2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586051 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bence heyecanlanacak bir isim değil ulaşılmazda değil vodafone açılışına yakışacak bir isimde değil  :D feyenord u gördük ben iki maçtada şu oyuncu bizde olsa keşke diyeceğim bir oyuncu yoktu ingiliz takımlarını ezdik diyemem ama feyenordu ezdik geçtik

feyenoord ile olabilecek en güzel zamanda karşılaştık.

4-5 çok kritik as oyuncusunu satmışlardı, ya transfer yoktu yada bizim maça hazır değillerdi oynamadılar. Sonradan toparlandı feyenoord ve şuan ayakta tutan isim ilginçtir ki clasie ve kazım.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

feyenoord ile olabilecek en güzel zamanda karşılaştık.

4-5 çok kritik as oyuncusunu satmışlardı, ya transfer yoktu yada bizim maça hazır değillerdi oynamadılar. Sonradan toparlandı feyenoord ve şuan ayakta tutan isim ilginçtir ki clasie ve kazım.  :lol:
şimdide oynasak eleriz bizdede sosa yoktu dembaba nın daha ilk maçlarıydı takıma uyumu yoktu takım sezonun başındaydı bizde mükemmel durumda değildik bir takımı her iki maçtada ezip geçiyorsan iyi takımsın şimdi feyenord iyi ama belkide bizim klasımızda bir takımla oynamadığı için iyi bir oyuncu kaliteliyse çıkar bunu ilk maçındada gösterir örnek BA kendi takımımızı ezmeyelim avrupa standartlarında çok iyi bir takımımız var bir kaç iyi transferle üst seviye bir takım oluruz yönetim bu transfer sezonunda yapmak istediklerini tam anlamıyla yaparsa polonya biletini şimdiden alın derim gitmek değil gidememek süpriz olur şampiyonluk için bir şey diyemem real madrite beşiktaş forması giydirsen bu hakemlerle şampiyon olur diyemeyiz :bandit:

Çevrimdışı nannan

şimdide oynasak eleriz bizdede sosa yoktu dembaba nın daha ilk maçlarıydı takıma uyumu yoktu takım sezonun başındaydı bizde mükemmel durumda değildik bir takımı her iki maçtada ezip geçiyorsan iyi takımsın şimdi feyenord iyi ama belkide bizim klasımızda bir takımla oynamadığı için iyi bir oyuncu kaliteliyse çıkar bunu ilk maçındada gösterir örnek BA kendi takımımızı ezmeyelim avrupa standartlarında çok iyi bir takımımız var bir kaç iyi transferle üst seviye bir takım oluruz yönetim bu transfer sezonunda yapmak istediklerini tam anlamıyla yaparsa polonya biletini şimdiden alın derim gitmek değil gidememek süpriz olur şampiyonluk için bir şey diyemem real madrite beşiktaş forması giydirsen bu hakemlerle şampiyon olur diyemeyiz :bandit:
@Necmi abi neymiş yönetimin yapmak istedikleri tam anlamıyla? :) Biz de burdan sallayıp duruyoruz kafamızdan kadro kuruyoruz valla. :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi neymiş yönetimin yapmak istedikleri tam anlamıyla? :) Biz de burdan sallayıp duruyoruz kafamızdan kadro kuruyoruz valla. :)
ne bileyim işte gaza geldim konuşuyorum öyle boş boş hit topluyorum :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 02:40:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:upto:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: :alala: vardır bir iş vardır  :money: :money: :money:

Çevrimdışı nannan

hahah :D o zaman iyi geceler inşallah site bol bol hit toplar yönetim de istediğini yapar polonya'ya gidemesek de kalbimiz orda olur diyelim :)

Çevrimiçi Necmi

hahah :D o zaman iyi geceler inşallah site bol bol hit toplar yönetim de istediğini yapar polonya'ya gidemesek de kalbimiz orda olur diyelim :)
iyi geceler

Çevrimdışı doganay

:sleepzz: bu gece bir haber cikmadi galiba  :uyucam:

Çevrimdışı Kemal

TolgAy arslan dönüyor heryerde, temiz ayakları olan kale çizgisi önünde bile pas veren bencil olmayan bir oyuncu ama en sevmediğim durum var sanırım Galatasaraylı

Çevrimdışı SDemirsoy

Gelmiş mi Gelmiş mi ?

