2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4582898 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Başkan Ntvspor da bu sistem bize zarar vericek dedi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Lasse Schöne'yi alabilsek keşke müthiş bir transfer olur ayrıca sözleşmesi de sezon sonu bitiyor  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Öyle diyor da yeni kuralı niye kabul ediyor o zaman.

Çevrimdışı Türkay

Bu konuda oyun bozanlık yapmak istemiyoruz falan dedi ama o sıra Game of Thrones izliyodum fazla dinleyemedim o kısmı  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Bu konuda oyun bozanlık yapmak istemiyoruz falan dedi ama o sıra Game of Thrones izliyodum fazla dinleyemedim o kısmı  :lol:
Kabul ediyorsan da sonuçlarına katlanacaksın yani :)

Çevrimdışı TØLGA

@Çağrı demba ba dan sonra bony'i alırız yerine diyoduk hani ya  :iblush:
Spor Online ‏@sporonlinecom  8 dk.8 dakika önce
Manchester City, Wilfred Bony için Swansea'ya 30m£ teklif yaptı. Anlaşma an meselesi..

(Sky Sports)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Manchester City, Wilfred Bony için Swansea'ya 30m£ teklif yaptı. Anlaşma an meselesi..

(Sky Sports)
Önceden de söylemiştim zaten Bony çok yetenekli bir oyuncu mutlaka biz alana kadar çok daha büyük kulüpler almaya çalışacaktır diye.O yüzden ben şaşırmadım pek :)

Çevrimdışı TØLGA

Önceden de söylemiştim zaten Bony çok yetenekli bir oyuncu mutlaka biz alana kadar çok daha büyük kulüpler almaya çalışacaktır diye.O yüzden ben şaşırmadım pek :)
bende şaşırmadım ben hollanda'dayken bizle adı geçerkende alabiliceğimizi sanmıyordum zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Öyle dediyse ölü taklidi yapmaya devam  :kop: niye imza atıyorsunuz o zaman

Çevrimdışı Tolga

bende şaşırmadım ben hollanda'dayken bizle adı geçerkende alabiliceğimizi sanmıyordum zaten  :biggrinking:
Aynen öyle  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

:claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

İlginç bir bilgi

EK BİLGİ: O sezon Beşiktaş bu sezon olduğu gibi ilk devrede iki derbiyide kaybetmiştir.

Çevrimiçi Necmi

Etmemek gibi bir şansı yokta ondan iki yıllık plan yapıldı gs nin işine gelmiyordu ite ite uydu bu süre doldu şimdi yeni bir plan yapıyorlar bunada bizim uyma zorunluluğumuz var kabul etmiyorum diyemezsin @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Tolga

İlginç bir bilgi

EK BİLGİ: O sezon Beşiktaş bu sezon olduğu gibi ilk devrede iki derbiyide kaybetmiştir.

Ama o sezon ilk yarıda kaybettiğimiz 2 derbi de deplasmandaydı.Gerçi o sezon sadece Gs'yı içeri de 2-1 yenmiştik :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:44:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

(Sky Sports)

Man City alırsa daha rahat alırız Bony'i çünkü orada oynayamaz 2 sene içinde gözden düşer Ba gibi biz de üstüne atlarız :)

O kadar üst düzey forvet değil ve City kafayı yemiş bolluktan Dünya kadar adam var alabilecekleri
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:46:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Etmemek gibi bir şansı yokta ondan iki yıllık plan yapıldı gs nin işine gelmiyordu ite ite uydu bu süre doldu şimdi yeni bir plan yapıyorlar bunada bizim uyma zorunluluğumuz var kabul etmiyorum diyemezsin @Tolgaozkhrmn

Öyle ancak yapılan açıklamalar anlamsız Necmi abi.

Zarar verecekse kabul etmeme hakkın var. İşi tahkime götürürsün gerekirse Uefa'ya taşırsın. Dersin ki ben istemiyorum 3 yıl sonra yürürlüğe girsin.

Bir karar çıkar. Bu yapılan açıklamalar tamamiyle taraftarın gözünde bakın aslında itiraz ediyoruz açıklamaları. Hiçbir hukuki ya da anlamlı yönü yok.

Hiç hoşuma gitmedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Bonyi vitesseden beri takip ederim kaliteli oyuncu ama city ayarında değil bize güzel olur ama  :busted_cop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Necmi abi o zaman şikayet etme hakkın yok onu söylemek istiyorum.

Mesela örnek vermek gerekirse Trabzonspor şuan ki mevcut TFF'ye oy vererek seçilmesini sağlamıştı.Şimdi de TFF istifa etsin, kupamızı vermiyorlar diye hayıflanıyorlar.Sen bu federasyonun seçilmesine destek verdiysen itiraz etme hakkın da yok.Bizimkisi de buna benziyor biraz eğer bunu kabul ettiysek yönetimden kimsenin bunun doğurabileceği olumsuzluklardan dolayı şikayet etme hakkı da olmamalıdır diye düşünüyorum. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman :  Bütün klüpler kabul ettiyse bizde oyun bozan olmak istemeyiz dedi

Çevrimdışı TØLGA

Man City alırsa daha rahat alırız Bony'i çünkü orada oynayamaz 2 sene içinde gözden düşer Ba gibi biz de üstüne atlarız :)

O kadar üst düzey forvet değil ve City kafayı yemiş bolluktan Dünya kadar adam var alabilecekleri
agüero'nun sakatlığı kaç ay sürecek acaba onun yerine almış olabilirler jovetic hariç yok galba santrafor
dzeko ne oldu sayi ya duruyormu o ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:48:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Bonyi vitesseden beri takip ederim kaliteli oyuncu ama city ayarında değil bize güzel olur ama  :busted_cop:

Prag'tayken 2 milyon verip almadı Bursa adam istiyordu.

Vitesse'de 8 milyona biz almadık.

City'den almak kısmetmiş :)

2 sene sonra 6-7 milyona kapatırız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

agüero'nun sakatlığı kaç ay sürecek acaba onun yerine almış olabilirler jovetic hariç yok galba santrafor
dzeko ne oldu sayi ya duruyormu o ?
Agüero yakında dönecekmiş diyorlar.

Jovetic ve Dzeko var bir de.

Çevrimdışı forzatunga

Beyler bu iş klüplerin imza atarak onayladığı bir iş filan  değil isterse 18 klüp hayır desin TFF nin istediği gibi düzenleme yetkisi var.Öyle nezaketen bilgi veriliyor işte.İmza atma kaşe basma diye bir şey yok yani.

Ama ne olur bu karardan sonra TFF'yi CAS ya da başka bir mahkemede mağdur edildik diye dava edebilirmisin? Onu öğrenmek lazım büyük ihtimalle öyle bir hakkımız da yoktur araştırmak lazım.

Çevrimdışı Renton

Prag'tayken 2 milyon verip almadı Bursa adam istiyordu.

Vitesse'de 8 milyona biz almadık.

City'den almak kısmetmiş :)

2 sene sonra 6-7 milyona kapatırız.
Ahaha inşallah anlasınlar yaramayacağını demba ba gibi olsun ba gitsin bony gelsin
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 18:52:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Agüero yakında dönecekmiş diyorlar.

Jovetic ve Dzeko var bir de.

Bony Negredo'nun yerine 4. forvet olarak geliyor.

Oynatmak için değil yedeklemek için alıyorlar malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli