2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585976 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hollanda dışında oynayan yıldız hollandalılar..

Robben-Geç
De jong- En muhtemel
Van Persie - Geç
Başka da yok zaten herkesin vay be diyeceği..

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi Necmi

Beni şuan için heyecanlandıran 1 tane hollandalı var.

Clasie

De jong harika olur, clasie teklif dahi varsa ilerisi için umutlanırım.

Çevrimdışı Tolga

gelmeyecek olan biri için çenemi yoralım boş ver :evillol: kimmiş o merak ettim şimdi gs artığıysa istemem :alala:
Bilmiyorum forumdan birkaç kişi söyledi de bugün bir Hollandalı oyuncuya birkaç kez teklif yapılmış ama kabul etmemiş baya iyi bir oyuncu deniyordu onunla alakalı sandım bir an :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Clasie

geçen burda açıklandı sebepleri o adam türkiye ligine uğramaz
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

zehiri bırakıyorum yorum sizin kartal pençesimi??  :evillol: :evillol:
Transfer bitmiş inler mi inletir mi göreceğiz  :kop: :guitar: :guitar:
See you in another life,brother.

Ha o isim van der vaart ise zaten hiç boşuna gelmesin.  :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

size söyleyeyim gökhan inleri unutun... yabancı statüsü kalkmasaydı şu an açıklanmıştı ama kalktığı için yabancı alacagız... hollandalı da olur hollanda liginden de olur vs  :money:

Çevrimdışı Tolga

geçen burda açıklandı sebepleri o adam türkiye ligine uğramaz
Arsenal'in ilgilendiği söyleniyor.(Clasie)

Çevrimdışı TØLGA

size söyleyeyim gökhan inleri unutun... yabancı statüsü kalkmasaydı şu an açıklanmıştı ama kalktığı için yabancı alacagız... hollandalı da olur hollanda liginden de olur vs  :money:
tolgay ' da türk ona bakarsan ? maliyet olarak istediğimiz seviyedeyse neden olmasın
çok para istiyor flen diyorlar ama transfer dönemi bu hiç kimseyi unutma derim belli olmaz bu işler  :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

klaaassen olmaz sanırım. Ofans oyuncusu o. Şuan ihtiyac yok, Geriye kalanlar clasie-Wijnaldum ki bu ikiside çok pahalı isimler.

Kuluplerine bakılacak olursa alınabilir olan clasie gibi duruyor ikisi arasında.

Düşünün işte feyenoordun forveti colin kazım.

Çevrimdışı TØLGA

Transfer bitmiş inler mi inletir mi göreceğiz  :kop: :guitar: :guitar:
foto 6 ocak 2015 tarihli onada dikkat çekeyim  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

tolgay ' da türk ona bakarsan ? maliyet olarak istediğimiz seviyedeyse neden olmasın
çok para istiyor flen diyorlar ama transfer dönemi bu hiç kimseyi unutma derim belli olmaz bu işler  :eyes
Tolgayı ilk kez burada duydum  :alala: bilmiyorum kimdir necidir nerede oynuyor ozan tufan vs gibi oyuncularsa gelmesin...

Çevrimdışı TØLGA

Tolgayı ilk kez burada duydum  :alala: bilmiyorum kimdir necidir nerede oynuyor ozan tufan vs gibi oyuncularsa gelmesin...
hamburgda oynuyor alman altyapısı :D yaa beğenmediğiniz ozan tufan nejiiipden iyi futbolcu şahsi görüşüm  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

zuper1903 özel haberinde gördüm bende tolgayı o adamların özel haberler saglam oluyor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

zuper1903 özel haberinde gördüm bende tolgayı o adamların özel haberler saglam oluyor
Bende bu yüzden biraz umutlandım ama bazı yerlerde de Herta Berlin ile anlaştığı söyleniyor bilemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

Bundan daha 2-3 hafta önce bu duyumcu arkadaşla ilgili bişeyler yazdığımda(aralarında forum yetkilisi de olan) herkes bana karşıt görüş bildirmişti. Insanlari boşuna beklentiye sokmanın yanlış olduğunu, eğer birsey söylenecek ise direk söylenmesi gerektiğini yazmıştım. Şimdi bakıyorum transfer döneminin ilk başlarından bu durum patlak vermiş Üstelik birçok duyumcu var.Forum yöneticisi olan @Necmi belkide üye çekmek için de yapıyor olabilir bunu bilmiyorum. .Ama bildiğim sey bu tarz insanların forumdan insanları soğutacağı yönünde. Ayrıca bahsettiginiz arkadaş daha ilk geldiği zaman verdiği transfer haberi aynen şöyle" Mexes ile başkan anlaştı, cebi onay verirse transfer bitecek" müthiş bir duyum demi :D Transfer olmazsa da bilin ki Cebi onay vermedi :D Bende size bir duyum vereyim eğer ki maaşta anlasabilirsek ve bonservisi sorun olmazsa Ronaldo yu alabiliriz baskan anlaştı ama fikret demirer in izlemesi cebi ninde onay vermesi sart...
gene kabak benim başımda patladı :alala: arkadaşlar bu sitenin hiti artsın diye bir derdim yok ben burda bu forumu Beşiktaşlı kardeşlerimizin doğru bilgiye ulaşması için kurdum ve mümkün olan doğru bilgilerede ulaşmalarını sağlamaya çalıştım zaten bunu başardığımız sürece buranın hiti artar yalan haberle hit artmayacağını bilecek kadar internet bilgim var ve burda asılsız yalan haber olduğunu bilerek hiç bir haberin yayılmasına izin vermeyiz Mexes evet doğru haber İnlerde doğru haber ve evet Çebi onaylamazsa olmayacak ve İnleride onaylamadı adamların menejerleri kulüpte yatıp kalkıyor ve gerçektende başkan anlaştı ama 3 M€ ciddi bir rakam yabancı kontenjanı açıklandıktan sonra bu para türk diye bir oyuncuya verilirmi Çebi burda doğru işleri yapıyor ve bunu iki kaynaktanda direk yüz yüze konuşup doğruladım ama gelipte buraya bu böylemiş demedim daha başka şeylerde söylerdim hemde doğruları söyleyerek buranın hitini istediğim kadar arttırırdım derdim hit olsaydı ama burda yanlış bilgi verilmez olay vardır ama transfer gerçekleşmeyebilir o zaman yalancımı oluyoruz inlerle kulübüyle direk başkan anlaştı ama bu gün vazgeçildiğini öğrendim şimdi anlaştığını söylemek yalan habermi oluyor kaldıki bildiğim haldede söylememiştim bunu @Anıl

Çevrimiçi Necmi

hamburgda oynuyor alman altyapısı :D yaa beğenmediğiniz ozan tufan nejiiipden iyi futbolcu şahsi görüşüm  :biggrinking:
kendi futbolcunu kötüleyip değerini düşürmekle eline ne geçiyor anlamadım bir oyuncunun Beşiktaşlı bir oyuncuyla mukayese edilmesi için sırtına Beşiktaş foması giyip Beşiktaş taraftarının karşısına çıkması lazım Beşiktaş forması anadolu kulüplerinin forması gibi değildir o formayı taşımak zordur orda taraftar ooo dediği an sahada futbolcu biter serdar ı görmüyormusun bir senede anca kendine geldi en azından tarık örneğine bakın almadığımız için burda kıyamet kopuyordu büyük yıldızdı ne oldu gs formasını bile taşıyamadı Beşiktaş formasını nasıl taşıyacaktı @Tolga

Çevrimdışı Altuğ

Hala bazı arkadaşlar derdimizin üye sayısı veya hit olduğu düşüncesinde sanırım. Bizde üyelik olmadan tüm forum takip ediliyor.

Böyle bir derdimiz olsa haber sitemizde ön plana taşırdık. Sosyal medyadan saldırırdık.

Çevrimiçi Necmi

Clasie

bence heyecanlanacak bir isim değil ulaşılmazda değil vodafone açılışına yakışacak bir isimde değil  :D feyenord u gördük ben iki maçtada şu oyuncu bizde olsa keşke diyeceğim bir oyuncu yoktu ingiliz takımlarını ezdik diyemem ama feyenordu ezdik geçtik

Çevrimdışı TØLGA

kendi futbolcunu kötüleyip değerini düşürmekle eline ne geçiyor anlamadım bir oyuncunun Beşiktaşlı bir oyuncuyla mukayese edilmesi için sırtına Beşiktaş foması giyip Beşiktaş taraftarının karşısına çıkması lazım Beşiktaş forması anadolu kulüplerinin forması gibi değildir o formayı taşımak zordur orda taraftar ooo dediği an sahada futbolcu biter serdar ı görmüyormusun bir senede anca kendine geldi en azından tarık örneğine bakın almadığımız için burda kıyamet kopuyordu büyük yıldızdı ne oldu gs formasını bile taşıyamadı Beşiktaş formasını nasıl taşıyacaktı @Tolga
elime geçen birşey yok abi kaliteyi tartışıyorum diyelim biz ona  valla kim kıyamet kopardı bilmiyorum ama eskişehirdeyken adam akıllı ortası bile yoktu
sağbek oynarken heee o zamanlar türk oyuncusu değerliydi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ben açıkçası 0 gol 0 asist istatistiği ile oynayan Tarık'a çok karşıydım iyi ki de gelmedi :)

Çevrimdışı TØLGA

Ben açıkçası 0 gol 0 asist istatistiği ile oynayan Tarık'a çok karşıydım iyi ki de gelmedi :)
yönetici başarısı diyelim biz ona mesut hoşçanı o yönden takdir ediyorum
iki tane bombadan güzel paralar aldı (kazıkladı)  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

yönetici başarısı diyelim biz ona mesut hoşçanı o yönden takdir ediyorum
iki tane bombadan güzel paralar aldı (kazıkladı)  :evillol: :evillol:
Aynen öyle :kop: