2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583007 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Alın Kaboul u artık , younes belhanda yi alamadık bari younes kaboul u alalım :)

Çevrimdışı Renton

Arkadaşlar imza atma olayı falan olmamış hiç işin hikayesi o
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:53:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ahaha inşallah anlasınlar yaramayacağını demba ba gibi olsun ba gitsin bony gelsin

2 sene sonra Ba'yı 5-6 milyona okuturuz Katar'a o parayla Bony gelir her türlü bize  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Lasse Schöne'yi alabilsek keşke müthiş bir transfer olur ayrıca sözleşmesi de sezon sonu bitiyor  :)
Gerilerde kalmasın :biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:55:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerilerde kalmasın :biggrinking: :biggrinking:

Neden bilmiyorum adama ısınamadım başından beri ama Kuyt tarzı katkı verir gibi geliyor  :tabe: :tabe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Milosevic'e neden kap a bildirilmedi acaba?  :alala: Yoksa Kaboul ile beraber mi açıklanacak  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Neden bilmiyorum adama ısınamadım başından beri ama Kuyt tarzı katkı verir gibi geliyor  :tabe: :tabe:
Ben çok beğeniyorum keşke alabilsek
Milosevic'e neden kap a bildirilmedi acaba?  :alala: Yoksa Kaboul ile beraber mi açıklanacak  :bandit:
Bence Kaboul için son denemeler yapılıyor olursa bence o gelir olmazsa ki ben olmayacağını düşünüyorum Miloseviç açıklanır :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:00:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben çok beğeniyorum keşke alabilsekBence Kaboul için son denemeler yapılıyor olursa bence o gelir olmazsa ki ben olmayacağını düşünüyorum Miloseviç açıklanır :)

Milo alındı zaten açıklama sonra yapılır resmi imza var.

İsveç basını bile geleceğini yorumluyor orada oynayabilecek mi yedek kalacak mı diye :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:01:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada aptal Liverpool sene başı Balotelli ayısı yerine Bony'i alsa şuan hiç irtifa kaybetmemiş olurdu en büyük hatayı onlar yaptılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Milo alındı zaten açıklama sonra yapılır resmi imza var.

İsveç basını bile geleceğini yorumluyor orada oynayabilecek mi yedek kalacak mı diye :)
O zaman ne bekleniyor ki açıklanması lazımdı çoktan :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada aptal Liverpool sene başı Balotelli ayısı yerine Bony'i alsa şuan hiç irtifa kaybetmemiş olurdu en büyük hatayı onlar yaptılar.
Aynen katılıyorum :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Abate ve Lihştaynerin de sözleşnesi bitiyor  bu arada sağ bek için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:06:15
  • Beşiktaş / Bodrum
O zaman ne bekleniyor ki açıklanması lazımdı çoktan :)

Adam imzaya gelecek belki bir şey düşünüyorlardır.

Çünkü 900 bin euro için Kaobul'u aldık bu gelecek vaad eden adamı bırakalım demezler :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İkisi de iyi oyuncular özellikle de Abate'yi çok beğeniyorum ama bize şimdi bir sağ bek gerektiği için mecburuz devre arasında transfer yapmaya :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:08:49
  • Beşiktaş / Bodrum
İkisi de iyi oyuncular özellikle de Abate'yi çok beğeniyorum ama bize şimdi bir sağ bek gerektiği için mecburuz devre arasında transfer yapmaya :)

İşte acaba ufak bir bonservisle birini alamazlar mı ?

Hadi ştayner çok pahalı kaçar da Abate sanki 2-3 milyona bitebilir
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adam imzaya gelecek belki bir şey düşünüyorlardır.

Çünkü 900 bin euro için Kaobul'u aldık bu gelecek vaad eden adamı bırakalım demezler :)
Bilemiyorum ama 2 tane stoper devre arası alacağımıza nedense ihtimal veremiyorum pek :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilemiyorum ama 2 tane stoper devre arası alacağımıza nedense ihtimal veremiyorum pek :)

Sen de haklısın bekleyip göreceğiz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İşte acaba ufak bir bonservisle birini alamazlar mı ?

Hadi ştayner çok pahalı kaçar da Abate sanki 2-3 milyona bitebilir
Keşke alsalar ama bu seferde herkes şöyle der sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuyu 6 ay önce para vererek niye aldık ki :icool: Biliyorsun bizim ülkede bunu derler yani :D

Çevrimdışı TØLGA

adını yazamıoz daha gelmesin :kop: de sözleşme uzattı o galiba
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 19:15:04 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Param olsa Babacar'ı alip Beşiktaş a karşılıksız hibe ederim .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:12:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Messi önce Guardiola'yı arkadan Zubizaretta ve Puyol'u yedi. Haftaya da Luis Enrique gidecek.

İstediği kadar efsane olsun egosunu durduramadığı zaman bie oyuncunun bir takımın nasıl iflahını kestiğinin kanıtı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:14:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Param olsa Babacar'ı alip Beşiktaş a karşılıksız hibe ederim .

Benden de PAULO DYBALA çalışır  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Dün Milosevic'in 13 Ocakta İstanbul'da olacağı söylenmişti. Genelde oyuncuların İstanbula geleceği gün KAP'a bildiriyorlar. Mesela Ba ve Sosa'da öyle olmuştu. Bence önümüzdeki Pazartesi'den önce açıklanmaz :)

Çevrimdışı Anıl

Bu arada Messi önce Guardiola'yı arkadan Zubizaretta ve Puyol'u yedi. Haftaya da Luis Enrique gidecek.

İstediği kadar efsane olsun egosunu durduramadığı zaman bie oyuncunun bir takımın nasıl iflahını kestiğinin kanıtı.
Zubizaretta transfer yasağı için Başkanı suçladığı için, Puyol'da Zubizaretta gönderildiği için gitti diye biliyorum ben :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 19:15:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Expressen gazetesinin AIK Stockholm muhabiri Daniel Kristoffersson, Beşiktaş'ın yeni transferi Alexander Milosevic'i Skorer'e anlattı.
Beşiktaş'ın isabetli bir transfer yaptığını dile getiren Kristoffersson, "Milosevic İsveç'in son iki yıldaki en iyi futbolcularından bir tanesi. Zamanında ileri bölgede oynamış olması nedeniyle toplu oyunda oldukça etkili. Belçika'dan Anderlecht'in dışında, İtalyan Verona ve Portekiz'den Sporting Lizbon'da onun için teklif yapan takımlar arasındaydı. Çok iyi bir insan, iyi geçimli ve sakin karaktere sahip bir isimdir. Açık sözlü ve arkadaş canlısı sıcak bir tiptir. Aynı zamanda kararlı bir kişiliğe sahiptir. En iyi arkadaşı aslen Manchester Cityli olan kiralık olarak İskoçya'da Celtic forması giyen John Guidetti'dir" dedi.

İsveçli muhabir şöyle devam etti:

"Üç yıl önce 19 yaşındayken futbol hayatında önemli bir atılım yaptı ancak bir sonraki yıl ayağından bir sakatlık geçirdi. Bu sene tekrar eski formuna döndü. Bir kaç yıl içinde İsveç Milli Takımı'nın değişmez oyuncusu olacaktır. Beşiktaş'a giderek kendisi açısından risk aldığını düşünüyorum. Çünkü Beşiktaş büyük bir kulüp. Sürekli ilk 11'de oynaması zor olacaktır. Burada kendisini göstermesi biraz sürebilir ama zamanla başarılı olacağını düşünüyorum".
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli