2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4580334 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim ynetim ne acıklama yaptı tam olarak izleyemedin hiç birsey ? sınırsız davası ne oldu bize karı zararı nasıl ?

Çevrimdışı ahmet türker

Yönetim ve teknik ekip akıllı davranırsa bu yabancı kuralını da çok güzel kullanabiliriz. Yerli piyasası bi gecede düşmüş olabilir ama yerli oyuncularımızın kalitesi hala aynı. Olcay'ın istatistiğini yapacak, Gökhan Töre kalitesinde; Veli kadar gayretli veya Cenk'in verdiği katkıyı yapacak yedek forveti yabancı almaya kalksan yine milyon avrolar harcayacaksın. Ayrıca rakiplerimiz şu andaki yabancı sayılarıyla(GS'nin mali durumunu da eklersek) en fazla 3-4 yabancı alabilecekken biz 6-8 arası yabancı transferi yapabilecek durumdayız.

-Pedro, Milosevic gibi genç yetenekleri de izleyen bir scout ekibimiz de cepte. Yetiştirip satmalık genç yabancıları artık çok daha rahat transfer edebiliriz.
-İsmail, Necip bu takımın yedek oyuncusu bile değil. Ersan, Serdar en fazla yedek olur. Bu oyunculara artık daha az işimiz düşecek.
-GS ve FB taraftar yapısı itibariyle de bizim gibi 500.000-1.000.000 Avro bandında bonservis verip de 500/600k maaş ödeyeceği yabancıları almaz. Ama biz Pedroya 500k, Milosevic'e 600k, sezon sonuna kadar Veli'ye 600k maaş veren takımız. Aldığımız en pahalı yabancı 2m Avro bandında(Demba Ba hariç). Dolayısıyla mali olarak da her türlü avantajlı durumda olacağız. Bu da büyük bir avantaj çünkü borcu olan takım transfer yapamayacak.
-Son 2 sezondur yaptığımız transferlerdeki başarı oranı çok yüksek. Transfere böyle devam edersek, nokta atışına devam edersek oturmuş bir takıma iyi ekler yapabilirsek bu değişikliği çok iyi kullanabiliriz.

Lig konusunda çok emin değilim sonuçta bu kural FB Avrupa'ya gideceği sene geldiğinden amaç az çok belli ama şu kadromuzla Arsenal'i elimizden kaçırıp, Tottenham'ı deplasmanda rezil edebiliyorsak; Liverpool'u eleyip Avrupa'da yarı final-final hayalini kuruyorsak doğru transferlerle ve 10-14 arası yabancıyla neler yapabiliriz sizce?
çok haklısın. :ok:  :ok:

Çevrimdışı nannan

bizim ynetim ne acıklama yaptı tam olarak izleyemedin hiç birsey ? sınırsız davası ne oldu bize karı zararı nasıl ?
Fikret Orman bi yere bağlanmış. Onlar da sanırım böyle bi karar çıkmasını bekliyordu. Sadece 6 ay sonrası için çıkmasının yanlış olduğunu söylemiş. Ki haklı da zaten 5+0+3'ten 14 yabancıya bi anda çıkılmaması lazım normalde mali durumu bu halde olan kulüpler için ama Necmi abinin de dediği gibi sanırım onlar da çok şaşırmamışlar ve devre arası yerine sezon sonunda olacak şekilde hemfikir olmuşlar. Ki zaten sağdan soldan okuduğum kadarıyla Scout ekibinin elinde bize uygun fiyatlı 100-200 arası oyuncunun olduğu bir liste var.
Akıllı davranırlarsa biz bu kuralın çok ekmeğini yeriz. İnşallah yapabileceklerinin farkındalardır da o yüzden panik yapmamışlardır şimdi ellerini ovuşturuyorlardır.:)

Çevrimdışı Fatih

http://haber.besiktasarena.com/8-yil-ayni-kadroyla-oynanir-mi.html

Su yaziyi bence bi okuyun beyler... Ben simdi gordum... @Çağrı fazlasiyla iyi yazmis...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Fikret Orman bi yere bağlanmış. Onlar da sanırım böyle bi karar çıkmasını bekliyordu. Sadece 6 ay sonrası için çıkmasının yanlış olduğunu söylemiş. Ki haklı da zaten 5+0+3'ten 14 yabancıya bi anda çıkılmaması lazım normalde mali durumu bu halde olan kulüpler için ama Necmi abinin de dediği gibi sanırım onlar da çok şaşırmamışlar ve devre arası yerine sezon sonunda olacak şekilde hemfikir olmuşlar. Ki zaten sağdan soldan okuduğum kadarıyla Scout ekibinin elinde bize uygun fiyatlı 100-200 arası oyuncunun olduğu bir liste var.
Akıllı davranırlarsa biz bu kuralın çok ekmeğini yeriz. İnşallah yapabileceklerinin farkındalardır da o yüzden panik yapmamışlardır şimdi ellerini ovuşturuyorlardır.:)
o zaöam gümbürtü olur  :kop: anadolu klüpleri kepenk kapatır  :money:

Çevrimdışı nannan

o zaöam gümbürtü olur  :kop: anadolu klüpleri kepenk kapatır  :money:
Yani kibar şekilde nasıl ifade edebilirim ama işi gücü köylü kurnazlığı olan, kulübün paralarını menajerlerle birlikte yiyen yöneticiler olmasa Anadolu kulüplerinde onlar da çok avantaj sağlayabilir bu durumdan.
Bu ligde Bilica, Dany, Tabata gibi adamlar en büyük takımların formasını giydi. Tek sebebi de "ligi tanıyan" oyuncu olmaları idi. Şimdi 14 yabancı oynatabilecek kulüpler için en büyük handikap bu oyuncuların çok büyük bölümünün birbirini ve ligi tanımaması olacak. Dolayısıyla bu sefer dünkü yerli piyasası kadar olmasa da yabancı piyasası oluşmuş olacak.
Bir de şu açıdan bakmak lazım:
Şimdiye kadar yabancı hocalar burada neredeyse hiç iş yapamıyordu. Şimdi antrenörün dilinden anlayacak, kuyusunu kazmayacak, aynı veya yakın kültüre sahip oyuncular olacağından yabancı teknik direktörlerle en azından UEFA'da bikaç tur atlayabilecek takım kurabilirler. Düşünün Hleb, Torje, Kweuke kalitesindeki 8-10 futbolcunun olduğu takımı Yılmaz Vural-Hikmet Karaman türevleri yerine Almanya'dan bi teknik direktör getirme şansın var.

Bu dediklerim çok düşük olasılık. Sonuçta bu ülkede ne adamlar nerelere geliyor ki Anadolu kulüplerinin başkanları ne olsun. Ama az biraz akıllı davranan kulüpler zamanında Ersun Yanal'lı Denizli, Gençlerbirliği gibi fark yaratabilir. Normalde zor değil ama bu ülke şartlarında çok zor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 02:35:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Su yaziyi bence bi okuyun beyler... Ben simdi gordum... @Çağrı fazlasiyla iyi yazmis...

Eyvallah kardeşim..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

bu yazı eski ,tabiki de okuduk gerçekten profesyonelleri yazacağı bir yazı. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı güzel yazı olmuş  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

mehmet ve yakup kardeşlerim de güzel yazıyorlar ben onları da dikkatle okuyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, TFF'nin yeni yabancı kuralı sonrası SkyTürk 360 kanalında yayınlanan Telegol programına açıklamalar yaptı.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

"Tam olarak ne olduğunu anlamadım, 11 tane oyuncunun maçta oynaması, kadroda 14 kişinin olabilmesini anladım. Fakat, yerli oyuncuları oynatanların bir bonuslar falan var. Bunu tam olarak bir öğrenmem lazım. Beşiktaş Kulübü'nü tek başıma değil, yönetim kuruluyla beraber yürütüyoruz. İstişareden sonra kulübün görüşünü açıklarım. Tam olarak anlamadığım için yanlış bir yere gitmek istemem.

"6 AY SONRA YENİ YÖNETİM GELİRSE..."

"Bir karar alınmış. 8 yabancı ve 6+0+2, ikinci sene 5+3 diye bir karar var, sonra aşağı doğru giden bir trend var. Bu kararı TFF yönetim kurulu almış. Şimdi bunun tam zıddına geçmesini, zamanla itibariyle olması doğrudur. Bir süreç gerekir. Bunu biz kendi aramızda istişare etmemiz lazım.

6 ay sonra TFF seçimi var. Seçilen bir başkası olur, bunu iptal ettik, başka bir yerden başlıyoruz derse bugüne kadar yaptığımız kontratlar boşa mı çıkacak? Bir karar alırken, bugünden yarına bir geçiş süreci olmalı. Yabancı serbest bırakılmış, bırakılabilir. Bir kararı almak seneler sürer. Biz oyuncuyla bir kontrat yapıyoruz, 4-5 senelik. Siz şimdi böyle çevirince, bizim bu yapmış olduğumuz kontratlar ne olacak? Bunun bir irdelenmesi lazım."

"BEN KONTRAT TAZELEDİM, NE OLACAK?"

Beşiktaş'ın idari şekli, genel itibariyle stratejilere dayanır. Yerli oyuncuları olmayan kulüplerin istikrarlı olarak başarılı olmasını doğru bulmuyoruz. Yerli oyuncuların katkısının çok fazla olduğunu düşünüyoruz. Bizim stratejimizde değişiklik olmayacaktır. Biz oyunculara hak ettiklerini vermeye çalışıyoruz. Beşiktaş büyük bir kulüptür. Dolayısıyla Anadolu kulüplerine göre daha fazla maaş ödeyecektir. Biz oyunculara statü gereği değil, değerlerine göre paralar öderiz.

Ortada bir kurallar zinciri de var. Bu kurallar, bugünden yarına 180 derece değişirse doğru olmaz. Şimdi yapılan kontratları boşverin, geçen sezon yaptığım kontratlar var. Ben geçen sene 4 senelik, 5 senelik kontratlar tazeledim. Onlar ne olacak? TFF'de yeni yönetim kurulu olursa, kararı yine değiştirirse, bu kontratlar ne olacak? Bu kararlar doğru kararlar da olabilir. Ben yabancı serbestliğine karşı değilim. Avrupa gibi serbestlik olabilir. Ancak, kararlar 6 ay sonrası için alınıyor. Futbolda 6 aylık kontratlar yok ki, 4-5 senelik kontratlar var."

"OYUNBOZAN OLMAK İSTEMİYORUZ"

"Sayın Göksel Gümüşdağ ile ilk defa, bu konuyla alakalı dün konuştuk. TFF kararını iki gün sonra bir karar alacak, olağanüstü kararlar alınacak dedi. Benim programım var, müsait değilim dedim, asbaşkanım Deniz Atalay'ı gönderdik. Biz oyunbozan olmak istemiyoruz, hele bu kadar kulüplerle ilişkilerimizde nezakete önem verdiğimiz dönemde oyunbozan olmak istemiyoruz. Ancak, almış olduğumuz sorumluluklar var. Beşiktaş'ın menfaatlerini korumak zorundayız.

Biz, bir mevzuda bu kadar çabuk karar alınması yerine, istişare sonrası karar alınmalıdır. SSK, vergi borçları varsa bile bunlar benim yönetimimin aldığı şeyler değil ki. Bunlar zaman içinde oluyor. Biz bundan faydalanamayacak, başkaları yararlanacaksa bunda adalet olmaz. Dersiniz ki, 3 sene içinde şu kademelerle olacak, amenna. Bugünden yarına olursa bana doğru gelmiyor."

"SERBESTLİK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM AMA..."

Ben bugüne kadar, böyle bir karar olduğunu bilmiyordum. Göksel Bey ile şifreli bir konuşma yapmadım. Göksel Bey'i bilip de bizle paylaşmadığı bir şey olduğunu sanmıyorum. Göksel Bey, masanın bizim tarafında oturuyor. Özellikle, Fatih Hoca'nın prensipleri itibariyle serbestlik olacağını düşünüyordum. Ben kademeli bir geçiş olacağını tahmin ediyordum.

Bir anda böyle dediğiniz zaman, bütün sistemi değiştirme durumuna geçiyorsunuz. Tam bundan 5-6 ay sonra seçim var. Yeni gelecek yönetim kurulu geldi mesela, dedi ki bize göre bu doğru bir karar değil, tekrar değiştirdi. Tekrar bir şey mi yapılacak yani. Kontratlar bugünden yarına feshedilen şeyler değiller. Eneramo ve Holosko'yu başka takıma gönderdik, kontratlarının bir kısmını biz ödüyoruz. Çünkü, feshedemedik. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da var böyle durumları. Biz yabancı sınırının kaldırılmasına karşı değiliz, bu süreç içinde olmalıdır."

"AMACIMIZ ŞAMPİYONLUKTUR"

"Beşiktaş bütün maçlarını deplasmanda oynuyor. İki tane derbi kazanmış Galatasaray, bizimle aynı puanda. Derbi kazanmış Fenerbahçe, 1 puan önümüzde. Köprünün altında çok sular akacaktır. Beşiktaş, bu kadro ve bu hocayla üstüste 7 tane maç kazanmıştır. Hocamıza, oyuncularımıza güvenimiz tamdır. Antiparantez, Beşiktaş 3 kulvarda hareket ediyor. Bir oyuncu bizde 7000 dakika, Galatasaray'da 6000 ve Fenerbahçe'de 4000 gibi. Yorgunluk farkları var. Devre arasına girilmiştir. Beşiktaş rotasında devam edecektir ve bu zorlukları aşacaktır. Beşiktaş'ın amacı şampiyonluktur ve inancımız tamdır. Soru işaretleri yoktur. Bu bir futbol maçıdır, ilk defa Galatasaray'a yenilmedik. İkinci yarıda oynayacağımız maçlarda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı yenebilir."

"BILIC İLE 1 SENE OPSİYONUMUZ VAR"

"Sayın Bilic ile 1 sene opsiyonumuz var. Çok da sevdiğimiz bir hocadır. Şu an Beşiktaş'ta en rahatsız olduğum konulardan biri budur. Hiçbir kulübün, oyuncunun konuları tartışılmazken, Beşiktaşlı oyuncuların sözleşmeleri bitiyor diye haberler çıkıyor. Fenerbahçe'de ve Galatasaray'da kaç tane kontrat bitiyor, bu kadar gündeme geliyor. Hamza Hoca'nın 5 ay sonra kontratı bitiyor, bunlar tartışılıyor mu? Hep Beşiktaş gündeme geliyor."

"BİZİM OYUNCULARIMIZ AHLAKLIDIR"

"Beşiktaş'ın bir disiplin yönetmeliği vardır. Bu disiplin gereklilikleri, kamuoyuna duyurulmadan yapılır. İki derbiyi 10 kişi kalarak kaybettik. Bizim oyuncularımız ahlaklı çocuklardır. Onlar da kazanmak istiyor. Daha profesyonel olmaları gerekir. Biz de uyarırız."

Çevrimdışı ALI RIZA

mehmet ve yakup kardeşlerim de güzel yazıyorlar ben onları da dikkatle okuyorum.
Alfabetik sırayı bozmadım daha diğer arkadaşların yazılarını da en kısa zamandan okuyacağım inşallah  :evillol:

Çevrimdışı Hakan K.

arkadaşlar benım görüşüme göre noboa yanlış transfer olur. zaten ıstatıstıklerı pek ıç açıcı değil.
http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/leistungsdaten/spieler/45858/plus/?saison=2014
yazın nıgel de jong free transfer veya gökhan inler yazın satın alma opsıyonlu kiralık daha uygun olabilir.
Aslolan Hayattır Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

yenimi farkettin :alala: @ALI RIZA   bende diyorum haber sitesinin hiti neden yükselmiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar benım görüşüme göre noboa yanlış transfer olur. zaten ıstatıstıklerı pek ıç açıcı değil.
http://www.transfermarkt.com.tr/christian-noboa/leistungsdaten/spieler/45858/plus/?saison=2014
yazın nıgel de jong free transfer veya gökhan inler yazın satın alma opsıyonlu kiralık daha uygun olabilir.
noboa ya laf etme bence @Çağrı dan dayak yersin :kop: :kop: çok tehlikeli bir durum @Hakan K.

Çevrimdışı bjk_mabet

Alfabetik sırayı bozmadım daha diğer arkadaşların yazılarını da en kısa zamandan okuyacağım inşallah  :evillol:
:D bi iki yazıyı paylaşıcam twitte bende yazıcam yakında...şantiye günlüğü diye...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Hakan K.

noboa ya laf etme bence @Çağrı dan dayak yersin :kop: :kop: çok tehlikeli bir durum @Hakan K.

necmi abi bize sert bir adam lazım tıpkı takoz recep gibi. onun için nigelde jong gibi bize uyar.

Çevrimiçi Necmi

necmi abi bize sert bir adam lazım tıpkı takoz recep gibi. onun için nigelde jong gibi bize uyar.
çok sert adam lazım değil sağ olsun hakemler bizi hiç bir maçta 11 kişi bitirtmez şu oğuzhan geçen sene yedi sarı kart gördü gerisini sen düşün başkalarına faul verilmeyen durumlarda bize kırmızı çıkıyor Yakupun köşe yazısında söylediği gibi hakem ünüforması giymiş bu iki ayaklı görev adamları sahada dolaştığı sürece bu dediğin zor.

Çevrimdışı bjk_mabet

bir değil bir kaç sert lazım aslında takımın biraz daha agresif ve bir arada olması lazım...
kırmızı kartı itirazdan değil gerçekten yaptığı faul den yiyen ...

Çevrimiçi Necmi

bu arada dedikoduları yayılan Milosevic bayağı sert biri :D

Çevrimdışı Hakan K.

sevgili necmi abi ve bjk_ mabet bu video türkiydeki herşeyi özetliyor.

Çevrimiçi Necmi

bir değil bir kaç sert lazım aslında takımın biraz daha agresif ve bir arada olması lazım...
kırmızı kartı itirazdan değil gerçekten yaptığı faul den yiyen ...
bildiğin kasap işte :ebebe: yanlız dediğin doğru madem kırmızı yiyeceksin kemik sesi gelecek iki defa kemik sesi duyulur ondan sonra zaten kimse yanına yanaşamayacağı için bir daha kırmızı görmezsin kral sen olursun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

sevgili necmi abi ve bjk_ mabet bu video türkiydeki herşeyi özetliyor.
:steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı onurt

Onder ozen:Besiktas yonetimi bu kararin altina imza attiysa ben bosa konusuyorum..
Metin tekin:kulupler 5 tanr duzgun yabanci bulamiyor 14 tane nasil bulacak?
Belirli bir yıl için koyulmuş kuralın değişikliğinde klüplerin onayı var. Ama önümüzdeki yıl için kural zaten belli değildi, yeni konuldu. burada kulüplerin oylaması vs yok.
Bu kuralı direk Fatih Terim tasarladı TFF koydu. Bence akıllı takıma faydası olur.İbrahim Altınsay ya da Ö nder Özen gibi adamlara sahip olan kulüpler iyi takım kurar.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

çok sert adam lazım değil sağ olsun hakemler bizi hiç bir maçta 11 kişi bitirtmez şu oğuzhan geçen sene yedi sarı kart gördü gerisini sen düşün başkalarına faul verilmeyen durumlarda bize kırmızı çıkıyor Yakupun köşe yazısında söylediği gibi hakem ünüforması giymiş bu iki ayaklı görev adamları sahada dolaştığı sürece bu dediğin zor.

:claps: :claps: teşekkür ederim kendi adıma  :claps: :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....