2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588134 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi blackeagle35

Ya beyler şu skor yorumculuğunu bırakın lütfen bir derbi kaybettik diye hemen bilice sallıyorsunuz. Bilic  Fb ve Gs'yı R.Madrid-Barcelona gibi görüyorsa cimboma 5 atan arsenal ile chelsea ye 5 atan tottenham'ı nasıl görüyordu.Bir kere biz derbilerde hiç iç saha avantajı kullanamıyoruz ikincisi 2 maçta'da ne fenerden kötüydük ne cimbom'dan ve 2 maçta'da ilk golleri biz atsaydık çok değişik olurdu ve 2 maçta'da kırmızı gördük burada antrenörün ne sucu var omu dedi kirmizi görün diye, madem biliç fb ve gs korkuyordu neden orta sahada oğuzanla başladı korkmadığı için olabilir mi ? Biraz düşünüp sonra konuşun lütfen sizin yorumları okudukça benim canım sıkılıyor.
Oğuzhan'dan başka alternatif var mıydı elinde??Mecburiyetten onu oynattı..Geçtiğimiz sezon Gs ve Fb'ye ilk golleri attık sonuçlar ne oldu??Neden ilk golleri biz yiyoruz ayrıca,yanlış stratejileri kullandığı için olabilir mi??

Veli için aman yandık kaptırıyoruz baskısını yarattı taraftar sosyal medyada. Ne dedik rahat olun giden kendi kaybeder. Hilbert örneğini vererek karşı çıkanlar oldu. Yabancı sınırı kalkacak bir sürü adam raporlandı, milosevic gibi maliyetsiz taş gibi adamlar gelir. Taraftar baskısı çok önemli. Bir sürü oyuncuya resmi teklifimiz mevcut. Linnes dışında şu isim kesin bitti diyenlere prim vermeyip, adı çıkan oyuncuya sosyal medyada baskı yapalım. Bilic'e kalsa sene başında Vyntra'yı alıyorduk, raporlar ve taraftar baskısı sayesinde ucuz yırttık. Scout+bilinçli taraftar+yönetimin tutarlılığı sayesinde 2020'lerde şampiyonluk sayılarını eşitleyebiliriz. Uzun vade plan yapıp bilinçli taraftar profili sergilememiz lazım. Herhangi bir menejerin, rakip lobinin vs. çıkarttığı haber sonrası aslını öğrenmeden olumsuz tepkiler vermeyelim, kenetlenelim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:57:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

derbi işi psikolojik bir savaş hep veli'nin üzerine oynuyolar derbide dikkatinizi çekiyormu?
en zayıf halka çabuk sinirlenen o bence psikolojik olarak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

sivokta gitmiş galiba heee  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

sivokta gitmiş galiba heee  :bandit:
Şimdi olur mu bilmiyorum ama seneye kesin gidici :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:00:01
  • Beşiktaş / Bodrum
İçimden bir ses Sivok gidecek Kaboul gelecek diyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Şu anki 11'imin bu diyelim:
                Tolga
Serdar-Franco-Ersan-Motta
             Atiba-Veli
      Gökhan-Sosa-Olcay
                Ba
5 yabancımız zaten var. Yabancı sağ bek alırsak ya Oğuzhan'ın Sosa'yı kesmesi lazım(ki en en en iyi ihtimalle bile en erken gelecek sezon olur bu) ya Atiba'nın yerine Oğuzhan'ı kullanmamız lazım(Bazı maçlarda tercih edilebilir.) Ya da sol bekte İsmail'i kullanmamız lazım(Şahsen İsmail'in oynamasındansa Ba'nın yerine Cenk'i koyarım daha iyi.)
O yüzden yapılacak en iyi şey orta sahaya yerli statüsünde oynayacak bir adam lazım.

Gelecek sezon da
               Tolga
Linnes-Alex-Franco-Motta
     Atiba(Veli)-xxxx
    Gökhan-Sosa-Olcay
               Ba
yaparız.Atiba-Veli bu sene iyi olur ama yeni stadyumda rakibi baskı altına almak istiyorsak merkeze daha iyi birisi mutlaka lazım. Mümkünse stopere daha tecrübeli orayı çekip çevirecek birisi, sözleşmesi biten varsa Muslera gibi bi kaleci alırız. Çok transfer yapıp takımın ahengini bozmadan gelecek sezona gireriz. Cenk'ten şahsen çok memnunum ama Pektemek yerine hazır yabancı sınırı kalkmışken Milosevic fiyatında potansiyelli bi yabancı forvet de gayet güzel olur diye düşünüyorum.
Frei ve oğuzhan da gelecek sezona kendilerini daha da geliştirerek girersek çok güzel olur.

Çevrimdışı mikartal

yeni üye oldum.ilk yorumum olacak ,miloseviç  bizde çok iyi işler yapacak ve sevilecek biri gibi ama yanına franko olmaz .zago gibi tecrübeli ve sert biri lazım iki genç stopper baskıyı kaldıramaz.

Çevrimdışı Tolga

yeni üye oldum.ilk yorumum olacak ,miloseviç  bizde çok iyi işler yapacak ve sevilecek biri gibi ama yanına franko olmaz .zago gibi tecrübeli ve sert biri lazım iki genç stopper baskıyı kaldıramaz.
Kaboul'ü aslında bu yüzden istiyoruz ama şimdilik Miloseviç ile yetineceğiz herhalde :)

@çağrı kaboulmü noboa mı yoksa duymadığımız başka birisimi gelecek?linnes ve milo tamamdır.

Çevrimdışı Tolga

Futbolcumuz Alexander Milosevic, BJK TV yayınında duygularını paylaştı.

BJK TV, yeni transferimiz Alexander Milosevic ile bir telefon röportajı gerçekleştirdi.

Beşiktaşımız ile sözleşme imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milosevic, şunları söyledi:

“Beşiktaş ile sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşadım.

Beşiktaş’ın benim hakkımda iyi düşünceleri vardı. Beni uzun süre takip ettiler ve kulüpteki geleceğimle ilgili konuştular. İsveç’teki Türk arkadaşlarımın da birçoğu Beşiktaşlı. Onlar bana Beşiktaş’ı anlattılar. Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutluyum.

Beşiktaş’a imza atmak benim için bir onurdur. Taraftarlarımızın desteğini almak ve Beşiktaş’ta birçok kupa kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım.”

yeni transferimiz Alexander Milosevic röportajı Türkçe olarak ‘Merhaba Beşiktaş’ ve ‘Kartal Gol Gol Gol’ diyerek sonlandırdı.

Milosevic'in Sağlık Kontrolleri

Fulya'da bulunan Acıbadem Sports Sporcu Sağlığı Merkezi’nde sağlık kontrolleri daha önceden yapılan Milosevic'in detaylı kan tetkikleri gerçekleştirilmişti.

Futbolcumuz ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edilmiş, sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlanmıştı.

Resmi Site

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:05:56
  • Beşiktaş / Bodrum
@çağrı kaboulmü noboa mı yoksa duymadığımız başka birisimi gelecek?linnes ve milo tamamdır.

Noboa bizim temennimiz ama hiç haber yok haliyle alınmayacak bence.

Kaboul'ü ısrarla yalanlamıyorlar ben sürpriz bekliyorum alınacak ve bu devre için ön liberoda oynayacak zaman zaman gibi geliyor bana.

Linnes Milosevic Kaboul transfer kapanır diye tahminim var
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Pedro'ya aldığımızın 3 katı resmi teklif var.

Demba Ba'ya 1'i resmi 2 teklif var.

Öyle bir topçuyla görüşüyoruz ki buralar yanar. Kabul etmesi hayal ama görüşmemiz bile bana gurur veriyor.

Çevrimdışı Tolga

Kaboul'ü ısrarla yalanlamıyorlar ben sürpriz bekliyorum alınacak ve bu devre için ön liberoda oynayacak zaman zaman gibi geliyor bana.

Trabzon'un Noboa ile ilgilendiği söyleniyor.

Çevrimdışı Tolga

Öyle bir topçuyla görüşüyoruz ki buralar yanar. Kabul etmesi hayal ama görüşmemiz bile bana gurur veriyor.
Hocam böyle diyorsunuz ama isim vermediğiniz zaman insanlarda beklenti oluşuyor.

Çevrimdışı TØLGA

ortasaha ne oldu ortasahaaaa kaboul olmaz ortasaha gelir  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:09:06
  • Beşiktaş / Bodrum
ortasaha ne oldu ortasahaaaa kaboul olmaz ortasaha gelir  :iblush:

Kaboul sadece stoper değil ön libero aynı zamanda :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

De jongu kastediyorsunuz sanırım ama gelmez o adam bize be keske gelse
See you in another life,brother.

Çevrimdışı onurt

Aslında sağlam bir ortasaha alıp gerekirse atibayı yıl sonuna kadar sağ bek kullanamaz mıyız?
Birini tercih etmek gerekiyotürsa ben ön libero isterim.
Sağ bekte Serdar atiba yarım sezon için yetmez mi?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

senden şöyle bir rica olsun yada bu forumdaki tüm arkadaşlardan nacizane görüşüm
sonu gelmicekse bu bilginin '' futbolcu ismi '' hiç dillendirmeyin saygılar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kaboul sadece stoper değil ön libero aynı zamanda :)
hmmm bilmiyordum onu ama pek hayal edemedim orda sene sonu tekrar bir ortasaha alınacaksa
olurum var  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurt

Bir de devre arası gökhan inler gelirse, yeni kural başlamadan sözleşme yaptığımız için seneye yerli mi sayılır veli gibi?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bir de devre arası gökhan inler gelirse, yeni kural başlamadan sözleşme yaptığımız için seneye yerli mi sayılır veli gibi?
Onu ben de geçen gün sormuştum ama bilen çıkmadı henüz :D

Çevrimdışı nannan

Şu cümleyi Ertem Şener kursa tamam derim reyting için ama nispeten küçük bi forumun transfer başlığında böyle konuşmaya gerek yok söyleyin gitsin.
Pedro'yu şu an satmanın en ufak bir manası yok. Bonservisi 2.4 idi. 3 kadı 7 milyon yapar. 22 yaşındaki stopere 7 milyon veren hasbelkader Avrupa'da 2 tur geçersek daha fazlasını da verir. Sezon sonunda teklif gelirse düşünmenin gereği yok.
Devre arasında Ba gibi bi oyuncu ne alınabilir, ne satılabilir. Eğer yerini doldurabileceksek Vodafone Arena'da bir sezon oynattıktan sonra satabiliriz. Devre arasında satacak oyuncumuz yok malesef.