2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571500 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

haşa ve kella  :D ben duyumcu bozuntularindan deilim biseyde idda etmiyorum sadece fikrimi söylüyorum bence 1.8 basının uydurmasidir mustafa onu isterse bu isin olmayacagini bilir hatta 1.5 istesede olmayacagini bilir ben ordan fikir yürütüyorum işte yoksa ben kim duyumcu olmak kim :kop:
Hocam olayin pazarlik asamasi da var... Belki menajerin bi oyunu bu... Fikret Orman'in dun Pektemek bizim evladimiz kalmasini istiyoruz demesinden sonra bugun toplantiya girdiklerinde menajer isi cakalliga vurur...Fiyati yine yuksekten tutar...Haa baskan yer mi yemez mi bilmem... 1.8'der aslinda istedigi 1.3'tur...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:07:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunun yerine rakibinden aldığın sezonun 12 maçının 11'inde iyi oynayan ama sadece Gs karşısından bir hata yapan ve evet o hata sonucunda maçı kaybettiren bir adam alındı.

@Çağrı aynı danny i mi seyrettik şüphelendim kendimden :alala:

Ersan'dan iyi oynadığı kesindi abi :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Hazirlik macini da bu kadar fazla ciddiye almayin...

hadi beni hallettik medyanın dırdırı ve bizdeki sivriler illaki ciddiye alacaktır olusacak durumu bugunden soyleyimde

Yoo aksine hazırlık maçında yeneriz biz onları baskı yok çünkü.

Ama ligde baskı bindiği anda yine kayıp.

soma kupasında gorduk aslında bunu hiç kupa almadı bilic diyoruz ama aldı aslında:D dogru alabilitesi var ama ya alamazsa diyorum işte bircok yerden catlak sesler cıkacak burası net

Ben sindiremem orası kesin. Ama büyük bir ihtimalle finalde gese ile karşılaşacağız ve bizi yine yenecekler.

aynn

[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:10:05 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:08:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Hocam olayin pazarlik asamasi da var... Belki menajerin bi oyunu bu... Fikret Orman'in dun Pektemek bizim evladimiz kalmasini istiyoruz demesinden sonra bugun toplantiya girdiklerinde menajer isi cakalliga vurur...Fiyati yine yuksekten tutar...Haa baskan yer mi yemez mi bilmem... 1.8'der aslinda istedigi 1.3'tur...

Verilmesi gereken de 800'dür. Bakalım aldığı kaç olacak..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Başkan bugun toplantida, Bizim istedigimiz oyunculari teknik heyet istememis olabilir, onlarinkinide biz istememis olabiliriz. Bu cumle bir cok seyi aciklamiyor mu arkadaslar?
o zaman su ana kadar aksamasinin nedeni bu baska aciklamasi olamaz.ama maxi yi mesela bilic yada orman istememe gibi bi durum olamaz heralde yada  inler yada kaboul....hangi oyuncularda anlasmazlik yasamislar merak  ettim simdi :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şunu atlıyorsunuz ama derbi kazanmak büyük takımlar için çok önemlidir.Bu bir yerde güç gösterisidir derbi kazanmadan şampiyon olursun o sıkıntı değil ama gerçek şampiyonluk olur mu sizce.
Bizde derbi havasını kazandıracak o hissi taşıyacak rakibe gösterecek oyuncu yok... kabulleniyoruz rakibi savaşalım derken de hakem çıkıyor

Çevrimdışı Tolga

Olur bence. Baya baya olur keşke 5 yıl böyle şampiyon olsak.

İstediklerini söylesinler. Ama o da olmuyor.
Ben öyle düşünmüyorum kusura bakmayın.Derbiler rekabet açısından çok önemlidir rakibine psikolojik olarak üstünlük sağlarsın bu şekilde.Zaten 5 sezon üst üste şampiyon olacak bir takım varsa ortada o takım derbileri de kazanan bir takımdır yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Şunu atlıyorsunuz ama derbi kazanmak büyük takımlar için çok önemlidir.Bu bir yerde güç gösterisidir derbi kazanmadan şampiyon olursun o sıkıntı değil ama gerçek şampiyonluk olur mu sizce.
En son sampiyon oldugumuz sene kac tane derbi kazandigimiza bakar misin @Tolgaozkhrmn :D

Çevrimdışı Necmi

Atınç geçen sene Çanakkale Dardanelspor'da kiralıktı Necmi abi

Peki şöyle sorayım. O transferi onaylayan destekleyen yönetici kim olursa olsun onun da üstünü çizer misin @Necmi abi?
burda yönetici için farklı düşünürüm teknik ekip zorlarsa yöneticinin fazla seçeneği kalmıyor ama bu konuda ben Başkanıda affedemiyorum asla böyle bir transferi onaylamamalıydı. Hadi Önder bey Beşiktaş değerlerini anlayamadı diyelim ama Başkan için böyle bir şey geçerli değil Dany ve sezer transferleri elinin kiri olarak yapıştı duruyor ve bunlar temizlenmez her iki transferde rakibin elini rahatlatan transferdi bize bir katkısı olmayacağı belliydi görmeleri lazım her yüz Beşiktaşlının 99 u dany nin bizi gs maçında yakacağını söyledi nitekim öyle oldu sokaktaki taraftarın gördüğünü onlarda görecek bu bir hata yada risk olarak değerlendirilmez. Taraftarın boynunu eğdiriyorsan bunun bir bedeli olacaktır. on tane iyi şey yaparsın bazen bir tek kötü şey hepsini alır götürür taraftarı dinleyeceksin taraftara ramen bazı şeyler olmaz şirket yönetilmiyor bir camia yönetiliyor kuralını ona göre oynamak gerekir tamam her konuda taraftar dinlenmez ama yoğun tepkide dikkate alınmalı büyük bir camiayım diyorsan öyle davranacaksın

Çevrimdışı ozan062

o zaman su ana kadar aksamasinin nedeni bu baska aciklamasi olamaz.ama maxi yi mesela bilic yada orman istememe gibi bi durum olamaz heralde yada  inler yada kaboul....hangi oyuncularda anlasmazlik yasamislar merak  ettim simdi :alala:

haydaaa soyle birsey cıkıyor o zaman

bilicle onder hoca anlasamadılar oyuncu ve taktikte sonra o gitti

bu sefer yine aynı bilic yonetimle transfer konusunda anlasamadı

durumu idrak edebiliyorz dimi?? yani aslında burada agır bir inat soz konusu:D bakalım kim kazanacak

Çevrimdışı Tolga

En son sampiyon oldugumuz sene kac tane derbi kazandigimiza bakar misin @Tolgaozkhrmn :D
Derbi kazanmadan şampiyon oluruz onda sıkıntı yok ama gerçek şampiyonluk olmaz bu içime sinmez benim yani onu demek istiyorum :)

Çevrimdışı murat

haşa ve kella  :D ben duyumcu bozuntularindan deilim biseyde idda etmiyorum sadece fikrimi söylüyorum bence 1.8 basının uydurmasidir mustafa onu isterse bu isin olmayacagini bilir hatta 1.5 istesede olmayacagini bilir ben ordan fikir yürütüyorum işte yoksa ben kim duyumcu olmak kim :kop:
mustafa pektemeğin anadolu piyasasındaki ederi 500 bin 700 bin euro civarındadır.bizde gösterdiği perpormansın karşılığı bu kadarda etmez.iyi niyetinden Beşiktaş kulübüne uyumundan fedakarlığından hiç şüphe duymuyorum ama perpormans olmadan bu kulüpte kalması hata olur.ben fenerin pektemeği alacağını düşünmüyorum alırsada hayırlı olsun.bence sezon sonuna kadar balıkesire hayrına verelim.

Çevrimdışı Fatih

hadi beni hallettik medyanın dırdırı ve bizdeki sivriler illaki ciddiye alacaktır olusacak durumu bugunden soyleyimde
Abi bizim en buyuk sikintimiz o zaten...Aninda goy goya geliyoruz... Bilic'ide kendimize benzettik...Adamin derbiler de psikolojik sikintilari var artik... Uzerindeki kazanma baskisini taraftar, medya, yonetim yapmasa bu kadar fazla sikinti olmayacak...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:13:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi bizim en buyuk sikintimiz o zaten...Aninda goy goya geliyoruz... Bilic'ide kendimize benzettik...Adamin derbiler de psikolojik sikintilari var artik... Uzerindeki kazanma baskisini taraftar, medya, yonetim yapmasa bu kadar fazla sikinti olmayacak...

:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Derbi kazanmadan şampiyon oluruz onda sıkıntı yok ama gerçek şampiyonluk olmaz bu içime sinmez benim yani onu demek istiyorum :)
Abi bunu gecen haftalarda da tartistik burada cok fazla... Derbi kazanmayalim 780 sene sampiyon olalim..Benim icin sikinti degil...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:14:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün yazdım bugün de yazmak istemiyorum  :D

Beşiktaş taraftarı iyi insan ama kötü taraftardır. Bilinçli olmak ile her şeyi bilmeyi birbirine karıştıran taraftardır.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat

Ersan'dan iyi oynadığı kesindi abi :)
yok biz farklı dany yi seyretmişiz :tabe: @Çağrı

Çevrimiçi Samet Ç

haydaaa soyle birsey cıkıyor o zaman

bilicle onder hoca anlasamadılar oyuncu ve taktikte sonra o gitti

bu sefer yine aynı bilic yonetimle transfer konusunda anlasamadı

durumu idrak edebiliyorz dimi?? yani aslında burada agır bir inat soz konusu:D bakalım kim kazanacak
İnat falan yok abi.Bütün sorun Bilic bana göre ama şimdi yazarsam düşündüklerimi buraya uyarı alırım yöneticilerden bazı arkadaşlar ekran görüntümü alıp kulübe gönderir daha neler neler . :D

Çevrimdışı Tolga

Abi bunu gecen haftalarda da tartistik burada cok fazla... Derbi kazanmayalim 780 sene sampiyon olalim..Benim icin sikinti degil...
Gerçi ben ona da razıyım artık ama onu da yapamıyoruz maalesef.

Çevrimdışı Dogan

oda olabilir menajer cakallikta yapiyo olabilir ama bizzat mustafanin istemedigini cok ii biliyorum(tahmin ediyorum :D)bence 1 miluon eurodan fazla vermemeli yonetim 3 yillik anlasma  yapican seneye baktin ayni tas ayni hamamsa gönder gitsin artik onu taşıyacak derman kalmadi bizde :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:16:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetimin teknik ekibin her istediğini almaması iyidir hep böyle olmalıdır denge korunduğu sürece.

Zira Bilic transfer konusunda aşırı yeteneksiz. Diğer söylentileri geçiyorum ben.

Oyuncu potansiyeli görme ve seçme konusunda yeteneği çok çok kötü.

Pedro ve Frei'i 1 yıla yakın oturtmasa geçen sene çok daha iyi bir noktada biterdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

evet evet kesinlikle işte bunun aslında tek suclusu durumu buraya getirenlerdir yani bilic alamadı diyelim yerine gelecek her hoca için bu gecerli

bu kadar sene sampiyonluk alamadık artı derbide alamayınca tabi kendi içimizdede aslında bunun olusması cok dogal doldurusa bile gelsek bu dediğim daha mantıklı

egerki olmasa bu durum zaten esas o zaman işi kabullenmişiz demektir onceki sayfada soyledim işte azize oyuncuların yemek veriyor diyorki devre arasında biz lider olacaz diyor

bizimkiler sene bası sampiyon olacaz dediler simdi su son 1-2 aydır hiç agızlarından bu cıkmıyor?:)) yani inanmıslık sorunu yonetimden oyunculara ve en onelisi taraftarlar arasında buyuk

karmasıklıga sahip onun için 2 sene ust uste sampyinoluk hepsini duzeltir yeterki bunu yapacak adamlar riskleri alsın

Çevrimdışı Tolga

Yönetimin teknik ekibin her istediğini almaması iyidir hep böyle olmalıdır denge korunduğu sürece.

Zira Bilic transfer konusunda aşırı yeteneksiz. Diğer söylentileri geçiyorum ben.

Oyuncu potansiyeli görme ve seçme konusunda yeteneği çok çok kötü.
Lokomotiv Moskova örneği var önümüzde zaten.

Çevrimdışı Fatih

Bence yonetim Pektemek'le yillik 800.000€ + gol basi 10.000'luk anlasma yapmali... Zaten seneye yine bi sebep bulur sakatlanir (insallah sakatlanmaz da adamin istatistigi sakatliktan yok)..En azindan mac basi ve gol basi primden kurtuluruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:19:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Schuster2i gram sevmem yalnız Beşiktaş'ın büyüklüğünü, diğer iki istanbul takımı kadar büyük olduğunu idrak eden bir adamdı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli