2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586916 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

ona nedense ayrı bir sempati duyuyorum vallahi ne dese eyv ki cooook onceleri 5tane brezilyalı genc ismi vermişti ben onları kaydetmiştim kenarıya ve sadece victor andradede baya bi yol katedilmişti r.carlos sayesinde ama olmadı bak o olsaydı süper olacaktı ve ilk o duyurmustu dolaylı yoldan:))
Ben hiçbirine güvenmiyorum ne yalan söyliyeyim :) :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

vaz geçildi diye duydum  :D gündemi biraz geriden takip ediyor sanırım @Deniz
@Necmi abi badem klavye muhabiri.gundemi bile bildigi yok.duyumculardan bile daha fena salliyor.her transfer donemi ayni.ronaldinho %99 bitti dedi bitmeyince de yuzsuz yuzsuz %100 demesldim ki diyor :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

Konuya dönecek olursak, İnler iyidir ama tolgay gönlümde yatan arslandır.  :D

o vallahi bizim nejiipten cok daha iyi yedek olur :))
ki ben bizim veliyide begenmiyorum bir sene içinde onuda rahatlıkla gecer dusuncesindeyim kısmet olur inş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi badem klavye muhabiri.gundemi bile bildigi yok.duyumculardan bile daha fena salliyor.her transfer donemi ayni.ronaldinho %99 bitti dedi bitmeyince de yuzsuz yuzsuz %100 demesldim ki diyor :lol:
Bir tanesi yazmış kaynak nedir diye çok güldüm :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Bir tanesi yazmış kaynak nedir diye çok güldüm :kop: :kop:
Hahahahaha
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

o vallahi bizim nejiipten cok daha iyi yedek olur :))
ki ben bizim veliyide begenmiyorum bir sene içinde onuda rahatlıkla gecer dusuncesindeyim kısmet olur inş

Gerek teknik gerek fizik güç olarak takımdaki herkesten daha güçlüdür şuanda. Gelirse, 3 haftaya ilk 11 de yerini alır.. Veli atiba falan traş kalır.

Çevrimdışı nannan

Ben hiçbirine güvenmiyorum ne yalan söyliyeyim :) :icool:
Fala inanma, falsız kalma gibi. Hepsini takip ediyorum; hiçbirine güvenmiyorum. Ama farklı farklı bakış açılarını görmek kötü bişey değil. Hem gayet heyecanlı oluyo transfer dönemleri.:)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu yeni 14+14 le bizim pilot takim projesi cope atilmaz umarim. Bu kurallar bugun var yarin yok. Kimbilir 5 yil sonra napacaklar.

Çevrimdışı ALI RIZA

hollanda ligi oyuncular buraya yazılsa güzel olmaz mı  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Fala inanma, falsız kalma gibi. Hepsini takip ediyorum; hiçbirine güvenmiyorum. Ama farklı farklı bakış açılarını görmek kötü bişey değil. Hem gayet heyecanlı oluyo transfer dönemleri.:)
Daha önceden de dediğim gibi yazın her dakika her saniye neredeyse twitter'ları takip ediyordum ama o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki ondan beri temkinli yaklaşıyorum herşeye aslında nedeni bu diyebilirim :)

Çevrimdışı ozan062

zaten işin bu boyutu güzel oyle yada boyle herkesten bi dal uzanıyor kendimce tartıyorum ona gore yolumu çiziyorum fakat bu yol yonetimle aynı yol olmadıgından hayal kırıklılıgıyla sonuclanıyor

olsun bu işin "fıtratında" var yanılmak:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Hollanda ligi mi yoksa oyuncu hollandalı mı  :iscrewy:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar bir zamanlar fakı abi vardi efsanelerden..forzanin en meshur donemlerinde yani ayni anda 1500-2000 kisinin online oldugu donemlerde faki abi geldi mi resmen patlama yasanirdi sitede..

Neyse, bu faki abi bayagi bir meshur oldu ama millet bununla dalga geciyor  bise duydugu yok salliyor insanlar da biliyor :lol: .tabi faki insanlarin buna inandigini saniyor :lol:.yalan yok 29.000 uyeden faki ye inanan bir 29 kisi cikardi  :kop: :kop:

Yine bir transfer donemi ve faki eline klavyeyi aliyor basliyor sallamaya..salladi salladi en son Besiktas yarin İniestayi aciklayacak dedi butun forum gulmekten yikildi.bu da onun son mesaji oldu forza yonetimi suresiz ihrac etti :lol:.

Yani duyumculari kim olursa olsun ciddiye almayin.okuyun gecin.her tranafer doneminde 100 isim yazarlar biri tuttu mu bakin bildim derler :)
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 23:55:15 Deniz ]

Çevrimdışı Tolga

Arkadaslar bir zamanlar faki yeşil vardi efsanelerden..forzanin en meshur donemlerinde yani ayni anda 1500-2000 kisinin online oldugu donemlerde faki yesil geldi mi resmen patlama yasanirdi sitede..

Neyse, bu faki abi bayagi bir meshur oldu ama millet bununla dalga geciyor  bise duydugu yok salliyor insanlar da biliyor :lol: .tabi faki insanlarin buna inandigini saniyor :lol:.yalan yok 29.000 uyeden faki ye inanan bir 29 kisi cikardi  :kop: :kop:

Yine bir transfer donemi ve faki eline klavyeyi aliyor basliyor sallamaya..salladi salladi en son Besiktas yarin İniestayi aciklayacak dedi butun forum gulmekten yikildi.bu da onun son mesaji oldu forza yonetimi suresiz ihrac etti :lol:.

Yani duyumculari kim olursa olsun ciddiye almayin.okuyun gecin.her tranafer doneminde 100 isim yazarlar biri tuttu mu bakin bildim derler :)
:kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

belki hollandada oynamıyordur :D şimdi burda boşa mesai mi yapalım

Çevrimdışı Tolga

Yoksa bu gelmez denilen Hollandalı'dan mı bahsediyorsun @Necmi abi :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hollanda ligi mi yoksa oyuncu hollandalı mı  :iscrewy:
hollanda liginde genç yetenekli veya hollandalı iyi oyuncular  :kop: hollanda olsunda içinde  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

söyledikleri kriterlere uyan  4 5 tane isim var zaten onlardan biridir
öyle  vayyyyy be dedirtçek büyük sükse , prestij yaptırcak  20 tane hollandalı futbolcu yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar bir zamanlar faki yeşil vardi efsanelerden..forzanin en meshur donemlerinde yani ayni anda 1500-2000 kisinin online oldugu donemlerde faki yesil geldi mi resmen patlama yasanirdi sitede..

ben bir duyum versem ciddiye almayacakmısın şimdi :D @Deniz

Çevrimdışı Anil

Bundan daha 2-3 hafta önce bu duyumcu arkadaşla ilgili bişeyler yazdığımda(aralarında forum yetkilisi de olan) herkes bana karşıt görüş bildirmişti. Insanlari boşuna beklentiye sokmanın yanlış olduğunu, eğer birsey söylenecek ise direk söylenmesi gerektiğini yazmıştım. Şimdi bakıyorum transfer döneminin ilk başlarından bu durum patlak vermiş Üstelik birçok duyumcu var.Forum yöneticisi olan @Necmi belkide üye çekmek için de yapıyor olabilir bunu bilmiyorum. .Ama bildiğim sey bu tarz insanların forumdan insanları soğutacağı yönünde. Ayrıca bahsettiginiz arkadaş daha ilk geldiği zaman verdiği transfer haberi aynen şöyle" Mexes ile başkan anlaştı, cebi onay verirse transfer bitecek" müthiş bir duyum demi :D Transfer olmazsa da bilin ki Cebi onay vermedi :D Bende size bir duyum vereyim eğer ki maaşta anlasabilirsek ve bonservisi sorun olmazsa Ronaldo yu alabiliriz baskan anlaştı ama fikret demirer in izlemesi cebi ninde onay vermesi sart...

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesai iyidir @Necmi abi biraz transfer başlıgında görelim  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

ben bir duyum versem ciddiye almayacakmısın şimdi :D @Deniz
Seni alirim abi :D

Çevrimdışı ALI RIZA

söyledikleri kriterlere uyan  4 5 tane isim var zaten onlardan biridir
öyle  vayyyyy be dedirtçek büyük sükse , prestij yaptırcak  20 tane hollandalı futbolcu yok
adaylar vardır belki bakmak lazım isimleri çıkabilir  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

zehiri bırakıyorum yorum sizin kartal pençesimi??  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Yoksa bu gelmez denilen Hollandalı'dan mı bahsediyorsun @Necmi abi :icool:
gelmeyecek olan biri için çenemi yoralım boş ver :evillol: kimmiş o merak ettim şimdi gs artığıysa istemem :alala: