2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571012 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor Ozan Tufan için Fb'den 10 m euro istemiş şaka mı bu şimdi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Abi sen taraftar gözüyle bakıyorsun takımda saydığın oyuncular olsun izleyelim bende isterim dybala gelsin o zaman.Ama 15m dan bahsediyoruz burada 15m şampiyon olalım desekte alamayız bu parayı yönetim satarsa yerine adam alacaktır tabi 7-8 harcarlar yine
devre arasi bunu veren sene sonuda verir merak etmeyin sene sonu duruma göre bakılır
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

hocam yapma
sivas
başakşehir
kasımpaşa
karabük
adam bu maçları yaptı resmen 12 puan eder ligde

haklısın fazla acımasızız:)))  ama tabi herseyi ba'ya baglamamak lazım tamam son donemde basızda mac aldık bu onemli bir detaydır inşsallah sonu sampiyonlukla biterde bu aldıgı macların bir anlamı olur:(( ençokta bunu istiyorum bütün topcuların fiyatları bir anda yukarı yapacak buda bizim lehimize
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

Bugünde ortasaha alınmadı anne  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bugünde ortasaha alınmadı anne  :bawling:
Dur bakalım sağ bek alınacak mı o bile belli değil :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Dur bakalım sağ bek alınacak mı o bile belli değil :icool:
onu elleri mecbur alıcaklar comandante istiyor  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

onu elleri mecbur alıcaklar comandante istiyor  :iblush:

O hiç belli olmaz sezon başı da sağ bek istiyordu Bilic ama sonunda kimse alınmadı :)

Çevrimdışı TØLGA

O hiç belli olmaz sezon başı da sağ bek istiyordu Bilic ama sonunda kimse alınmadı :)
bide demba bayi satalim diyolar 3 transfer döneminde 1 sağ bek alamadi daha bu takim
20 günde demba ba nin yerine ayni kalitede forveti nasil bulcaklar  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Zouma chelsea ilk 11deymis izleyebileceklere duyurulur  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bide demba bayi satalim diyolar 3 transfer döneminde 1 sağ bek alamadi daha bu takim
20 günde demba ba nin yerine ayni kalitede forveti nasil bulcaklar  :money:
Aynen öyle Demba Ba'nın yerine kısa zamanda kimseyi bulamayız.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla 1 tane hakkımız varsa, ben Orta sahadan yanayım. Atiba-Veli yerine 1 tane oyuncu. Böylece Atibayı gerekirse, serdarın olduğu kanata rotasyon için kaydırabiliriz. Sene sonu ise, kombine gelirleri vs vs ucuz yabancı bulma derdine girebiliriz.

Çevrimdışı Necmi

sağ bek istemiyordu linnesi istiyordu alamazsanız başka sağbeke gerek yok demişti hatirlarsanız şimdide o ısrarını sürdürüyorsa yönetim linnes dışında sağ beke bakmaz linnesde kulübü tok satıcı olduğu için bu süreç devam eder durur ama diğer taraftanda linnes tamam diyorlar imza çıkmıyorsa piyasaya yönetimin farklı projesi var demektir bekleyip göreceğiz tek alternatifsiz oyuncumuz serdar mutlaka yedekleyeceklerdir ama nasıl göreceğiz.

Çevrimdışı Necmi

Valla 1 tane hakkımız varsa, ben Orta sahadan yanayım. Atiba-Veli yerine 1 tane oyuncu. Böylece Atibayı gerekirse, serdarın olduğu kanata rotasyon için kaydırabiliriz. Sene sonu ise, kombine gelirleri vs vs ucuz yabancı bulma derdine girebiliriz.
katılıyorum orta saha daha önemli ama sıradan bir oyuncu olmaz üst seviye bir oyuncu gerekiyor

Çevrimdışı Tolga

sağ bek istemiyordu linnesi istiyordu alamazsanız başka sağbeke gerek yok demişti hatirlarsanız şimdide o ısrarını sürdürüyorsa yönetim linnes dışında sağ beke bakmaz linnesde kulübü tok satıcı olduğu için bu süreç devam eder durur ama diğer taraftanda linnes tamam diyorlar imza çıkmıyorsa piyasaya yönetimin farklı projesi var demektir bekleyip göreceğiz tek alternatifsiz oyuncumuz serdar mutlaka yedekleyeceklerdir ama nasıl göreceğiz.
Ben de bunu demek istiyordum zaten Bilic yine Linnes'te ısrarcı olursa sağ beki unutalım bence belli ki Molde onu bizim istediğimiz fiyatlara satmayacak.

Çevrimdışı LORDBJK

İftira ağır bir suçlama değilmi daha Bilicin ntv açıklamasının üzerinden iki gün geçmedi Hocamız kendisi sadece Sağbek transferinin yeterli olduğunu ve Başka transfer istemediğini söyledi bizde bunun üzerine bize gelen haberi yaptık ben bir çok kez konuşmasına tanık oldum tercüme hatasıdır dedim geçtim ama kullandığı kelimelerle kafasında bizi büyük statüsünde tutmadığı izlenimi veriyor belkide yaptığı doğru büyük olmak kolay bir şey değil ama bilmasi gereken Derbi kazanmakla Şampiyon olunmakla büyük olunmuyor. büyüklük başka bir şey Bilice birilerinin Beşiktaş tarihini tam olarak anlatması gerekiyor biz ona her sene şampiyon ol demiyoruz orda Beşiktaşın Hocası gibi dimdik dur diyoruz ve bunu çoğunlıkla iyide yapıyor ama bazen kırılma noktaları yaşıyor biz başarıya aç bir ekip değiliz o yüzdende mağlubiyet sonrası ağlayan bir hoca görmek istemiyorum şimdi yenildik bir sonraki maçı alacağız diyen bir hoca olmasını isterim bir takımla maça çıkacakken rakibim iyi demeyecek zor bir maç demeyecek biz Beşiktaşız çıkarız oynarız yeneriz diyecek önce o inansınki sonrada oyuncular inansın sen dik duramazsan oyunculardan nasıl beklersin iki senedir daha iyiyken derbilerde takımın bu kadar kötü olmasını anlayamıyorum bu mental bir durum bu sadece hocaylada bitmiyor taraftarından yönetimine kadar bir algı operasyonunun mağlubiyetini yaşıyoruz yıllardır ve korkarım bunda başarılı olmaya başladılar bunu kırmanın yolu bu tepkileri vermekten geçiyor kabullenmek ve kendimizi kandırmak işin kolay yanı evet yeni mabetimizle bizimde silkelenmemiz gerekiyor ve yönetimden teknik ekibe kadar herkesi iteklememiz gerekiyor eleştireceğiz hemde gerekirse sert eleştireceğiz unutma bir tane Beşiktaş var ve bu kulüp Türkiyenin ilk kulübü ve en büyüğü bunu elimizden alamazlar herkesin kafasına bu imajı çakmamız gerekiyor

Necbi bey öncelikle üslubum ağır olduysa sizden özür dilerim ve sizi eleştirdiğim halde mesajlarımı yayınladığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Size yüzde yüz katılıyorum bize karşı bir algı operasyonu olduğu kesin doğru benim kızgınlığımda bu aslında sizinde algıdan etkilenip öyle yazdığınızı düşündüm özür dilerim.Benim korkumda Beşiktaş yıllar sonra yönetim, antrenör, taraftar arasında bir uyum yakalamışken bunun bozulması çünkü inanın renkliler bizden korkuyor ve üzerimize çok oyun oynuyorlar ben yıllar sonra fenerlisininde, cimbomlusununda çok fanatik olmayan taraftarlarının Beşiktaş şampiyon olsun derken görüyorum ve bunu fener şampiyon olmasın, cimbom şampiyon olmasın diye değil arkadaşlar Beşiktaş iyi top oynadığı için  antrenörümüz ve yöneticilerimiz sempatik gelip kimseyi kırmadan düzgün konuştukları için  ama renklilerin yönetimi bizden korkuyor bunu basında çıkan yalan haberlerden, devamlı Beşiktaş'ı övüp, ellerini savuşturup  ilk mağlubiyette teknik direktör ve takımımızı yerin dibine sokmalarından anlaya biliriz.Daha geçen yıl bu basın fernandes üzerinde algı oluşturup yedi lütfen unutmayın şimdi de aynı şeyi bilic üzerinde yapmak istiyorlar lütfen kanmayalım. Yabancı kuralı bile Beşiktaş'ın önünü kesmek için değiştirirdi arkadaşlar renklilerin Türk futbolcuları yaşlı 2-3 yıla emreler Selçuklar kalmayacak yerine de alabilecekleri doğru düzgün oyuncu yok hala yönetim buna nasıl izin verdi anlaya bilmiş değilim...

Neyse benim demek istediğim transferlerde ne olursa olsun ikinci yarı takımımızın, antrenörümüzün arkasında duralım ve yaratmaya çalıştıkları algıyı futbolcularımıza destek vererek hep beraber yıkalım güzel günler yakın arkadaşlar.

[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 17:30:55 LORDBJK ]

Çevrimdışı Tolga

Dış transferde Milosevic'e imza attıran Siyah-Beyazlılar, iç transferde de fire vermek niyetinde değil. Takımın iskelet kadrosundaki yerli isimlerin birçoğuyla nikah tazeleyen Beşiktaş, Mustafa Pektemek ve Atiba'ya imza attıracak.

Milosevic gibi genç bir ismi kadrosuna katarak takımın yaş ortalamasını önemli ölçüde düşüren Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Bilic'in isteğiyle tecrübeli yıldızlar için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bilic'in yönetime verdiği, ''Şampiyonluk istiyorsak, genç isimlere olduğu kadar tecrübeli oyunculara da ihtiyacımız var'' raporu doğrultusunda temaslara başlandı.

Siyah-Beyazlılar, bu çerçevede Maxi Pereira ve Younes Kaboul için pazarlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli savunma oyuncu transferiyle bizzat başkan Fikret Orman ilgileniyor.

Tomas Sivok ile yolları ayırıp Kaboul ya da Pereira'yı transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Fikret Orman, İngiltere'de menajerler aracılığıyla pazarlık yapıyor. Başkan Orman'ın önümüzdeki hafta bu iki oyuncudan birinin transferini olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.

Kaynak:LİG Tv

Çevrimiçi Rasim

Arkadaşlar birkaç gündür düşünüyorum bu Azize 1990 -2000 arası su kendi fenerine bir baksa sadece tek Şampiyonluğu var bu adam bu isi nasil becerdi. Biz gerçekten düsmani disarda aramayalim Sinan enginle YD bizi icerden çökertti. Ben hatirliyorum Ahmet Cakar bile 90li senelerde 2,5 büyük vardi o Yarim büyük Fenerbahceydi diye. Biz bu duruma nasil geldik. Bakin 2003/2004 senesinde ilk yariyi 8 veya 11 puan önde bitirdiğimiz zaman bizim seyirci maçlara gelmiyordu onun için malum operasyunu bize yaptılar. Sahsi görüşüm. :s20: :s20: :s20: 
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Necbi bey öncelikle üslubum ağır olduysa sizden özür dilerim ve sizi eleştirdiğim halde mesajlarımı yayınladığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Size yüzde yüz katılıyorum bize karşı bir algı operasyonu olduğu kesin doğru benim kızgınlığımda bu aslında sizinde algıdan etkilenip öyle yazdığınızı düşündüm özür dilerim.Benim korkumda Beşiktaş yıllar sonra yönetim, antrenör, taraftar arasında bir uyum yakalamışken bunun bozulması çünkü inanın renkliler bizden korkuyor ve üzerimize çok oyun oynuyorlar ben yıllar sonra fenerlisininde, cimbomlusununda çok fanatik olmayan taraftarlarının Beşiktaş şampiyon olsun derken görüyorum ve bunu fener şampiyon olmasın, cimbom şampiyon olmasın diye değil arkadaşlar Beşiktaş iyi top oynadığı için  antrenörümüz ve yöneticilerimiz sempatik gelip kimseyi kırmadan düzgün konuştukları için  ama renklilerin yönetimi bizden korkuyor bunu basında çıkan yalan haberlerden, devamlı Beşiktaş'ı övüp, ellerini savuşturup  ilk mağlubiyette teknik direktör ve takımımızı yerin dibine sokmalarından anlaya biliriz.Daha geçen yıl bu basın fernandes üzerinde algı oluşturup yedi lütfen unutmayın şimdi de aynı şeyi bilic üzerinde yapmak istiyorlar lütfen kanmayalım. Yabancı kuralı bile Beşiktaş'ın önünü kesmek için değiştirirdi arkadaşlar renklilerin Türk futbolcuları yaşlı 2-3 yıla emreler Selçuklar kalmayacak yerine de alabilecekleri doğru düzgün oyuncu yok hala yönetim buna nasıl izin verdi anlaya bilmiş değilim...

Neyse benim demek istediğim transferlerde ne olursa olsun ikinci yarı takımımızın, antrenörümüzün arkasında duralım ve yaratmaya çalıştıkları algıyı futbolcularımıza destek vererek hep beraber yıkalım güzel günler yakın arkadaşlar.

Arkadaslar uzatmaya gerek yok herkes kendi örüsü olabilir @Necmi abiyi bende ilk basta biraz tarafli görmüştüm ama sonra anladim tarfsiz olduğunu. bazilarina ilk basta öyle gelebilir fazla uzatmamak gerek. :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar birkaç gündür düşünüyorum bu Azize 1990 -2000 arası su kendi fenerine bir baksa sadece tek Şampiyonluğu var bu adam bu isi nasil becerdi. Biz gerçekten düsmani disarda aramayalim Sinan enginle YD bizi icerden çökertti. Ben hatirliyorum Ahmet Cakar bile 90li senelerde 2,5 büyük vardi o Yarim büyük Fenerbahceydi diye. Biz bu duruma nasil geldik. Bakin 2003/2004 senesinde ilk yariyi 8 veya 11 puan önde bitirdiğimiz zaman bizim seyirci maçlara gelmiyordu onun için malum operasyunu bize yaptılar. Sahsi görüşüm. :s20: :s20: :s20: 
Aziz'in yaptığı en önemli iki şey stadı herkesten önce yapması ve bununla beraber Fb'nin gelirini arttırması oldu.Biz 2000'li yılların futbol endüstrisini geç farkettik ve farkettikten sonra da yanlış yapılandık.(Y.D döneminden bahsediyorum)

Bir de şu var tabi ki Lig Tv işin içine girdi bu dönemde ve onlar için herşey decoder satmak.Bunu da yapabilmek için Fb-Gs rekabetini ortaya attılar.

Bizim de mutlaka yanlışlarımız var zaten ama sadece bizim yanlışlarımız durumun bu hale gelmesinde etkili olmadı.

101. yılımızda şampiyonluğun nasıl elimizden alındığı ortada yani daha da konuşmaya gerek yok sanırım.Hatta Sergen Yalçın bu konudan bahsedilirken hep şunu söyler, "Bizim o sene şampiyonluğu nasıl kaybettiğimiz ortada.İkinci sıradaki Fb'ye 11 puan fark atmışız ikinci yarıda da ilk yarıdaki kadronun aynısı.Bizim maçlarda oyuncuların nasıl atıldığını, hakemlerin bizim futbolculara bakışının nasıl değiştiğini iyi izlerseniz anlarsınız."

