2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581043 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Cicinhoyu bekliyorlar Sivok ve bir miktar parayla gider yapmadan transfer dönemi kapatilmaya çalışılıyor.
Tahminim tek sıkıntı da Sivok tur , ikna edilmeye çalışılıyordur.
Ben Sivokun sıkıntı çıkarıcagını zannetmiyorum Abi , O Türkiye yi Seviyor , Zaten Oyuzden Türkiye içinde takım arıyor kendisine , Bu Yaştan sonra Ya ülkesine döner yada burada kalır Avrupya dönmesi Zor :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Dogan

Ortasaha alınmiyacakmis ama atalım
alınmayacağını ipne basın dan mı öğrendin bilmiyorum ama %100 alinacaktir kafan rahat olsun kardesim sag bekte gelcek hatta olursa kaboulda gelcek ve o şampiyonluk buraya gelecek!!

Çevrimdışı ozan062

Bu saatten sonra gelecek her isme hazırlıklıyım ben hiç şaşırmam yani :)

ya kimse gelmezse?? dün bjktvde bir kişi isme gerek yok transfer beklemiyorum dedi milodan baska yani adam bunu diyorsa ben simdiden

kimse gelmeyecek olmasına alıstırın kendinizi derim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

alınmayacağını ipne basın dan mı öğrendin bilmiyorum ama %100 alinacaktir kafan rahat olsun kardesim sag bekte gelcek hatta olursa kaboulda gelcek ve o şampiyonluk buraya gelecek..
sabahdan beri millet yirtiniyo alinmicak diye senin dediğin gibi olur inşallah  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

alınmayacağını ipne basın dan mı öğrendin bilmiyorum ama %100 alinacaktir kafan rahat olsun kardesim sag bekte gelcek hatta olursa kaboulda gelcek ve o şampiyonluk buraya gelecek..
Bilic orta saha istemiyormuş.

Çevrimdışı TØLGA

ya kimse gelmezse?? dün bjktvde bir kişi isme gerek yok transfer beklemiyorum dedi milodan baska yani adam bunu diyorsa ben simdiden

süverimmmm net :D sağbek sağbek de sene basından beri onuda alma
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

maxinin şu videosunu görmüş müydünüz.Gülmekten yıkıldım yahu  :lol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Dogan

sabahdan beri millet yirtiniyo alinmicak diye senin dediğin gibi olur inşallah  :money:
sag bek almasalar dahi orta sahanin gelecegini düşünüyorum serdar baya bi toparladi çünkü emin olun basında bjk tvde cikan o haberler kolpa transferin olup olmayacagini 3 kisi bilir bu takimda orman cebi bilic digerlerinin ne dedigi fos takilmayin buna

Çevrimdışı ahmetx

Biliç orta saha istemiyorsa Derbilerde neden başarısız olduğu belli. :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Milosevic 4 numarayı kapmis  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

milosevic alinana kadar kim duydu onun ismini madem bu herseyden haberi olan kisiler ndn haberini yapamadi..orman akillandi isi biliyo artik transfer bitmeden her turlu kurnazligi yapar almam der ilgilenmiyoruz der kapatir konuyu sonra bi bakmissin kapa bildirilmis sampiyonluk bu kadar yakinken hem orman hem bilic eksiklerin bu kadar farkindayken oyle bir iki capulcunun bilic istemiyo demesiyle o konu oyle kapanmaz

Bundan sonra ben de hiç bir duyumcuya inanmıyorum arkadaşlar tek doğru haber alma kaynağım var http://haber.besiktasarena.com/ buradan takip edeceğim.

Çevrimdışı Kemal

sag bek almasalar dahi orta sahanin gelecegini düşünüyorum serdar baya bi toparladi çünkü emin olun basında bjk tvde cikan o haberler kolpa transferin olup olmayacagini 3 kisi bilir bu takimda orman cebi bilic digerlerinin ne dedigi fos takilmayin buna

Serdar neyini toparladı Doğan kardeşim , hücümlarda yavaş kalıyor , bulduğu kanat organizasyonunda da 3 orta yapsa en ıyı ıhtımal rakıbe carpıp korner oluyor.

Töre sürekli sağbekte geri gelip yardım ediyor, 1 maça Kerim Frei la başladık , Frei defans yapmayınca  Bilic felaketin geldiğini anladı Töre hemen oyuna alındı ( Töre bağırsak enfeksiyonu oldugu mac son maçlardan )

Hadi çok çok iyimser düşünüyoruz diyelim , Serdar super oldu dıye dusunmeye başlayalım, 3 hafta sonra Serdarda 2. derece yırtık oluştu 4 hafta oynamadı , 4 haftada oraya yine Necipi koyacaz , o sırada veli yada atiba bısey oldu tek önlıberoya donecez cunku necip sağbek veya  ısmaıl sağbek oynayacak ters ayağıyla.

Kısaca yine aynı senaryoyu yaşayacaz.

Çevrimdışı Tolga

Öyle bir şey olursa zaten hepimize geçmiş olsun şimdiden.Şampiyonluk yine yarınlara kalır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

Bundan sonra ben de hiç bir duyumcuya inanmıyorum arkadaşlar tek doğru haber alma kaynağım var http://haber.besiktasarena.com/ buradan takip edeceğim.
hoaydaaaaaa hadi girin bir haber artık :D

Çevrimdışı Kemal

Derbi derbi diyoruz , FB derbisi hangi kanat yüzünden çöktük , Olcay kime yardım etmeye çalışırken 2. pozisyonunda daha kızardı . Caner onların sol açık bizim sağbekte kimin kaçkere içinden geçti bir düşünün bakalım . Üzerine ordan yediği şutlardan diğer haftalara Tolga sakatlandı birde kalede sıkıntı yaşadık.

Çevrimdışı Tolga

Bari sağ bek alınsın ben ona bile razıyım artık.

Çevrimdışı Dogan

Serdar neyini toparladı Doğan kardeşim , hücümlarda yavaş kalıyor , bulduğu kanat organizasyonunda da 3 orta yapsa en ıyı ıhtımal rakıbe carpıp korner oluyor.

Töre sürekli sağbekte geri gelip yardım ediyor, 1 maça Kerim Frei la başladık , Frei defans yapmayınca  Bilic felaketin geldiğini anladı Töre hemen oyuna alındı ( Töre bağırsak enfeksiyonu oldugu mac son maçlardan )

Hadi çok çok iyimser düşünüyoruz diyelim , Serdar super oldu dıye dusunmeye başlayalım, 3 hafta sonra Serdarda 2. derece yırtık oluştu 4 hafta oynamadı , 4 haftada oraya yine Necipi koyacaz , o sırada veli yada atiba bısey oldu tek önlıberoya donecez cunku necip sağbek veya  ısmaıl sağbek oynayacak ters ayağıyla.

Kısaca yine aynı senaryoyu yaşayacaz.

abi sag bek lazım zaten serdar hücumda kötü ama ben onun bu sene defansta hata yaptigini gormedim enerjisi hic bitmiyo sonuna kadar pozisyonunu takip ediyo hizli geri donuyo evet ortalari sifir hucumu sifir ama defansif anlamda iii bu cocuk hakkini yemeyelim gecen seneki düşüncem şuydu serdar artik agziyla kus tutsada bana yaranamaaz dedim gs macindan sonra ama bu sene gordumki emek harciyo dk olmus 90 adami kovaliyo her neyse ben serdarin bizi sezon sonuna kdr idare edebilecegini düşünüyorum tabi bek gelse daha ii olurda ama oncelik orta saha ve 1. sinif stoper olmalidit eger bilic birazcik futboldan anliyosa asil sikintilarin onlar oldugunu bilecektir

Çevrimdışı Kemal

Bari sağ bek alınsın ben ona bile razıyım artık.

Zaten 1. önceliği sağbektir bu takımın , bakkal dükkanı açsanız bile hastalansam dükkan kapanmasın diye yanınıza çırak alırsınız,o pozisyonun bizde 2. alternatifi yok, yukarda yazdım bakın FB maçına neler oldu , Serdar 2 hafta sonra sakatlansa ne olacak ?   Hiç atiba geçer- ismail geçer demeyin geçince ne olduğunu biliyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Zaten 1. önceliği sağbektir bu takımın , bakkal dükkanı açsanız bile hastalansam dükkan kapanmasın diye yanınıza çırak alırsınız, yukarda yazdım bakın FB maçına neler oldu , Serdar 2 hafta sonra sakatlansa ne olacak ?   Hiç atiba geçer- ismail geçer demeyin geçince ne olduğunu biliyoruz.
Aynen öyle sağ bek kesin lazım.Atiba sağ bekte yararlı oynamıyor idareten oynuyor.

Çevrimdışı Kemal

abi sag bek lazım zaten serdar hücumda kötü ama ben onun bu sene defansta hata yaptigini gormedim enerjisi hic bitmiyo sonuna kadar pozisyonunu takip ediyo hizli geri donuyo evet ortalari sifir hucumu sifir ama defansif anlamda iii bu cocuk hakkini yemeyelim gecen seneki düşüncem şuydu serdar artik agziyla kus tutsada bana yaranamaaz dedim gs macindan sonra ama bu sene gordumki emek harciyo dk olmus 90 adami kovaliyo her neyse ben serdarin bizi sezon sonuna kdr idare edebilecegini düşünüyorum tabi bek gelse daha ii olurda ama oncelik orta saha ve 1. sinif stoper olmalidit eger bilic birazcik futboldan anliyosa asil sikintilarin onlar oldugunu bilecektir

tamam kardeşim , peki sakatlanırsa ne olacak ?

Çevrimdışı TØLGA

Evet @Deniz an itibariyle saat 14:05  :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Yönetim Maxi'yi transfer etmek için Portekiz'e gidecekmiş deniyor ne kadar doğru acaba :)