2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587648 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman yonetimi de bunu biliyor ki zaten.iki sene icinde sampiyon olamazsa secimi kazanamaz.yani yeni stadda da sampiyon olamazsa Fikret Orman in baskanligi biter.belki kendi bile aday olmaz.

Ama bunlar sonraki isler bu sezon bitsin bir sonucu gorelim.hala sampiyon olma sansimiz ciddi olcude var.ikinci yari derbilerden 1 er puan alirsak lig sonuna kadar yarista oluruz.ha yok bilic yine kaybederse zaten sampiyon olmamiz coookkk zor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi mayguntr

Hem Pedro hem de Miloseviç transferinde Fikret Demirer baş rolde deniyor.Bu adamın ismini benim gibi gençler ilk defa duyuyordum sanırım. Beşiktaşta izleme komitesinin başındaymış. İnşallah böyle transferlere devam ederler.

Kaboul bu saatten sonra zor bence bir daha ki sezon olabilir ama bu devre de yabancı sınırlaması devam edecek orta sahaya Atiba'nın yerine bir Türk oynatamadığımız sürece defansta toplam 3 yabancı oynatabilecez. Valla ne olursa olsun ben İsmaili sol bek görmek istemiyorum , Sağ beke Linnes alınırsa Linnes-Pedro-Motta üç Sosa-Ba 5 ediyor zaten Kaboul da uefada oynayamayacağına göre bu sezon alınmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ozan062

aslıdna bunu demedeki amacım suydu

bazen kızıyoruz yonetime iste neden tepki vermiyorlar neden cepten para veripte az farkla kaptırdıgımızı alamıyoruz

iste kazanmayı bilmedikleri için:)) ama bu ogrenilecek birsey ve stadyumun yapılısıyla bi özgüven yüklenecek yönetime onlarda haklılar ama tabi o son sansları olacak:)) taraftarda artık kudurdu bunu bekliyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Konyada ankarada stadlar dolabilir ic sahada acık vermemek lazım gs beni korkutmuyo pek ama fb yine toparladı 2. Yarı 18 macın 10 tanesini deplasmanda oynayacaklar icerdeki maclarda 3 tane derbi var her sey olabilir ligte
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Bizim kendi oyuncumuz bile (Sosa) Fb ve Gs'ye bu gözle bakarsa medya niye böyle diyor demeye hakkımız yok maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Vallaha fmde fikret baskan 2.5 m butce veriyodu vodafone arena yapıldı sampiyonda olduk 17 m butce verdi oyunda bile kurtardı stat butun kafam statta valla

Çevrimdışı ozan062

fikret demirer cok acayip bir adam bizim semih usta gibi arka planda medyada gorunmediler hiçbir zaman ancak yurt dısında aldıkları kazandıkları o kadar cok sey varki ve hepsinin ortak yani hayli avruplaı gibi davranımaları:))

ben gecen sene fikret demireri arastırmıstım yabancı forumlarda baya konusulmus bir isimdi :)) cok sasırdım ve birkaç senedirde bizdeymiş dombilinin döneminden beri...süreklilik iyidir ve kesinlikle birikimli insanlara ihtiyacımız var tecrübe fark yaratır işte onlara cok buyuk fırsat bu yabancı kuralı:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Bizim kendi oyuncumuz bile (Sosa) Fb ve Gs'ye bu gözle bakarsa medya niye böyle diyor demeye hakkımız yok maalesef.
Sosa sampiyonluk yasadı onda dolayı ordan yurumek istedi herhalde  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

aynısını yazdim bir sayfa önce ilk önce kendimize bakıcez kendi oyuncun teknik direktörün diyor ilk bunu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

fikret demirer cok acayip bir adam bizim semih usta gibi arka planda medyada gorunmediler hiçbir zaman ancak yurt dısında aldıkları kazandıkları o kadar cok sey varki ve hepsinin ortak yani hayli avruplaı gibi davranımaları:))

ben gecen sene fikret demireri arastırmıstım yabancı forumlarda baya konusulmus bir isimdi :)) cok sasırdım ve birkaç senedirde bizdeymiş dombilinin döneminden beri...süreklilik iyidir ve kesinlikle birikimli insanlara ihtiyacımız var tecrübe fark yaratır işte onlara cok buyuk fırsat bu yabancı kuralı:))
Fikret 1980 ler cok basarili bir futbolcumuzdu Fakat ne hikmetse kluple o zamanlar yildizi barismadi Sergen kadar etkili bir 10 numaramizdi. Frikikleri unutulmazdi. Fakat tutunamadi gitti.. Scout ekibinin basinda olarak cok basairli isler yapiyor insallah boyle devam eder.

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret 1980 ler cok basarili bir futbolcumuzdu Fakat ne hikmetse kluple o zamanlar yildizi barismadi Sergen kadar etkili bir 10 numaramizdi. Frikikleri unutulmazdi. Fakat tutunamadi gitti.. Scout ekibinin basinda olarak cok basairli isler yapiyor insallah boyle devam eder.
Eski oyuncuları almak bir yere getirmek lazımr real madrid gibi klüp haznesinde bulunmaları lazım  :ok:

Çevrimdışı kartal74

fikret demirer bizim eskioyuncumuzdur.80'li yıllarda oynamış,altyapıdan yetişmiş, 15 sene sonra şampiyon olmuş kadronun 10 numara pozisyonunda oynayan (bugünkü oğuzhan tarzında ama onun daha hırslısı)yıldız oyuncumuzdu.disiplin sorunları yüzünden sinan enginle birlikte takımdan ayrılmıştı.

Çevrimdışı Deniz

Cuma gunu linnes aciklanir atin fava bekleyin  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Müthiş bir oyuncu gerçekten de  :icool:

Mesela Tello bir Fikret Demirer başarısıdır.

Çevrimdışı TØLGA

Cuma gunu linnes aciklanir atin fava bekleyin  :bandit:
:D cuma saat 17.01 geçe görüselim o zaman kimden duyum alıyon denizzzz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Dur bakalım eğer benim önerim kabul edilirse öğreniriz belki :D
senin önerin kabul görmez insanları üye yapmaya zorlamayalım yakışık almaz ama bu benim kararım olmayacak yönetimde tartışacağız çıkan kararı uygularız kapansa bile isim telafuzu olmaz iki kişinin bildiği sır değildir diyor yönetim ve kimseye söylemiyor :D

Çevrimiçi Necmi

fikret demirer bizim eskioyuncumuzdur.80'li yıllarda oynamış,altyapıdan yetişmiş, 15 sene sonra şampiyon olmuş kadronun 10 numara pozisyonunda oynayan (bugünkü oğuzhan tarzında ama onun daha hırslısı)yıldız oyuncumuzdu.disiplin sorunları yüzünden sinan enginle birlikte takımdan ayrılmıştı.
oğuzhan kadar teknik değildi ama oğuzhandan kat kat hırslıydı :D

Çevrimdışı Eyüp Emir

Hem Pedro hem de Miloseviç transferinde Fikret Demirer baş rolde deniyor.Bu adamın ismini benim gibi gençler ilk defa duyuyordum sanırım. Beşiktaşta izleme komitesinin başındaymış. İnşallah böyle transferlere devam ederler.

Kaboul bu saatten sonra zor bence bir daha ki sezon olabilir ama bu devre de yabancı sınırlaması devam edecek orta sahaya Atiba'nın yerine bir Türk oynatamadığımız sürece defansta toplam 3 yabancı oynatabilecez. Valla ne olursa olsun ben İsmaili sol bek görmek istemiyorum , Sağ beke Linnes alınırsa Linnes-Pedro-Motta üç Sosa-Ba 5 ediyor zaten Kaboul da uefada oynayamayacağına göre bu sezon alınmaz diye düşünüyorum.
Fikret  in ayağına top geldiği zaman çok rahatlardım şu anda onun gibi teknik oyunucumuz yok  iyi bir Beşiktaşlı dır  taraf tutmaz yani adam kayırmaz oğlu  A takıma kadar yükseldi ama geçen yıl başka takıma kiralandı ( Mertcan Demirer )

Çevrimiçi Samet Ç

Bu De Jong haberinin doğruluk payı var mı acaba ?

Çevrimdışı Tolga

İlk defa duyuyorum ben :)

Çevrimiçi Necmi

:D cuma saat 17.01 geçe görüselim o zaman kimden duyum alıyon denizzzz  :evillol:
cuma olur pazar olur önemi varmı artık bir sağ beke ihtiyacımız yok  :D biz orta sahanın ortasına yoğunlaşalım bakalım kim olacak tahmin ettiğim gibi yabancı kontenjanından sonra İnlerden vaz geçilmiş diye duydum zaten o kadar para verilmezdi o para gözden çıkartılırsa daha iyileri alınır. ama orta saha biraz sancılı olacak son ana kadar gidebilir belkide olmayabilir orası tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyla doldurulması gerekiyor almakta kolay olmaz

Çevrimiçi Necmi

yok

Çevrimdışı f_madida

aynısını yazdim bir sayfa önce ilk önce kendimize bakıcez kendi oyuncun teknik direktörün diyor ilk bunu

Bunu da yonetimden veya basindan birileri soylemistir, yonetimin bu isimleri uyarmasi lazim...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TØLGA

cuma olur pazar olur önemi varmı artık bir sağ beke ihtiyacımız yok  :D biz orta sahanın ortasına yoğunlaşalım bakalım kim olacak tahmin ettiğim gibi yabancı kontenjanından sonra İnlerden vaz geçilmiş diye duydum zaten o kadar para verilmezdi o para gözden çıkartılırsa daha iyileri alınır. ama orta saha biraz sancılı olacak son ana kadar gidebilir belkide olmayabilir orası tecrübeli ve kaliteli bir oyuncuyla doldurulması gerekiyor almakta kolay olmaz
abi serdarin performansına bakılarak is yapmayalım yaaaa gelsun sağbek  :biggrinking:
Ortasahada elzem orasi ayri  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK