2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4573108 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

linnesin aranan kan olduğuna inanıyormusun peki adamın bütün videoları hücum hattında sağ açık gibi oynuyor ben defansı konusunda bir bilgiye sahip değilim
aranan kanmıdır bilmemde abi 2.5 milyon  dan fazla etmez hatta 2milyon
Norvecten geliyor italya premier lig ispanya flen değil
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Ben Linnes'in yetenek olarak tam aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Şuan herkes Türkiye'nin en iyi sağ beki olarak Gökhan Gönül'ü görüyorsa Linnes bu ünvanı ondan çok rahat alacaktır.

Linnes transferi olmayacak gibi onun yerine Maxi olsaydı o Linnes'ten çok daha fazla katkı verirdi o ayrı tabi.

Konu hareketlensin, ben de biraz bilgileneyim diye bir soru bırakıyorum. Herkes alıp giden çizgiye inen bir sağ bek istiyor doğal olarak. En çok anılan örnek de Gökhan Gönül.
Yalnız şöyle bir fark var, Gökhan'ın hemen solunda ve sahanın her yerinde Mehmet Topal var. Daha da önemlisi Gökhan'ın önünde Kuyt oynuyor. Bizim sağ açığımızla Fenerbahçe'nin sağ açığı arasında dünya kadar fark var oyun tarzı olarak. Açıklar bu kadar farklıyken aynı tip bir bek aynı etkiyi yaratır mı sizce?
@Çağrı özellikle senden bi cevap beklerim bu soruya. :)
[ Son Düzenleme: 10 Ocak 2015, 01:56:18 nannan ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Ocak 2015, 01:53:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doganay

@Çağrı süvmeee ama tamam mı?  :iblush:

Bu adama paok kac para vermis olabilir ki!! okadar methedilen bir kisiydi. Biz kapsak fena olmazdi

Çevrimdışı TØLGA

İçim yanıyor  :bawling: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
valla sorma yaaa bakma resimleri attığıma nasıl kacar bu adam ya free hem
Tas gibi futbolcu ah ahh
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Konu hareketlensin, ben de biraz bilgileneyim diye bir soru bırakıyorum. Herkes alıp giden çizgiye inen bir sağ bek istiyor doğal olarak. En çok anılan örnek de Gökhan Gönül.
Yalnız şöyle bir fark var, Gökhan'ın hemen solunda ve sahanın her yerinde Mehmet Topal var. Daha da önemlisi Gökhan'ın önünde Kuyt oynuyor. Bizim sağ açığımızla Fenerbahçe'nin sağ açığı arasında dünya kadar fark var oyun tarzı olarak. Açıklar bu kadar farklıyken aynı tip bir bek aynı etkiyi yaratır mı sizce?
G.Töre de tıpkı Kuyt gibi savunmaya katkı veren bir oyuncu o açıdan bir problem olmaz hatta rakiplerin sol taraf oyuncuları hücuma çıkarken iki kez düşünürler.

Mehmet Topal stilinde oynayan Atiba var elimizde belki onun kadar tempolu değil ama yine de onun yaptığı işi genel olarak gördü şu zamana kadar.

O yüzden bence Linnes gelebilse çok yararlı bir transfer olur düşüncesindeyim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 almış mıyız  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

Q7 almış mıyız  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
3ün 5ini alırız biz bu gidişle sağbek alıp kapatırız oda artık kim olur bilmem  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu adama paok kac para vermis olabilir ki.. okadar methedilen bir kisiydi. Biz kapsak fena olmazdi
Net bir bilgi bulamadım ama galiba yıllık maaşı 2 veya 2.5 m euro civarındaymış.

Çevrimdışı doganay

Maxi Pereira  gelsin bitsin bu is  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Maxi Pereira  gelsin bitsin bu is  :ok:
Gelse keşke ama kabul etmemiş deniyor teklifimizi maalesef.

Çevrimdışı Necmi

@Çağrı özellikle senden bi cevap beklerim bu soruya. :)
Ben vereyim Törenin arkasında oynayan her bek rahat eder hayatımda Töre kadar bekine yardım eden bir kanat oyuncusu görmedim emin olun serdardan daha fazla beklik yapıyor hatta bekde hücumdan daha iyi aslında Töreyi sağbekmi yapsak  :ebebe: sağda sosa solda olcay ilerde BA arkasında Robben :naughty: onun arkasında veli ve inler salacaksın takımı ŞL ye ya parçalar yada parçalanır ortası olmaz :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Yanlış oldu siler misiniz :)
@Tolgaozkhrmn bu kacıncı yanlış  :evillol: resmen kanıma giriyorsun   :ishock: @Tolga

Çevrimdışı doganay

Net bir bilgi bulamadım ama galiba yıllık maaşı 2 veya 2.5 m euro civarındaymış.

Yunan takimi 2m uzeri verebilecegini sanmiyorum, ozellikle bu kriz durumlarinda

Çevrimdışı Tolga

Ben vereyim Törenin arkasında oynayan her bek rahat eder hayatımda Töre kadar bekine yardım eden bir kanat oyuncusu görmedim emin olun serdardan daha fazla beklik yapıyor hatta bekde hücumdan daha iyi aslında Töreyi sağbekmi yapsak  :ebebe: sağda sosa solda olcay ilerde BA arkasında Robben :naughty: onun arkasında veli ve inler salacaksın takımı ŞL ye ya parçalar yada parçalanır ortası olmaz :evillol:
Bu kadroya bir kaleci bir de iyi bir stoper koyduk mu sırtımız yere gelmez  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

@Tolgaozkhrmn bu kacıncı yanlış  :evillol: resmen kanıma giriyorsun   :ishock: @Tolga
Gerçekten kusura bakma bazen yanlış yerlere basıyorum da abuk sabuk şeyler oluyor  :D

Çevrimdışı Necmi

Gerçekten kusura bakma bazen yanlış yerlere basıyorum da abuk sabuk şeyler oluyor  :D
zaten yanlış yerlere basarsan abuk sabuk şeyler olması normaldir :ebebe:

Çevrimdışı Tolga

Yunan takimi 2m uzeri verebilecegini sanmiyorum, ozellikle bu kriz durumlarinda
Dediğim gibi net bir bilgi bulamadım ama haklısın bana da fazla geldi.

Çevrimdışı Tolga

zaten yanlış yerlere basarsan abuk sabuk şeyler olması normaldir :ebebe:
Kendimiz de silemiyoruz sizi uğraştırıyoruz :icool:

Çevrimdışı Necmi

Bu kadroya bir kaleci bir de iyi bir stoper koyduk mu sırtımız yere gelmez  :evillol: :evillol:
Arsenalden kaleci forması giyen birini kapalım hangisi olduğu farketmez gözünü kapat al  :D stoperede ihtiyaç kalmaz :busted_cop:

Çevrimdışı nannan

@Necmi @Tolgaozkhrmn Ben daha çok hücum yönünden bahsetmiştim aslında. Töre savunmada nerede duracağını tam bilmese de sarfettiği eforla acayip işe yarıyor evet. Ama hücum tarzı olarak bakarsak Kuyt-Töre ayrı dünyaların insanları:) Yani hücumda istediğimiz verimi alabilir miyiz? takımın hücum tarzıyla Linnes gibi bi bekten nasıl faydalanabiliriz? hücumdan dönüşte sıkıntı yaşar mıyız?
Şu da aklıma gelmiyor değil;
İyi orta açan bek her zaman iyidir. Burda tamamız. Ama iyi ortayı ceza sahasında tamamlayacak 1 oyuncumuz varken iyi orta bize ne akdar fayda sağlar? Sonuçta forvet arkasında oynayan Olcay-Töre-Sosa hava toplarında 18'e girip forvete yardımcı olan tipte oyuncular değil. O yüzden zaten Arsenal gibi ceza sahası çevresinde kısa, tek, dikine paslarla kaleye gitmeyi tercih ediyoruz genelde. Evet bir de bunun yanında ceza sahasına havadan girme gibi bir opsiyonumuz olacak ama bunu ne kadar değerlendirebiliriz bu kadro yapısıyla?

Çevrimdışı Tolga

Arsenalden kaleci forması giyen birini kapalım hangisi olduğu farketmez gözünü kapat al  :D stoperede ihtiyaç kalmaz :busted_cop:
Ah ah zamanında Ospina'yı alacaktık kalemizi gole kapatacaktık olmadı işte napalım :)

Çevrimdışı doganay

Ah ah zamanında Ospina'yı alacaktık kalemizi gole kapatacaktık olmadı işte napalım :)

onumuzdeki sezon okadar yabanci oyuncu hakki oldugunda, iyi bir kaleci aliriz.

Çevrimdışı nannan

Ayrıca biz genelde beklerimizi çakılı oynatmaya çalışıyoruz. Takım olarak aybaba zamanından beri sürekli bir dikine oynama alışkanlığı kazandık. Bu da kontra yeme ihtimalimizi çok yükseltiyor. Aybaba bunu çözemediği için deli gibi gol yedik zaten. Bilic savunmadaki 4'lüyü nispeten çakılı oynatarak ve şok pres uygulayarak bu sorunu çözdü. Yediğimiz gol ve verdiğimiz pozisyon sayısına bakınca bunu görüyoruz. Hücumcu bir bek takımın bu oyununu aynen devam ettirebilir mi? Yoksa oyun tarzımızda değişikliğe gitmek zorunda mı kalırız?