2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582896 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Benim sosa transferinden anladığım önce bir ücrete anlaştık ama bonservisini almadık sonra opsiyonu kullandık bonservisini aldık.

Yani şöyle düşünün ev almak istiyorsunuz ama  o kadar paranız yok.Ev sahibine diyorsunuz ki sen bana 2 ay kirada ver sonra ben sana evin parasını ödeyim.2 ay kiralıyorsunuz sonra evin parasını ödeyip evi alıyorsunuz.bence sosa transferinde de oynadığı kadar kira ödedik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ben transferden anlamıyorum ki...  :money:
Hadi hadi senin de kulağına geliyordur transfer haberleri @bjk_mabet abi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sen mi ? Bırak şimdi seni bir silkelesek neler dökülür öyle.Forzada Eski transfer nöbetçilerinden kim kaldı açtırma ağzımı  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın bonservisini Metalist Kharkiv'den 2 milyon Euro karşılığında aldı.

Siyah-beyazlılar, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada; "Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır. " şeklinde bir duyuruda bulundu.

önceki para iptal olabilir bununla bonservisini aldık çünkü
bilerek yapildi o olay nakit istiyolardi bizede bi yerden para gelicekti mutlaka ondan
Sözlesme öyle yapildi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Emin misin abi :upto::upto:

Çevrimdışı acan07

ronaldinhoyu uğraştık alamadık , iyiki gelmedi bence
almeidaya sözleşme teklif ettik kabul etmedi . onun yerine demba ba geldi
bütün yaz lanziniyi alıyoduk olmadı bi türlü
diego geldi derken fenere gitti son dakika . onun yerine  sosa geldi
performanslar ortada
linnes lede uzun süredir uğraşıyoruz olmuyo  . bu transfer şansı yanımızda oldukça linnes yerine alacağımız adamda çok iyi performans sergileyecektir.  :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:42:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkese iyi aksamlar. Sen oraya İvo pintoyu da eklederim :upto: :upto: :upto:

Seni de buraya çektiysek tamamdır  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

performanslar ortada
linnes lede uzun süredir uğraşıyoruz olmuyo  . bu transfer şansı yanımızda oldukça linnes yerine alacağımız adamda çok iyi performans sergileyecektir.  :halay: :halay:

Güzel bir bakış açısı :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:43:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bir şeyler biliyor gibi gözüküyorsun  :upto: :upto:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Herkese iyi aksamlar. Sen oraya İvo pintoyu da eklederim :upto: :upto: :upto:
İyi akşamlar sonunda bir bayanı da transfer başlığına çekebildik ne mutlu bize :biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Deniz

performanslar ortada

Linnesi sezon başında alamadık Serdar bile oyunun düzeltti daha ne olsun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Abi bi şeyler var gibi sende  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Melekcik

Seni de buraya çektiysek tamamdır  :icool:
Ben hep buradayım ama yazmiyordum ama linnes  isi zor beklemeyen derim adamlar dani alves sanıyorlardı son istedikleri rakam 4.5 milyoneuro
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TØLGA

Kampa yetişsin transferler hazirlik macinda izleyelim adami hasta etmesinler  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben hep buradayım ama yazmiyordum ama linke isi zor beklemeyen derim adamlar dani alves sanıyorlardı son istedikleri rakam 4.5 milyon euro
Demek ki sen de birşeyler biliyorsun :upto:

Çevrimdışı acan07

Linnesi sezon başında alamadık Serdar bile oyunun düzeltti daha ne olsun  :evillol: :evillol:
aynen , serdar sakatlıktan sonra dizlik takmaya başladı , o dizlik adamın performansını arttırdı . hücumda bişi yapmasada defanstada sıkıntı yaratmıyo artık

Çevrimiçi Samet Ç

Kampa yetişsin transferler hazirlik macinda izleyelim adami hasta etmesinler  :evillol:
Aynen ilk hazırlık maçında görmek istiyorum sağ beki. Neymar bilmem bir şeyler diye bir takımla oynuyoruz bu arada ilk hazırlık maçını bu takımı bilen tanıyan var mı?

Çevrimdışı Renton

Demek ki sen de birşeyler biliyorsun :upto:
öğrenelim bir şeyler yakalamışken   :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizde Sağlam varmı ki :alala: Yarısı Sakat yarısı Kanser :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı bjk_mabet

Sen mi ? Bırak şimdi seni bir silkelesek neler dökülür öyle.Forzada Eski transfer nöbetçilerinden kim kaldı açtırma ağzımı  :evillol:
hahahahaaha  recai kocaman lı günle ahh ahhh :super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Renton

Aynen ilk hazırlık maçında görmek istiyorum sağ beki. Neymar bilmem bir şeyler diye bir takımla oynuyoruz bu arada ilk hazırlık maçını bu takımı bilen tanıyan var mı?
Esrarengiz bir takım kasap çıkmasınlarda

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet seni de buraya aldıysak tamamdır  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Esrarengiz bir takım kasap çıkmasınlarda
Bugün bir haber gördüm Neymar istanbula gelmiş bu turnuva için acaba onun kurduğu bir karma takım mı diye düşündüm ama medyada buna benzer bir haber yok