2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4573281 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum  Bilic büyük takım hocası değil diyor o zaman kim büyük takım hocası bizi yendikleri için hamza hocamı İsmail hocamı onlar mı büyük takım hocası yok yok real madridi çalıştıran Del Bosque'mi büyük takım hocası ben yıllardır Beşiktaş'ın maçlarını seyrediyorum ilk defa bu sene avrupa da korkmadan ezilmeden yeniliriz yeneriz keyifli maç seyrettiğimi hatırlıyorum arsenal yedekleri ile cimbomu burada dağıttı biz arsenalın evinde son haftalar da bizim takımı sırtlayan gökhan töre, sosa ve serdar yokken başa baş maç yaptık,tottenham'ı kendi evinde sürklase ettik  madem biliç büyük takım hocası değil o çocuklara bunu nasıl aşıladı.Vuracak yer bulamamış kerim diyo pedro diyo bir kere bilic yanlı değil formayı kim hak ederse ona veriyor futbolcular'da bunu biliyor sen her gün antrenmanlarımı takip ediyorsun buradan sallamak kolay geçen sene Muhammed demirci dahil herkese sanş verdi Muhammed değerlendiremedi pedro ve kerim değerlendirdi hoş bence hala kerimin ilk 11 oyuncusu olması için pişmesi gerek sonradan girdiğinde daha faydalı oluyor bana göre ayrıca kerim oynayınca sanki geçen sene şampiyon olacaktık cim bom maçında 2. golü kimin yüzünden yedik bir bak istersen daha gelişmesi lazım oyuna sonradan gire gire gelişecek devamlı 11 oynarsa ben geliştim der ama şimdi 11 için çalışması lazım.Hadi madem antrenör yancı pedroyu ben aldırmadım diye oynatmadı ilk geldiğinde peki  escudeyi omu aldırdı gökhan töreyi,olcayı omu aldırdı da devamlı ilk 11 oynattı sen ner den biliyorsun belki yönetim escudeyi oynatta devre arasında satalım demediğini :) ikincisi büyük antrenör dediğin yanlıştan dönmesidir pedro iyi oynadı verdi formasını sene basında serdar kötüydü iyi oynadı verdi formasını demek ki hak yemiyor her futbolcu şans buluyor önemli olan bunu futbolcuların değerlendirmesi yoksa her yenilgiden sonra şu oynasaydı demek kolay. Birde buradaki arkadaşların şunu bilmesini isterim transfer bir ekip işi scout ekibi bulur antrenör izler onay verir yönetim almaya çalışır bazende tersi olur antrenör beğenir scout ekibi izler onur verir gene yönetim imkanları dahilinde almaya çalışır.Yani bu transferi bilic yaptı bu transferi yönetim yaptı düşüncesi yanlış yani demek istediğim yönetim ve bilic dem baba konusunda anlaştı ve chelse 10 milyon euro istedi alamadı 2. alternatife yöneldiler oda uyum sağlayamadı kötü oynadı birinci olunca yönetim ikinci olursa antrenör mü seçti diyeceğiz yani olay bu mudur şimdi şunu söylemeye çalışıyorum  her transferin kendi içinde şartları ve uygunluk dereceleri vardır hepsi oluşursa transfer gerçekleşir önder özenin bile televizyon programlarında açıklaması vardır motta'dan pedro'dan önce baktığı almak istediği büssürü futbolcu vardı ama alamadı keza antrenör sene başında lines si istedi olmadı niye şartlar oluşmadı her kez en iyisini ister ama şartlar arkadaşlar. Gökhan iner olayına gelelim ben bu arkadaşın söylediğine inanmamakla beraber farz edelim ki öyle oldu.Sonuçta gökhan inlerin maliyetini bilmiyoruz 2-3 milyon euro kulübüne , futbolcuya'da 2 milyon verdik diyelim  3 yıllıkta kontrat yaptık, yabancı kuralı olmadan önce çok mantıklı bir transfer olurdu ama hoca şöylede demiş olabilir ben takımıma güveniyorum bu sene bu takımla şampiyon olurum şampiyonlar liginden gelen para ile sezon sonu daha iyi bir futbolcu alırız kadromuzu şişirmeyelim önümüzdeki sene yedek kalabilecek bir futbolcuya yıllık 2 milyon euro para vermeyelim önümüzdeki sezon yedeğim veli olacak da demiş olabilir bilemeyiz neyse lafı çok uzattım demek istediğim arkadaşlar lütfen bu transfer sezonunda ne olursa olsun karamsar olmayın şuan ne fenerin ne cimbomun gerisindeyiz stat açılınca hepsini geçicez göreceksiniz bize düşen sadece takımımızı ne şartta olursa olsun desteklemek...
Bilic'i bende eleştiriyorum. Burada savunan arkadaşlar da var. Ve hala diyorum ki Bilic bizi şampiyon yapamaz. Bununda arkasında duruyorum. Bu sene şampiyon olamayacağız zaten seneye yeni stad ile birlikte sezona Bilic ile başla yine şampiyon olamayacaksın ve bu da hem Bilic'in hem yönetimin sonu olacak.

Çevrimdışı Türkay

Bilic'i bende eleştiriyorum. Burada savunan arkadaşlar da var. Ve hala diyorum ki Bilic bizi şampiyon yapamaz. Bununda arkasında duruyorum. Bu sene şampiyon olamayacağız zaten seneye yeni stad ile birlikte sezona Bilic ile başla yine şampiyon olamayacaksın ve bu da hem Bilic'in hem yönetimin sonu olacak.

Mesela ben Bilic'in bizi şampiyon yapacağını değil ama yapabileceğini düşünüyorum  :naughty: O zaman ben de insanları kışkırtıyorum. Ama biz buna tartışma diyoruz o yüzden bu konu var zaten tartışalım herkes fikrini söylesin diye
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Mesela ben Bilic'in bizi şampiyon yapacağını değil ama yapabileceğini düşünüyorum  :naughty: O zaman ben de insanları kışkırtıyorum. Ama biz buna tartışma diyoruz o yüzden bu konu var zaten tartışalım herkes fikrini söylesin diye
aynen öyle.

ysariusta

• Ziyaretçi

@LORDBJK kusura bakma ama @Necmi abinin sözlerine itibar ederim. Bu üslupla yazmamanı tavsiye ederim. Necmi Abiden alıştığımız zarafetin yanında çok kaba olmuş. Ancak Necmi Abiyle her konuda aynı düşünmüyorum. Bu başka konu. Pedro konusunda bence haklı. Kerim konusunda yanılıyor. Sana da katıldığım konular var. Mesela Bilic hakkını veren bir adam. Ancak bence henüz kazanmaya odaklı bir hoca değil. Bazen çok duygusal tepkiler veriyor. 2008 Hırvatistan - Türkiye maçında hakeme itirazını hatırlarsın. Ben bu yıl her iki derbiye de ve özellikle Fener maçına kötü kurgularla çıktık. Oyunu belli yerlerde çok "kaçırdık". Bunlara zamanında müdahale edemedi. Sezon başında her ne olursa olsun kadro dar tutuldu. Toraman'ı beğenmiyorum ama Serdar yokken bek oynar mıydı? Oynardı. Eğer Sezer Öztürk kavgasında saklanan başka şeyler yoksa Uğur Boral yerine Toraman'ı tercih etmeliydi. Kurtuluş Toraman demiyorum tabi. Ancak merhem olurdu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:30:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?

Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?

Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.

İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.

Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.

Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece

'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:37:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanlız yine prekast çalışan yok  :s20: :s20:

Konuyu ıskaladın sanırım  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

Yanlız yine prekast çalışan yok  :s20: :s20:

prekasta da transfer yapmak lazım devre arası anlaşılan :)  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum

Uğur Boral oynamıyor aslında oraya aktarabiliriz onu  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mikartal

bir sagbek alıp ara transferi kapatırız diye düşünüyorum.biliç orta sahaya adam ister neden istemesinki,klubun mali durumu ortada ancak çok acil transferler yapilabilir .ona öyle söylenmiştir.

Çevrimdışı Tolga

Ben buradaki çoğu kişinin verdiği haberlere inanırım.

Durup dururken gelip burada bize yalan mı söyleyecekler.

Kimsenin burayı kurarken bir çıkarı yoktu sırf bizlerin daha fazla bilgi sahibi olabilmesi için bu forum kuruldu.

Bize bir şekilde haber veren abilerimizin ve arkadaşlarımızın emeklerine gerçekten ayıp edildiğini düşünüyorum artık.

Eğer buraya da itibar etmeyecekseniz benim şahsi görüşüm buradaki haberleri takip etmemenizdir sağda solda twitter'dan saçma sapan gazete haberlerinden transfer takip etmek istiyorsanız sizin bileceğiniz iş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bilic'in orta saha istememesinin nedeni düşük bütceyle yeterli bi adam alınmayacağından da kaynaklanabilir. Yani para varken bi orta saha istememek saçmalık şuan
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Uğur Boral oynamıyor aslında oraya aktarabiliriz onu  :D
Sivas istiyor diye haber çıkmıştı geçen gün :)

Çevrimdışı Tolga

İnsanları kışkırtma ve yanlı olmakla itham eden kişinin kendi düşüncesinin bundan besleenmesi ironik değil mi?

Bir düşünceniz varsa yazarsınız bunu insanların üzerinden yazmak konudan beslenmek mi olur o insanın düşüncelerinden mi?

Necmi abi forumun yöneticisi. Ben onun yazarı ve moderatörüyüm. Ama şu konu içinde en az 4-5 kez zıt fikirde tartışmışızdır hiçbirinde sizin kullandığınız uslüple girdiğimi hatırlamıyorum.

İnsanın fikri vardır ama fikirler kadar önemli olan fikirkeri ifade etme biçimidir. Herkes kendine yetecek kadar aklı olduğunu düşünüyorsa zaten manuplatif bulduğu yazıları okumaz.

Zira sizin düşüncenize göre ben de manuplatifim o zaman çünkü ben sene başından beri burada aynı şeyi yazıyorum. Bilic büyük takım hocası değildir ama olabilir diye belki 5 kez yazdım.

Bunu 10 kez sorsalar usanmam 10 kez de açıklarım burada yalnız açıklayacağım kişi daha dün gece

'' Ya beyler karı gibi niye ağlıyorsunuz anlamıyorum '' uslüple girip 6. mesajında da yöneticiyi manuplatif olmakla suçluyorsa açıklamadan öte bundan sonra bir cevabı bile haketmediğini gösterir.
Ben o arkadaşı bu üslubundan dolayı uyarmıştım ama pek dikkat eden olmamıştı bende çok uzatmadım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:42:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivas istiyor diye haber çıkmıştı geçen gün :)

2 senedir oynamıyor sanırım yaklaşık.

Yalnız çok karakterli insan çok iyi bir adam tanıyorum bu bakımdan etkisi mutlaka oluyordur takıma  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

2 senedir oynamıyor sanırım yaklaşık.

Yalnız çok karakterli insan çok iyi bir adam tanıyorum bu bakımdan etkisi mutlaka oluyordur takıma  :)
Olabilir tabi ama artık yolcu yolunda gerek değil mi :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 12:47:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Olabilir tabi ama artık yolcu yolunda gerek değil mi :icool:

Yani yılda 1 milyona abilik birazcık tuzlu gibi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Konuyu ıskaladın sanırım  :biggrinking:
Telefondan girince ufak karışıklıklar oluyor

Fena fikir değil Muhammedî de kalipcilara verelim top oynayacağı yok :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Tolga

Yani yılda 1 milyona abilik birazcık tuzlu gibi  :evillol:
Aynen öyle :)

Çevrimdışı LORDBJK

Size uymayan düşünceler yanlı ve kışkırtıcı mı oluyor.

Tabiki hayır her düşünceye saygım var ama konunun gerçeğini bilmeden daha transfer edilecek mi edilmeyecek mi belli olmadan transfer şartlarını bilmeden yönetim sanki 100 milyon TL verelim istediğini al demişte bilic sanki kimseyi istememiş gibi onun yüzünden şampiyonluk gidiyor naraları atıp sırf bilici sevmiyor diye burada hedef tahtası konumuna düşürmesi hoş değil bak o konu üzerine tartışıyoruz..:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Pedronun alınmasını istemediği ve bir sene tribüne gönderdiği gerçeğide önümüzde duruyor. Milosevic konusundada ikinci yarı takipte olacağım onuda yönetim aldı. Bilic sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca önümüzdeki senede bizde kalması tercihimdir. Ama söylediğim gibi hiç kimse Beşiktaştan daha değerli değildir yanlış gideni eleştirmezsek doğruyu nasıl bulacağız. Daha öncede dediğim gibi Bilic büyük takım hocası değil bu yönde evrilmesi ve büyük düşünmesi gerekir. Takıma çok şey kattı inkar edemeyiz ama bu eksikleri olduğu gerçeğinide değiştirmez. Biliç artık Beşiktaşın hocası ve at gözlüklerini çıkartması gerekiyor. Kerimi pedroyu kenarda oturtarak bir seneyi heba ettik ve bu sene kadroya girerek aslında değerlerini gösterdiler. Eleştiri olacakki yönetimdende bu yönde baskı olsun Biliç orta saha istemiyebilir yönetim alır koyar kadroya sonrası Bilic kararıdır. oynatır oynatmaz bende bu haberin doğru olmamasını canı gönülden isterim bekleyip görelim sabahda tam tersi bir haber servis edilmişti orta saha transferini yönetim parası olmadığı için yapmıyor diye ama şu anda kulüpte bekleyen menejerleri orta saha oyuncularına yapılan teklifleri scoutların oyuncu transferi için uğraş verdiklerini biliyorum ne bekleniyor diye kendime sorup duruyordum geçen gün Başkanımız Fikret Ormanın Gökhan İnler ile ilgili açıklamasınıda okudum buda çelişki yumağı ben italyaya gittiğini kulübüyle anlaştığını oyuncuyla el sıkışıldığını biliyorum ne Başkanımıza geri adım attırdı bir iki gün içersinde çıkacak biz hocamıza güveniyoruz diye açıklama yapacaktır. Yapmalıdırda ama bizim eleştirilerimizinde hedefini bulduğunu kanıtlar bu her şey Beşiktaşımız için biliyorsunuz Önder beyide putlaştırmayın dedim kişiler üzerinde takılıp kalmak büyük resmi görmeyi engeller.

Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum  Bilic büyük takım hocası değil diyor o zaman kim büyük takım hocası bizi yendikleri için hamza hocamı İsmail hocamı onlar mı büyük takım hocası yok yok real madridi çalıştıran Del Bosque'mi büyük takım hocası ben yıllardır Beşiktaş'ın maçlarını seyrediyorum ilk defa bu sene avrupa da korkmadan ezilmeden yeniliriz yeneriz keyifli maç seyrettiğimi hatırlıyorum arsenal yedekleri ile cimbomu burada dağıttı biz arsenalın evinde son haftalar da bizim takımı sırtlayan gökhan töre, sosa ve serdar yokken başa baş maç yaptık,tottenham'ı kendi evinde sürklase ettik  madem biliç büyük takım hocası değil o çocuklara bunu nasıl aşıladı.Vuracak yer bulamamış kerim diyo pedro diyo bir kere bilic yanlı değil formayı kim hak ederse ona veriyor futbolcular'da bunu biliyor sen her gün antrenmanlarımı takip ediyorsun buradan sallamak kolay geçen sene Muhammed demirci dahil herkese sanş verdi Muhammed değerlendiremedi pedro ve kerim değerlendirdi hoş bence hala kerimin ilk 11 oyuncusu olması için pişmesi gerek sonradan girdiğinde daha faydalı oluyor bana göre ayrıca kerim oynayınca sanki geçen sene şampiyon olacaktık cim bom maçında 2. golü kimin yüzünden yedik bir bak istersen daha gelişmesi lazım oyuna sonradan gire gire gelişecek devamlı 11 oynarsa ben geliştim der ama şimdi 11 için çalışması lazım.Hadi madem antrenör yancı pedroyu ben aldırmadım diye oynatmadı ilk geldiğinde peki  escudeyi omu aldırdı gökhan töreyi,olcayı omu aldırdı da devamlı ilk 11 oynattı sen ner den biliyorsun belki yönetim escudeyi oynatta devre arasında satalım demediğini :) ikincisi büyük antrenör dediğin yanlıştan dönmesidir pedro iyi oynadı verdi formasını sene basında serdar kötüydü iyi oynadı verdi formasını demek ki hak yemiyor her futbolcu şans buluyor önemli olan bunu futbolcuların değerlendirmesi yoksa her yenilgiden sonra şu oynasaydı demek kolay. Birde buradaki arkadaşların şunu bilmesini isterim transfer bir ekip işi scout ekibi bulur antrenör izler onay verir yönetim almaya çalışır bazende tersi olur antrenör beğenir scout ekibi izler onur verir gene yönetim imkanları dahilinde almaya çalışır.Yani bu transferi bilic yaptı bu transferi yönetim yaptı düşüncesi yanlış yani demek istediğim yönetim ve bilic dem baba konusunda anlaştı ve chelse 10 milyon euro istedi alamadı 2. alternatife yöneldiler oda uyum sağlayamadı kötü oynadı birinci olunca yönetim ikinci olursa antrenör mü seçti diyeceğiz yani olay bu mudur şimdi şunu söylemeye çalışıyorum  her transferin kendi içinde şartları ve uygunluk dereceleri vardır hepsi oluşursa transfer gerçekleşir önder özenin bile televizyon programlarında açıklaması vardır motta'dan pedro'dan önce baktığı almak istediği büssürü futbolcu vardı ama alamadı keza antrenör sene başında lines si istedi olmadı niye şartlar oluşmadı her kez en iyisini ister ama şartlar arkadaşlar. Gökhan iner olayına gelelim ben bu arkadaşın söylediğine inanmamakla beraber farz edelim ki öyle oldu.Sonuçta gökhan inlerin maliyetini bilmiyoruz 2-3 milyon euro kulübüne , futbolcuya'da 2 milyon verdik diyelim  3 yıllıkta kontrat yaptık, yabancı kuralı olmadan önce çok mantıklı bir transfer olurdu ama hoca şöylede demiş olabilir ben takımıma güveniyorum bu sene bu takımla şampiyon olurum şampiyonlar liginden gelen para ile sezon sonu daha iyi bir futbolcu alırız kadromuzu şişirmeyelim önümüzdeki sene yedek kalabilecek bir futbolcuya yıllık 2 milyon euro para vermeyelim önümüzdeki sezon yedeğim veli olacak da demiş olabilir bilemeyiz neyse lafı çok uzattım demek istediğim arkadaşlar lütfen bu transfer sezonunda ne olursa olsun karamsar olmayın şuan ne fenerin ne cimbomun gerisindeyiz stat açılınca hepsini geçicez göreceksiniz bize düşen sadece takımımızı ne şartta olursa olsun desteklemek...

@LORDBJK siz ile @Necmi abinin yazısı burada 2 nizde haklısınız ama sana katılmadıgım nokta
"Arkadaşlar bence necmi beyin söylediklerine çok itibar etmeyin çünkü kendisi bence çok yanlı insanları kışkırtıyor ve yönlendiriyor belki forum reyting alsın diye bilmiyorum..." Katılmıyorum itibar etmeyin ne demek sen çevrendeki kişilerin arkadaşların müdürlerin işçilerin veya annen baban akrabaların sözlerine itibar etmeyin diyebiliyor musun görüşe saygı duyuyor musun ? Duyuyorsan ise @Necmi abinin göürüşüne de saygı duyacaksın... duymuyor isen ise buraya yazarak itibar etmeyin demiyeceksin dersen ise senin de sözünün itibarı olmaz, eleştiriyi itibar duymadıgın @Necmi abiye yapıyorsun ve milleti (beşiktaş taraftarını) kışkırtıyorsun @Necmi abiye yönelik...  @Necmi abinin Eleştirleri yanlı olur olmaz ben yanlı eleştiri yaptıgını görmedim biliç konusunu veya yönetim konusunu sene başında forumun ilk basından hatta ve hatta diğer forumlarda da eleştirdiğini biliyorum... 
Reyting e gelince reyting yapmak isteseydik forum her tarafını ziyaretçilere kapatır üyeliği mecburi hale getirir bilgileri gizli saklı ortamda yapardık
Biliç büyük hoca değil büyük hoca adayı... onu da bizde başarısı belirleyecek biliç kariyeri (teknik adamlık) ortada bu başarıyı bizle sağlayıp büyük hoca yolunda ilerleyecek... Ha bu değildirki biliç kendini geliştirmedi bence çok geliştirdi aynı şekilde BEŞİKTAŞ ı da geliştirdi sistem yarakttı kuşak düzen plan saygı yarattı... Ama çalıştırdığı ülke de adaletin olmadıgı 2 yıldır gördü yıprandı çırpındı var olan zorluga gögüs geldi (stat gibi ekonomik durum gibi) şu an takımı lider ilerletti be 1 maç kaybetti diye liderin 1 puan gerisinde 2. sırada yer aldı... Sizde teknik adam olsanız kendi oyuncu isteğinizi yönetime diretirdiniz ve siz kadro kuracak planınızı ona göre yapacaksınız...
Karamsarlığa düşmesin Yönetime biliç e güvensinler yanlarında olsun Taraftarlar yeni statta daha başarılı daha iyi günler göreceğiz... :ok:
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 13:05:59 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

Linnes bizim için aranan kan ilk kez bir transferin bu kadar çok olmasını istiyorum ...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Linnes bizim için aranan kan ilk kez bir transferin bu kadar çok olmasını istiyorum ...
Deniz ben de çok istiyorum ama o iş bence çoktan yattı tabi yönetimin bir sağ bek için vereceği normal bonservis bedelinden biraz daha yukarı çıkarsa onu bilemem.Fakat görüntü itibari ile bu biraz zor bence yönetim 2 ya da 2.5 m euro verir en fazla.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Linnes işini yönetim imza attığı gün kaldırması lazımdı. Şu an bedavaya imza atabilirdi sene sonu için..

Hiç istemiyorum Linnesi bu yüzden.

Kusura bakmasınlar 1 liramız bile önemli..

Ne halt ederse etsin Moldesinde gelmesin Beşiktaşımıza.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi blackeagle35

Ben Bilic'in teknik açıdan,takım yönetimi,oyun görüşü olarak eksikleri olduğunu buraya yazdığım mesajlarda dile getiriyorum ve sezon sonunda yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum..Ancak Bilic'in bu takıma kattığı şeylerin olduğunu da düşünüyorum..Kendi mantığı içerisinde yaptığı hamleleri,transfer tercihlerini anlayabiliyorum ancak kendi açımdan önemli bir kısmını mantıklı bulmuyorum..Benim gözümde Bilic West Ham,Everton tarzı takımlar için çok iyi bir seçim, başarılı da olabilir..Ancak City,Chelsea gibi takımlarda başarılı olamaz diye düşünüyorum..Üst takımlara karşı başarılı olur ancak sıkıntısı kendi seviyesinde..Bunu hem Rusya hem de Türkiye kariyerinde görebiliriz.. Turkiye'de Bilic'in derbi performansı bazı arkadaslarca dış faktörlere bağlanıyor ancak Rusya'daki bu seviye maçlarına bakılsa bazı şeyleri daha net görebilecekler..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 13:28:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes işini yönetim imza attığı gün kaldırması lazımdı. Şu an bedavaya imza atabilirdi sene sonu için..

Hiç istemiyorum Linnesi bu yüzden.

Kusura bakmasınlar 1 liramız bile önemli..

Ne halt ederse etsin Moldesinde gelmesin Beşiktaşımıza.

Aynısını Töre yapsa arkasından nasıl sövüleceğini de düşünüyor musun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli