2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572825 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Miloseviç gelirse Kaboul şimdi gelmez.
içimden bir ses pedor satılacak diyor ama hayırlısı hiç istemiyorum pedronun satılmasını

Çevrimdışı ozan062

Yabancı serbest oldu artık fb gs gidip süper transferler yapar bizi gecer gibi bi durum asla yok. Asla gaza gelmemeliyiz. Bu işler plan program işi. Biz kadro istikrarımızı koruyalım, eksik bolgelere 3 tane top class transferimizi yapalım keyfimize bakalım. He değişen şu olur, ekstradan 2-3 tane yatırım amaçlı genç yabancı getirebiliriz Necip, Mustafa, İsmail gibi artık belli bir eşiği gecmesi imkansız olan adamların yerine hepsi bu. O da tatlının üstüne kaymak olur zaten. Hem ligde hem avrupada ateş ederiz o zaman :steamed: :steamed:

acık konusayımmı bugun ikinci kez soyluyorum bunu

zaten kadromuzda hayli aç oyuncu var hayli tecrübesiz oyuncu var biz bence bu yabancı hakkını almanyada ingilterede 1milyon euro alan ama devamlılıgı olan topcularla doldurmayı genclerle doldurmaya tercih ederimki bence bu yapılmalı..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:08:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancı serbest oldu artık fb gs gidip süper transferler yapar bizi gecer gibi bi durum asla yok. Asla gaza gelmemeliyiz. Bu işler plan program işi. Biz kadro istikrarımızı koruyalım, eksik bolgelere 3 tane top class transferimizi yapalım keyfimize bakalım. He değişen şu olur, ekstradan 2-3 tane yatırım amaçlı genç yabancı getirebiliriz Necip, Mustafa, İsmail gibi artık belli bir eşiği gecmesi imkansız olan adamların yerine hepsi bu. O da tatlının üstüne kaymak olur zaten. Hem ligde hem avrupada ateş ederiz o zaman :steamed: :steamed:

Gs nasıl transfer yapacak hem de süper hocam?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:09:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yalnız benim gözlemlediğim Özen mutlaka kendini affettirmek için dışarıdan fikir verecektir yönetime. Kendini suçlu buluyor bu yabancı kuralından sonra.
zaten sürekli veriyor ki , önder hocayı arayıp soruyolar bizimkiler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:09:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Miloseviç gelirse Kaboul şimdi gelmez.

Sivok giderse ikisi de gelebilir hiç belli olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Bu takımın idaresini tamamen Bilic'e bırakmamak lazım benden söylemesi. Ben artık hiç güvenmiyorum Bilic'e. Pedro'yu beğenmeyen adam futboldan da anlamıyordur, net.

dün gs baslıgında soyledim anılcım kesinlikle bilici denetleyen birisi olması lazım hatta bu derbilerde onunla beraber sahaya bile inecek bir profil yahu işin ehli dediğimiz pepin yanına bile sportif drektor oturuyor  bilic kim:)) (bayernden bahsediyorum)
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 22:11:44 ozan062 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bence bu zamana kadar hep fikir veriyordu
İllaki veriyordu ama bu olaydan sonra tam destek verecek gibi geliyor bana. Unutmayalım ki yönetim hala transfer de Özen'in planlarını kullanıyor o planlar öyle yada bitecek illa ki destek isteyeceklerdir. He yeni sd gelecek diyorsanız sanmıyorum Bilic istemez Özen'i o yedi zaten.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:10:38
içimden bir ses pedor satılacak diyor ama hayırlısı hiç istemiyorum pedronun satılmasını
pedroyu ispanyadan istiyolarmış muhabbetleri varmış ama bilmiyorum

Çevrimdışı Anıl

Yalnız benim gözlemlediğim Özen mutlaka kendini affettirmek için dışarıdan fikir verecektir yönetime. Kendini suçlu buluyor bu yabancı kuralından sonra.
Öyle bir ülkeyiz ki işte adam kurala uyduğu için pişmanlık yaşıyor. Onun yerinde kim olsa bugün özür dilemezdi. Adam çıktı kurala uyduğum için özür diliyorum diyor. Anlayan için küfürden daha ağır ama futbolun başındakiler yarabbi şükür der geçer :)

Çevrimdışı Tolga

Sivok'u şimdi elden çıkarmak kolay olmaz bence ayrıca yönetimin devre arası için ayırdığı transfer bütçesi içerinde 2 stoper parası yoktur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

pedroyu ispanyadan istiyolarmış muhabbetleri varmış ama bilmiyorum
bizim ali ece de dedi ama o en son gomis gelecek dedi KOBRA geldi.  :) Ne kadar inanılır bilemem.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle bir ülkeyiz ki işte adam kurala uyduğu için pişmanlık yaşıyor. Onun yerinde kim olsa bugün özür dilemezdi. Adam çıktı kurala uyduğum için özür diliyorum diyor. Anlayan için küfürden daha ağır ama futbolun başındakiler yarabbi şükür der geçer :)
Aynen öyle. Çok delikanlı adammış başta fenerli diye kızmıştım ama çoğu Beşiktaş'lıdan iyi bir Beşiktaş'lı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:13:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Dinamo Zagreblileri sevmez lakin orada almamız gereken bir adam var. Futbolcu değil ve Hırvat.

Romeo Jozak.

http://www.romeojozak.com/cv.html

Bu adam milli takımda sorumlu. Scouttu alt yapı koordinatörü oldu şimdi Milli takımda sportif direktör gibi bir görevde.

Ne yapıp ne edip getirsin oluştursun Scout ekibini profesyonel şekilde. Emrah Bayraktar ile  de altyapıyı düzenlesinler.

Bu adam benim idolüm 5 yıldır Lieven Maeeschalk ile birlikte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FARUK

ne kadar inanırsınız ama rüzgar sağnak sivi ye teklif var demişti sanırım
milo için de ilk yazan oydu

Çevrimdışı Fatih

O degil de transfer sezonu acildiginda medya amma yildiz isimleri takimlara satarlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

ne kadar inanırsınız ama rüzgar sağnak sivi ye teklif var demişti sanırım
milo için de ilk yazan oydu

Aklıma Sezai geldi  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.francefootball.fr/news/Besiktas-veut-kaboul/526109

Saat: 20:10 haberi Beşiktaş Kaboul ile anlaşmaya yakın yazmışlar.

Çevrimdışı ozan062

Bilic Dinamo Zagreblileri sevmez lakin orada almamız gereken bir adam var. Futbolcu değil ve Hırvat.

Romeo Jozak.

http://www.romeojozak.com/cv.html

Bu adam milli takımda sorumlu. Scouttu alt yapı koordinatörü oldu şimdi Milli takımda sportif direktör gibi bir görevde.

Ne yapıp ne edip getirsin oluştursun Scout ekibini profesyonel şekilde. Emrah Bayraktar ile  de altyapıyı düzenlesinler.

Bu adam benim idolüm 5 yıldır Lieven Maeeschalk ile birlikte.

barcanın sportif drektoru simdi bugun kovulan onun hakkında bilgin varmıdır??:)) ne dersin bi ara anc istiyordu milandan kovulanı belki bu gelir:)??

Çevrimdışı Anıl

Aynen öyle. Çok delikanlı adammış başta fenerli diye kızmıştım ama çoğu Beşiktaş'lıdan iyi bir Beşiktaş'lı.
İşte bende bunu anlamıyorum. Adam Fenerli olabilir, zaten biz onu taraftara amigo olsun diye almadık ki. Profesyonel bir iş yapması için aldık. Ancak o kimsenin beklemediğinden daha fazla sahiplendi kulübü. Dany'i Bilic istedi diyerek taraftarın önüne atabilirdi de ama yapmadı bunu çıktı suç benim dedi. Şimdi 2 tane milli takım oyuncusu kazandırmasına rağmen özür diliyor. Hakkında konuşanları utandırdığı için çok memnunum :)

Çevrimdışı Tolga

Peki biz olur da devre arası gider Gökhan İnler'i alırsak yerli mi yabancı mı sayılacak :D

Herhalde yerli sayılır :)

Çevrimdışı Tolga

İşte bende bunu anlamıyorum. Adam Fenerli olabilir, zaten biz onu taraftara amigo olsun diye almadık ki. Profesyonel bir iş yapması için aldık. Ancak o kimsenin beklemediğinden daha fazla sahiplendi kulübü. Dany'i Bilic istedi diyerek taraftarın önüne atabilirdi de ama yapmadı bunu çıktı suç benim dedi. Şimdi 2 tane milli takım oyuncusu kazandırmasına rağmen özür diliyor. Hakkında konuşanları utandırdığı için çok memnunum :)
Aynen öyle  :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:17:24
bu başlık bir nimet dostum ne işimiz var 7724 stad başlığında bundan sonra burdayız  :D :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:17:33
  • Beşiktaş / Bodrum
barcanın sportif drektoru simdi bugun kovulan onun hakkında bilgin varmıdır??:)) ne dersin bi ara anc istiyordu milandan kovulanı belki bu gelir:)??

Barca'nın direktörü değil La Massa'yı kopyalamak gerek  :biggrinking:

Her türlü Romeo Jozak üstelik Hırvat adam ama Bilic ile çatışır mı bilemem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Gs nasıl transfer yapacak hem de süper hocam?
aslında onlara çok guzel bir fırsat doguyor ama iyi yoneten olursa. Bu maddi yoksunlukta para eden adamları elden cıkarıp ucuz ve potansiyelli gencleri yıgsınlar kadroya. Ama 2-3 sene sabır lazım. Bizim taraftar bile bu kadar sabırsızken onların taraftarı yarı sezonda tefe koyar. O yuzden gs ye cıkıs yolu bulamıyorum malesef :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 22:18:11
  • Beşiktaş / Bodrum
bu başlık bir nimet dostum ne işimiz var 7724 stad başlığında bundan sonra burdayız  :D :D

Hep diyorduk nihayet duydunuz  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli