2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4584981 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

NTV SPOR'da Ali Ece konuşuyor belki diğer transferlerle ilgili de birşeyler söyler. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Orta sahada sınıf atlamak istiyorsak sizce Veli'yi mi yoksa Atiba'yı mı yedekleyecek biri gelmeli? Bence bunu tartışalım herşeyden önce.

Çevrimdışı Tolga

Neee daha sağbek gelmedimi  :evillol:
Linnes Kaderabek diyoruz sonunda Cicinho gelecek herhalde :D

Çevrimdışı TØLGA

Orta sahada sınıf atlamak istiyorsak sizce Veli'yi mi yoksa Atiba'yı mı yedekleyecek biri gelmeli? Bence bunu tartışalım herşeyden önce.
biri altı numara biri sekiz tercih meselesi
Box to box aramıyormuyuz biz ayrıca ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Buyrun karşınızda Nigel de Jong :)

Çevrimdışı Tolga

Eğer yabancı orta saha gelecekse ligte Atiba'yı Avrupa'da Veli'yi yedeklemeli bence.

Çevrimdışı SDemirsoy

hocam birşeyler biliyorsanız söyleyin çatladık :D :D

Çevrimdışı ahmetx

TRT Spor Online @trtsporonline  ·  54 dk. 54 dakika önce
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi sağ bek için ilk tercihlerinin Maxi Pereira olduğunu açıkladı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Renton

Önümüzdeki 6 ay için konuşuyorum atiba yedeklenmemeli veliyi yedekleyecek adamda inlerdir seneye için konuşursak net bir 6 numara lazım bize de jong hayal tabi ama sağlam adam lazım oraya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi sağ bek için ilk tercihlerinin Maxi Pereira olduğunu açıkladı.
şaşırtma bu söyliyim  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben zaten Linnes'ten ümidimi kesmiştim Maxi de gelse kabulüm :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Renton

şaşırtma bu söyliyim  :tabe:
Bence de şaşırtma dikkatleri oraya çekiyorlar genç bir oyuncu gelebilir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Linnes Kaderabek diyoruz sonunda Cicinho gelecek herhalde :D
alamıyosan sağbek ya gecici cözüm yap kirala
Yada hic alma ortasahaya yönlendir o parayı sezon sonuna birak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bence de şaşırtma dikkatleri oraya çekiyorlar genç bir oyuncu gelebilir
hiç alışık olduğumuz şey değil,isim vermek herkes şaşırtma olduğunu anlamış. :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı rubi_tobin

Harika ve zekice tartışma @aytactereci  :iscrewy:
Kesinlikle Atiba hem yaş hemde sözleşme durumundan.
Yabancı kuralı ile muadili bulunabilir. Veli' de güzel bir yedek olur.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı ALI RIZA

hollandaya portakal ligine vs bakın boşa demiyoruz kısmet hayırlısı diyelim... umarım olur olmaz se başka sefere kısmet diyelim

Çevrimdışı Tolga

hollandaya portakal ligine vs bakın boşa demiyoruz kısmet hayırlısı diyelim... umarım olur olmaz se başka sefere kısmet diyelim
Sen birşeyler biliyor musun @ALI RIZA  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı rubi_tobin

biri altı numara biri sekiz tercih meselesi
Box to box aramıyormuyuz biz ayrıca ?

6 - 8 - 10 - 9 gibi numara ile görev ve bölge tanımlaması 90lar ile birlikte kalktı.
Ayrıca hangi dizilimin hangi 6sı 9u 8i
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

hoaydaa burada birileri birşeyler biliyor ama söylemiyor :D

Çevrimdışı TØLGA

6 - 8 - 10 - 9 gibi numara ile görev ve bölge tanımlaması 90lar ile birlikte kalktı.
Ayrıca hangi dizilimin hangi 6sı 9u 8i
görev olarak diyorum ben abi genede öyle benim icin kalkmadi   :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Sen birşeyler biliyor musun @ALI RIZA  :naughty: :naughty:
Neredeyse herkes biliyor ama kimse birşey söylemiyor :akuma:

Çevrimdışı İrfan

Abi De jong'u alırsak var ya..  :steamed: :outtahere:
We are Electric..!

Çevrimdışı Tolga

Aynen katılıyorum gerçi oyuncu her kimse alınsın da biz son anda öğrenelim sorun değil :)

Çevrimdışı TØLGA

yaaa anil gecen yazdim birinin bisey söylemesine gerek yok
Bak cok sükse yapcak prestij anlamında tüm dünya`ya duyurabilecek kac tane hollandalı futbolcu var onlardan biri iste :)
Brezilyali deseler bir dünya isim buluruzda hollandalı deyince işler kolaylasıyor  :evillol:

Not:bu bizi 8 kere reddeten futbolcu icin söylüyorum
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 14:26:57 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK