2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581179 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Bu adami alalim bence...Neler yapmis be..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:11:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:13:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğitim vermeye gelmiş adam hala birilerine laf sokuyor sonra gelişmekten bahsediyor.

Her yerde egonu gösterme be adam her yerde gösterme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

14 yabancin var her biriyle 3-4 sene imzalamissin ama kume dustun.

1) eger bu oyunculari oynatamayacaksan kulubun zaten batti.

2)yok kume dusene tff musama gosterdi ve oyuncular takimda kalacak.peki 2. Lig deki diger yakimlarin sucu gunahi ne?biri 14 yabanci oynatirken biri 3 tane mi oynatacak?

Bu sacmaligi nasil cozecekler merak ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:20:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Aptal Ben Arfa gelmedi bize ki iyi ki gelmedi, Nice'e imzalayabilmiş anca.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Akil Emre

Uzun süredir takip ettiğim bu güzel ortama kayıt olmak bugüne nasip oldu. Bize Beşiktaşla alakalı her konuda bilgi veren herkeze teşşekkür ediyorum.

Öncelikle yeni kuralın  3 büyük klüp içerinde fenerbahçeye yaradığını düşünüyorum. Kısa vadede düşünürsek, zaten adamlar tecrübeli yerlilere sahipken bunun yanında takıma direk katkı sağlayabilcek bu katkıyı sağlamasa bile isim yapmış yabancı oyuncuları transfer ederek takım kimyasını bozmadan üst düzey adamlarla ve bizlere göre maksimum düzeyde hakem ve basın yardımı ile ligde her sene ilk 2 de olacak şekilde ilerleyeceklerini düşünüyorum. Uzun vade de yaşlanan yerli oyuncuların yerine ekledikleri yabancı oyuncuları monte ederek ve yılda 1-2 tane genç türk oyuncu alarak rahat devam edeceklerdir.

Bizim takım eğer yatırımlarını gelecek vadeden oyuncularla kurmaya devam ederse kısa vadede ligde başarı beklemek zor geliyor. Bence takım omurgası açısından kalecimiz Tolganın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum ( Özellikle yan topları rahat almasından, yumrukladığı topları rakibin önüne düşürmemesinden ve boşa çıkmamasından. Tabikide ayaklarının oyun kurma açısından çok zayıf olması ve çabuk sakatlanması dışında.) ama yedek kaleci olarak Cenk hala güven vermemektedir. Defans için kesinlikle üst düzey olan Kaboul alınmalıdır, ön libero için sizler tarafından Noboa ismi çok gündemde ama ben adam bu kadar boşta iken neden büyük takımların radarında değil anlam veremedim, benim tercihim kesinlikle Gökhan inler olur. İnler Atiba ve Sosa üçlüsünün bize büyük ivme kazandıracağını düşünüyorum. Forvette Pektemekle yolların ayrılıp Ömeri tekrar kadroya çağırıp potansiyeli yüksek hızlı bir forvet alınarak Demba'nın arkasında 3 kaliteli oyuncu bulundurmalıyız.( Bazı maçlarda çift forvete dönme açısından)

Kısaca yeni kural bizim takıma yarar gibi gözüksede kesinlikle fenerbahçe için alınmış bir karardır bundan gs'ninde haberi yoktur, haberi olsa idi gereksiz türk futbolcularla kadrosunu doldurmazdı, fener bekledi ve kazandı şeklinde düşünüyorum.

Çevrimdışı ozan062

yönetim tekrardan değerlendirme kararı almıs transferleri dünkü karardan sonra

yani arkadaslar sabah saatlerinde dediklerimi yine kenara itiyorum bu hamle hosuma gitti....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:49:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün Önder Özen çok önemli şeyler söyledi.

Bir yöneticimize sağlam yüklendi Dany ile suçlayan hangisiyse.

Dany'i bana al diyen vardı konuşmayacağım onlar da konuşmasın zorlamsınlar tek kelime etmedim dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Hamle güzel ama geçmiş yılda 2 yıl için sen plan yaptın şimdi bozuyorsun planı... 5M tolgaya verirken 6M ospinaya vermedin yada loris e  yabancı kararından dolayı... rakiplerin durmadan yabancı aldılar... hele bakalım ne olacak bu durum

Çevrimdışı ozan062

Dany'i bana al diyen vardı konuşmayacağım onlar da konuşmasın zorlamsınlar tek kelime etmedim dedi.

bilic o hertürlü kalıbımı basarım cnk bilic terimle konusup bu kararı aldı hayli mantıklı

Çevrimdışı ALI RIZA

Metin Albayraktır veya ANÇ dir  :money:

Çevrimdışı f_madida

En az 3 tane kaliteli (dogrudan koyup oynatabilecegimiz tarzda) yabanci almak farz oldu... Bence bunlarin birincisi de Dede olmali, bir cift yonlu oynayabilen bir ortasaha, bir bek, bir de forvet/forvet arkasi alinabilir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

En az 3 tane kaliteli (dogrudan koyup oynatabilecegimiz tarzda) yabanci almak farz oldu... Bence bunlarin birincisi de Dede olmali, bir cift yonlu oynayabilen bir ortasaha, bir bek, bir de forvet/forvet arkasi alinabilir.

dün önder hoca hala dede lafını agzından dusurmedi:D içinde dert olmus bizim cagrınınki gibi :lol: :lol:

bu birikimi bu arada fenerbahce saglamıstır ona yani egitim masraflarını, tecrübelendikten sonra ve azize gittiğinde onun yeri yine fenercik olur:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:55:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Hamle güzel ama geçmiş yılda 2 yıl için sen plan yaptın şimdi bozuyorsun planı... 5M tolgaya verirken 6M ospinaya vermedin yada loris e  yabancı kararından dolayı... rakiplerin durmadan yabancı aldılar... hele bakalım ne olacak bu durum

Tolga 5 milyon mu  :iscrewy:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 14:57:04
  • Beşiktaş / Bodrum
dün önder hoca hala dede lafını agzından dusurmedi:D içinde dert olmus bizim cagrınınki gibi :lol: :lol:

bu birikimi bu arada fenerbahce saglamıstır ona yani egitim masraflarını, tecrübelendikten sonra ve azize gittiğinde onun yeri yine fenercik olur:))

Hpesini kendi karşılamış söyledi wyscout var mesela aylığı yaklaşık 1000 liradır gözlerin patlayana kadar oyuncu analiz edebilirsin bulursun.

Hepsini cebinden ödemiş. Fener'de asla çalışmaz şu durumda orada ona adım attırmazlar
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Anc dir cok buyuk ihtimal
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga 5 milyon mu  :iscrewy:
Beşiktaş Futbol A.Ş., yeni transferimiz Tolga Zengin ile anlaşma şartlarını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

"Profesyonel futbolcu Tolga Zengin ile sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti,
- 2014-15 sezonu için 1.250.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti,
- 2015-16 sezonu için 1.300.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti ödenecektir. "

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Tolga Zengin'in transferi konusunda Trabzonspor A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore sözleşme fesih bedeli olarak Trabzonspor A.Ş.'ye 2.750.000 Avro+KDV ödenecektir.

Daha fazla ediyor  :kop: :kop:

Çevrimdışı forzatunga

Dany transferi ne yazık ki tamamen kendi hatasıdır.
Sen o takımın sportif direktörü olarak yöneticinin ya da hocanın ağzına bakıp bu kadar riskli transferi onaylayıp bir de tv'ye çıkıp allayıp pulluyorsan sorumluluk sendedir.Kimse kusura bakmasın. Ö.Özen candır ama hatasız kusursuz mükemmel değildir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:02:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş Futbol A.Ş., yeni transferimiz Tolga Zengin ile anlaşma şartlarını KAP'a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:

"Profesyonel futbolcu Tolga Zengin ile sözleşme imzalanmıştır. Buna göre oyuncuya;

- 2013-14 sezonu için 1.200.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti,
- 2014-15 sezonu için 1.250.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti,
- 2015-16 sezonu için 1.300.000 avro garanti ve 12.000 avro maçbaşı ücreti ödenecektir. "

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Tolga Zengin'in transferi konusunda Trabzonspor A.Ş. ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore sözleşme fesih bedeli olarak Trabzonspor A.Ş.'ye 2.750.000 Avro+KDV ödenecektir.

Daha fazla ediyor  :kop: :kop:

maaşları katarsan demba ba kaça patlar biliyor musun  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:03:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Dany transferi ne yazık ki tamamen kendi hatasıdır.
Sen o takımın sportif direktörü olarak yöneticinin ya da hocanın ağzına bakıp bu kadar riskli transferi onaylayıp bir de tv'ye çıkıp allayıp pulluyorsan sorumluluk sendedir.Kimse kusura bakmasın. Ö.Özen candır ama hatasız kusursuz mükemmel değildir.

Tabi ki değil mükemmel. Burada benim kızdığım yöneticiler hiç alan vermedikleri adama gittikten sonra kendilerini aklamak için her pisliği üzerine atmasınlar.

Özen'in konuşmaması herkes için hayırlı bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gaziantep b.s.b muhammed demircinin sozlesmesini fesh etmis.rezillik ya.. su yonetim nasil takimlara oyuncu veriyor su oyunculari.versene Adana Demirspora!!!! Bir oyuncu daha yok olma yolunda buyuk adim atti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:05:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Metin Albayraktır veya ANÇ dir  :money:

Albayrak karışmıyor futbol şubesine Atalay veya Kavalcı yüksek ihtimal
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 15:05:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Gaziantep b.s.b muhammed demircinin sozlesmesini fesh etmis.rezillik ya.. su yonetim nasil takimlara oyuncu veriyor su oyunculari.versene Adana Demirspora.... Bir oyuncu daha yok olma yolunda buyuk adim atti.

Muhammed'i nereye verirsen ver olmaz Deniz kafasız. Çok ağır konuşacağım susayım o yüzden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Gaziantep b.s.b muhammed demircinin sozlesmesini fesh etmis.rezillik ya.. su yonetim nasil takimlara oyuncu veriyor su oyunculari.versene Adana Demirspora.... Bir oyuncu daha yok olma yolunda buyuk adim atti.
Ondan bir cacık olmaz... salla geç gözümüzde oyuncu büyütmeyelim zamanında keşke barcaya iteleseydik seyit ateş bizi ateşledi resmen  :steamed:
verirsen altında audi vs şımartırsan yıldızsın türkiyenin en yeteneklisin desen olur böyle serdar özkan zamanında sergen yalçındı ama sonra futbolcu menageri çıktı  :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Albayrak karışmıyor futbol şubesine Atalay veya Kavalcı yüksek ihtimal
Bende bilmiyorum kedi de olabilir  :evillol: sorsan ben demedim o dedi ona sorsan bende demedim öbürü dedi öbürüne sorsan ben demedim der ama Gururlu Önder çıkar ben dedim der özür diler...  :ok: