2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4579708 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

Vazgeçmezler Samo 900 k çok düşük para her türlü alındı o belli oldu Sivok yerine
Ön libero olarak düşünüyor olabilirler mi Milosevic'i? 2 stoper transferi fazla geliyor bana şahsen. Başka eksikler varken hem de

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:09:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bu kararı etkileme şansımız yoktu sadece devre arasını engelleyebilirdik bunuda yaptık Tff bir karar aldı iki sene için ve bunu uyguladı zaten yaz için bir karar alması gerekiyordu önümüzdeki sene için bir bağlayıcı kararı yoktu. Kimseninde itiraz etme hakkı yok devre arasında yapsaydı itiraz edilirdi ve edeceğimizi söyledik ama kararı alıp planlamanı seneye buna göre yap diyorlar Etik değil ama itiraz edilecek bir durumda yok bu tip kararlar minimum 5 senelik alınır bir oyuncu alıyorsun dört senelik kontrat yapıyorsun her sene değişen karara nasıl uyum sağlayacaksın ama yöneticilerin böyle gazladıklarına bakma zaten biliyorlardı önlemini almışlardır.

Haklısın ama bu kadar da kolay olmamalıydı Necmi abi.

Karar 5 yıllıksa 5 yabancı sınırı koymuşsun o da 5 yıllık olmalı. Normalde şimdi açıkladığın kuralı 2018'en önce yürürlüğe koyamazsın koyamamalısın.

Ama Türkiye'de her şey olur koltuğu kurtarmak için.

Bunlar hep milli takımın başarısızlığını örtmek için yapılan şeyler. Hadi şimdi yeni umuty yeni sistem 2020 diyecekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

Ön libero olarak düşünüyor olabilirler mi Milosevic'i? 2 stoper transferi fazla geliyor bana şahsen. Başka eksikler varken hem de

kardeş fazla diye birşey yok al al bitmiyor agaya beleş artık  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi ağır konuşmak istemiyorum ama Deniz bey 1 tane bile mantıklı iş yaptı mı şimdiye dek sadece 1 tane bile.
bunu ilerletiyim ben kendi reklamlarını yapmaktan başka pek bişey yaptıklarını düşünmüyorum
metin albayrakta dahil buna
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

De Marke ‏@demarkesports  4 dk.4 dakika önce
Takımdan biri Gerrard'ın formasını almaya çalışırsa ona vurabilirim diyen Akinfenwa, formayı kimseye kaptırmadı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Takımdan biri Gerrard'ın formasını almaya çalışırsa ona vurabilirim diyen Akinfenwa, formayı kimseye kaptırmadı.
Bu adamla aynı takımda oynasam bütün formalar senin olsun derim :lol: :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

Aziz Yıldırım küçükken galatasaraylıymış.

Kaynak : ROK   :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Aziz Yıldırım küçükken galatasaraylıymış.

Kaynak : ROK   :kop: :kop: :kop: :kop:
Gerçek olsa yalnız ne gülerim  :kop: :kop:

Çevrimdışı fore_kazık

bu adamı 10 gerrard formasına alırız bence :D

Çevrimdışı ahmet türker

Direk bu bizim yaptığımız planı baltalamaktır bu yüzden kızıyorum abi.1 sene önce 5+0+3 te karar kılınıyor sonra bir bakıyoruz yabancı sınırı kaldırılmış.Bu hiç adaletli değil yoksa ben de yabancı kuralına karşıyım yıllardan beri de bunu savunuyorum ama böyle bir anda değişiklik olunca ister istemez insan kızıyor yani.
kimsenin kimseyi baltalayacak hali yok tolga kardeşim ,herkes borç içinde yüzüyor ,renklilerin de aman aman transfer yapacağını sanmıyorum .ayrıca bu kararın da bir sene sonra iptal edilip yenisinin getirilmeyeceğinin garantisi de yok ,kimsenin bir sene içinde 14 yabancı bulunduracak bütçesi de yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:17:28
  • Beşiktaş / Bodrum

10 damızlık verirsek de verirler gibi  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

kimsenin kimseyi baltalayacak hali yok tolga kardeşim ,herkes borç içinde yüzüyor ,renklilerin de aman aman transfer yapacağını sanmıyorum .ayrıca bu kararın da bir sene sonra iptal edilip yenisinin getirilmeyeceğinin garantisi de yok ,kimsenin bir sene içinde 14 yabancı bulunduracak bütçesi de yok.
Ahmet abi haklısın kimse doğru düzgün transfer yapamaz kabul ediyorum ama biz yerli bir iskelet oluşturmuştuk ve bu iskeletle yolumuza emin adımlarla devam edecektik.Gs oynatacak yerli oyuncu arıyor geçen seneden beri o açıdan söyledim planlarımızı bozmak amaçlı yapıldı diye.Tabi şu konuda da haklısın bende daha önceki yorumlarımda söylemiştim bu getirilen kural da uzun ömürlü olmayacaktır o ayrı :)

Çevrimdışı TØLGA

10 formaya alırsında doyuramazsın geldiğinde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu adamı doyurmakta ayrı bir olay valla :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 01:22:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu adamı doyurmakta ayrı bir olay valla :kop:

Hahahaha  :biggrinking:

Süreyya abiyi düşün sen bir de bu adamın forması kaç ton çeker  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hahahaha  :biggrinking:

Süreyya abiyi düşün sen bir de bu adamın forması kaç ton çeker  :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

:kop:  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beyaz Tv'de az önce gördüm de ilk yarının 11'ini yapmışlar aslında başka bir başlıkta herkes ilk yarının 11'ini yapsa güzel olabilir diye düşünüyorum :icool:
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 01:29:17 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı f_madida

R.Carlos Brezilyadan 10 tane yetenekli genci getirip koyarsa o takimi yenmek biraz zor olur veya Cavcav'in bulacagi 10-11 tane yetenekli/fizikli Afrikali gence karsi oynamak...Belli bir yabanci futbol ekolunu strateji olarak belirleyen Anadolu klupleri cok karli cikabilir. Tabi ikinci ligden bu sene cikacak bir takim ne yapar orasi da ayri konu, su an Ptt 1.ligde oynayan hicbir takim superlig ihtimaline karsi 11 tane yabanci transfer edecek scouting ekibi kurmamistir...

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

Haklısın ama bu kadar da kolay olmamalıydı Necmi abi.

Karar 5 yıllıksa 5 yabancı sınırı koymuşsun o da 5 yıllık olmalı. Normalde şimdi açıkladığın kuralı 2018'en önce yürürlüğe koyamazsın koyamamalısın.

Ama Türkiye'de her şey olur koltuğu kurtarmak için.

Bunlar hep milli takımın başarısızlığını örtmek için yapılan şeyler. Hadi şimdi yeni umuty yeni sistem 2020 diyecekler.
aslında yazın bir iki yabancı oyuncu insan hakları mahkemesine gitse ister istemez serbest bırakacaklardı bu kısıtlama onları zora sokuyordu  şu anda bile her türlü engelleme ırkçılıktır.belki federasyon iç işlerine karışamazlar direk ama insan hakları mahkemesine uymak zorunda bırakırlar. zaten gs bu sene yapacaktı büyük ihtimal onun önünü kestiler. Boş verin öyle bir yapılanma içersindeyizki her karar bize yarıyor hala kulübelerinde oturtacak yerli kaliteleri yok bizde olcay töre ve veli kadrodan kesilmez buda kulübede 3 yabancı oyuncu oturtabileceğiz demektir. artık yabancıdanda para kazanabiliriz sırf kontenjan yüzünden ümit vadeden oyuncu alamıyorduk şimdi al pişsin yüksek fiyatlara sat artık skutluk önemli bir meslek olacak ve biz iki yıldır alt yapımızı kuruyoruz menajerler içinde bu kötü oldu alternatifler çoğaldıkça pazar genişler pazarlık şansı azalır  :D

Çevrimdışı fore_kazık

beyaz tv yi açın yılın hakemini seçtiler  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi haklısın kimse doğru düzgün transfer yapamaz kabul ediyorum ama biz yerli bir iskelet oluşturmuştuk ve bu iskeletle yolumuza emin adımlarla devam edecektik.Gs oynatacak yerli oyuncu arıyor geçen seneden beri o açıdan söyledim planlarımızı bozmak amaçlı yapıldı diye.Tabi şu konuda da haklısın bende daha önceki yorumlarımda söylemiştim bu getirilen kural da uzun ömürlü olmayacaktır o ayrı :)
aldığı yabancılarıda gördük :D kontenjan darlığında bile çöpleri topladılar seneye transfer falan yapamazlar. sürekli batışa gidiyorlar ara transferde göreceğiz durumlarını

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sınıra heryerde karşıyım

Federasyon 2 senelik karar almıştı..

Kusura bakmasın Önder Özen felan boşuna kimseyi suçlamasın..

Oyuncular 2 senedir bizde, iyi oyuncularsa zaten avrupadan bu ayarda oyuncuları 5-6 dan aşağı alamazsın.

kar sayacaksın..

tebrik ederim Federasyonu

Kararın arkasında dururlar inş
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı nannan

Yönetim ve teknik ekip akıllı davranırsa bu yabancı kuralını da çok güzel kullanabiliriz. Yerli piyasası bi gecede düşmüş olabilir ama yerli oyuncularımızın kalitesi hala aynı. Olcay'ın istatistiğini yapacak, Gökhan Töre kalitesinde; Veli kadar gayretli veya Cenk'in verdiği katkıyı yapacak yedek forveti yabancı almaya kalksan yine milyon avrolar harcayacaksın. Ayrıca rakiplerimiz şu andaki yabancı sayılarıyla(GS'nin mali durumunu da eklersek) en fazla 3-4 yabancı alabilecekken biz 6-8 arası yabancı transferi yapabilecek durumdayız.

-Pedro, Milosevic gibi genç yetenekleri de izleyen bir scout ekibimiz de cepte. Yetiştirip satmalık genç yabancıları artık çok daha rahat transfer edebiliriz.
-İsmail, Necip bu takımın yedek oyuncusu bile değil. Ersan, Serdar en fazla yedek olur. Bu oyunculara artık daha az işimiz düşecek.
-GS ve FB taraftar yapısı itibariyle de bizim gibi 500.000-1.000.000 Avro bandında bonservis verip de 500/600k maaş ödeyeceği yabancıları almaz. Ama biz Pedroya 500k, Milosevic'e 600k, sezon sonuna kadar Veli'ye 600k maaş veren takımız. Aldığımız en pahalı yabancı 2m Avro bandında(Demba Ba hariç). Dolayısıyla mali olarak da her türlü avantajlı durumda olacağız. Bu da büyük bir avantaj çünkü borcu olan takım transfer yapamayacak.
-Son 2 sezondur yaptığımız transferlerdeki başarı oranı çok yüksek. Transfere böyle devam edersek, nokta atışına devam edersek oturmuş bir takıma iyi ekler yapabilirsek bu değişikliği çok iyi kullanabiliriz.

Lig konusunda çok emin değilim sonuçta bu kural FB Avrupa'ya gideceği sene geldiğinden amaç az çok belli ama şu kadromuzla Arsenal'i elimizden kaçırıp, Tottenham'ı deplasmanda rezil edebiliyorsak; Liverpool'u eleyip Avrupa'da yarı final-final hayalini kuruyorsak doğru transferlerle ve 10-14 arası yabancıyla neler yapabiliriz sizce?
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 02:08:53 nannan ]