2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571440 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Samo, Hemen yarın gönderirim.

Beşiktaşlı olarak bilirim ki, göndermezsem %80 elimde patlar.

Almeida Fernandes daha yeni çıtır çıtır örnekler.

Çevrimdışı ozan062

Devre arası bulamazsın abi. Sene sonu iyi teklif verirlerse satarsın.
tabiii oda dogru devre arasında zor o işler

nejiip konur forvete bilic baskan halleder aslında o doneme kadar :lol: :lol: :iblush:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Gece rakı masasında haber yapıyorlar ne güzel meslek

Medyada ki haberler gercek olsa ;

Ba yi 15 e
Pedro yu 6 ya
sıvok   1 e
uğur     1 e

Satariz  23 m euro eder

Khouma Babacar 8 m
balanta 7 m
kaderabek 5 m alırız

10 m TL de onliberoya hayli yeter para bile artar

Çevrimiçi Samet Ç

Yanlış yaparsın abi. Almeida Fernandes çok uçuk örnekler onların zaten alınması hataydı. Ama bu bahsettiğimiz oyuncular transfer doğruları. Kobra'yı sözleşmesinin bitmesine  1 yıl kala bile satsan karlı çıkarsın piyasası var. Gider araplara aldığın paraya satarsın. Şampiyon olmak istiyorsan  bu sene kesinlikle satamazsın hatta aynı kalibrede oyuncular almak zorundasın.

Çevrimdışı FARUK

devre arası böyle büyük bir hamle yapılamaz hocam
yerine adam getiremezsin bu saatten sonra
getirsen bile en küçük başarısızlığı tolere edemez bu camia

Çevrimiçi Samet Ç

tabiii oda dogru devre arasında zor o işler

nejiip konur forvete bilic baskan halleder aslında o doneme kadar :lol: :lol: :iblush:
:D

Yanlış yaparsın abi. Almeida Fernandes çok uçuk örnekler onların zaten alınması hataydı. Ama bu bahsettiğimiz oyuncular transfer doğruları. Kobra'yı sözleşmesinin bitmesine  1 yıl kala bile satsan karlı çıkarsın piyasası var. Gider araplara aldığın paraya satarsın. Şampiyon olmak istiyorsan  bu sene kesinlikle satamazsın hatta aynı kalibrede oyuncular almak zorundasın.

Beşiktaş senelerce bu kafadan kaybetti. Demba ba tek midir? Yokmudur gezegende başka forvet? Aldığın paranın 2 katı yada fazlası teklif ediliyorsa satacaksın, 2+2. Bunun başka yolu yok. Her aldığımız adama gezegendeki son futbolcu muamelesi yaptığımız sürece de başarı maşarı hikaye kalacak bizim için.

Çevrimdışı Renton

Devre arası satmayın satmayın sanki şampiyon oluyoruz her sene aynı terane asıl satarak şampiyon olursun kimseye bağlı kalmayacaksın
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

yılbası aksamı buraya yazmıstım bütün potansiyelli oyuncular asagı yukarı 30-40milyon euro yapıyor totalde

bunlaırn bircogunun 3 senedir ogrenemediği büyük mac alma, stresi asabilme , ani karar verebilme , mac içinde gol yedikten sonra sapıtma , agresiflesme , hakemi etkilyebilmek , oyunu kurallarına gore oynamak

dahada sayarım hiçbirini basaramamıslar... yada az biraz

yani bir anda ben takımı asarım cunku 3senedir değişmeyen adamlar sanki seneye değişecek:)) veli necip ersan tolga ismail olcay aklıma gelmeyen bircogu bunu bu saatten sonra asamazlar zaten

yani takımın yarısını yeni sezonda sallarım

fakat enbüyük engel bildiğimiz üzere mali yapımızdır onun için eldekilerle devam edicez sizlerin dediği gibi...o radikal değişiklikler bizim için gezersiz onun için eldeki malzemeden memnun olmamız gerek

Çevrimdışı rubi_tobin

Tribun Dergi ‏@tribundergi  1 dk.1 dakika önce
Mehmet Demirkol: "Formasına sponsor bulamamış biri, “Maç yayınını 125-150 milyon Dolar arası satarım” türü hayaller kuruyor."

vuuuuuvvv çok sert  :evillol:
b

@Deniz bunu söyleyen Cem Dizdar olmalı. Tribün dergi yanlışlık yapmış. Demirkol GS FB bu parayı bulur. Beşiktaş 80M bulur Trabzon 40M bulur dedi.
Her zamanki 2 büyükçü Demirkol işte.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası satmayın satmayın sanki şampiyon oluyoruz her sene aynı terane asıl satarak şampiyon olursun kimseye bağlı kalmayacaksın
Tamam satalım bana gidip Bony'i alacak mısın ya da en ufak örnekten başlayalım İbarbo'yu Babacar'ı Finboagosonnu Batshuayiyi getirecek misin? Bu adamlardan birini alıp getireceksen hemen satalım Ba'yı.

