2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4570796 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Tolgay'a çok ön yargım vardı bu yüzden 2 gündür baya maçını izledim baya da yanılmışım.

Tolgay iyi oyuncu.

En gözüme batan çabukluğu oldu. Yani topu sırtı dönük alıp çok hızlı dönüp oyunu açabiliyor.

Yani ön libero değil aslında bildiğin çift yönlü ortasaha. İlk müdahaleleri Atiba'dan daha iyi. Çok çabuk ve isabetli. Dikine gidebiliyor ve pasları da çok iyi.

Eksikleri ise markajı pek iyi değil gibi kolay geçiliyor. Kafaya hiç çıkmıyor nerdeyse. En önemlisi ise gücü yok. Yani omuzu yediğinde iner gibi duruyor.

Eğer alınırsa daha çok Veli arkada Tolgay önde oynar gibi.

ayagından topu cok cabuk cıkarıyor genellikle boyle yapanlar oyunu kafada kuararlar fakat bu arkadasın o kabiliyeti yoktur onun için veli gibi bazen bosa atacaktır bu topları

evet hızlı ama guvenilir bi hızı yok yani nasıl soyleyim topa hakim olarak ilerlemiyor sanki bi tuhaf

topu saklayan bir arkadasada benzemiyor bazen oyunu sakinlestirmesi gerekecek ki bunu yapabiliceğinide hiç dusunmuyorum buda buyuk sıkıntı

fakat encok begendiğim yonu senin dediğin gibi kafa mantalite kesinlikle hucum yani olabilidğince pasla cıkmak gibi bir dusuncesi var

dediğin gibi veli tolgay olur arkalı onlu yaparlar gorev dagılımını bence gelirse guzel olur ama sence gelişme saglarmı???

bu arada bunuda ben 5 dakikalık videosu vebirazda ligden izlediğim denk geldiğim kadarıyla soylerim pek bana itibar etmeyin

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı onurt

vermeleri lazım hocam. benim fazlada gözüm yok Maxi'yi alsınlar transferi kapatsınlar .
Yıl sonu kontratı biten adama şu an sezon sonu için bedava anlaşılabilecekken 3.5 milyon euro verilir mi?
Bu yapılırsa tam. Bir demirören transferi olur.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yıl sonu kontratı biten adama şu an sezon sonu için bedava anlaşılabilecekken 3.5 milyon euro verilir mi?
Yıl sonu bedava olacağını nereden biliyorsun abi benim bildiğim Benfica kontratını uzatır. Ayrıca şu transferde sık eleyip ince dokuma işi çok fazla abartılmaya başlandı. Sezon başı sık ele ince doku zamanın bol ama devre arası için aynı şeyi söyleyemem. Tabi stad yapıyoruz çektiğimiz kredi de yetmedi değil mi? 1.5 yıldır bir sağ bek alamadılar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:04:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ayagından topu cok cabuk cıkarıyor genellikle boyle yapanlar oyunu kafada kuararlar fakat bu arkadasın o kabiliyeti yoktur onun için veli gibi bazen bosa atacaktır bu topları

evet hızlı ama guvenilir bi hızı yok yani nasıl soyleyim topa hakim olarak ilerlemiyor sanki bi tuhaf

topu saklayan bir arkadasada benzemiyor bazen oyunu sakinlestirmesi gerekecek ki bunu yapabiliceğinide hiç dusunmuyorum buda buyuk sıkıntı

fakat encok begendiğim yonu senin dediğin gibi kafa mantalite kesinlikle hucum yani olabilidğince pasla cıkmak gibi bir dusuncesi var

dediğin gibi veli tolgay olur arkalı onlu yaparlar gorev dagılımını bence gelirse guzel olur ama sence gelişme saglarmı???

bu arada bunuda ben 5 dakikalık videosu vebirazda ligden izlediğim denk geldiğim kadarıyla soylerim pek bana itibar etmeyin

Şöyle inceledim ben. Bir oradaki oyunu bir de bizim sistemde oynaması gereken.

Adam baya baya teknik. Veli'den de Atiba'dan da baya önce Oğuzhan'dan bir tık altta. Aslınsa savaşmasa Oğuzhanvari diyeceğim ama Oğuzhan'da 2 tık fazla çalışıyor göbekte.

Gelişim şöyle sağlar sağlarsa. Biraz daha defansif oyun ve hücum pres öğrenir o da bizim sistemden ötürü. Veli'nin öğrendiği gibi.

Ama fiziksel olarak hiç beklemiyorum. En büyük katkıyı dikine oynama ve uzun şut atmayı sevdiği için şutlarıyla verir gibi.

Zira Atiba geldiğinden beri toplasan 5 tane vurmadı malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Filmlere konu olacak yakında beşiktaşın sağ beki konusu 1.5 yıldır ince eleyip sıkı dokuyorlar bitmedi arkadaş
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:05:53
  • Beşiktaş / Bodrum

Sıkıntı şu. Tek biz istiyor olsak verilmez. Ya da adam deli gibi bizi istiyor olsa.

Ama adam kim olsa giderim parayı veren olmazsa kulübümde kalırım mentalitesinde.

Bizim de ihtiyacımız var. Ha bana kalsa 3.5 verebiliyorsan bu zamana kadar Linnes'i alırdım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:06:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Filmlere konu olacak yakında beşiktaşın sağ beki konusu 1.5 yıldır ince eleyip sıkı dokuyorlar bitmedi arkadaş

Allah'tan Serdar form tuttu yoksa..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:07:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya da en basit çözüm  6 aylığına Hilbert'i kiralayalım  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ya da en basit çözüm  6 aylığına Hilbert'i kiralayalım  :kop:
Hilbert'e razıyım abi .  :bandit:

Çevrimdışı Renton

Hilbert'e razıyım abi .  :bandit:
Hilberte razı mısın bizim takım kalitesinde oyuncu zaten hilbert hücum yönü çok iyi

Çevrimdışı Tolga

Transfer yapılmadan 2.yarıya başlarız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Ondan korkuyorum transfer geldikten sonra 2-3 hafta da uyum süreci başlar zaten sezon sonu geliyor ondan sonra  :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Maalesef. Bir Beşiktaş klasiği.

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkada sağlam bir defans dörtlüsü ve savunma organizasyonu var ise veli-tolgay anca  olur. Ama orta sahada fizik-hava mücadelesinde zayıf kalırız gibi.

Aslında Melo tipli bir yabancı velinin veya tolgayın yanına şart. Miloseviç ortada oynayacaksa değişik bir şeyolabilir o zaman nesela.

Sağbek bana göre şart değil, istediğimiz şartlar olmuyorsa kasmayalım. Serdarın olmadığı maçlarda, olay lig ise, atiba, ismail, necip kafi. Avrupa bence 2. Öncelikte olmalı. Diyeceksiniz ki derbilerde ne yapacağız. Ben de diyeceğim ki, duran toptan gol yemezsek derbileri en azından beraberlikle sonuçlandırırdık zaten. 2.yarı da öyle bence.

Demem o ki, şu an bize esasen ; demba'ya yedek veya bazen yerine- bazen yanına yabancı genç bir forvet (niasse gibi) ve ilaveten atibayı gerektiğinde rahatça sağbeke kaydırabilmek için vasat üstü yerli bir orta saha  lazım (tolgay veya inler gibi). Forvet yarım sezon için tercihen kiralık olsa olur. 3.bölgede eveleyip gevelemeden kaleye akan bir arkadaş lazım ileriye. Bu sezon onun yabancı olması için sağ bekten feragat etmek lazım.

Seneye ise yine yazıyım, nathan burns tipi biri uçurur.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı onurt

Yıl sonu bedava olacağını nereden biliyorsun abi benim bildiğim Benfica kontratını uzatır. Ayrıca şu transferde sık eleyip ince dokuma işi çok fazla abartılmaya başlandı. Sezon başı sık ele ince doku zamanın bol ama devre arası için aynı şeyi söyleyemem. Tabi stad yapıyoruz çektiğimiz kredi de yetmedi değil mi? 1.5 yıldır bir sağ bek alamadılar.
Şu klübün maddi durumu ortadayken bu saçma olur.
Yıl sonunu beklemene gerek yok ki şu an oturup adamla 2015-16 için sözleşme yapabiliriz. Benfica uzatmadan benficanın verdiğinin yıllık 500k euro üstüne imzalayabiliriz. Neden yarım devre için 3.5 milyon euro verelim. Bu çok ciddi bir rakam.
1.5 falan olsa neyse.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:27:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu klübün maddi durumu ortadayken bu saçma olur.
Yıl sonunu beklemene gerek yok ki şu an oturup adamla 2015-16 için sözleşme yapabiliriz. Benfica uzatmadan benficanın verdiğinin yıllık 500k euro üstüne imzalayabiliriz. Neden yarım devre için 3.5 milyon euro verelim. Bu çok ciddi bir rakam.
1.5 falan olsa neyse.

Haklısın ama bu bu kadar kolay değil.

İlk olarak biz ne yapacağız 6 ay?

İkinci olarak adamlar onu orada kadro dışı bırakacak sonuçta kaç yıllık takımı bu tarz bir şey yaşamak istemez.

Çok fazla nokta var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:28:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Yabancı ortasaha da şuan saçma , oynatamayız çünkü.

O yazın alınacak artık bu belli.

De Jong geldi diyelim Atiba dışarıda kalır direk anca o şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yahu serdara form tuttu diyorsunuz da serdar bu sezon 14 mac oynadıysa 7 sini kotu oynadi.perfirmansi su an yukselmis olabilir ama hala bana guven vermiyor.

Sampiyonluktan bahsediyoruz,UEFA da en az yari finalden bahsediyoruz bir de sag beki sadece serdar olan takimdan bahsediyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Yahu serdara form tuttu diyorsunuz da serdar bu sezon 14 mac oynadıysa 7 sini kotu oynadi.perfirmansi su an yukselmis olabilir ama hala bana guven vermiyor.

Sampiyonluktan bahsediyoruz,UEFA da en az yari finalden bahsediyoruz bir de sag beki sadece serdar olan takimdan bahsediyoruz..
Serdarın tuttuğu formdan ne olacak orta sahayı arada sırada geçiyor zaten defans yapıyor işte taç atıyo bide

Çevrimiçi Samet Ç

Eskişehir bile Klose ile anlaşmış biz hala sağ bek alamadık.   :bandit:

Çevrimdışı Renton

Aynen gördüm şişmanoğluna yedek yolları gözüktü pişiyordu güzel güzel yazık oldu  :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Ocak 2015, 22:55:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Gekas etkisi olacak mı bakalım  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Necmi

Bu transfer dönemi kısa, vereceklerinden 500 fazla verip transfer işi bitirilmeli artık. Kamp başladı takıma alışacak ülkeye lige alışacak daha gelen adam. Keşke daha hızlı olabilsek
o 500 ün nasıl kazanıldığına dair bir bilgin varmı  :alala: fazladan verecek 500 ün varsa onunla gider borcunu kapatırsın

Çevrimdışı Türkay

o 500 ün nasıl kazanıldığına dair bir bilgin varmı  :alala: fazladan verecek 500 ün varsa onunla gider borcunu kapatırsın

Abi 500 katmadan 1.5 senedir alamıyoruz bi sag bek komik olmaya basladı bu durum ben Pereiraya 3 5 milyon verelim demiyorum ama kulübün transfer bütcesi buna da  yetiyordur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler