2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4572685 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

İyide 2 yıl sonra : "tutmadı bu degistiriyoruz 6 yabancı kotası koyduk " demeyecekleri ne malum? Yazın yine tff seçimi var, bunun garantisini kim verecek ?
Diyecekler ki zaten.Bakacaklar milli takıma adam çıkmıyor 2 sene sonra ağlaya ağlaya geri adım atacaklar.Ama elde hali hazırda kontrati olan oyunculara bir yaptırım uygulayamazlar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Miloseviç Tutarsa Ersan kulübeden çıkamaz @Deniz :ok: Videolarını izledim 1.91 boy , Çok sağlam Fizik var . Defanstan oyun kurabiliyor , Yüksek toplarda Gol arıyor uzaktan şutlarla kaleyi yokluyor , Asistleri ve Golleri var , Tam Aradığımız istediğimiz Tipte bir Stoper .. Tutarsa Pedro - miloseviç muazzam olur ... Bekleyip gorelim
@Yunus Emre Dökmeci ersanın şu an bile kulübeden çıkmaması lazım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:13:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Diyecekler ki zaten.Bakacaklar milli takıma adam çıkmıyor 2 sene sonra ağlaya ağlaya geri adım atacaklar.Ama elde hali hazırda kontrati olan oyunculara bir yaptırım uygulayamazlar..

Olacak olan şu olur. Zaten almıyonuz siz 10 yabancıya çektik ama istediğiniz kadar oynatın.

Sonra 8 sonra yine sınırsız  :iscrewy:  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Olacak olan şu olur. Zaten almıyonuz siz 10 yabancıya çektik ama istediğiniz kadar oynatın.

Sonra 8 sonra yine sınırsız  :iscrewy:  :biggrinking:
:kop: :kop:

Çevrimdışı f_madida

Abi o yüzden diyorum ki bazı oyuncuları hemen göndermek mantıklı değil bana göre.Dediğin gibi 2 sene sonra pat diye şuankine benzer bir sisteme geri dönülürse bu sefer sağda solda yerli oyuncu aramak zorunda kalabiliriz.

katiliyorum, hem bizim su an pasaporta bakilmaksizin iyi bir kadromuz var...boyle olmasa tottenhamla arsenalle basabas oynayamazdik...yerli oyuncularimizi hemen bir kalemde silmek hatali olur.. yabanci sayisi kademeli olarak arttirilir, rotasyona sokulacak yatirim amacli ve ilk 11 oyuncusu olarak 3-4 oyuncu alinir, 3-4 tane de opsiyonlu kiralanir.. ben hala ilk 11'de olcay'i tore'yi hatta kerim'i vs goreceyigimizi dusunuyorum, bunlar kotu oyuncular degil avrupanin top liglerinde oynayabilecek gencler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada bugün sormuştum yine sorayım madem Miloseviç ile anlaşıldı neden hala açıklanmıyor nedeni ne olabilir :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Haldun

Niye Veli cok iyi bir futbolcu mu ? Ne ozellikleri var ?  Benim bildigim tek ozelligi top rakipteyken kontrulsuz dalip olur olmadik yerde rakibe serbest vusur kazandirmasi.
super lig icin ideal bir topcu diger futbolcular maradona da biz mi bilmiyoz hocam

Çevrimdışı Deniz

Sözleşmesi bitenler kesinlikle yollanmalı

Forvette zaten Cenk Tosun var
Sağ bek yedeği zaten Serdar Kurtuluş
Savunmada zaten Atınç olacak
Olcay Kerim .. yeteri kadar yerlimiz var.Sözleşmesi bitenlerden kurtulma fırsatımız var işte daha ne..

Çevrimdışı Deniz

katiliyorum, hem bizim su an pasaporta bakilmaksizin iyi bir kadromuz var...boyle olmasa tottenhamla arsenalle basabas oynayamazdik...yerli oyuncularimizi hemen bir kalemde silmek hatali olur.. yabanci sayisi kademeli olarak arttirilir, rotasyona sokulacak yatirim amacli ve ilk 11 oyuncusu olarak 3-4 oyuncu alinir, 3-4 tane de opsiyonlu kiralanir.. ben hala ilk 11'de olcay'i tore'yi hatta kerim'i vs goreceyigimizi dusunuyorum, bunlar kotu oyuncular degil avrupanin top liglerinde oynayabilecek gencler.
Yabancı sınırı ve sözleşme yenilenecek futbolcular.1-2 güne açıklanır  :)

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  2 dk.2 dakika önce
POZİTİF YANI
İdarecilerin Türk futbolunun önündeki engel olarak gördükleri "yabancı sınırı" kalktı. Şimdi gelsin CL/UEFA Kupaları...

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:20:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bugün sormuştum yine sorayım madem Miloseviç ile anlaşıldı neden hala açıklanmıyor nedeni ne olabilir :alala:

Yarın tescil dönemi başlıyor belki yarın açıklanır protokol var ama resmi imza yok sanırım henüz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Haldun

Olay sadece koşmak mı hocam?2 tane atlet alalım 17 km koşsun o zaman :) Veli büyük takım oyuncusu değil büyük maçı kaldıracak kalibrede biri değil her defasında bize bunu gösterdi.En iyi sezonunda bile.Ondan bize hayır yok .İnşallah sözleşmesi uzatılmaz.
veli hem defansif hem de ofansif anlamda super lig icin ortalama ustu bir oyuncu meirelese kral muamelesi yapilip 10 milyon euro verilen ulkede veliye de sahip cikmak gerekir bence

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:20:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Tribun Dergi ‏@tribundergi  2 dk.2 dakika önce
POZİTİF YANI
İdarecilerin Türk futbolunun önündeki engel olarak gördükleri "yabancı sınırı" kalktı. Şimdi gelsin CL/UEFA Kupaları...

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:20:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ben ersana haksızlık ettiğinizi düüşnüyoru çok başarılı maçlar çıkardı bence , kadro alternatifi anlamında çok iyi bir yedek olur ama ben şu sırp çocukla franconun iyi anlaşacağını düşünüyoru . tabi bunlardan da önemlisis tabiri caizse rakibi ısıracak futbolcumuz 1 tane var o da veli . Orta sahaızda keşke de jong yad a jones gibi çılgın bir orta saha olsa da rakivbi de hakemleri de korkurtsak inanın hakemler ve rakipler çok tırsıyor .Dün olcayın pozisyonunda erkek adam bir tek veli çıktı ve bence bizim futbolcular velinin yanın agitse gerekirse gerçekten vursaydı o  cüneyt efendi sırıtarak kırmızı kartı çıkaramazdı benim ideal 11'im de tolga bile yok topu oyuna hemen sokan daha iyi refleksleri olan bir kaleci seviye atlatır bize hugo lorrisi gördük neler yaptı bizim maçta neyse ilk 11'im
                                      TOLGA
    KADERABEK     ALEXANDER  FRANCO    MOTTA
                          DE JONG VELİ
                                 SOSA
         TÖRE                        BABA               OLCAY

Çevrimdışı Tolga

Yarın tescil dönemi başlıyor belki yarın açıklanır protokol var ama resmi imza yok sanırım henüz
Anladım tamam :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:22:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Güze düşündüğüm şeye yakın bir şey düşünmüşler.

Az yabancı alan takımlara ciddi prim dağıtılacakmış 10 milyona kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

bu gün imzalamış.

Çevrimdışı Deniz

veli hem defansif hem de ofansif anlamda super lig icin ortalama ustu bir oyuncu meirelese kral muamelesi yapilip 10 milyon euro verilen ulkede veliye de sahip cikmak gerekir bence
Bugün yabancı sınırı kalkınca veliden çok daha yeteneklisini,büyük maç kaldırabilenini veliyle aynı fiyata oynatırız  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

ben ersana haksızlık ettiğinizi düüşnüyoru çok başarılı maçlar çıkardı bence , kadro alternatifi anlamında çok iyi bir yedek olur ama ben şu sırp çocukla franconun iyi anlaşacağını düşünüyoru . tabi bunlardan da önemlisis tabiri caizse rakibi ısıracak futbolcumuz 1 tane var o da veli . Orta sahaızda keşke de jong yad a jones gibi çılgın bir orta saha olsa da rakivbi de hakemleri de korkurtsak inanın hakemler ve rakipler çok tırsıyor .Dün olcayın pozisyonunda erkek adam bir tek veli çıktı ve bence bizim futbolcular velinin yanın agitse gerekirse gerçekten vursaydı o  cüneyt efendi sırıtarak kırmızı kartı çıkaramazdı benim ideal 11'im de tolga bile yok topu oyuna hemen sokan daha iyi refleksleri olan bir kaleci seviye atlatır bize hugo lorrisi gördük neler yaptı bizim maçta neyse ilk 11'im
                                      TOLGA
    KADERABEK     ALEXANDER  FRANCO    MOTTA
                          DE JONG VELİ
                                 SOSA
         TÖRE                        BABA               OLCAY
katılıyorum sana mehmet kardeşim bu kadro şampiyon olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:24:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Beyler Messi Chelsea ye gidiyormuş  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:25:41
  • Beşiktaş / Bodrum

Finansal fair2dan alamayacağız Dedi Mou , Abrakadabra ne yaptı acaba :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:26:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
veli kavlak bu seneki fener maçı hariç takımın en dinamik oyuncusu kesinlikle büyük takım futbolcusu değil klişesine katılmıyorum , bana göre büyük takım topçusu olmayan adam atiba ileriye oynayamayan orta saha takımı taşıyamaz velinin yanına savaşçı bir orta saha koy bakalım neler oluyor .. ibrahim toramanı koyma da  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

yapma ya doğru mu bu ?

Çevrimdışı Deniz

Messi Resmi instagram hesabından Chelsea yi takip etmeye başlamış ingiliz hesapları yıkılıyor  :)