey bilmiyorum gercekten cok ust duzey oynuyodu o kadar rahat calim atip topu rahatca ayaginda tutabiliyoduki bunu herkes yapamaz @Necmi
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:37:57 Dogan ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:36:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sene Arena'da olsaydık şu olacaktı.

Gs ve Fb en az 1 puan alırdık.

Eskişehir ve Rize'yi yenerdik.

Yani 8 puan fazla alırdık. Deplasmanda bu kadar etkili olur muyduk bilmiyorum ama seneye bu olmayacaktır.

Adamlar yürüyerek maç kazanıyor iç sahada sadece baskıyla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:36:49
  • Beşiktaş / Bodrum
abi mustafa arsenal feyenoord macinda gibi oynasin bi sezon onu bi sene sonra 10 milyon euroya okutmazsak ben bisey bilmiyorum gercekten cok ust duzay oynuyodu o kadar rahat calim atip topu rahatca ayaginda tutabiliyoduki bunu herkes yapamaz @Necmi

Gol atamayan forvete Dünyaları bile yapsa kimse 10 milyon euro vermez :)

Umut eşittiy Pektemek gözümde Umut gol de atıyor artı olarak o etmedi 5 milyon euro bile
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Gollerde şöyle bir sıkıntı var.

Gezici hücumcu Pedro'yu çapraz koşuyla alıp götürdüğü zaman Ersan hep pozisyon hatası yapıyor. Hele ki Karabük'ten yediğimiz gol fiyaskoydu.

Kafa ile yediklerimiz de hep merkezden. Beklerin üzerine kafa topu atan sadece Erciyes oldu abi. Hep merkezden yedik. Hep Ersan'ın vurması gerekn bölge.

Son zamanlarda Demba gelmeye başladı merkeze sırf bu yüzden
çağrı yediğimiz goller genelde serbest vuruş ve kornerlerden.takımda genel olarak havadan zayıf.bu bölgeyi havadan 2.5 adamla savunmaya çalışıyoruz.ön libero ve beklerden yardım gelmiyor.sadece rakibi bozmaya çalışırken görüyoruz.pozisyon alıp kafa vururken görmek pek mümkün olmuyor.ben şu anki kadroda ersanı alternatifsiz görüyorum.ersan birebirdede çok hızlı.pedro pozisyon almada daha iyi ersan rakibi kovalamada daha iyi.topla oyunda pedro havadan ersan daha iyi.

Çevrimdışı Tolga

Bu sene Arena'da olsaydık şu olacaktı.

Gs ve Fb en az 1 puan alırdık.

Eskişehir ve Rize'yi yenerdik.

Yani 8 puan fazla alırdık. Deplasmanda bu kadar etkili olur muyduk bilmiyorum ama seneye bu olmayacaktır.

Adamlar yürüyerek maç kazanıyor iç sahada sadece baskıyla.
Gs ölüyor bitiyor deniyor bizle aynı puanda.Fb hocasız falan deniyor 1 puan önümüzde.Tamam stadımız yok olsa durum farklı olabilirdi ama sorun bence şampiyonluk açısından değerlendirdiğim de derbileri çıkarırsak Bilic'ten daha çok ligin kalitesiz olmasıdır.Biz ne kadar iyi olursak olalım onlarda biraz iyi olunca farkeden birşey olmuyor.Zaten seneye Fb'de İsmail Kartal'da olmaz daha zor olur bir lig olur bizim için.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

abi mustafa arsenal feyenoord macinda gibi oynasin bi sezon onu bi sene sonra 10 milyon euroya okutmazsak ben bisey bilmiyorum gercekten cok ust duzey oynuyodu o kadar rahat calim atip topu rahatca ayaginda tutabiliyoduki bunu herkes yapamaz @Necmi
üç sezonda 3 maçını sayamadığımız adama 10 milyon euroyu 1 milyon euro dahil vermezler.pektemeğin avrupada ederi 300 bin euroyu geçmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:42:30
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı yediğimiz goller genelde serbest vuruş ve kornerlerden.takımda genel olarak havadan zayıf.bu bölgeyi havadan 2.5 adamla savunmaya çalışıyoruz.ön libero ve beklerden yardım gelmiyor.sadece rakibi bozmaya çalışırken görüyoruz.pozisyon alıp kafa vururken görmek pek mümkün olmuyor.ben şu anki kadroda ersanı alternatifsiz görüyorum.ersan birebirdede çok hızlı.pedro pozisyon almada daha iyi ersan rakibi kovalamada daha iyi.topla oyunda pedro havadan ersan daha iyi.

Abi fener'e bakalım.

Adamlar bizden çok uzun değil ki.

İki stoperi ve Topal bir de Kuyt uzun 4 adam.

Bizde bir stoper Atiba ve Ba uzun 3 adam.Biz eksikliği her şeye rağmen stoperde yaşıyoruz.

Hele Hele Gs hepisnden kısa. Bekler kısa. Stoper bizimle aynı. Ortasahalar aynı. Kanatlar aynı. Forveti de aynı.

Sorun her takımda merkez bir tane çıkan adam olur hep fix kafaya bizde Ersan o ve malesef..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

muthis sagbek basına yansımayanı buldum sanırım:D

http://www.transfermarkt.com.tr/sueliton/profil/spieler/195604
ooooo alırım bi dal bu adam bizi sampiyon yapar :mj:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:44:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Gs ölüyor bitiyor deniyor bizle aynı puanda.Fb hocasız falan deniyor 1 puan önümüzde.Tamam stadımız yok olsa durum farklı olabilirdi ama sorun bence şampiyonluk açısından değerlendirdiğim de derbileri çıkarırsak Bilic'ten daha çok ligin kalitesiz olmasıdır.Biz ne kadar iyi olursak olalım onlarda biraz iyi olunca farkeden birşey olmuyor.Zaten seneye Fb'de İsmail Kartal'da olmaz daha zor olur bir lig olur bizim için.

Farklı şeyler var Tolga.

Fener deplasmanda iki maç alı mesela.

Birinde kaleci dumrullah topu içeri attı birinde erciyes'te 86'da olmadık penaltı çalındı.

Bizim böyle kazandığımız maç hatıorlıyor musun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:46:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Mayke mi acaba o bek diyeceğim ama bence yine de Linens gelcek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Farklı şeyler var Tolga.

Fener deplasmanda iki maç alı mesela.

Birinde kaleci dumrullah topu içeri attı birinde erciyes'te 86'da olmadık penaltı çalındı.

Bizim böyle kazandığımız maç hatıorlıyor musun?
Tamam da bu ülkede herşey sonuç odaklı sezon bittiğinde Fb şampiyon olursa kim bunları konuşur ki.Heryerde bu böyledir sadece bizde de değil aslında.Fb hakemlerle maç kazandı diyoruz tamam diyoruz da sonuca gelirsek adamlar lider.Sadece yakınmakla kalıyoruz maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Linnes için hala aynı şeyi söylüyorum o iş bence çoktan yattı belli ki oyuncu da artık gelmek istemiyor kulübü de vermemek için elinden geleni yapıyordu zaten.

Çevrimdışı Dogan

bu adamı alsınlar transferi hemen simdi kapatsinlar raziyim ama imkansiz bi transfer gelecegin yildiz sag bek adaylarindan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:54:17
  • Beşiktaş / Bodrum
bu adamı alsınlar transferi hemen simdi kapatsinlar raziyim ama imkansiz bi transfer gelecegin yildiz sag bek adaylarindan

Mayke ve Dede efsane olurdu ama işte ikili paket kafadan 15 milyon euro çekerler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

micah richards a bi ayar ceksek nasil olur acaba bence tukiyede is yapar premier lig ekmegi yemis 1.sinif oyuncu

Çevrimdışı mikartal

P.Franko 4 lü savunmada oynayacak adam degil.savunması yok ancak 3 lü savunmada süpürücü olarak görev yapabilir.(ronaldo gibi ) bizim öndeki adamlarımız iyi takım savunması yapıyorlar, frankonun yetersizligi fazla gözükmüyor, yinede ceza sahasına düşen her top gol oluyor
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 15:10:59 mikartal ]

Çevrimdışı ozan062

robbencik elini timsaha kaptırmıs:D işte simdi gercek besiktaslıdır :icool:

bu arada aynı robbencik sneijderdan daha az maas alıyormus duyurulur
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 15:14:33 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 15:17:27
  • Beşiktaş / Bodrum
robbencik elini timsaha kaptırmıs:D işte simdi gercek besiktaslıdır :icool:

bu arada aynı robbencik sneijderdan daha az maas alıyormus duyurulur

Bayern satmaya karar verdiği ve Robben başka kulübü öncelikli tercih etmediği sürece o transfer olabilir 2 yıl içinde.

Çok şaşırmayın aynı Sneijder transferine benzer olursa da. Mesele o parayı ona yatırmak.

Paranın olduğu yerde çözüm mutlaka üretilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bayern satmaya karar verdiği ve Robben başka kulübü öncelikli tercih etmediği sürece o transfer olabilir 2 yıl içinde.

Çok şaşırmayın aynı Sneijder transferine benzer olursa da. Mesele o parayı ona yatırmak.

Paranın olduğu yerde çözüm mutlaka üretilir.
Peki hangi para :icool:

Çevrimdışı mikartal

bu arada bursa, gs gibi tam kendilerinden beklenilecek olanı yapmış ,ankarada oynamayı kabul etmemiş,maç olimpiyatta.

Çevrimdışı Deniz

şampiyonluk istiyorsak gelecek vaad eden oyuncu değiş şampiyonluk vaad eden oyuncu almalıyız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı dlcs

Büyük maçlarda baskı oluşturamazsan baskı yersin. Bunun ortası olmaz. Onun için ikinci yarı avantajlı olan taraf biziz. Bir şeyler yapması gereken taraf onlar artık. Bunu aştığımız an farkı göreceksiniz. Bilic'i de ozaman eleştirebilirsiniz.

Bunları biliyor muydunuz?

Menejerin t.d'ün kayınçosu olduğu, bir işler çevirdikleri muhabbeti 2006 yaz transfer döneminden beri yapılıyor. En azından ben bu kadarına yetişebildim.

Bunları biliyor muydunuz?  :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şampiyonluk için Transferler şart... sağa adam lazım... her geçen gün alınacak oyuncunun adaptasyon sürecini etkiler...

Çevrimdışı ozan062

Şampiyonluk için Transferler şart... sağa adam lazım... her geçen gün alınacak oyuncunun adaptasyon sürecini etkiler...

bugun baskan cok rahattı 15*16 gün var bitmesine dedi bende orada tabi guzelce ondan bahsettim fakat bu kadar rahat olması pesinden  kupa kaldırma soylemi o anda bende garip tepkiler vermemi sagladı :eyes