2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572217 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Ben Nobre'yi unuttum bile zaten attığı golleri hatırlamak imkansız iki elin parmağını geçmiyor sanırım  :biggrinking:

ama gsyi severdi atardı hep
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Ali Sami Yen de kazanmışız :) düşün 10 yılda 1-2 kere sadece  28 Kasım 2010
Biz derbi takımı değiliz olmadıkta... Bunu kabul edelim 
Bi donem fbyi deplasman da gsyi de Inonu'de galibyetler de ambargo koymustuk... Demiroren geldi, bitti...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

fener Q7 alacak alırsa fener durdurulamaz gol makinasına döner  :evillol: bizde bakarız Q7 ye haberiniz olsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:55:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bi donem fbyi deplasman da gsyi de Inonu'de galibyetler de ambargo koymustuk... Demiroren geldi, bitti...

Demirören'in bitirmediği şey mi var..

Yarın çıkar derki ben 500 milyonla bıraktım borcu alın 800 oldu bakın ben başarılıydım..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 13:56:45
  • Beşiktaş / Bodrum
fener Q7 alacak alırsa fener durdurulamaz gol makinasına döner  :evillol: bizde bakarız Q7 ye haberiniz olsun

Quaresma ömrü hayatında bir kez bile içeri deplase olmadı, ceza sahasına girmedi girmez.

Alsınlar Gökhan Gönül'ün önünü de kapatır kendi de gol atamaz tüm sistemi çorba eder ben de nasıl keyiflenirim anlatamam  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

3-4  maç sadece  :evillol:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Be%C5%9Fikta%C5%9F-Galatasaray_derbisi

Çevrimdışı ozan062

:iohmygod: :iohmygod: :bye: :bye: :bye:

Çevrimdışı ALI RIZA

Quaresma ömrü hayatında bir kez bile içeri deplase olmadı, ceza sahasına girmedi girmez.

Alsınlar Gökhan Gönül'ün önünü de kapatır kendi de gol atamaz tüm sistemi çorba eder ben de nasıl keyiflenirim anlatamam  :biggrinking:
hücüm hatları tam makina olur Almeida kaçırdıklarını sow ve emenike affettemez...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:00:28
  • Beşiktaş / Bodrum
hücüm hatları tam makina olur Almeida kaçırdıklarını sow ve emenike affettemez...

Emenike bitiricilik olarak Almeida'dan bile kötü forvet @ALI RIZA  :biggrinking:

O sistemde hiçbir şey yapamaz Quaresma.

Quaresma'ya sistemsiz kontra atak oynayan Eskişehir tipi takımlarda senede 13-15 gol atar. Bknz. Erkan Zengin

Keşke alsa Erkan'ı Fener. Başına büyük bela alacak alınca.
[ Son Düzenleme: 17 Ocak 2015, 14:02:41 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fanatiğin haberi bu abi. Yine sallamışlar ortalık duruldu diye bizim milletimiz de inanıyor işte.  :)

Çevrimdışı Tolga

Gs ile oynadığımız son 9 maçta 3 beraberlik 6 mağlubiyet

Fb ile oynadığımız son 9 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

fener almaz q7 falan
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum

Fenerle dengeli yine hiç olmazsa. ( KENDİNİ AVUTUYOR )
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

acık konusayım bilic aksam riverin yenmesini arzu ediyor kesinlikle bu konuda iddaalıyım yok eger gs yenerse yarınki olası yenilgi cok buyuk seyler yaratır ust uste ikinci kez gsye ve hamzaya yenildiğini bilmiyorum kacımız sindiricez

Çevrimdışı ALI RIZA

Derbi takımı değiliz derbileri kazanmayalım anadolu tüm takımları yenelim puan vermeyelim yeterli benim için anadolu takımlarına bile bedava puan veriyoruz... kayseri ç.rize... 6 puan gitti

Çevrimdışı Dogan

:alala:
Sene basinda Pekteme'e teklif gelseydi buradan gitmemesini isteyen bir kac kisi cikardi... Medyayla filan alakasi yok bu olayin...

Neden senin 1.5 istiyor diyisine inanalim ki, kulube bir yakinligin mi var? Medya en azindan orada yatip kalkiyor... Senin de kaynagin varsa buyur...
haşa ve kella  :D ben duyumcu bozuntularindan deilim biseyde idda etmiyorum sadece fikrimi söylüyorum bence 1.8 basının uydurmasidir mustafa onu isterse bu isin olmayacagini bilir hatta 1.5 istesede olmayacagini bilir ben ordan fikir yürütüyorum işte yoksa ben kim duyumcu olmak kim :kop:

Çevrimdışı ZEKI

Başkan bugun toplantida, Bizim istedigimiz oyunculari teknik heyet istememis olabilir, onlarinkinide biz istememis olabiliriz. Bu cumle bir cok seyi aciklamiyor mu arkadaslar?

Çevrimdışı Tolga

Fenerle dengeli yine hiç olmazsa. ( KENDİNİ AVUTUYOR )
Şu tablo tam bir rezalet yani diyecek birşey yok.

Çevrimdışı Fatih

acık konusayım bilic aksam riverin yenmesini arzu ediyor kesinlikle bu konuda iddaalıyım yok eger gs yenerse yarınki olası yenilgi cok buyuk seyler yaratır ust uste ikinci kez gsye ve hamzaya yenildiğini bilmiyorum kacımız sindiricez
Hazirlik macini da bu kadar fazla ciddiye almayin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:05:52
  • Beşiktaş / Bodrum

Yoo aksine hazırlık maçında yeneriz biz onları baskı yok çünkü.

Ama ligde baskı bindiği anda yine kayıp.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Derbi takımı değiliz derbileri kazanmayalım anadolu tüm takımları yenelim puan vermeyelim yeterli benim için anadolu takımlarına bile bedava puan veriyoruz... kayseri ç.rize... 6 puan gitti
Şunu atlıyorsunuz ama derbi kazanmak büyük takımlar için çok önemlidir.Bu bir yerde güç gösterisidir derbi kazanmadan şampiyon olursun o sıkıntı değil ama gerçek şampiyonluk olur mu sizce.

Çevrimdışı murat

Bunun yerine rakibinden aldığın sezonun 12 maçının 11'inde iyi oynayan ama sadece Gs karşısından bir hata yapan ve evet o hata sonucunda maçı kaybettiren bir adam alındı.

@Çağrı aynı danny i mi seyrettik şüphelendim kendimden :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2015, 14:07:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu atlıyorsunuz ama derbi kazanmak büyük takımlar için çok önemlidir.Bu bir yerde güç gösterisidir derbi kazanmadan şampiyon olursun o sıkıntı değil ama gerçek şampiyonluk olur mu sizce.

Olur bence. Baya baya olur keşke 5 yıl böyle şampiyon olsak.

İstediklerini söylesinler. Ama o da olmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Başkan bugun toplantida, Bizim istedigimiz oyunculari teknik heyet istememis olabilir, onlarinkinide biz istememis olabiliriz. Bu cumle bir cok seyi aciklamiyor mu arkadaslar?
Al birini Vur Ötekine... bir birilerine üstünlük peşinedeler BJK düşünen yok ileriyi sadece günü kurtarmak peşindeler 1 puan lider gerisinde 2. sıradasın al oyuncu şampiyonluga dogru ilerle...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben sindiremem orası kesin. Ama büyük bir ihtimalle finalde gese ile karşılaşacağız ve bizi yine yenecekler.