2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579549 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

oziyi olcayı toplam 1.5 milyona getirdi diye biliyorum bence çok boş adam değil ibrahim altınsay  :bandit:
Ozi çok mu iyi oyuncu acaba iyi oyuncu olsa durduğu yerde saymaz arsenal de bize göndermezdi. Ozi Türkiye'de mükemmel oyuncu olur avrupa da vasat .

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Kulübü, gurbetçi futbolcu Tolgay Arslan'ın transferinde sona çok yaklaştı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlı yöneticiler Tolgay Arslan'ın transferinde ciddi mesafe kat etti.

Taraflar arasında ufak tefek pürüzlerin kaldığı görüşmelerde Beşiktaşlı yöneticiler Tolgay'a bir an önce imza attırıp, Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyor.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:00:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ozi çok mu iyi oyuncu acaba iyi oyuncu olsa durduğu yerde saymaz arsenal de bize göndermezdi. Ozi Türkiye'de mükemmel oyuncu olur avrupa da vasat .
öyle de 500 bin euro diyorum endütrileşen futbol piyasasında yabancı sınırlamasının olduğu bir ligde gelebilecek en ii paraya geldi ozi .Ayrıca bu seneye kadar da senelik 400 bin euroya oynadı Avrupada da muhtemelen bu fiyatlara oynardı ama Türkiyede resmen bedava

Çevrimiçi Samet Ç

öyle de 500 bin euro diyorum endütrileşen futbol piyasasında yabancı sınırlamasının olduğu bir ligde gelebilecek en ii paraya geldi ozi .Ayrıca bu seneye kadar da senelik 400 bin euroya oynadı Avrupada da muhtemelen bu fiyatlara oynardı ama Türkiyede resmen bedava
Ben Türkiye standartları için kötü oyuncu demiyorum bizim ligde iş görür ama Avrupa'da top oynayamaz. Benim anlatmak istediğim İbrahim Altınsay'ı taraftar çok büyütüyor. 2 tane doğru hamlesi var ise 5 tane yanlış hamlesi de vardı.

Çevrimdışı ozan062

çok abartıyorlar hocam adam sanki Matias Sammer.

zaten ona bu soruluyor bu işi iyi anlıyormusun diye

dediği sey aslında herseyi acıklıyor.

ben arastırma yapıyorum kendi kafamdaki oyuncular ayrı bazı guvendiğim kişilerden aldıgım oyuncular kenarda birde menejerler yoluyla aldıgım oyuncular var ve bunları tek tek inceleyip maliyet performans analizleri yapıp, onu izliyenlere ulasıp arastırmak   en son kararı ben  veriyoruma benzer birsey soyledi skyturkte bi roportajında

yani bu işi iyi biliyor diye birsey yok kendinide bu konuda zaten hayli titiz

mesela guntekin onay genclerbirliğinden irfan diye bircocugu cok begeniyormus mesela:)) bakalım onun gozu yakında ortaya cıkacak iyimiymiş kotumuymus:))

bu bütün iyi goz dediklerimiz diego costada patladı mesela:)) bu iş hiçbir zaman kesin kanaat getiremez sonucta insan faktoru var
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Hazırlık maçı 11'imiz:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Necmi abi belki kızacak bana ama malum site özel haber yapmıs Tolgay Arslan bitti küçük pürüzler kaldı diye.

Çevrimdışı Tolga

Yine transferler sıcak yaz günlerine kaldı desenize :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:16:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olcay Şahan transferini yanlış bulan Onay;

"Almanya Ligi'nde açık ara küme düşen Kaiserslautern'de 13 maç oynamış Olcay Şahan'a neden 1.000.000 Euro para verdiler?
Bu oyuncuyu kim Beşiktaş'a önermiş? Ben bunları merak ediyorum. Bunlar benim merak ettiğim şeyler. Böyle bir şey olabilir mi?
 Kaiserslautern'in 250.000 Euro verdiği adama 1.000.000 Euro para verdiler. Nasıl bir dünyada yaşıyorlar, nasıl bir takım sahaya çıkaracaklar?

Güntekin  :kop: :kop: :kop:

Olcay'ı ısrarla isteyen Aybaba'ydı. Oğuzhan'ı getiren Altınsay sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen olaylardan sonra duyum yazmama kararı aldım o yüzden paylaşım yapmıyoruz bu konuda.

Ama 3 yıllık anlaşıldığı söylendi Tolgay ile bana 3 gün önce. Bekleyip görelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

baskanın ntvspora yaptıgı acıklamadan bircok sey cıkardım oncedende soyledim ya kiralık oyuncular bol bol alınacak yada alacaklarımız gencleri hemen gondericez kiralıklara  veya paf takımlara

aynı sekilde yabancı kuralı bizi etkilemez diyor baskan fakat etkilemeli oyle sacma seymi olur zaten yetenekli türk yok yada soyle diyelim yatırım yapılacak adam yok

ama durduk yere yine kabiliyetsiz adamları takıma doldurursak ugurlar gibi bu seferde uzun yıllar sampiyonluklarımızı engellersin baskan yapma etme

bilic oguz aksoy var ortasaha istemiyorum diyebilir mac kadrosunda gordum simdi

mac linki bulursanız atın bana:D
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 19:26:41 ozan062 ]

Çevrimdışı Deniz

O kadar da emin konuşmamak lazım Deniz Berat Çetinkaya ve Mehmet Akgün de onun transferleriydi  :icool:
Akgunu sakatlik yedi berata sans verilmedi.oguzhan da onun transferiydi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:27:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Akgunu sakatlik yedi berata sans verilmedi.oguzhan da onun transferiydi :)

Akgün 10 yıl sakatlanmasa da Berat'a 10 yıl şans verilse de olmazdı ha olurdu ama anca Balıkesirspor'da :)

Oğuzhan'ı kazandırdığı için şükürler olsun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:31:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Olcay Şahan transferini yanlış bulan Onay;

"Almanya Ligi'nde açık ara küme düşen Kaiserslautern'de 13 maç oynamış Olcay Şahan'a neden 1.000.000 Euro para verdiler?
Bu oyuncuyu kim Beşiktaş'a önermiş? Ben bunları merak ediyorum. Bunlar benim merak ettiğim şeyler. Böyle bir şey olabilir mi?
 Kaiserslautern'in 250.000 Euro verdiği adama 1.000.000 Euro para verdiler. Nasıl bir dünyada yaşıyorlar, nasıl bir takım sahaya çıkaracaklar?

Güntekin  :kop: :kop: :kop:

Olcay'ı ısrarla isteyen Aybaba'ydı. Oğuzhan'ı getiren Altınsay sadece.
güntekin onay bence kendisini çok bilgili zanneden süslü laflı kullanıp modern futbol gerçekleri diye cümleye giren birisi , Kesinlikle boş bir insan değil ayrıca kağıt üzerinde baktığın zaman eleştirileri haklı dursa da çok beğenmiyorum

Çevrimdışı Deniz

Akgün 10 yıl sakatlanmasa da Berat'a 10 yıl şans verilse de olmazdı ha olurdu ama anca Balıkesirspor'da :)

Oğuzhan'ı kazandırdığı için şükürler olsun :)
Berata hiç şans verilmedi ki :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

güntekin onay bence kendisini çok bilgili zanneden süslü laflı kullanıp modern futbol gerçekleri diye cümleye giren birisi , Kesinlikle boş bir insan değil ayrıca kağıt üzerinde baktığın zaman eleştirileri haklı dursa da çok beğenmiyorum
Mehmet Güntekin onay aslında lafını esirgemeyen sivri dilli biri olduğu için arada böyle patlıyor.Ne düşünüyorsa söylüyor.Olcay konusunda yanıldı evet ama hangimiz olcaydan bu performansı bekliyorduk?Ben beklemiyordum açıkça söyleyim.Olcay herkesi yanılttı performansıyla.Güntekin bazen çok yanlış konuşuyor ama genel anlamda tahlilleri iyi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:43:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Güntekin bilgili ama kibirli , sonuca göre yorum yapan bir Beşiktaşlı.

Malesef tam olarak Beşiktaş taraftarının yüzde 90'ı gibi.

Bu yüzden çok seviliyor. Oysaki yorumları çoğu zaman sağlıksız.

Bariz hiç sevmediğim yönleri var. Anlamsız İtalyanca ya da İspanyolda köklü kelimeleri Türkçesini kullanmak varken kullanır fazlasıyla.

İnsan  olarak iyi olabilir ancak ben tutmuyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

veliyle sozlesme uzattık hemencecik sakatlandı

her zaman soylerim ya 1 sene bırakmadan sozlesme uzatacaksın yada bıraktıysanda son gun imzalatacaksın yoksa boyle seylerle karsılasıyoruz umarım uzun olmaz donusu malum kırmızı kartıda ertelenmisti

Çevrimdışı ALI RIZA

olcay geldiğinde samet her maç sahaya çıkışında küfür ediyordum  :evillol: 11 Q7 yerin bunu getirdiklerinde  :photo: olsun gene ediyorum ama  :steamed:

Çevrimdışı Tolga

olcay geldiğinde samet her maç sahaya çıkışında küfür ediyordum  :evillol: 11 Q7 yerin bunu getirdiklerinde  :photo: olsun gene ediyorum ama  :steamed:
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizim bugun kü maç hangi kanalda Neymar vs takımı vardı ya  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 19:58:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Hazırlık maçı 11'imiz:

Ben de bunu anlamam işte.

Madem abuk subuk kadro ile çıkacaksın neden bu kadar erken hazırlık maçı ayarlarsın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

yeni ve fazla sans bulamayan oyunculari deniyor iste bunun nesi kotu

Çevrimdışı Türkay

smart spor linki var mı  :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 20:04:40
  • Beşiktaş / Bodrum
yeni ve fazla sans bulamayan oyunculari deniyor iste bunun nesi kotu

Takımın neredeyse tamamı yedek olduğu için yeni gelenlerde sisteme adapte olamaz bu tür maçlarda tabi benim görüşüm.

Benim gözümde 10 oyuncun as olmalı yeni gelen atıyorum Ersan'ın yerine girmeli sadece bakalım takımın içinde nasıl gözükecek diye.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli