2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582443 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı acan07

bruno alves  i koy spartacus e , game of thrones a sırıtmaz  :D. adam seri katil gibi , cüsselide bide. ben futbolcu olsam kafamı kaldırdığımda baktım alves üzerime geliyo  topu bırakır kaçarım  :D :D :D

şaka biyana takımda böyle agresif oyuncu olmasını isterim , bu adamlar karşılarındaki rakibi psikolojik olarakda rahtsız  ediyolar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:49:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bruno alves  i koy spartacus e , game of thrones a sırıtmaz  :D. adam seri katil gibi , cüsselide bide. ben futbolcu olsam kafamı kaldırdığımda baktım alves üzerime geliyo  topu bırakır kaçarım  :D :D :D

şaka biyana takımda böyle agresif oyuncu olmasını isterim , bu adamlar karşılarındaki rakibi psikolojik olarakda rahtsız  ediyolar.

Ortasahada böyle adam olursa hak veririm.

Atiba'nın yerine De Jong olsa mesela çok şey değişir göbekte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

O değilde forumun bu başlığı  ALlahın lütfu futbol bilgisi yüksek adamlarla beyin fırtınası yapıyosun , stad başlığında konu dışı yapıcaz diye ödümüz kopuyordu . Bu başlık tam bizlşik dostum  :icool: :halay: :ishock:
@Mehmet @Çağrı bu başlıkta stat konusu yapmayın silinecektir  :ishock: :ishock: :ishock:
Son gelenler kimler rooobben kabul etmiş mi ? gelecek sene bilet kombine 20 loca + 50 bin forma hasılatı ona veririz  :money:

Çevrimdışı Türkay

O adam da bosuna D.Costa degil  :D Senin dedigin karakterdeki oyuncular E.Belezoglu, F.Melo. Lugano, Eboue felan...

Onlar zaten futbolu futbol değil çirkeflik için oynuyolar bu oyunu resmen. Para da almıyolar belki de  :lol: Ama Veli mesela Sneijder in oyununa gelip direk gözüne soktu elini kendini tutabilse kart görmezdi yani en azından o zaman, yoksa ilerde atılırdı yine  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

0,57'e Alex'e atılan ara topa bakın.

Şu golü şuan yer miyiz sizce?

Delgado bir başkaydı ya. Hiçbir zaman istenilen seviyeye gelemedi ama attığı goller hep jeneriklikti :)

Çevrimdışı Tolga

Ortasahada böyle adam olursa hak veririm.

Atiba'nın yerine De Jong olsa mesela çok şey değişir göbekte.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih

Game Of Thrones diyipte yaramiza tuz basma hocam...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

Zaten normalde Costa çok çirkef ve agresif bir oyuncu. Geçen sene neredeyse her Atletico maçında kavga çıkıyordu onun yüzünden. Bu arada koyu bir Atleti fanı olarak dünde Real'i yendik :halay: Atletico gerçekten harika bir takım. Özellikle büyük maçlarda onları izlemek büyük keyif.

Maçta El Nino nasıldı oluru var mıydı Atletico da?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:57:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Delgado bir başkaydı ya. Hiçbir zaman istenilen seviyeye gelemedi ama attığı goller hep jeneriklikti :)

Tam olarak bu Delgado'nun özeti :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 22:57:27
  • Beşiktaş / Bodrum
@Mehmet @Çağrı bu başlıkta stat konusu yapmayın silinecektir  :ishock: :ishock: :ishock:
Son gelenler kimler rooobben kabul etmiş mi ? gelecek sene bilet kombine 20 loca + 50 bin forma hasılatı ona veririz  :money:

Sakin ol patron ateş etme  :steamed: :steamed: :steamed: @ALI RIZA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Renton

Ufukta haber mi var abi  :busted_cop:
Valla cevap çagrıda bende bilmiyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:10:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Valla cevap çagrıda bende bilmiyorum

Ben bilmiyorum @Necmi abiyi sıkıştırın  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Renton

Ben bilmiyorum @Necmi abiyi sıkıştırın  :evillol:
Necmi abi biraz hit yapalım mı  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

23.47'de transfer konuşalım mı :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Maçta El Nino nasıldı oluru var mıydı Atletico da?
Yani Torres eskisi gibi değil tabi. Ama o muhteşem taraftar ve bana göre dünyanın en iyisi olan Simeone'yle birlikte toparlayabilir. Bence Torres'in son şansı ya tamam diyecek ya da devam. Bakalım değerlendirmek için erken daha. Real defansı nefes aldırmadı ona ama Atletico'da Griezmann harika futbolcu :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

Övünç Özdem konuşuyor bakalım neler anlatacak :)

Çevrimdışı Tolga

Sadece sağ bek alınacak diyor.

Çevrimdışı Renton

Orta sahanın lafı bile gecmiyor övunc ozdemin agzinda