2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570104 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:20:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence yonetim Pektemek'le yillik 800.000€ + gol basi 10.000'luk anlasma yapmali... Zaten seneye yine bi sebep bulur sakatlanir (insallah sakatlanmaz da adamin istatistigi sakatliktan yok)..En azindan mac basi ve gol basi primden kurtuluruz..

Mustafaya maç başı bile vermemek gerek bence.

Kombine maç başı verilmeli. Yani 25 maçtan az oynarsa sıfır ücret.

25 ten çok oynarsa toplam 250,000 euro gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Schuster2i gram sevmem yalnız Beşiktaş'ın büyüklüğünü, diğer iki istanbul takımı kadar büyük olduğunu idrak eden bir adamdı.

ben shusterle beraber altınsayın getirdiği ozellikle bunu yazdım :D tigana bu konuda beni mest eden hocalardır bu arada kimse sevmez belki ama carvalhalıda cok begenirim ben
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Bu ne lan.. Daha yeni goruyorum...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:22:34
  • Beşiktaş / Bodrum
ben shusterle beraber altınsayın getirdiği ozellikle bunu yazdım :D tigana bu konuda beni mest eden hocalardır bu arada kimse sevmez belki ama carvalhalıda cok begenirim ben

Carvahal Quaresma'dan bir halt olmayacağını anlayan ama diğerlerindne farklı olarak bunu uygulayabilen nadir adamlardan biri olarak benim gönlümü fethetmişti o zaman.

Yetersizdi o ayrı konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

haydaaa soyle birsey cıkıyor o zaman

bilicle onder hoca anlasamadılar oyuncu ve taktikte sonra o gitti

bu sefer yine aynı bilic yonetimle transfer konusunda anlasamadı

durumu idrak edebiliyorz dimi?? yani aslında burada agır bir inat soz konusu:D bakalım kim kazanacak
bilic e vodafone arenada bi sans daha vermezsek yapabilecegimiz en büyük hata olur umarim boyle bi yanılgıya dusmeyiz transfer konusunda eger mourinho gibi bi adaminiz yoksa valla bilader bizde ortam boyle dersin yonetim ve scout ekibinin ortak ismini alirsin getirirsin bak bakalim bilicin inadi kiriliyomu kirilmiyomu ha inatla istemedigi bi ismide almican tabi o zmn is arap sacina döner bugün maxi yi bilic istemiyosa simdi bilici gönderin razıyım yönetim bence her türlü ister
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:25:41 Dogan ]

Çevrimdışı Fatih

Mustafaya maç başı bile vermemek gerek bence.

Kombine maç başı verilmeli. Yani 25 maçtan az oynarsa sıfır ücret.

25 ten çok oynarsa toplam 250,000 euro gibi.
Abi adam gol atamiyor... Gol basi prim verirsek daha kârli olur... Belki Pektemek'i de atesler...  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:23:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi adam gol atamiyor... Gol basi prim verirsek daha kârli olur... Belki Pektemek'i de atesler...  :D :D

Belki de biz bir şeyleri sorgulamalıyız  :iscrewy:

Belki de forvet değildir Pektemek  :iscrewy:

Stoper veya ön libero mu acaba  :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bu ne lan.. Daha yeni goruyorum...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eto'o Sampdoria'ya gitti fanatik geriden sayıyor.  :)

Çevrimdışı murat

ersanı çok yanlış değerlendiriyorsun çağrı.bu takımın sıkıntısı hava topları bu doğru ama en büyük sıkıntı elimizde yeterli ersan olmaması(topu oyuna sokmasından bahsetmiyorum tabiki :D) takımda uzun oyuncu sıkıntısı var.franco hava toplarında var ama kısa pedro ,ismail, kısa ve hava topları zayıf,atiba biraz veli zayıf,gökhan ,olcay kerim,sosa yok denecek seviyedeler,serdar bölgesine göre eh işte,oğuzhan 0 a yakın,demba da ileride zaten.yedeklerde atınç var oda tecrübesiz.takım karakterinde mücadele var ama hava topu yok denecek seviyede.yediğimiz goller genelde yapılan oraların ceza sahasında altı pasın içine düşmesiyle gerçekleşiyor.bu şekilde değerlendirdiğimizde aslında fizikli bir sol bek ve topla yumuşak iki çam yarması ortasaha lazım bize.

Çevrimiçi Necmi

Ersan'dan iyi oynadığı kesindi abi :)
katılmıyorum çıplak gözle izledim zorla getirilmiş zorla oynatılıyormuş gibiydi. :bandit:

Çevrimdışı Dogan

o bölgede kardan adam olur pektemekten hic olmaz naptin sen yok bide kaleye koyalim :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:27:08
  • Beşiktaş / Bodrum
ersanı çok yanlış değerlendiriyorsun çağrı.bu takımın sıkıntısı hava topları bu doğru ama en büyük sıkıntı elimizde yeterli ersan olmaması(topu oyuna sokmasından bahsetmiyorum tabiki :D) takımda uzun oyuncu sıkıntısı var.franco hava toplarında var ama kısa pedro ,ismail, kısa ve hava topları zayıf,atiba biraz veli zayıf,gökhan ,olcay kerim,sosa yok denecek seviyedeler,serdar bölgesine göre eh işte,oğuzhan 0 a yakın,demba da ileride zaten.yedeklerde atınç var oda tecrübesiz.takım karakterinde mücadele var ama hava topu yok denecek seviyede.yediğimiz goller genelde yapılan oraların ceza sahasında altı pasın içine düşmesiyle gerçekleşiyor.bu şekilde değerlendirdiğimizde aslında fizikli bir sol bek ve topla yumuşak iki çam yarması ortasaha lazım bize.

@MURAT Abi Pedro ve Ersan arasında sadce 1 cm fark var  :biggrinking:

Ersan daha iyi zıpladığı için kafa vuruyor vurabildiği kadar  :biggrinking:

Ersan'ı ben severim ama eğer Pedro oynayacaksa yanında ondan 10 cm daha uzun ve çok sert çok iyi kafa vuran hiç pozisyon hatası yapmayan adam lazım.

Keşke Milosevic hemen oynayabilse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bilic e vodafone arenada bi sans daha vermezsek yapabilecegimiz en büyük hata olur umarim boyle bi yanılgıya dusmeyiz transfer konusunda eger mourinho gibi bi adaminiz yoksa valla bilader bizde ortam boyle dersin yonetim ve scout ekibinin ortak ismini alirsin getirirsin bak bakalim bilicin inadi kiriliyomu kirilmiyomu ha inatla istemedigi bi ismide almican tabi o zmn is arap sacina döner bugün maxi yi bilic istemiyosa simdi bilici gönderin razıyım yönetim benfe her türlü ister

bende istiyorum kesinlikle yeni sezonda onu fakat iki sonucu ben daha cok analiz ediyorum

simdi bu stad sinerji yaratacak bir kere burası net ve o beklediğimiz üst üste sampiyonluklar gelebilir bu cosmayla

yani bilicle devam edersek bu olursa ne ala

tersi olur ise işte bu sefer o sinerjiyi kaybedicez o gerekli atılımı bize geç saglıcak ve bence her anlamda daha zararlı olucaz sundan bahsediyorum bilici devre arasında yollamaktan stada geçtikten sonraki..

yada atıyorum r.koeman  geldi diyelim onunla yeni stada geçtiğimizi farz edelim ve o sekilde bir atılımımı tercih edersin bilicle suan tartısılan hocaylamı ? işte bu ince cizgiyi sezon sonuna dogru belirlemeliyiz diye dusunuyorum...

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Ne guzel gs'ye gidecekti...

Valla Pektemek icin pivot santrfor bile diyyler...

Çevrimiçi Necmi

gol pasıda veremiyor ben söyledim onu velinin yanına ön libero olarak devşirmemiz lazım örnek Gökhan keskin gökhan gelirse belki yapar :D adamda pres var dayanıklılık var topa sert aslında ön libero olarak bütün özellikleri taşıyor @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:30:19
  • Beşiktaş / Bodrum
bilic e vodafone arenada bi sans daha vermezsek yapabilecegimiz en büyük hata olur umarim boyle bi yanılgıya dusmeyiz transfer konusunda eger mourinho gibi bi adaminiz yoksa valla bilader bizde ortam boyle dersin yonetim ve scout ekibinin ortak ismini alirsin getirirsin bak bakalim bilicin inadi kiriliyomu kirilmiyomu ha inatla istemedigi bi ismide almican tabi o zmn is arap sacina döner bugün maxi yi bilic istemiyosa simdi bilici gönderin razıyım yönetim bence her türlü ister

Bu sene bilemem ama seneye Bilic Vodafone Arena ile Beşiktaş'ı yüzde 99 şampiyon yapar adım gibi eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

o dany ismi hala burda geciyo ya o hainin o kiralik katilin yazikki ne yazik gecen seneki halimize bakiyorumda o mactan sonra bi ömür yaslandik hepimiz dany gordugum yerde :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı murat

@MURAT Abi Pedro ve Ersan arasında sadce 1 cm fark var  :biggrinking:

Ersan daha iyi zıpladığı için kafa vuruyor vurabildiği kadar  :biggrinking:

Ersan'ı ben severim ama eğer Pedro oynayacaksa yanında ondan 10 cm daha uzun ve çok sert çok iyi kafa vuran hiç pozisyon hatası yapmayan adam lazım.

Keşke Milosevic hemen oynayabilse.
benim yazımda takım olarak hava topu zaafımız olduğu yazıyor.yediğimiz goller genel olarak şişirme, doldur boşalt,korner,serbest vuruştan geliyor.ersanın aman aman pozisyon hatası yaptığını düşünmüyorum.arasıra sakarlık yapıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:31:03
  • Beşiktaş / Bodrum
gol pasıda veremiyor ben söyledim onu velinin yanına ön libero olarak devşirmemiz lazım örnek Gökhan keskin gökhan gelirse belki yapar :D adamda pres var dayanıklılık var topa sert aslında ön libero olarak bütün özellikleri taşıyor @Çağrı

Aynen öyle Necmi abi kafaya çok iyi çıkıyor  :biggrinking: Çift yönlü olmaz ama Topal kadar iyi çapa olabilir  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Manchester City'nin 08/09 sezonundan bu yana forvete harcadığı para 290 milyon sterlin.

:steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Yeni yabancı kuralından sonra Pektemek ile uygun bir ücrette anlaşılamazsa gönderilmeli.Zaten sezonun yarısını sakat olarak geçiriyor bir de daha fazla alabilmek için inatlaşıyor.Hiç uğraşmaya gerek yok nereye istiyorsa gidebilir kapı orada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:32:42
  • Beşiktaş / Bodrum
benim yazımda takım olarak hava topu zaafımız olduğu yazıyor.yediğimiz goller genel olarak şişirme, doldur boşalt,korner,serbest vuruştan geliyor.ersanın aman aman pozisyon hatası yaptığını düşünmüyorum.arasıra sakarlık yapıyor.

Gollerde şöyle bir sıkıntı var.

Gezici hücumcu Pedro'yu çapraz koşuyla alıp götürdüğü zaman Ersan hep pozisyon hatası yapıyor. Hele ki Karabük'ten yediğimiz gol fiyaskoydu.

Kafa ile yediklerimiz de hep merkezden. Beklerin üzerine kafa topu atan sadece Erciyes oldu abi. Hep merkezden yedik. Hep Ersan'ın vurması gerekn bölge.

Son zamanlarda Demba gelmeye başladı merkeze sırf bu yüzden
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

@Necmi abi pektemekte sakarlık had safhada hakemlerinde durumu malum.o bölgede ya çok daha fazla sakatlanır yada kırmızı ve penaltıya abone olur.

Çevrimdışı Tolga

Bu sene bilemem ama seneye Bilic Vodafone Arena ile Beşiktaş'ı yüzde 99 şampiyon yapar adım gibi eminim.
Ben o kadar emin değilim artık neyse yeni bir tartışma yaratmayayım :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

sözlesmesini uzatirlarsa belki..  :alala: :alala: :alala: