2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585941 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Cicinho içinse şunu söyliyeyim şahsi fikrim olumsuzdur.
Artık bize işi bitmiş adamlar değil daha dinamik daha diri oyuncular gerekiyor.
Cicinho geçen sezon iyiydi ama bu sezon ortalarda yok.Bence hatalı transfer olur.
ortalıkta yok dedigin cicinho
          Yaş       Maç  asist    sarı   kırmızı  ilk 11    süre
Cicinho  34         16     7   2   1     16       1440
ligde asist kralı suan...  ligde de 17 sıradalar...

Çevrimdışı ozan062

Kraftın bir kaç videosunu izledim değişik bir şekilde hızlanabilen bir çocuk ilginç bir oyuncu

ama simdi gelirde onu ilk 11e koyucaz gibi lanse ederlerse oyuncuya ihanet olur cnk daha hazır değil bence ki nedenini anlayamadıgım sekilde o taraftlarda yüzüyoruz

geldi kiraya yollarız o ayrı bunun gibi birkaç kişiyide alır yollarız cok guzel olur ama burada bir eksik ortaya cıkıyor

Sportif Direktor... bunları yonetimmi takip edecek güldürmeyin hocamı kahkaha atarım :lol: :iblush:

onun için suan ben hayal kırıklıgına hafiften basladım cnk bu topraklar cok verimli değil yani habire üretmiyorlar ve biz bir anda iki tane birden alıyoruz :))

bakalım sabır gerek yinede
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

ama simdi gelirde onu ilk 11e koyucaz gibi lanse ederlerse oyuncuya ihanet olur cnk daha hazır değil bence ki nedenini anlayamadıgım sekilde o taraftlarda yüzüyoruz

geldi kiraya yollarız o ayrı bunun gibi birkaç kişiyide alır yollarız cok guzel olur ama burada bir eksik ortaya cıkıyor

Sportif Direktor... bunları yonetimmi takip edecek güldürmeyin hocamı kahkaha atarım :lol: :iblush:

onun için suan ben hayal kırıklıgına hafiften basladım cnk bu topraklar cok verimli değil yani habire üretmiyorlar ve biz bir anda iki tane birden alıyoruz :))

bakalım sabır gerek yinede
Vardır fikret demirerin bir bildiği diyelim biz yinede çıktımı iyi oyuncular çıkıyor inşallah tuttururuz böyle yatırımların yaz döneminde yapılmasından yanayım yinede
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

işi Bitmiş Dediğin Adam 25 lik Gençlerden daha dinamik ve daha Hızlı koşuyor Hocam.. Ayrıca Son 2 Sezonun Asist kralı olması Tesadufmu sence???? Devre Arasında yapılacak en iyi takviye Cicinhodur .. Alışma donemi olmaz , Ligi tanıyor , Artısı çok yani , Tabi herkesin. Görüşü farklıdır Saygı duyarım :ok:
Herkesin kendi görüşü de 35 yaşındaki bir sağ bek bizim yoğun maç tempomuzda ne kadar diri kalabilir. :)

Sivas'ta sadece ligte oynarken biz de Avrupa maçlarında da oynayacak.Oldu da Liverpool'u eledik diyelim geriye kalan hem lig hem Avrupa maçlarında aynı performansı verebileceğini hiç sanmıyorum.

Çok fazla asist yapmış olması elbette zaten neden R.Madrid gibi bir takımda zamanında oynadığını gösteriyor ama bunların çoğunu geçen sezon yaptı.Bu sezon performansı geçen sezon ki gibi değil.

Yine de şunu söylüyorum tabi eğer yönetim kimseyi alamazsa son tercih olarak kiralama formülüyle Cicinho'yu alırsa da neden aldınız diyemem şahsen.Ama genel görüşüm doğru bir transfer olmayacağı yönündedir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Cicinhoyu başkan ve ahmet nur çebi hayatta almaz kesinlikle yapmazlar böyle bir transfer.Ha yarayıp yaramayacağı tartışılır ama %0 görüyorum

Çevrimdışı Anıl

İBRAHİM KETEN @ibrahim_keten  ·  41 dk. 41 dakika önce

Ortalık İnler dicem ama gerek de yonk...

Biliyorum duyumcu olaylarını sevmiyorsunuz ancak @aytactereci nin tanıdığı ve konuştuğu biri olduğu için paylaşıyorum :tabe:

Çevrimdışı Renton

Biliyorum duyumcu olaylarını sevmiyorsunuz ancak @aytactereci nin tanıdığı ve konuştuğu biri olduğu için paylaşıyorum :tabe:
De jong ismini yaklaşık 2 haftadır duyuyorum zaten sır gibi sakladıkları isim bu mu  :kop: :kop: rüzgar abi yazmıştı önerildi kulübe diye

Çevrimdışı Kemal

Hahha güzel espri güzel gonderme yapmış  :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Dün @Necmi abi G.İnler transferinden vazgeçildiğini birkaç kez yineledi ben ona inanıyorum :) Yine de sen arada paylaş tabi ne olur ne olmaz :D

De Jong kısmını şimdi farkettim :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

yonk kim panpa topçumu :D @anilt
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 13:49:11 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Renton

2008/2009 etkisini bekliyoruz sadece bi ernst yok mu la ortalıkta

Çevrimdışı Tolga

2008/2009 etkisini bekliyoruz sadece bi ernst yok mu la ortalıkta
100.Yıl'da Guinti,

Çifte kupalı sezonda ise Yusuf ve Ernst bizi şampiyon yapmıştı o yüzden devre arası yapılacak tüm takviyeler çok önemli :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İnler Fena olurda , De Jonk bizde Hermaç Atılır o kesin :bandit: Sezon sonuna Kadar 5 Maç Zor oynar Kırmızı yemekten :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

De jong ismini yaklaşık 2 haftadır duyuyorum zaten sır gibi sakladıkları isim bu mu  :kop: :kop: rüzgar abi yazmıştı önerildi kulübe diye
Aynı kişi HollandalıLAR gelecek yazmıştı 3-4 gün önce. Muhtemelen birisi De Jong, ismi sır gibi saklanan da başka bir Hollandalı olabilir :alala:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Renton

İnler Fena olurda , De Jonk bizde Hermaç Atılır o kesin :bandit: Sezon sonuna Kadar 5 Maç Zor oynar Kırmızı yemekten :D
De jong atılması şakası bir yana gelirse inanılmaz olur yani net kademe atlatır

Çevrimdışı Türkay

Abiler okuldayım da suan de jong falan okudum heyecanlandım kimi aldık simdi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Bence zor o iş gelse de her maç atılır o ayrı bir konu  :D ama orta sahaya müthiş bir kalite getirir de dediğim gibi zor yani :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocam Kesinlikle katılıyorum Orta sahada bize Kademe atlatır onda sıkıntı yok , ama Her maç Kırmızı görür buda Net :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Abiler okuldayım da suan de jong falan okudum heyecanlandım kimi aldık simdi  :bandit:
Dostum dur bakalım sonunda birini alabilecek miyiz o da şüpheli :lol:

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Popçu abi :halay:
hoaydaa olum iyi topçu m hiç izlemedim var sa videosu atın hele :D @anilt

Çevrimdışı Renton

Adam piskopat gibi geliyor insana ama son 5 senesinde kırmızı kartı yok ilginç ha bizdeyken görür mü görür   :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

Neee daha sağbek gelmedimi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

De jong bize gelmez diye düşünüyorum da gelirse kesin melonun kuyruğunu keser emreyide havuç diye çime Diker :)