Çevrimdışı Necmi

Kimse eleştirilmez değildir ben burda küfür hakaret olmadıkça mesaj silinmesi taraftarı değilim senin mesajlarını neden sileyim kendimle ters düşerim eleştirin vardı yaptın gayet doğal bir durum yönetimin kabul etmek yada etmemek gibi bir durumu olamaz ancak bu sene yapılmış olsaydı bunun için tahkime gidebilirdi alınmış bir karar vardı bu önümüzdeki seneyi kapsamıyor yabancının serbest olmasıda uzun vadede bize yarayacak bir durum iyi olanları topladık zaten daha iyisi yokki hala kulübede 7 yerli olma zorunluluğu var 11 yabancı kadroya alarak yürümez bu gene aynı algı operasyonu içinde bir düşünceye kapılmışsın neden bizim önümüze set çekecekler biz onlar kadar iyi yabancı alamayacakmıyız tam tersi biz daha iyilerini alacağız ve yerlilerle dengeli bir kadromuz olacak biz şu lazım gidip en pahalısını alalım demiyoruz iyi bir scout çalışmamız var onlar ekonomimiz düzelme trendine girdi gelirlerimiz onlarla aynı seviyeye geliyor ama onlar batık ve toparlanamıyorlar harcayacak para bulurlarsa alırlar güzel şeyler oluyor ve dahada güzel olması için eleştiri mekanizmasının gelişmesi gerekir Bilici basın yediremez yeterki basının gazına gelmeyelim evet bizde doğru tahliller üzerinde konuşur doğru eleştirileri yaparsak taraftarı bilinçlendirmiş oluruz ve basının uydurmalarına kapılmaz gerçekler konuşulmazsa bu sefer basının propagandasına gün doğar hiç bir şeyi toz pembe görmemek gerekir her şeyde kusur vardır yeterki bu kusurlarla yaşamayı öğrenelim ondan sonra bizi kimse zayıf noktamızdan yakalayamaz

Çevrimdışı Renton

Dış transferde Milosevic'e imza attıran Siyah-Beyazlılar, iç transferde de fire vermek niyetinde değil. Takımın iskelet kadrosundaki yerli isimlerin birçoğuyla nikah tazeleyen Beşiktaş, Mustafa Pektemek ve Atiba'ya imza attıracak.

Milosevic gibi genç bir ismi kadrosuna katarak takımın yaş ortalamasını önemli ölçüde düşüren Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Bilic'in isteğiyle tecrübeli yıldızlar için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bilic'in yönetime verdiği, ''Şampiyonluk istiyorsak, genç isimlere olduğu kadar tecrübeli oyunculara da ihtiyacımız var'' raporu doğrultusunda temaslara başlandı.

Siyah-Beyazlılar, bu çerçevede Maxi Pereira ve Younes Kaboul için pazarlıklarını sürdürüyor. Tecrübeli savunma oyuncu transferiyle bizzat başkan Fikret Orman ilgileniyor.

Tomas Sivok ile yolları ayırıp Kaboul ya da Pereira'yı transfer etmek isteyen Siyah-Beyazlılar'ın Başkanı Fikret Orman, İngiltere'de menajerler aracılığıyla pazarlık yapıyor. Başkan Orman'ın önümüzdeki hafta bu iki oyuncudan birinin transferini olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.

Pereira zaten gelmek istiyor benficayla anlasmak lazim.Kaboul istekli degil onun icin saglam bir teklif yapmamiz lazim ikisi gelirse yazin bir sol bek alip kapatiriz defansi
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic ısrarla Kaboul'u istiyor. Yani Kaboul ve sağ bek alınabilir. O zaman orta saha işi yatar.

Çevrimiçi Samet Ç

Pereira zaten gelmek istiyor benficayla anlasmak lazim.Kaboul istekli degil onun icin saglam bir teklif yapmamiz lazim ikisi gelirse yazin bir sol bek alip kapatiriz defansi
Hocam Kaboul için Fransız basınında 2-3 gün önce Beşiktaş ile anlaşmaya yakın diye bir haber geçmişti.

Çevrimdışı Tolga

Maxi'nin teklifimizi reddettiği söyleniyor
Bilic ısrarla Kaboul'u istiyor. Yani Kaboul ve sağ bek alınabilir. O zaman orta saha işi yatar.
Yönetimin bir stoper daha alacağını pek sanmıyorum ve Bilic'in istememesinden dolayı orta saha transferi de olmayacak gibi.Sağ bek alınırsa alınır.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi'nin teklifimizi reddettiği söyleniyorYönetimin bir stoper daha alacağını pek sanmıyorum ve Bilic'in istememesinden dolayı orta saha transferi de olmayacak gibi.Sağ bek alınırsa alınır.
Maxi olayı biraz karışık. Belli olmaz hocam bu işler ama. Tolgay için Hamburg'a 1 milyon euro teklif vermişiz.