Çevrimdışı Yakup

Gelmiş mi Gelmiş mi ?

uçağa binmiş kesin bilgi yayalım.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

uçağa binmiş kesin bilgi yayalım.  :ebebe: :ebebe: :ebebe:
hoaydaaa harbi mi abi :D

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

sağlı sollu makina gibi bu İnler ya
ama ne bileyim hoşuma gitmiyor bu adam ısınamadım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Kaleci transferi bitmiş, amerikalı bir oyuncu transfer etmişiz, amerikan futbolundan ayaktopuna geçmiş, yan topları iyi, penaltı kurtarır, panter gibi. Ayrıca kaleci olmasına rağmen aradığımız sertlik ve sahiplenme duygusu fazlası ile var. Hayırlı olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mikartal

Gültekin Onaydan miloseviç yorumu
08 Ocak 2015 Perşembe
MILOSEVIC bir stoper için iyi bir teknik kaliteye sahip. Uzun toplarla oynayan, tabiri yerindeyse ‘dan-dun’ ileri vuran bir stoper değil. Savunmanın ortasında oynayan bir futbolcu için en öncelikli gereksinime de fazlasıyla sahip. Yani yüksek toplarda iyi. Genç yaşına rağmen korkusuz, güvenli, sert ve agresif. İsveç Milli Takımı’nda da oynamaya başladı. Beşiktaş, bu transferle önemli bir iş yaptı.

UCUZ, genç ve büyük potansiyele sahip. Tabii ki İsveç’ten Türkiye’ye gelip adapte olmak kolay değil. Kültür ve futbol iki ülkede farklı. Ama Milosevic, Sırp bir ailenin çocuğu. Balkanlı olması uyum sorununu aşmasını sağlayacaktır.

Çevrimdışı SDemirsoy

Gültekin Onaydan miloseviç yorumu
08 Ocak 2015 Perşembe
MILOSEVIC bir stoper için iyi bir teknik kaliteye sahip. Uzun toplarla oynayan, tabiri yerindeyse ‘dan-dun’ ileri vuran bir stoper değil. Savunmanın ortasında oynayan bir futbolcu için en öncelikli gereksinime de fazlasıyla sahip. Yani yüksek toplarda iyi. Genç yaşına rağmen korkusuz, güvenli, sert ve agresif. İsveç Milli Takımı’nda da oynamaya başladı. Beşiktaş, bu transferle önemli bir iş yaptı.

UCUZ, genç ve büyük potansiyele sahip. Tabii ki İsveç’ten Türkiye’ye gelip adapte olmak kolay değil. Kültür ve futbol iki ülkede farklı. Ama Milosevic, Sırp bir ailenin çocuğu. Balkanlı olması uyum sorununu aşmasını sağlayacaktır.
evet Balkan kökenli Sırp Oyuncu oldukça sert ve piskopata benziyor meloya kafa atmaz ise ben bişey bilmiyorum yeni nouma olabilir :D

Çevrimdışı Kemal

Ne linnes mis arkadaş 1 yıldır alamadık , bale olsa şimdiye gelirdi , sinirimden hergün kipadaki somon baliklarini tokatliyorum  :busted_cop:

Çevrimdışı mikartal

Ne linnes mis arkadaş 1 yıldır alamadık , bale olsa şimdiye gelirdi , sinirimden hergün kipadaki somon baliklarini tokatliyorum  :busted_cop:
  linnes işi çok uzadı ben olacagını sanmıyorum,sergene sivoku verirsek cicinho yu verirmi acaba

Çevrimdışı panic13

linnes işi çok uzadı ben olacagını sanmıyorum,sergene sivoku verirsek cicinho yu verirmi acaba

Abi sisinyo bize uymaz, herif zaten berezilyalı dünya bir yana ben bir yana takılıyor. Bir de İstanbul'a gelse, futbolu falan bırakır her gece reina'dan toplarız adamı :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kemal

Aman cicinho falan demeyin kalbimize iner , cok ugrasti renkli medya bize kakalatmayi zaten ..

Çevrimdışı mikartal

defansta tecrübeli birininde olması lazım,bence cicinho tam bize göre ,birde kaboul olursa defans cicinho-milo-kabul-(mecburiyetten ismail) olur .ve iedale yakın bir defans olur

Çevrimdışı Akil Emre

İnler transferi yabancı olacak die rafa kaldırıldı deniyor. Fakat bu yeni kural yeni sezondan itibaren geçerli değilmi? Benim anladığım devre arasında İnleri alırsak türk statüsünde oynayacağıdır.