Arkadaşlar önyargılarınızdan kurtulun bence.
Herkes sağ bek sağ bek diyor, bence de takıma sağ bek lazım ama Serdar'a da ayıp etmeyin. Geçen sezon kalas gibi olan adam bu sene fotolardan gördüğümüz üzere robocop gibi vücut yapmış. Bu sezon adam ofsayt çizgisini bile bozmadı. Gerektiğinde bindirme yapıyor, bek oynayan diğer oyuncularımızın hepsinden iyi orta açıyor. Tamam Beşiktaş'ın banko sağ beki olacak kalitede olmayabilir ama Antep'e gidip gelse de bu takımın en eski oyuncularından biri sayılır. Geçen yıl kendisinden nefret ediyordum ama bu yıl gösterdi ki Serdar istediğinde çalışıp kendini geliştirebilen bi oyuncu. Yabancı sınırının kalkması da belki onun için motive edici olur. Ligin 2. yarısında göreceksiniz yabancı sağ bek gelirse 1 maç oynar, o maçta İsmail batırınca ikinci maça Motta+Serdar'la çıkar Bilic.
Ersan'a ben de çok güvenmiyorum aslında ama takımda 10-14 civarı yabancı olacağını düşünürsek hem yerli hem yabancı(Avustralya) hem de Beşikaşlı oyuncu olarak Ersan tutkal görevi görecek oyunculardan biri olur. Gökhan, Veli, Olcay, Tosun da bu kriterde oyuncular. Bu demek değil ki hepsine 2şer milyon Avro maaş verelim ama takımı bir arada tutmak için, Beşiktaş'ın ne olduğunu sayısı artan yabancılara gösterebilmek için bu tip oyuncular da lazım.