2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578802 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

vallahi su gunler benim için eglenceli oluyor havada soguk hastarızda ama burada hos vakit geciyor:))

buradaki bütün herkesi toplasak sanırım tartısmaya acık olmayan tek yer bizim sag ve sol acık:)) forvet bile tartısıldı ki ben tartısmanın içindeyim kesinlikle eskisehire gonderilen oyuncumuz simdi bizde olsaydı kupayıda maçlarıda kaybetmezdik

herneyse yani su cıkıyor karsımıza macları kazanıyoruz ama kimse guvenmiyor takımına ciddiyim ben  gs macını dahi alsaydık yine aynı kafadaydım cnk mental anlamda yanlıslık var

birde bilicin bu kafa yapısıyla olmayacagını anlayan onder hoca demekki bu sebeble pes etti diyebiliyorum artık cozdum bu bilinmeyenli denklemi :money:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ilhan

:D 3 tane ortasaha varken necipin performansını sizin yorumunuza bırakıyorum
Ortasaha almayan hir teknik direktörden bahsediyoruz abi 4 tane kaleci varken transfer yapmaz güldürdün  :biggrinking:
Tabi bu kalecilerin performansıda tartışılır sene sonu yabanci bir kaleci alınabiliyorsa isterim bende mac alıcak kaleci
Arsenal, Tottenham, Feyenord maçlarına Veli-Atiba-Oğuzhan-Sosa-Kerim-Necip gibi oyuncularla çıkmadı mı bu takım.  Biliç'in yanlışlarının kurbanı olan Necip ne çabuk gözden çıkarıldı. 4 tane kaleciymiş  :alala:çarp topla böl eşittir sıfır. GS maçında gördük işte asıl sorun kalemizde orta saha da değil.
Çok güldüm yaa bende @Tolga hem de 50 sayfadır okuyor ve gülüyorum.

Çevrimdışı Anıl

Ya kusura bakmayın arkadaşlar da, niye herkes orta saha derdine düştü onu anlayamadım. :alala: Geçtim pmaç kurtarmayı, penaltı kurtarmay, daha bir tane yan topa çıkma becerisi gösterememiş kaleci eksikliği varken niye orta saha.
@ilhan abi haklısın ancak kaleci sene sonuna kadar idare edebilir. Sonuçta şimdi yabancı kaleci almanın mantığı yok oynatamayız çünkü :) Ama orta saha öyle değil. Sağ bekten önce almamız gereken şey orta saha

Çevrimdışı ALI RIZA

http://haber.besiktasarena.com/ da son güncel haberleri görebilrisiniz...

Çevrimdışı TØLGA

Arsenal, Tottenham, Feyenord maçlarına Veli-Atiba-Oğuzhan-Sosa-Kerim-Necip gibi oyuncularla çıkmadı mı bu takım.  Biliç'in yanlışlarının kurbanı olan Necip ne çabuk gözden çıkarıldı. 4 tane kaleciymiş  :alala:çarp topla böl eşittir sıfır. GS maçında gördük işte asıl sorun kalemizde orta saha da değil.
Çok güldüm yaa bende @Tolga hem de 50 sayfadır okuyor ve gülüyorum.
abi ben kalemizin iyi olduğunu iddaa etmiyorumki zaten sıkıntı surda lig uzun bir periyot bu ortasahalar ile gitmez ben necipi sadece mücadele anlamında değerlendiririm en iyisini veriyor o konuda ama o kadar veli atiba yok neciple tottenham macini yaptik sadece
O macta kandırmasin bizleri kac tane pozisyona girdi tottenham olmayınca olmuyo atamadilar bizim ingilteredeki maca benzedi
Kaleci alınsın ortasaha istemem dersen oda senin fikrin saygım var kaleyi bir sekilde halledersin iyi defans yaparak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Orta saha almayacakmışız ama benim beğendiğim bir oyuncu Aytaç Kara. O neden hiç düşünülmedi acaba :alala:

Çevrimdışı ilhan

abi ben kalemizin iyi olduğunu iddaa etmiyorumki zaten sıkıntı surda lig uzun bir periyot bu ortasahalar ile gitmez ben necipi sadece mücadele anlamında değerlendiririm en iyisini veriyor o konuda ama o kadar veli atiba yok neciple tottenham macini yaptik sadece
O macta kandırmasin bizleri kac tane pozisyona girdi tottenham olmayınca olmuyo atamadilar bizim ingilteredeki maca benzedi
Kaleci alınsın ortasaha istemem dersen oda senin fikrin saygım var kaleyi bir sekilde halledersin iyi defans yaparak
Bende aynı şeyleri söylüyorum.@Tolga, kalemize gelen her topun gol olacağı korkusu artık kanser etti hepimizi, UEFA'dan öyle veya böyle bi yerlerde eleneceğiz, halihazırda orta saha bu lig için yeter, bende orta saha isterim ama şimdinin kısıtlı isimleri ile değil,  biraz daha maliyetle, bize güven rakibe korku salacak çok daha iyi birini sezon sonunda alırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı TØLGA

Bende aynı şeyleri söylüyorum.@Tolga, kalemize gelen her topun gol olacağı korkusu artık kanser etti hepimizi, UEFA'dan öyle veya böyle bi yerlerde eleneceğiz, halihazırda orta saha bu lig için yeter, bende orta saha isterim ama şimdinin kısıtlı isimleri ile değil,  biraz daha maliyetle, bize güven rakibe korku salacak çok daha iyi birini sezon sonunda alırız diye düşünüyorum.

kaleci anca sezon sonu olursa olur abi o da bir ihtimal lig icinde rotasyon olmadığı icin
Bu ortasaha yeterli değil aralarına +1 oyuncuyu koymak gerek kırmızı kartlar sakatlıklar şart oğlu şart gecici bir cözüm bul kirala
Ama bul birini sıkıntısını yasıycaz bunun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Orta saha almayacakmışız ama benim beğendiğim bir oyuncu Aytaç Kara. O neden hiç düşünülmedi acaba :alala:
trabzonla flen adı geciyordu onunda en son eskisehirden oyuncu alınmaz kitlerler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Versinler Sivok-Boral Sivasa Cicinho yu takaslasınlar. Oraya ayırdıkları 3m euro bütçeyide biraz aşıp 2 Yönlü önlibero orta saha alsınlar , balıklar kavağa mı çıkar arkadaş elimiz güçlenir.

Çevrimdışı Anıl

Versinler Sivok-Boral Sivasa Cicinho yu takaslasınlar. Oraya ayırdıkları 3m euro bütçeyide biraz aşıp 2 Yönlü önlibero orta saha alsınlar , balıklar kavağa mı çıkar arkadaş elimiz güçlenir.
Abi sorun bütçe değil zaten. Sabahtan beri söyleniyor para var ancak Bilic orta saha istemiyor diye :tabe:

Çevrimdışı ozan062

uzun zamandır beklediğim tablo gelmiş

bu yabancı kuralı cok onceleri gelseydi bu paralar nerden baksanız yarıyarıya duserdi
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2015, 15:32:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 15:33:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
uzun zamandır beklediğim tablo gelmiş

bu yabancı kuralı cok onceleri gelseydi bu paralar nerden baksanız yarıyarıya duserdi

Bu Rakamlar menajerlik ücretleri ve imza paraları olmadan neredeyse hiçbir şey ifade etmez malesef.

Biz Almeida Quaresma Fernandes Simao'yu 15 milyon euroya aldık ama 20 milyon euro menajerlik ücreti verdik yanında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 15:35:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic inadıyla Önder Özen'i yedi. O yiyebileceği lokmaydı.

Şimdi aradaki simidi de kaldırmış oldu. Yönetime karşı da bu kada inat edebilecek mi merak ediyorum.

Hangi akla hizmet aldırmazsın ortasaha? Beğenmiyorum önderdiğiniz isimleri dese tamam ama 30 maçımız var en az Veli Atiba nereye kadar.

En basiti önümüzdeki 2 maçta Veli yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Burada Bilic her zamanki gibi hatasını çok geç fark edecek ama iş işten geçmiş olacak, hem imkan varken  hem de çöp bir adam da almıyorken bir orta sahaya hayır diyecek bir TD ben bugüne kadar görmedim, hadi orta saha istemiyorsun bari sağ bek ile birlikte Kaboul'ü al da sakatlıklar tavan yaptımı bari defansten birini ön libero oynatma şansın olsun, en az 2 transfer daha lazım bu takıma, imkanda varken alınmazsa büyük hata olur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yönetim alsın bir tane oyuncu Biliç ikna etsinler sağ hem orta saha şart bu takıma... Biliç amacı oguzhan sosa kerim atiba veli olcay töre necip her şekilde ortada oynatabilmek ama savunma bunlarda sadece atiba veli necipte tek var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 15:42:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalecnin yetersiz olduğu görüşüne de katılmıtorum.

Takımın seviyesine göre kaleci seviyemiz 1 tık üst bile sayılır.

Takım sınıf atlayınca sıra kaleciye gelir çok gereksiz şuan kaleci transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

adam sağlam biliyoruzda bu haber sağlam cıkmasa keske kendi ayagımıza sıkıyoruz

Keten mi sağlam  :lol: :lol: :lol: full kolpadır arkadaşlar keten, hele seçim zamanı ne sallıyordu başkana.Aman bunun ipiyle kuyuya inmeyin sonra çok başınız ağrır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Keten mi sağlam  :lol: :lol: :lol: full kolpadır arkadaşlar keten, hele seçim zamanı ne sallıyordu başkana.Aman bunun ipiyle kuyuya inmeyin sonra çok başınız ağrır.
:captain: Başkana sallayınca sağlam adam olmuyor mu abi :D

Çevrimdışı forzatunga

:captain: Başkana sallayınca sağlam adam olmuyor mu abi :D

salladıkları tutsa amenna ,çok kolpa atıyordu en azından benim bakış açıma göre.tabi herkesin görüşüne saygımız var zaten gerçek adı ne bilmiyorum belki de aramızdan biri.

Çevrimdışı Dogan

tekrar söylüyorum galeyana gelmeyin orta saha alınacaktır burda bi anda celallenmek boşuna rahat olun ve olacaklari bekleyin bilic mal degil ya iki orta sahayla bu isin yürümeyeceğini cok ii bilir bizi gaza getiriyolar inanmayin bunlara her defasinda hayallerimizi yiktilar ronaldinho diego.lanzini vs hepsinde yiprattilar bizi takip edin haberleri ama inanmayin orta saha gelecek!!

Çevrimdışı SDemirsoy

salladıkları tutsa amenna ,çok kolpa atıyordu en azından benim bakış açıma göre.tabi herkesin görüşüne saygımız var zaten gerçek adı ne bilmiyorum belki de aramızdan biri.
bende tanımıyorum ama takip ediyorum :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2015, 15:55:00
  • Beşiktaş / Bodrum
tekrar söylüyorum galeyana gelmeyin orta saha alınacaktır burda bi anda celallenmek boşuna rahat olun ve olacaklari bekleyin bilic mal degil ya iki orta sahayla bu isin yürümeyeceğini cok ii bilir bizi gaza getiriyolar inanmayin bunlara her defasinda hayallerimizi yiktilar ronaldinho diego.lanzini vs hepsinde yiprattilar bizi takip edin haberleri ama inanmayin orta saha gelecek..

Bilic'e göre 2 ortasaha yok sorun burada zaten.

Veli Atiba Necip Oğuzhan olarak 4 ortasaham var gözüyle bakıyor endişe edilen yer burası.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SDemirsoy

tekrar söylüyorum galeyana gelmeyin orta saha alınacaktır burda bi anda celallenmek boşuna rahat olun ve olacaklari bekleyin bilic mal degil ya iki orta sahayla bu isin yürümeyeceğini cok ii bilir bizi gaza getiriyolar inanmayin bunlara her defasinda hayallerimizi yiktilar ronaldinho diego.lanzini vs hepsinde yiprattilar bizi takip edin haberleri ama inanmayin orta saha gelecek..
diyosun... Hayırlısı olsun umarım öyle olur