2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4569330 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ake yanliz btb değilmis  :iblush:
Btb Sol bek Stoper üç mevkii var asıl mevkisi ön libero.

Çevrimdışı TØLGA

atibanın üzerini çizmiş olabilirler ama
cizse ne olcak devre arasımı göndercekler  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:08:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Büyük konuşmayayım ama Atiba'nın yeri çok kolay dolar.

Böyle Dünya kadar oyuncu var. İyi koşuyor, tempolu sezgileri iyi hücum presi var ama DÜMDÜZ.

Bir kez kaleyi düşündüğünü görmedim. Ersnt'i havada karada  tercih ederim.

O yüzden 1.2 fazla bile atmıyorsa keyfi bilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Btb Sol bek Stoper üç mevkii var asıl mevkisi ön libero.
oooo tam bizlik o zaman her yerde kullanırız  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Ake yerine Tolgay'ı tercih ederim Avrupa da ve lig de Ake çok tecrübesiz kalır sonuçta 19 yaşında.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:09:26
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
cizse ne olcak devre arasımı göndercekler  :evillol:
yoo oynatmayacaklar kadroya da almazlar belki  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Necip gibi olmasın da  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ake yerine Tolgay'ı tercih ederim Avrupa da ve lig de Ake çok tecrübesiz kalır sonuçta 19 yaşında.
Tolgay çok düz oyuncu bence.

Çevrimiçi Necmi

suan bu yazdıklarını gormeyim senin vallahi billahi  saskınlıkla okuyorum nerden geldiysen tekrar don oraya

sakatlıklar kadro muhendisliği yapılırken planlanmaz hadi eyvallah diyelim

pektemek cenk ve ba bunlar yetmedi işte gorduk bunu hala neyin değerlendirmesini yaparsın

sonrasında onliberoda 2 adamla olmucagını cok onceden soylemiştik

bi ara sivoklar ersanlar gitti uzun zaman atıncla pedroyla gittik peki onder hoca ne yapacaktı basta?? yalncını alacaktı stoperi beslicekti bumu muhendislik harikası

sonrasında simdi habire bilic stoper istiyor   

cenki sen begendin ben begenmedim ve bu kocaman bir eksikliktir diyorum ve sakat oynadıgın ben biliyorum sen unutmus olabilirsin bütün macı kenarda doktoruyla goturen bir takımdan bahsediyoruz cok cabuk unutuyoruzzz

sezon bası ismaille birsürü mac goturdu bumudur takımın muhendisliği???

hadi gelelim parasızlıga banane:))  bana bu kadro yeter diyen bir adam varken bunları ona nasıl kabul ettirebilirimki anca yasıyarak ogrenir nitekimde oyle oldu

20milyona ne gerek var yahu  suana kadar almadıklarımızı sana sayarım dolayısıyla bu yetersiz adamların coktan yolcu ettiğimizi gorurdun gorurduk bu kadar basit
senin dediğini yaparsak kırk kişilik falan kadro kurmamız lazım üç forvetin varken dördüncüyü almak kadro mühendisliği değildir bence ahmaklıktır kulübeden gelip maç kurtaran demişsin maç kurtaracak yetenekte adamın kulübede ne işi var ilk onbirde oynar maçı kurtarır kulübeye ihtiyaç kalmaz dört stoperinin olduğu yerde daha kaç tane alacaksın bunlar kadro mühendisliği olmuyorki ön görülmeyecek anlık maç dönüşleri için milyonlarca euro verip oyuncumu alacaksın alt yapı bu günler için vardır yada kötü senoryanın gerçekleşmesi durumunda o maçı kaybedersin  ama bir maç içinde o yatırım yapılmaz zaten art niyet varsa hakemlerde senin mevkide kaç adamın olduğunun bir önemi yok sadece gösterdikleri kırmızı kart sayısı artar bizim bir yedekli olmayan sağ bekimiz var birde oyunu çift yönlü oynayabilen iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var başkada bir ihtiyaç yok ama gelişen süreçte takımın kalite seviyesinin artması için daha üst seviye oyuncularla takviye edilebilir bir anda on tane oyuncu alamazsın alsanda bu takım sindiremez bunu yavaş yavaş birer ikişer sindirerek takviyeler yapmak gerekir takım bütünlüğünü bozmamak için

Çevrimdışı Türkay

Tolgay çok düz oyuncu bence.

Söz konusu Ake de çok tecrübesiz çok genç abi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:11:50
aynen ne kadar çok mevki o kadar iyi  başkan için  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Ake=jones diyorlar izleyenler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Söz konusu Ake de çok tecrübesiz çok genç abi
ikisi de kısa süreçte katkı verir sıkıntı yaratmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Ake=jones diyorlar izleyenler
Ake'in 2 maçını izledim kısa vadede katkı verir. İkili mücadeleleri sağlam.

Çevrimdışı Türkay

Hmmmmm baskan chelsea macında  :money:

Sağ da ki Chelsea ceo suymuş

Çevrimiçi Samet Ç

Hiç sorma ben başkanın kankisi falan sandım.  :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:15:19
hiç sanmıyorum herif de sağlam keko tipi var , chelsea ceo'su daha karizmatiktir bence

Çevrimiçi Samet Ç

Yanındaki adam Serdar Güzelaydın mış.

Çevrimdışı Türkay

Hiç sorma ben başkanın kankisi falan sandım.  :D

hiç sanmıyorum herif de sağlam keko tipi var , chelsea ceo'su daha karizmatiktir bence

Evet evet ben yanlış okumuşum Serdar Güzelaydın imiş kendisi  :iblush:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:17:48
  • Beşiktaş / Bodrum
senin dediğini yaparsak kırk kişilik falan kadro kurmamız lazım üç forvetin varken dördüncüyü almak kadro mühendisliği değildir bence ahmaklıktır kulübeden gelip maç kurtaran demişsin maç kurtaracak yetenekte adamın kulübede ne işi var ilk onbirde oynar maçı kurtarır kulübeye ihtiyaç kalmaz dört stoperinin olduğu yerde daha kaç tane alacaksın bunlar kadro mühendisliği olmuyorki ön görülmeyecek anlık maç dönüşleri için milyonlarca euro verip oyuncumu alacaksın alt yapı bu günler için vardır yada kötü senoryanın gerçekleşmesi durumunda o maçı kaybedersin  ama bir maç içinde o yatırım yapılmaz zaten art niyet varsa hakemlerde senin mevkide kaç adamın olduğunun bir önemi yok sadece gösterdikleri kırmızı kart sayısı artar bizim bir yedekli olmayan sağ bekimiz var birde oyunu çift yönlü oynayabilen iyi bir orta sahaya ihtiyacımız var başkada bir ihtiyaç yok ama gelişen süreçte takımın kalite seviyesinin artması için daha üst seviye oyuncularla takviye edilebilir bir anda on tane oyuncu alamazsın alsanda bu takım sindiremez bunu yavaş yavaş birer ikişer sindirerek takviyeler yapmak gerekir takım bütünlüğünü bozmamak için

Demirören'in kurduğu kadrolarda 32-33 kişi oluyordu Necmi abi.

4 tane sağ bekimiz olduğu bilirim ben.

Her sene 12 tane gider 13 tane gelirdi.

Sanırım kadro mühendisliği böyle oluyor  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve yakın arkadaşı Serdar Güzelaydın, bugün Premir Lig'de oynan Chelsea-Newcastle United maçını izlemeye gitti.Orman'ın daha önce adı Beşiktaşla anılan Mohamed Salah'ı izlemeye gittiği belirtildi.

Serdar Güzel Aydın'ın Fikret Orman'la birlikte Stamford Bridge'de çekilen bir kareyi Instagram hesabından paylaşması siyah beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı.

Hatırlanacağı gibi İngiliz medyasında Beşiktaş ve Chelsea kulüplerinin 22 yaşındaki Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Salah transferi için alşamaya vardığını ve Chelsea'nın teknik direktörü Mourinho'nun da bu transferi onayladığı yazmıştı.

Fikret Orman'ın bu ziyareti Mohamed Salah transferini yeniden gündeme getirdiği iddia edildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer dedikoduları ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

"Chelsea CEO'su Ron Gourlay yakın arkadaşımız. Chelsea ile Beşiktaş arasında iyi ilişkiler var. Ocak ayında da bir transfer için masaya oturacağız. Chelsea'de forma giyen birkaç isimle ilgileniyoruz. Petr Cech bunlardan biri değil, daha çok orta sahaya takviye yapma amacındayız. Sezonun ikinci yarısı için kiralayabileceğimiz isimler üzerine konuşacağız."

Mohamed Salah...

Öte yandan, Independent, Beşiktaş'ın Salah'ın yanı sıra Maviler'in 19 yaşındaki yıldız adayı Nathan Ake'yi de listesine aldığını belirtti. Buna göre Beşiktaş, Salah'ı uygun bir ücret karşılığında kiralayabilirse Ake'yi de kiralamak için Chelsea'li yetkililerle görüşecek. Ake'nin satın alma opsiyonunun olup olmadığı ise şimdilik net değil.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Çevrimdışı TØLGA

pırıl pırıl mıdır?  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

pırıl pırıl mıdır?  :iblush:

Yanındaki adam Serdar Güzelaydın mış.

ben yanlış yorumu okuyup yanlış fotoğrafa bakmışım  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan Trt'de devre arası Chelseaden' bir forvet alabiliriz demişti. Salah Forvet de oynayabiliyordu yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 21:19:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Salah bir sonraki sene tamam da bu sene gerek yok ki.

Neden Salah nereye koyacağız adamı? 3 tane formda kanadımız var zaten.

İki tane 10 numaramız var. Seneye alsınlar ama bu sene gelse de yer bulamayacak kuraldan dolayı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli