2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580125 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Geovani

Mahmut Uslu : '' Gs 4. yıldızı takacam diyor, Şampiyonluklarından 4 tanesi Beşiktaş'ın önce o 4 Şampiyonluğu asıl sahibine iade etsinler ''

Akşam kol böreği var menüde, yermisiniz diye sormuş . Bakalım davete icabet edecekler mi, yoksa toklar mı .

Hahaha kemal kardeşim bu sayfaya renk katan yorumlarını zevkle okuyorum.. Espriler ince güzel :) :)  yesinler birbirlerini ama bişeyi unutmuş 4 gese 1 febeden alacaklıyız
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ozan062

Mahmut Uslu Galatasaray'a b*k atıcağına önce kendisi bizden çaldıkları şampiyonlukları iade etsin. (2004-2007) Ben Fenerbahçe kadar yüzsüz bir kulüp daha görmedim :akuma:

tff 1959 dan sonrasını sayıyor oncesini saysaydı hiçbirinin esamesi okunmazdı haberleri varmı acaba :uhohu: :dontknow:

esas o zaman onlar ath madrid biz realmadrid olacaktık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı f_madida

Yabancı kuralı 4 yıl boyunca geçerli olacak demişler güler misin ağlar mısın.

Ben aldım yaptım kontratları 4 yıl ambargo koydum lige diğer takımlar ağladı.

Ne olacak bana 4 yıl sonra 2019 geldiğinde bu böyle pek hoş olmadı 8 taneye iniyoruz gönder 6 tanesini mi diyeceksin.

Ulan bir işi tam yapın be. Bir işi tam yapın.

Demiroren 4 yil boyunca gecerli dediyse 4 ay icinde degisir o kural...    :D

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

Hahaha kemal kardeşim bu sayfaya renk katan yorumlarını zevkle okuyorum.. Espriler ince güzel :) :)  yesinler birbirlerini ama bişeyi unutmuş 4 gese 1 febeden alacaklıyız

Eyvallah üstat güzel yazın için, güzel bakan güzel görür :) Bende hepinizi zevkle takip ediyorum  :claps:

Çevrimdışı f_madida

tff 1959 dan sonrasını sayıyor oncesini saysaydı hiçbirinin esamesi okunmazdı haberleri varmı acaba :uhohu: :dontknow:

esas o zaman onlar ath madrid biz realmadrid olacaktık

fenerliler bayagi bir ugrasiyor bu is icin ama gsnin hic isine gelmediginden onaylanma ihtimali dusuk, bize de yarar halbuki.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi blackeagle35

Mustafa Pektemek ile gönül bağımız olduğunu açıklamış Fikret Orman..Geçtiğimiz günlerde Bilic ile aile gibi olduğumuzdan bahsetmişti..Bu kriterlerin bu şekilde olması,objektif olmaması ya da en azından bu şekilde yansıtılması profesyonel bir takım için kabul edilemez..Bu Mustafa Pektemek bu takıma ne katmış,hangi sebeplerle bu paraları teklif ediyorsunuz,hatta sözleşme uzatma teklifinde bulunuyorsunuz..O iyi çocuk,bu şöyle efendi..Bize ne bundan..

Çevrimdışı Kemal

Kanat dediğin Pektemekse, Allah aşkına bırakın gitsin , zaten seneye bedavaya sözleşme imzalamayıp Fb ye geçecek .

Tarihe dikkat, ne zamandan belliydi böyle yapacağı.

Çevrimdışı Anıl

Tarihe dikkat, ne zamandan belliydi böyle yapacağı.
Tarih harika :D

Çevrimdışı ozan062

Mustafa Pektemek ile gönül bağımız olduğunu açıklamış Fikret Orman..Geçtiğimiz günlerde Bilic ile aile gibi olduğumuzdan bahsetmişti..Bu kriterlerin bu şekilde olması,objektif olmaması ya da en azından bu şekilde yansıtılması profesyonel bir takım için kabul edilemez..Bu Mustafa Pektemek bu takıma ne katmış,hangi sebeplerle bu paraları teklif ediyorsunuz,hatta sözleşme uzatma teklifinde bulunuyorsunuz..O iyi çocuk,bu şöyle efendi..Bize ne bundan..

aynn öyle özellikle boyle bir ortamda duygusallıga yer yok pektemekten cok daha iyi sürekli devamlılıgı olan insanlar var en azından mac kazanırken katkısıyla beni zarardan kurtarır ama bu arkadas tam tersi saglık masraflarıyla hayli zararlı cıkıyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 17:47:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mahmut Uslu Galatasaray'a b*k atıcağına önce kendisi bizden çaldıkları şampiyonlukları iade etsin. (2004-2007) Ben Fenerbahçe kadar yüzsüz bir kulüp daha görmedim :akuma:

:claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 17:50:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Başından ititbaren sayılırsa tüm kupalar fener 6-7 kupa farkla birinci oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Biz ikinciyiz Gs 14-15 kupa altta kalıyor yaklaşık.

Normalde sayılmalı. Tüm Avrupa ligleri sayıyor çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Adam resmen yaşladı ya..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 17:56:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe

18 Lig

14 İstanbul Ligi

6 Milli Küme

3 Türkiye Futbol Şampiyonası

Toplam 41

Beşiktaş

13 Lig

13 İstanbul Ligi

3 Milli Küme

2 Türkiye Futbol Şampiyonası

Toplam 31

Galatasaray

19 Lig

7 İstanbul Ligi

1 Milli Küme

Toplam 27

Alıntıdır.
[ Son Düzenleme: 16 Ocak 2015, 17:59:41 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:02:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Bekleyip göreceğiz.

Kiralıklarla doldurmazlar umarım takımı.

Gs'nin Jo Dos Santos ile yaşadığı rezil dönem unutulmamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:04:45
  • Beşiktaş / Bodrum
İbrahim Altınsay da enteresan adam.

Sanırım kendi açıklama yapmış gibi gözükmemek için devamlı eşine açıklama yaptırıyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İbrahim Altınsay da enteresan adam.

Sanırım kendi açıklama yapmış gibi gözükmemek için devamlı eşine açıklama yaptırıyor.
Ne demis?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:21:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Ne demis?

Klasik sağ bek lazım milosevic iyi potansiyelli vs. Çok kısa açıklama.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Klasik sağ bek lazım milosevic iyi potansiyelli vs. Çok kısa açıklama.
Bugün ibrahim altinsay goreve gelsin alinabilecek en iyi sag beki 1 gunde alir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:29:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün ibrahim altinsay goreve gelsin alinabilecek en iyi sag beki 1 gunde alir

O kadar da emin konuşmamak lazım Deniz Berat Çetinkaya ve Mehmet Akgün de onun transferleriydi  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

ibrahim altinsay gün geçtikçe bir şehir efsanesine dönüştü görevde olsa lakap takılır burun kıvırılırdı emin olun.

Çevrimiçi Samet Ç

şu ibrahim altınsayı hale gündeme getiren medyanın ben var ya neymiş salihi oziyi bulmuş buldu da ne oldu çok mu büyük oyuncu oldu bunlar biri bizden hayatını bitiriyor biri roma da mehmet akgünleri berat çetinkayaları unutmadım ben şahsen

Çevrimdışı Renton

Mehmetide beratıda ilk 11 oynasın diye almadı adam sonuçta.mehmet boştaydı rotasyon oyuncusu yerli diye alınmıştır.Beratta yatırımdı tutmadı.Altınsayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın durumu anlatıyorum yoksa bilmem altınsay ne yapmış ne yapmamış
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Mehmetide beratıda ilk 11 oynasın diye almadı adam sonuçta.mehmet boştaydı rotasyon oyuncusu yerli diye alınmıştır.Beratta yatırımdı tutmadı.Altınsayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın durumu anlatıyorum yoksa bilmem altınsay ne yapmış ne yapmamış
çok abartıyorlar hocam adam sanki Matias Sammer.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 16 Ocak 2015, 18:56:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
çok abartıyorlar hocam adam sanki Matias Sammer.
oziyi olcayı toplam 1.5 milyona getirdi diye biliyorum bence çok boş adam değil ibrahim altınsay  :bandit: