2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582767 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:16:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zubizaretta transfer yasağı için Başkanı suçladığı için, Puyol'da Zubizaretta gönderildiği için gitti diye biliyorum ben :alala:

Dış basına göz gezdirdim biraz ikisini sepetlediğini Luis Enrique de Madrid'i yenemezse ve Messi ile barışmazsa sıra onda diye yazmışlar  :iscrewy:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Pereira'nın menajeri Pereira Beşiktaş'a gelmek istiyor demiş. Belki de Milosevic Kaboul Pereira'ya üçlü imza attıracaklar ne kadar da iyimserim değil mi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

3 transfer kesin olacakmıs arkadaslar sanırım milodan baskası alınmıcaktır defansa:((

sag ve ortaya adam alınır o kadar zaten fazlasıda gereksiz sampi yolunda kimyayı bozmanın manası yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:18:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Önde oynayan takıman oyuncu alsınlar da.

Savunma yapan takımlardan değil şampiyon olmuş ya da mücadele veren takımdan alsınlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Dış basına göz gezdirdim biraz ikisini sepetlediğini Luis Enrique de Madrid'i yenemezse ve Messi ile barışmazsa sıra onda diye yazmışlar  :iscrewy:
Sanmıyorum @Çağrı abi. Şuan da Messi ile ilgili çok dedikodu çıkıyor transferiyle falan ilgili. Zubizaretta açık bir şekilde Başkanı suçlamış transfer yasağı için. Ondan gönderilmiş diye biliyorum.

Çevrimdışı nannan

Öyle ancak yapılan açıklamalar anlamsız Necmi abi.

Zarar verecekse kabul etmeme hakkın var. İşi tahkime götürürsün gerekirse Uefa'ya taşırsın. Dersin ki ben istemiyorum 3 yıl sonra yürürlüğe girsin.

Bir karar çıkar. Bu yapılan açıklamalar tamamiyle taraftarın gözünde bakın aslında itiraz ediyoruz açıklamaları. Hiçbir hukuki ya da anlamlı yönü yok.

Hiç hoşuma gitmedi.

İkinci yarı ligdeki maçlarımızın hiçbirini Olimpiyat'ta oynamayacağız. Bunu da kulüpler birliği toplantısında diğer kulüplerin onayını alarak yapabildik. Oynayacağımız statlar da Konya, Başakşehir, Osmanlıspor gibi stadyumlar olacak muhtemelen. Eğer YD ve Terim'in istediği yabancı kuralına muhalif olup engel olmaya çalışırsak bu konuda sıkıntı olabilir.
En naif şekilde böyle açıklayabildim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:27:25
  • Beşiktaş / Bodrum
İkinci yarı ligdeki maçlarımızın hiçbirini Olimpiyat'ta oynamayacağız. Bunu da kulüpler birliği toplantısında diğer kulüplerin onayını alarak yapabildik. Oynayacağımız statlar da Konya, Başakşehir, Osmanlıspor gibi stadyumlar olacak muhtemelen. Eğer YD ve Terim'in istediği yabancı kuralına muhalif olup engel olmaya çalışırsak bu konuda sıkıntı olabilir.
En naif şekilde böyle açıklayabildim.

Bu açıklama kabul edilebilir zaten ben sonradan bu bize yaramadı tarzı açıklamarı anlamsız buluyorum.

Hiç açıklama yapmaya gerek yok kabul etmek zorunda kaldıysan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:27:56
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
milosevic işi umarım olur pedro franco ile çok iyi ikili olacağını düşünüyorum
2.) Sizden orta sahada box to box adam için isim istiyorum . Benim aklımda birisi var siz ne dersiniz STEWEN GERRARD ??? ayrıcas perreira ve linnesden ziyaded ben pavel kaderabek'i istiyorum bu 3 transfer olup bir de geçen günler konuyşulan muhammed salah kiralanması olursa ver elini polonya  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Twitter da hollandalı bir oyuncuya imza attırdığımız konuşuluyor(muş)

Bilgisi ilgisi olan var mı?

Ayrıca bu yabancı kuralı en çok bize yaramayacak.

Sağ bek alamadık parasızlıktan şimdi kalkıp (sınırsız) diyorlar. Nasıl olacak bilmiyorum

Çevrimdışı Tolga

Bu açıklama kabul edilebilir zaten ben sonradan bu bize yaramadı tarzı açıklamarı anlamsız buluyorum.

Aynen öyle kabul ettikten sonra şikayet etmeye kimsenin hakkı yok ben de böyle düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

2.) Sizden orta sahada box to box adam için isim istiyorum . Benim aklımda birisi var siz ne dersiniz STEWEN GERRARD ??? ayrıcas perreira ve linnesden ziyaded ben pavel kaderabek'i istiyorum bu 3 transfer olup bir de geçen günler konuyşulan muhammed salah kiralanması olursa ver elini polonya  :steamed: :steamed: :steamed:
Steven Gerrard'ı ben de yazmıştım ama ABD'ye gitti o @Mehmet abi :by2: Ayrıca Hollandalı oyuncu olayını ben de duydum. İmza atıldığı söyleniyor.

Çevrimdışı Tolga

Steven Gerrard'ı ben de yazmıştım ama ABD'ye gitti o @Mehmet abi :by2: Ayrıca Hollandalı oyuncu olayını ben de duydum. İmza atıldığı söyleniyor.
Mevki neresiymiş peki :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:37:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
hadi ya gitti mi abd'ye :( hollanda lı kimmiş de jong mu acaba ???

Çevrimdışı Anıl

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  50 dk. 50 dakika önce

Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  41 dk. 41 dakika önce

Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım

Çevrimdışı Anıl

Mevki neresiymiş peki :)
Hiçbir bilgim yok. Sadece tahmin olarak Vlaar ya da  De Jong geliyor aklıma @Mehmet

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

tereci çıkmasın :) herkes twittter fenomeni olmuş klübü tehtid ediyor açıklama yapılmasa ben yapacagım varsa bilgin şimdi yap popülerlik peşinde koşuyorlar resmen...

Çevrimdışı Tolga

Ben yine de resmi açıklama olmadan bu tarz duyumcuların haberlerine güvenmiyorum.Yazın böyle çok çektik :)

Çevrimdışı nannan

Aslında iyi kullanırsak bize yaramadı diye bişey yok. Başkan hem kendini korumak hem de bize yaramaz diyenlerin gazını almak için söylemiştir. Ki zaten anladığım kadarıyla onun da sıkıntısı 5 yabancıdan 14 ybancıya bu kadar hızlı geçilmesi. O konunun da sadece Beşiktaş'la alakası yok bence genel olarak hatalı bi karar.

Çevrimdışı Anıl

tereci çıkmasın :) herkes twittter fenomeni olmuş klübü tehtid ediyor açıklama yapılmasa ben yapacagım varsa bilgin şimdi yap popülerlik peşinde koşuyorlar resmen...
Tehdit etme gibi birşey yok @ALI RIZA abi :) Sadece anlaşma yapıldı eğer 22:00 kadar kulüp açıklamazsa ben söylicem artık bozulma şansı yok diyor :ok:

Çevrimdışı Anıl

Ben yine de resmi açıklama olmadan bu tarz duyumcuların haberlerine güvenmiyorum.Yazın böyle çok çektik :)
Ben de güvenmiyorum tabii ki. Ancak bu kişi duyumcu olarak takılan biri değil gibi. Daha çok kulübe yakın biri gibi geldi bana :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:43:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Uzak olsun Gerrard :)

Artık unutun böyle transferleri böyle adamlar istemeyin mazallah çünkü 20,000 kişi aynı anda isteyince getirmeye kalkıyorlar sonra olan oluyor.

25 yaş üstü yabancı oyunculara göz dikmeyin 30 üstüne hiç hiç dikmeyin çok kaliteli olsa bile.

İsim çok ama alacak para yok ilk tercih Sissoko olurdu Newcastle'dan ama olmuyor o zaman Noboa diyoruz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Hiçbir bilgim yok. Sadece tahmin olarak Vlaar ya da  De Jong geliyor aklıma @Mehmet

Vlaar'ı Van Gaal da istiyordu galiba.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:45:26
  • Beşiktaş / Bodrum

Vlaar olmaz artık stoper için.

De  Jong muhtemel ama çok sert.  Aşırı sert adam fazla kaçabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben de güvenmiyorum tabii ki. Ancak bu kişi duyumcu olarak takılan biri değil gibi. Daha çok kulübe yakın biri gibi geldi bana :)
Olabilir tabi neyse eğer anlaşıldıysa zaten yakında haberimiz olacaktır :)

Çevrimdışı Anıl

Bence de Vlaar değildir. De Jong gibi geliyor bana :eyes