Çevrimdışı Renton

Tamam satalım bana gidip Bony'i alacak mısın ya da en ufak örnekten başlayalım İbarbo'yu Babacar'ı Finboagosonnu Batshuayiyi getirecek misin? Bu adamlardan birini alıp getireceksen hemen satalım Ba'yı.
Abi sen taraftar gözüyle bakıyorsun takımda saydığın oyuncular olsun izleyelim bende isterim dybala gelsin o zaman.Ama 15m dan bahsediyoruz burada 15m şampiyon olalım desekte alamayız bu parayı yönetim satarsa yerine adam alacaktır tabi 7-8 harcarlar yine

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 15:25:33
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Devre arası mı sezon sonu mu doğrudur bilmem ama ben ederini bulan oyuncunun satılması taraftarıyım.
Özellikle belli bir yaşın üzerindeki futbolcuları satmadıkça değerinin düşeceği garanti.
Satmadığında şampiyon olacağının da garantisi yok aynı parayı verecek kulüp bulacağının da.
Ben olsam eldeki 1 kuş daldaki 2 kuştan iyidir der satarım.  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Abi sen taraftar gözüyle bakıyorsun takımda saydığın oyuncular olsun izleyelim bende isterim dybala gelsin o zaman.Ama 15m dan bahsediyoruz burada 15m şampiyon olalım desekte alamayız bu parayı yönetim satarsa yerine adam alacaktır tabi 7-8 harcarlar yine
Bende sana diyorum yerine alacağın adam gelip de tak diye Ba'nın verdiği katkıyı verebilecek mi? O yüzden böyle bir kumar oynayamazsın. Ayrıca Ba'ya 15 milyonluk teklif gelmedi. Zaten 15'e satamazsın araplara bile maksimum 10 milyona satarsın. Gerek yok Ba'yı 31 yaşına geldiğinde de araplara 10 a okutursun.

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası mı sezon sonu mu doğrudur bilmem ama ben ederini bulan oyuncunun satılması taraftarıyım.
Özellikle belli bir yaşın üzerindeki futbolcuları satmadıkça değerinin düşeceği garanti.
Satmadığında şampiyon olacağının da garantisi yok aynı parayı verecek kulüp bulacağının da.
Ben olsam eldeki 1 kuş daldaki 2 kuştan iyidir der satarım.  :ok:
Abi Ba 31 yaşında olsa bile araplara 10 a satarsın şimdi satmak aptallık olur.

Bende sana diyorum yerine alacağın adam gelip de tak diye Ba'nın verdiği katkıyı verebilecek mi? O yüzden böyle bir kumar oynayamazsın. Ayrıca Ba'ya 15 milyonluk teklif gelmedi. Zaten 15'e satamazsın araplara bile maksimum 10 milyona satarsın. Gerek yok Ba'yı 31 yaşına geldiğinde de araplara 10 a okutursun.

Sen Ba nın ikinci yarıda da 15 golü geçeceğine garanti verebilir misin?

Çevrimiçi Samet Ç

Her türlü veririm. Yeter ki iyi beslensin.

http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idtmw=632565

Ozzy inter haberleri.

Sat sat sat..

içeriği pek anlamasam da :)

Çevrimdışı FARUK

en azından elinde bunu yapmış bir oyuncu
yerine kim gelecek belli değil uyum olacakmı belli değil
15 gol atacak mı o hiç belli değil devre arası bu risk alınmaz
sezon sonu değerlendirirsin

Çevrimdışı Renton

Ba sakatlıktan sonra zor toparlıyor tekrar söylüyorum 2.devre sakatlanırsa işler sıkıntı

Çevrimdışı ozan062

en azından elinde bunu yapmış bir oyuncu
yerine kim gelecek belli değil uyum olacakmı belli değil
15 gol atacak mı o hiç belli değil devre arası bu risk alınmaz
sezon sonu değerlendirirsin

benim her zaman içimde bir korku vardır su sakatlıklardan dolayı genelde biz bir oyuncuyu ne zaman parlattıysak o sırada muhakkak istisnasız hep sakatlanmıstır ve eski performansını bulamaz

ornek dersen hemen ersan geldi aklıma malagaya gidicekti koptu gitti dahasıda varda simdi aklıma gelmiyor yani her zaman bu konuda muzdarip olmusuzdur

bu satısı ba üzerinden yapmayız ama boyle narin sakatlıktan donusu zor olan mental yonden zayıf oyuncular için  yapmalıyız mesela kim oguzhan,cenk,pektemek,tolga gibi gibi ... bizim evladımızıdır deyip pamuklara sararsak o evlat coktann ucmustur...

biz mcgregoru sattık dimi cokda iyi olmadımı?? oldu yerine sabit bir oyuncu bulduk size sunu soyleyimmi cok sıkıntı olabilir ama:)

bir oyuncuyu tarif edelim sezon içindemi 17 gol atsın yoksa bir devredemi????

onun için arkadaslar  daha stabil gidebilicek birilerine ihtiuyac var gibime geliyor bobo gibi :)

sunuda ekleyim

ba attıgı kadar atamadıklarıda var o kadar cok bos kaleye atamadıgı olduki:)) ya bu devre o basiretsizliği tutarsa?? yandık...
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 15:43:27 FARUK ]

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 15:36:17
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Her türlü veririm. Yeter ki iyi beslensin.
15 garanti diyorsan dursun o zaman  :lol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

15 garanti diyorsan dursun o zaman  :lol:
iyi beslenirse garanti. İlk yarı daki Ba hazır değildi fizik kondişyonu %50 de idi devre arası kampı ile %80 lere çıkaracaktır kondisyonunu.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba'yı ben olsam devre arası ne teklif olursa olsun satmam çünkü yerine şimdi birini alsan da ne katkı vereceği belli değil.

Sezon sonu en kötü 12-13 m euro civarında bir teklif gelirse niye satıldı demem ama devre arası ben bu işe karşıyım.

Sonuçta biz şampiyonluğa oynuyoruz ve her ne kadar sakatlıklardan dolayı formu son haftalarda düşse de Demba Ba ülkeyi biliyor,takımı tanıyor ve rakipleri biliyor.

Yani yeni birini alsak uyum sürecini atlatana kadar sıkıntı yaşayabiliriz.Zaten derbi kazanamıyoruz geriye kalan lig maçlarında da iyi bir seriye ihtiyacımız var Ba'da bu açıdan bizim için çok önemli böyle kritik bir dönemde satılmasının gündeme gelmesi bile bence tuhaf.

Dediğim gibi sezon sonu bunlar tartışılabilir ki şunu diyenler de olacaktır Demba Ba kalsın yanına onun kadar iyisi gelsin.Bazen sürekli başarılı olmak için bazı şeylerden feragat etmek gerekir diye düşünüyorum.Seneye Ş.ligi'nde oynadığımızı varsayarak söylüyorum Demba Ba ve yanına onun kalitesinde bir santrafor alınsa daha iyi olmaz mı peki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

benim her zaman içimde bir korku vardır su sakatlıklardan dolayı genelde biz bir oyuncuyu ne zaman parlattıysak o sırada muhakkak istisnasız hep sakatlanmıstır ve eski performansını bulamaz

ornek dersen hemen ersan geldi aklıma malagaya gidicekti koptu gitti dahasıda varda simdi aklıma gelmiyor yani her zaman bu konuda muzdarip olmusuzdur

bu satısı ba üzerinden yapmayız ama boyle narin sakatlıktan donusu zor olan mental yonden zayıf oyuncular için  yapmalıyız mesela kim oguzhan,cenk,pektemek,tolga gibi gibi ... bizim evladımızıdır deyip pamuklara sararsak o evlat coktann ucmustur...

biz mcgregoru sattık dimi cokda iyi olmadımı?? oldu yerine sabit bir oyuncu bulduk size sunu soyleyimmi cok sıkıntı olabilir ama:)

bir oyuncuyu tarif edelim sezon içindemi 17 gol atsın yoksa bir devredemi????

onun için arkadaslar  daha stabil gidebilicek birilerine ihtiuyac var gibime geliyor bobo gibi :)

sunuda ekleyim

ba attıgı kadar atamadıklarıda var o kadar cok bos kaleye atamadıgı olduki:)) ya bu devre o basiretsizliği tutarsa?? yandık...
hocam yapma
sivas
başakşehir
kasımpaşa
karabük
adam bu maçları yaptı resmen 12 puan eder ligde