2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572368 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anil

Eskişehir bildiğimiz Miroslav Klose ile mi anlamış ?

Çevrimdışı Deniz

1.5 senedir sag bek alinamiyor farkinda misiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 23:42:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Begler twiterdaki bu duyumcu hesaplar baskanin chelsea'den iki adam alacagini yazmisti ne dersiniz var mi hic ihtimal ve kimdir bunlar (salah, ake )  :) varsa bjr mikel ile schurlelerini aliriz  :D

Çevrimdışı Renton

murat abi mesut başkanı aramış yokmuş klose olayı.
See you in another life,brother.

Çevrimdışı forzatunga

Tolgay Arslan çok makul duruyor bundesliga da yeteri kadar maça çıkmış.Hiç kimseyi almamaktansa böyle çok yönlü ve yerli bir oyuncu rotasyonu çok rahatlatır.Tabi bilemiyoruz oyuncunun karakteri,ahlakı ve  bize gelme motivasyonu nedir.

Çevrimdışı Tolga

1.5 senedir sag bek alinamiyor farkinda misiniz :)
Biz bu gidişte gelecek senede sağ bek transferi yapamayacağız herhalde :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Biz bu gidişte gelecek senede sağ bek transferi yapamayacağız herhalde :)
Serdar orayi tapuladi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Begler twiterdaki bu duyumcu hesaplar baskanin chelsea'den iki adam alacagini yazmisti ne dersiniz var mi hic ihtimal ve kimdir bunlar (salah, ake )  :) varsa bjr mikel ile schurlelerini aliriz  :D
Sezon sonunda salahi satin alma opsiyonu ile kiralamamiz muhtemel ama su an icin böyle bir durum yok ihtiyac da yok.ama sezkz sonu gokhan torenin manchester uniteda gitmesi konusuluyor öyle bir durumda muhtemelen gerceklesir..

Çevrimdışı Kemal

o 500 ün nasıl kazanıldığına dair bir bilgin varmı  :alala: fazladan verecek 500 ün varsa onunla gider borcunu kapatırsın

o 500 sayesinde 2 maç kazanırsın , TFF den 2 milyon maç kazanma parası alırsın , oyuncuların maç başılarını düşünce 500 kendini amorti etmiş olur.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ZORBEY

Tolgay Arslan çok makul duruyor bundesliga da yeteri kadar maça çıkmış.Hiç kimseyi almamaktansa böyle çok yönlü ve yerli bir oyuncu rotasyonu çok rahatlatır.Tabi bilemiyoruz oyuncunun karakteri,ahlakı ve  bize gelme motivasyonu nedir.

İNŞALLAH  TOLGAY ARSLAN gelmez, bi aksilik cıkar bi anlaşmazsızlık olur dilerim, cünkü adam GS taraftarı olduğunu söylemişti. bize renkli takım tutan adamdan hayır gelmez. ruhunda ihanet gizlidir her zaman :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Tolga

İNŞALLAH  TOLGAY ARSLAN gelmez, bi aksilik cıkar bi anlaşmazsızlık olur dilerim, cünkü adam GS taraftarı olduğunu söylemişti. bize renkli takım tutan adamdan hayır gelmez. ruhunda ihanet gizlidir her zaman :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Veli'nin de Gs'lı olduğu söyleniyor hatta Olcay'ın da.Onları ne yapacağız :)

Çevrimdışı ZORBEY

Veli'nin de Gs'lı olduğu söyleniyor hatta Olcay'ın da.Onları ne yapacağız :)

buna sadece gülerek tepki gösteririm, yorum yapmaya bile değecek gerceklik payı yoktur. olcay i gs istemişti ama o bjk i secti, sürekli oynuyabileceği takım olduğunu düşünecek kişilerin düşüncesi olabilir. ama biraz hafizalarınızı yorarsanız bjk i olcay a cocukluğunda önce sevdirip sonrada tutturan fanatik bir dayısı olduğu röportaj kayıtlarında mevcuttur. veli icin diyebileceğim tek şey. gs düşmanı:)

Çevrimdışı Tolga

buna sadece gülerek tepki gösteririm, yorum yapmaya bile değecek gerceklik payı yoktur. olcay i gs istemişti ama o bjk i secti, sürekli oynuyabileceği takım olduğunu düşünecek kişilerin düşüncesi olabilir. ama biraz hafizalarınızı yorarsanız bjk i olcay a cocukluğunda önce sevdirip sonrada tutturan fanatik bir dayısı olduğu röportaj kayıtlarında mevcuttur. veli icin diyebileceğim tek şey. gs düşmanı:)
Geçen burada konuşulmuştu bazı oyuncularımız küçükken Fb ve Gs'yı tutuyormuş diye.Ben şuna bakarım oyuncu bizdeyken ne kadar katkı veriyor ve takımı ne kadar sahipleniyor ondan sonrası beni açıkçası ilgilendirmiyor yani :)

Çevrimdışı Pascal

Tolgay Arslan GS'li falan değil. GS taraftarlarının bu videodaki röportajı kendilerine yontmasıdır o. Videoda röportajı yapan GS'li muhabirin tuzak sorularına verdiği cevaplar yüzünden sözde GS'li olarak adı çıktı...

Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı forzatunga

merak etme gelirse bileğini kessen siyah beyaz akar bu işler böyledir  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Tolgay Arslan GS'li falan değil. GS taraftarlarının bu videodaki röportajı kendilerine yontmasıdır o. Videoda röportajı yapan GS'li muhabirin tuzak sorularına verdiği cevaplar yüzünden sözde GS'li olarak adı çıktı...

Hayır Gs'lı olsa ne olur ki biz çok takılıyoruz böyle şeylere.Ben yukarıda da dediğim gibi oyuncunun takıma verdiği katkıya bakarım sanki elimizdeki tüm oyuncular gerçek Bjklı :) Sözde Burak'ta Bjk'lıyım diyor heryerde ama her derbide yerden kalktığı da yok.O yüzden böyle şeylere takılmayalım fazla iyi oyuncu kötü oyuncu mu değil mi o açıdan değerlendirmek lazım ki ben kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ZORBEY

Geçen burada konuşulmuştu bazı oyuncularımız küçükken Fb ve Gs'yı tutuyormuş diye.Ben şuna bakarım oyuncu bizdeyken ne kadar katkı veriyor ve takımı ne kadar sahipleniyor ondan sonrası beni açıkçası ilgilendirmiyor yani :)

tabiki hepimiz icin öncelik başarı, ama beşiktaşı beşiktaş yapanda karakterli insanlardan oluşmasıdır. NET söyliyorum renkli takım taraftarından tut oyuncusuna yöneticisine kadar karakter varlığından mahrum kalmış kişilerdir.. bizim takımın taraftarı olan ünlü oyuncularda var ama nerdeler şuanda tabikide BİZDE yerleri olmadığından başka takımlarda ancak bize rakip olur. ÖRNEK "Burak yılmaz" karakterli olsaydı taraftarı olduğu takımda oynamaya devam ederdi.

Çevrimdışı Pascal

Hayır Gs'lı olsa ne olur ki biz çok takılıyoruz böyle şeylere.Ben yukarıda da dediğim gibi oyuncunun takıma verdiği katkıya bakarım sanki elimizdeki tüm oyuncular gerçek Bjklı :) Sözde Burak'ta Bjk'lıyım diyor heryerde ama her derbide yerden kalktığı da yok.O yüzden böyle şeylere takılmayalım fazla iyi oyuncu kötü oyuncu mu değil mi o açıdan değerlendirmek lazım ki ben kaliteli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Tolgay Arslan dilediği takıma karşı kendini yakın hissedebilir, problem değil. Ama şu videoya bakıp da "Tolgay Arslan GS'lidir" demek saçmalık. Tolgay Arslan'ın da GS'li olduğu söylentisinin kaynağıdır bu video. Çok üzerinde durmamak gerek.
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı Tolga

tabiki hepimiz icin öncelik başarı, ama beşiktaşı beşiktaş yapanda karakterli insanlardan oluşmasıdır. NET söyliyorum renkli takım taraftarından tut oyuncusuna yöneticisine kadar karakter varlığından mahrum kalmış kişilerdir.. bizim takımın taraftarı olan ünlü oyuncularda var ama nerdeler şuanda tabikide BİZDE yerleri olmadığından başka takımlarda ancak bize rakip olur. ÖRNEK "Burak yılmaz" karakterli olsaydı taraftarı olduğu takımda oynamaya devam ederdi.
İyi de Burak'ı gönderen zaten bizdik yani Burak bırakın ben gideyim demedi ki :) Karakterli değil zaten orasını tartışmıyorum :icool:

Çevrimdışı ZORBEY

İyi de Burak'ı gönderen zaten bizdik yani Burak bırakın ben gideyim demedi ki :)

biliyorum, tamda isabet olmuş. kendini yere atmakla rakibinin hakkına gasp etmekle en fazla bize 1 şampiyonluk kazandırabilirdi, allahtan gitti böyle kara lekeleride yememiş olduk, şahsım adına böyle bir cirkef ve hak gasp`cısını gönderen eski yönetimide tebrik ediyorum:))

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar Başkan İngiltere'den döndü mü?

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar Başkan İngiltere'den döndü mü?
Bilemiyorum ama dönmüştür herhalde.

Çevrimdışı Renton

Tolgay hazır şuan başkan hala neyi bekliyor anlamıyorum 1-2 milyon bonservisi versin artık 1.5 galiba.Trabzonda devrede gidecek adam en sonunda
[ Son Düzenleme: 14 Ocak 2015, 01:06:25 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Cenk tosun haric Besiktasli yok takimda acikca soyleyim.cenk tosun cok iyi Besiktas taraftari.ama artik bu is hikaye futbolcunun dini olmaz diye bir laf var takimi hic olmaz :).parasini ver oynasin :)