2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581641 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Muhammed'i nereye verirsen ver olmaz Deniz kafasız. Çok ağır konuşacağım susayım o yüzden.
Onu adam edecek birinin yanina verselerdi bir sansi vardi.unal karaman cok kati ve muhammedin kafasina vura vura adam ederdi.kacirdilar bu firsati.bizde de gelir a2 de oynar yok olur gider.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

maaşları katarsan demba ba kaça patlar biliyor musun  :biggrinking:
işte isin esprisi bu sen kısıtlama yüzünden tolga alıyorsun ospina veya loris almıyorsun her sene azalacak diye frei oguzhan töre alıyorsun... Şimdi ise sınırsıza onay veriyorsun sen zamanında transfer yapsan ğs fb gibi şampiyonluk vermezsin... yada şampiyon kadro kurarsın planlaman oan göre yaptın şimdi planım benim hikaye dedin sınırsıza onay verdin...

Çevrimdışı ALI RIZA

Onu adam edecek birinin yanina verselerdi bir sansi vardi.unal karaman cok kati ve muhammedin kafasina vura vura adam ederdi.kacirdilar bu firsati.bizde de gelir a2 de oynar yok olur gider.
Sivas sergene ver onu adam etsin yarım sezonda yıldız eder.. At yarışı uzmanı eder  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:16:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İnan bana edemezdi. Etsa Aybaba ederdi olmadı. Aybaba çok disiplinlidir o da olmadı.

Kafası tamamiyle '' varoş '' kafası diyeceğim ama yanlış anlaşılmazın cehalet anlamında söylüyorum.

Karacahil muhammed.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
işte isin esprisi bu sen kısıtlama yüzünden tolga alıyorsun ospina veya loris almıyorsun her sene azalacak diye frei oguzhan töre alıyorsun... Şimdi ise sınırsıza onay veriyorsun sen zamanında transfer yapsan ğs fb gibi şampiyonluk vermezsin... yada şampiyon kadro kurarsın planlaman oan göre yaptın şimdi planım benim hikaye dedin sınırsıza onay verdin...

Şimdi şöyle bir durum var ama.

Sen Töre'nin yabancı versiyonunu da Töre'den az paraya alamazsın. Az maaşa getirr misin bu yaşta o da tartışılır.

Oğuzhan aynı şekilde.

En basiti yarım Töre etmeyen Başakçıoğlu Feyenoord'a 4 milyon euroya gitti. Bizim aldıklarımız zarar değil böyle bakmayın duruma.

Zarar Olcan'dır. Tarık Çamdal'dır. Onlar dövünsün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İnan bana edemezdi. Etsa Aybaba ederdi olmadı. Aybaba çok disiplinlidir o da olmadı.

Kafası tamamiyle '' varoş '' kafası diyeceğim ama yanlış anlaşılmazın cehalet anlamında söylüyorum.

Karacahil muhammed.
Ads nin sportif direktoru aybaba :D .unal karamanla aybaba beykan simsegi nasil adam ettiyse muhammedi de ederdi.inanin bana muhammed Apaçi yse beykan on kat Apaçi. Son macta 1 gol 1 asistle oynadi super bir yildiz yetisiyor..ve bu sametle unalin basarisi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Şimdi şöyle bir durum var ama.

Sen Töre'nin yabancı versiyonunu da Töre'den az paraya alamazsın. Az maaşa getirr misin bu yaşta o da tartışılır.

Oğuzhan aynı şekilde.

En basiti yarım Töre etmeyen Başakçıoğlu Feyenoord'a 4 milyon euroya gitti. Bizim aldıklarımız zarar değil böyle bakmayın duruma.

Zarar Olcan'dır. Tarık Çamdal'dır. Onlar dövünsün.
Bizim aldıklarımız yerli statüsünde o yönden bizim yabancı için demba sosa motta pedro sivok dışında 9 tane daha alacagız gurbetçileri aldık biz o zaman a göre aldık planlar ona göre idi... şimdi bizim avantaj o grubetçiler bütünlük oluştur tecrübe kalite oldular oğuzhan dışında  :evillol:  gelecek yaancılar tuz ile biber olacak... 

Çevrimdışı forzatunga

Önümüzdeki yaz transfer sezonu çok yoğun geçecek bu kurala en çok spor medyası sevinmiştir   :D

Yalnız yeni kural ile birlikte Cenk , Ersan, Ismail, Serdar, Veli, Necip ,Pektemek vb. gönderilsin hemen demek çok akıl karı bir yaklaşım değil beyler.Sonuçta bir takımdan bahsediyoruz ve bunu meydana getiren bir çok unsur var.Bir örnek Uğur Boral, top oynuyor mu? hayır! ancak takım için gayet önemli bir unsur ,abiliği ve Beşiktaşlılığı ile çarkın bir dişlisi.Bir insan topluluğunu takım haline getiren bunun gibi unsurlardır.Yabancı oyuncu transfer ederken bile mümkünse aynı ülkeden olmadı aynı dili konuşan oyuncuları tercih etmenin avantaj sağladığı ''takım'' kurumundan birden bire bu derece temel aktörlerin uzaklaştırılması ortada ''takım'' kalmamasıyla eş değerdir.Türkiye liginde başarılı olabilecek bir takımın iskeleti mutlaka türk oyunculardan kurulu olmak zorundadır.Bunu lütfen ülkemiz kurum ve kişilerindeki  profesyonellik,medya,hakemler,taraftar vb. faktörleri göz önüne alarak düşünün.

Bizim yerlilerimiz bu iskeleti oluşturmaya gayet uygun ve bu oyunculara verilen bonservisler pasaportu ne olursa olsun uluslararası piyasa değerlerine yakın.Şu an Töre'yi satıyorum desen %100 karla satarsın en az.Scout ekibimiz de şu ana kadar iyi işler çıkardığına göre sıkıntı yok.

Tarafara şov yapmayı seven başkanların klüplerinin sonu olur bu kural.Takım kötü mü gidiyor? taraftar istifaya mı çağırıyor? yap devre arasında 3-5 yabancı transferi tepkilerin önüne geç tutarsa kralsın tutmazsa kayyuma.

Anadolu klüpleri için de benzeri bir durum.Gerçekten bilimsel çalışan ekmeğini eninde sonunda yer.Tabi aldıkları yabancı oyuncular türkler gibi 6 ay beklemeyecek paralarını alamadıklarında hem serbest kalacaklar bonservisler heba olacak hemde fifa yoluyla paralarını alacaklar.Baya batan anadolu takımı olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:32:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Önümüzdeki yaz transfer sezonu çok yoğun geçecek bu kurala en çok spor medyası sevinmiştir   :D

Yalnız yeni kural ile birlikte Cenk , Ersan, Ismail, Serdar, Veli, Necip ,Pektemek vb. gönderilsin hemen demek çok akıl karı bir yaklaşım değil beyler.Sonuçta bir takımdan bahsediyoruz ve bunu meydana getiren bir çok unsur var.Bir örnek Uğur Boral, top oynuyor mu? hayır. ancak takım için gayet önemli bir unsur ,abiliği ve Beşiktaşlılığı ile çarkın bir dişlisi.Bir insan topluluğunu takım haline getiren bunun gibi unsurlardır.Yabancı oyuncu transfer ederken bile mümkünse aynı ülkeden olmadı aynı dili konuşan oyuncuları tercih etmenin avantaj sağladığı ''takım'' kurumundan birden bire bu derece temel aktörlerin uzaklaştırılması ortada ''takım'' kalmamasıyla eş değerdir.Türkiye liginde başarılı olabilecek bir takımın iskeleti mutlaka türk oyunculardan kurulu olmak zorundadır.Bunu lütfen ülkemiz kurum ve kişilerindeki  profesyonellik,medya,hakemler,taraftar vb. faktörleri göz önüne alarak düşünün.

Bizim yerlilerimiz bu iskeleti oluşturmaya gayet uygun ve bu oyunculara verilen bonservisler pasaportu ne olursa olsun uluslararası piyasa değerlerine yakın.Şu an Töre'yi satıyorum desen %100 karla satarsın en az.Scout ekibimiz de şu ana kadar iyi işler çıkardığına göre sıkıntı yok.

Tarafara şov yapmayı seven başkanların klüplerinin sonu olur bu kural.Takım kötü mü gidiyor? taraftar istifaya mı çağırıyor? yap devre arasında 3-5 yabancı transferi tepkilerin önüne geç tutarsa kralsın tutmazsa kayyuma.

Anadolu klüpleri için de benzeri bir durum.Gerçekten bilimsel çalışan ekmeğini eninde sonunda yer.Tabi aldıkları yabancı oyuncular türkler gibi 6 ay beklemeyecek paralarını alamadıklarında hem serbest kalacaklar bonservisler heba olacak hemde fifa yoluyla paralarını alacaklar.Baya batan anadolu takımı olacak.

Okumanızı tavsiye ederim güzel özetlenmiş konu. Bizim yerlilerimizin sahiplenişi çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Bugün herkes buraya hücum etmiş bir an ne oluyor dedim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Akillari varsa ne yapar ederler muhammedi Ads ye kiralarlar.bizim a2 de yok olur gider son sansi Ads bunun..

Çevrimdışı forzatunga

Okumanızı tavsiye ederim güzel özetlenmiş konu. Bizim yerlilerimizin sahiplenişi çok önemli.

Eyvallah Çağrı.

Çevrimdışı Deniz

ayrıca son yıllarda altyapıdan necip ve atınç hariç adam çıkmadı.necipin de kapasitesi ortada.bizim altyapıda büyük bir reforma gitmemiz lazım..

Çevrimdışı ozan062

atınclardan sonra bence baya bi sorumluluk alır bence kiraya verilmesin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

atınclardan sonra bence baya bi sorumluluk alır bence kiraya verilmesin
muhammedin tek sorumluluk alacağı konu istanbulda aynı saatte gece kulübüne gitmek olur..

Çevrimdışı Tolga

Muhammed'den ben ümidimi yıllar önce kaybetmiştim.Keşke zamanında Barcelona'ya gitseydi de en azından şimdi Avrupa'nın orta sınıf takımlarından birinde oynuyor olurdu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Muhammedi Balıkesire versinler bence tam yeri

Çevrimdışı panic13

Beyler scout ekibine bi tavsiyem var.

Amerikalı oyuncu, MLS de 6 şampiyonluğu mevcut, takımı tek başına şampiyon yapacaktır gerekli destek ile...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi mayguntr

Beyler scout ekibine bi tavsiyem var.

Amerikalı oyuncu, MLS de 6 şampiyonluğu mevcut, takımı tek başına şampiyon yapacaktır gerekli destek ile...
Scout eğitiminizi nerde aldınız hocam , çok kaliteli bi gözünüz var

Çevrimdışı panic13

Bilmukabele... Özellikle NewYork Hav Havs takımını çok iyi takip ederim. O takımın kondüsyon hocası da çok başarılı dünya çapında bir adam. Bir kaç defa olimpiyatlara ile katılmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 17:12:55
  • Beşiktaş / Bodrum

Vaayscout gibi duruyor daha çok  :iblush: :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Vaayscout gibi duruyor daha çok  :iblush: :iblush:

Çook teesüf ederim Çağrı Bey, bizi burada kulübümüze yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz bizimle maytap geçiyorsunuz. Bundan sonra yok size oyuncu tavsiyesi falan :( :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 17:26:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Çook teesüf ederim Çağrı Bey, bizi burada kulübümüze yardımcı olmaya çalışıyoruz, siz bizimle maytap geçiyorsunuz. Bundan sonra yok size oyuncu tavsiyesi falan :( :(

:dontknow: :pes
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Uzun süredir takip ettiğim bu güzel ortama kayıt olmak bugüne nasip oldu. Bize Beşiktaşla alakalı her konuda bilgi veren herkeze teşşekkür ediyorum.

Öncelikle yeni kuralın  3 büyük klüp içerinde fenerbahçeye yaradığını düşünüyorum. Kısa vadede düşünürsek, zaten adamlar tecrübeli yerlilere sahipken bunun yanında takıma direk katkı sağlayabilcek bu katkıyı sağlamasa bile isim yapmış yabancı oyuncuları transfer ederek takım kimyasını bozmadan üst düzey adamlarla ve bizlere göre maksimum düzeyde hakem ve basın yardımı ile ligde her sene ilk 2 de olacak şekilde ilerleyeceklerini düşünüyorum. Uzun vade de yaşlanan yerli oyuncuların yerine ekledikleri yabancı oyuncuları monte ederek ve yılda 1-2 tane genç türk oyuncu alarak rahat devam edeceklerdir.

Bizim takım eğer yatırımlarını gelecek vadeden oyuncularla kurmaya devam ederse kısa vadede ligde başarı beklemek zor geliyor. Bence takım omurgası açısından kalecimiz Tolganın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ( Özellikle yan topları rahat almasından, yumrukladığı topları rakibin önüne düşürmemesinden ve boşa çıkmamasından. Tabikide ayaklarının oyun kurma açısından çok zayıf olması ve çabuk sakatlanması dışında.) ama yedek kaleci olarak Cenk hala güven vermemektedir. Defans için kesinlikle üst düzey olan Kaboul alınmalıdır, ön libero için sizler tarafından Noboa ismi çok gündemde ama ben adam bu kadar boşta iken neden büyük takımların radarında değil anlam veremedim, benim tercihim kesinlikle Gökhan inler olur. İnler Atiba ve Sosa üçlüsünün bize büyük ivme kazandıracağını düşünüyorum. Forvette Pektemekle yolların ayrılıp Ömeri tekrar kadroya çağırıp potansiyeli yüksek hızlı bir forvet alınarak Demba'nın arkasında 3 kaliteli oyuncu bulundurmalıyız.( Bazı maçlarda çift forvete dönme açısından)

Kısaca yeni kural bizim takıma yarar gibi gözüksede kesinlikle fenerbahçe için alınmış bir karardır bundan gs'ninde haberi yoktur, haberi olsa idi gereksiz türk futbolcularla kadrosunu doldurmazdı, fener bekledi ve kazandı şeklinde düşünüyorum.
:hosgeldin bence yanılıyorsun fenerde para yok iki senedir transfer yapmıyor yaradığı falan yok gelirleri düştü feneryum hasılatları kombine satışları bilet satışları yerlerde sürünüyor tahvil satacaklardı izin çıkmadı önceki tahvillerin kâr paylarını ödemeden olmaz dendi çıkartamadılar. demekki ödeyemediler. giderleri çok yüksek gelirleri düştü onların yüksek maliyetli diğer branşlarıda var yani bunlar milletin dediği gibi zengin falan değiller sadece gündem yapılmıyorki alacaklılar kapıya dayanmasın yoksa ikiside bitik