2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4581010 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Benim anlamadığım konu, Bursa tam 7-8m euroya topçusunu TS ye iteleyecek, Es Es yemi attı FB yuttu Erkanı iteleyecek, veysel tarık olaylarından dünyanın kazığını GS ye attılar , bunlar nasıl bunu kabul ettiler acaba , yada radarlarında çok iyi topçular var scout sistemlerinde onları biz parlatıp daha fazlaya satarız düşüncesi var ama sonuç olarak çoğu Nijeryalı saatçi kardeşlere kalacaklar.

Çevrimdışı onurt

bu kararı etkileme şansımız yoktu sadece devre arasını engelleyebilirdik bunuda yaptık Tff bir karar aldı iki sene için ve bunu uyguladı zaten yaz için bir karar alması gerekiyordu önümüzdeki sene için bir bağlayıcı kararı yoktu. Kimseninde itiraz etme hakkı yok devre arasında yapsaydı itiraz edilirdi ve edeceğimizi söyledik ama kararı alıp planlamanı seneye buna göre yap diyorlar Etik değil ama itiraz edilecek bir durumda yok bu tip kararlar minimum 5 senelik alınır bir oyuncu alıyorsun dört senelik kontrat yapıyorsun her sene değişen karara nasıl uyum sağlayacaksın ama yöneticilerin böyle gazladıklarına bakma zaten biliyorlardı önlemini almışlardır.
Necmi abi şimdi bu yeni karar kaç yıllık? Kolay kolay azaltamazlar ama 2 yıl sonra yabancı hakkı 8e düştü derlerse ne olacak. Yazık milli servete. Yabancılara harcanan paralara.
Bence karar olumlu. Milli olmasa da kulüp bazında avrupada daha başarılı olma şansımız var. Yerliler forma rekabetine gireceği için kendilerini daha çok geliştirebilirler. Yalnız federasyon acilen önümüzdeki sene statların boş kalmasını engelleyecek önlemi de almalı.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Yeni yabancı kuralı türk futboluna hayırlı olsun. Bence en çok Cavcav sevinmiştir, Gençler'i 11 afrikalı fidbolcu ile sahaya çıkarken görebiliriz :)

Bir de Martin Linnes twitter'de bi gönderi paylaşmış, transfer dedikoduları ile alakalı.

Martin Linnes
‏@MartinLinnes1
Arkadaslar Benim aleyime konusan baska kisiler faik dir. Tsk iyi aksamlar.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ozan062

dün yonetim tümüyle sınıfta kalmıstır ilk tepkiyi onder ozen vermistir sonrasında zorlamayla fikret orman sonrasında işi toparlamaya calısan deniz atalay ama gecenin yine son sozunu onder ozen soyluyorsa benim bu yonetime karsı sezon basındaki goruslerime tekrar donerim yine işbilmezliğe dogru gidiyorlar  :s20: :bawling:

biz değilmiydik birsürü iyi adam var maas ve sınırdan dolayı alamıyoruz diyen ben cok iyi hatırlıyorum bircok konferansta bunları bizlere soylediler.. alamıyoruz geleceğe yonelik adım atamıyoruz cnk sınır var diyorlar simdide buna karsı onlem alamıyoruz plansız yakalandık diyorlar bırakalım bu işleriii..
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 10:51:51 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 10:55:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancı Kuralı ile ilgili yazımı paylaştım linkten ulaşabilirsiniz, herkese teşekkür ederim güzel sözleri için.

http://haber.besiktasarena.com/yabanci-siniriz-gelsin-avrupada-kupalar.html
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 11:55:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Ya beyler gs macinin travmasini atlatan varmi bakin bizim fener yada cinconu bu asagilik hakem surusu ile yenmemiz cok zor , cok mu sey istoyorum onlarin sahasinda emrenin volkanin melonun snejderin karnina cifte girecek bir futbolcumuz olsun adam atmaya atacak zaten bari kirmizi karti hak.edelim hatta o faulden sonra uzerine civili kramppnuyla bassin gecsin yetmedi adam ayaga kalkinca kafayi gomsun ama saglam.gomsun  iki gundur hala sinirimi bosaltamadim ttafo gibiyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Türkay

Ya beyler gs macinin travmasini atlatan varmi bakin bizim fener yada cinconu bu asagilik hakem surusu ile yenmemiz cok zor , cok mu sey istoyorum onlarin sahasinda emrenin volkanin melonun snejderin karnina cifte girecek bir futbolcumuz olsun adam atmaya atacak zaten bari kirmizi karti hak.edelim hatta o faulden sonra uzerine civili kramppnuyla bassin gecsin yetmedi adam ayaga kalkinca kafayi gomsun ama saglam.gomsun  iki gundur hala sinirimi bosaltamadim ttafo gibiyim  :s20: :s20: :s20: :s20:

Bize böyle biri lazım  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Sinirimj bastirip derbi ozetini izledim.bu ismail topcu degil arkadas sen 10 dk once oyuna girmissin 90 dk lynayan buragi yakalamiyorsun.rezillik ya rezillik resmen.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:16:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Demirören tam Damat Ferit Paşa benim gözümde. Deli artık bildiğin deli yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:28:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Fatih Terim futbol cahillerine gösteriş yapıyor resmen.

Anlattığı şeyler Avrupa'da 5-6 yıl önce vazgeçilen sistemler. Bunu yeni bir şeymiş gibi sunuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Fatih terim kendini iyi futbol ekolu olarak gormus.kendini isin uzmani saniyor.milli takim dunyada rezil olmus srnin sistemin 3 sene once cokmus neyi anlatiyorsun sen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:35:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Fatih terim kendini iyi futbol ekolu olarak gormus.kendini isin uzmani saniyor.milli takim dunyada rezil olmus srnin sistemin 3 sene once cokmus neyi anlatiyorsun sen..

Sadece motivasyon ve hücum pres.

Fatih Terim budur. Ne iyi antrenman bilgisi , ne iyi taktik. Hepsi budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:36:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçi malesef BESYO okuyanlar kendini hiç geliştirmediği için adamı farklı bir şey anlatıyor gibi görebilirler.

Aklı olan Besyo'ya gitmez bu işi TFF'den alır. Zaman gerektirir ama 10 yılda pro lisans alabiliyorsunuz yaklaşık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Orada antrenör diye gelenlerin yarisi futboldan cok at yarışı bilgisine sahip malesef Turkiyede boyle..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 12:47:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi çok komik şeyler olacak izleyin.

3-4 takıma saçma sapan transfer yasağı koyacaklar. Geri alacaklar bir daha yasaklayacaklar medya çalkalanacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Anadolu kulüplerinin maaş ve transfer bütçeleri az buz değil gelirler arttı artık tvden gelen saatçi getirmezler inşallah akhisar oumar niasseyi iyi okuttu mesela nereden buldularsa helal olsun.Şimdi baktım US OUAKAM'dan 250 bin euroya almışlar
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 12:52:59 Renton ]
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

yenimi farkettin :alala: @ALI RIZA   bende diyorum haber sitesinin hiti neden yükselmiyor :bandit:
@Necmi abi Fırsat bulamıyorum  :evillol: forum dan keşke bir ikizim olsaydı diyordum onu haber sitesine yönlendirirdim  :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 13:31:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Arif konuşuyor şu anda. Felaket düz mantık bakış açısı.

İnsan inanamıyor hiç mi eğitimini ilerletmiyor bu insanlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hiçbir futbol kariyeri olmayan bir yere kaydı bile olmayan birisi antrenor olablirmi?:)) varsa oyle bir durum bana ozelden ulasıversin yollarını soylesin  :ok:

fatih terim denen kişilik prolisans almısmıki konusuyor boyle?:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 13:40:14
  • Beşiktaş / Bodrum
hiçbir futbol kariyeri olmayan bir yere kaydı bile olmayan birisi antrenor olablirmi?:)) varsa oyle bir durum bana ozelden ulasıversin yollarını soylesin  :ok:

fatih terim denen kişilik prolisans almısmıki konusuyor boyle?:))

Olabiliyor ben amatör futbol oynadım ama oluyorum ama uzun zaman alıyor pro lisansa ulaşmak gözünü karartman gerek.

25 yaşında başlarsan 40 yaşında anca tamamlarsın. Ama 30-31 yaşında çok rahat takım çalıştırabilirsin B Lİsansı alıp.

Ondan önce u15 takımlarını çalıştırabiliyorsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 13:42:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada 2.lig a kategorisi için sınır ne?

Diyelim 14 yabancı aldım ama düştüm. Ne olacak elimdekiler  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı leylileyli

Gelecek sezondaki yabanci kurali iyi oldu en iyi scouting sistemi ve alt yapi bizde bundan degerlendirmeliyiz.
Umarim Türk status olan Cenk Gönen, Ersan, Ismail, Serdar, Veli, Necip ve Pektemek gelecek sezonda bu takimda olmaz. Bu oyunculardan 10 kat daha iyi olani artik almak problem olmaz.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 13:47:17 leylileyli ]

Çevrimdışı ozan062

Olabiliyor ben amatör futbol oynadım ama oluyorum ama uzun zaman alıyor pro lisansa ulaşmak gözünü karartman gerek.

25 yaşında başlarsan 40 yaşında anca tamamlarsın. Ama 30-31 yaşında çok rahat takım çalıştırabilirsin B Lİsansı alıp.

Ondan önce u15 takımlarını çalıştırabiliyorsun.

vallahi iyimis:)) onceden bileydik yapardık birseyler gec oldu ama yonlendiricem bircok kisiyi simdiden...

tskkurr,

Çevrimiçi Necmi

Ağır ol biraz bize yakışırmı böyle şeyler biz Beşiktaşlıyız bu kimliği unuttuğumuz zaman renkliler gibi oluruz. Her şey kazanmak değildir. Düzenini kazanmak üzerine kuramazsın. Saygınlık sportmence mücadele hedeflersin başarı bunun ödülü olur. Spor kulüplerinin misyonu olmalı insanları topluma yararlı daha düzgün insan olarak yetiştirmek gelecek şampiyonluklardan daha önemli bunu unutmamak gerekiyor biz böyle durduğumuz sürece herkes karşımızda ezilmeye mecbur. Şeref galibiyetle elde edilen bir şey değil ve hiç bir şampiyonluk şerefimizden daha değerli değil. Sakın unutmayalım bunu. @Mehmet

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi şimdi bu yeni karar kaç yıllık? Kolay kolay azaltamazlar ama 2 yıl sonra yabancı hakkı 8e düştü derlerse ne olacak. Yazık milli servete. Yabancılara harcanan paralara.
Bence karar olumlu. Milli olmasa da kulüp bazında avrupada daha başarılı olma şansımız var. Yerliler forma rekabetine gireceği için kendilerini daha çok geliştirebilirler. Yalnız federasyon acilen önümüzdeki sene statların boş kalmasını engelleyecek önlemi de almalı.
Burda düşüneceğimiz milli servet değil bunu bırakalım TFF düşünsün bizi ilgilendiren kendi takımımız bu karar riskli bir karar kendini bilmez bir yönetim bir transfer sezonunda kulübü kolayca batırır. biz taraftar olarakda dikkatli olmak zorundayız kulübü borçlandıracak durumlara göz yummamamız gerekir. Başarı transferle gelmiyor bunun için doğru yapılanma ve doğru transfer hamleleri gerekiyor.