2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4571101 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alexander Miloseviç in videolarını izledim , 1.91 Boy var , Sağlam Fizik var , Yüksek toplarda iyi , Rakip kalede sürekli gol arıyor, Asistleri var , Defanstan iyi oyun kuruyor Tam aradığımız Tipte Bir Stoper :ok: Umarım Başarılı olur...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:59:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yabancı milli takımlarda oynayanlar yabancı statüsüne girecek diye bir madde var .

Var ama yaz sezonunda alınacaklar içinmiş.

Şuan kadroda bulunanlar yerli sayılıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

4 ünü alalım sonra Chelsea'yi eleyelim :icool:
O kadar değilde zorlarız yine.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:00:18
  • Beşiktaş / Bodrum
4 ünü alalım sonra Chelsea'yi eleyelim :icool:

Elememiz için Chelsea'ye bir yerli kuralı lazım+ :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı acan07

bu yabancı kuralının kaldırılması işine en çok tercumanlar sevinmiştir.  :biggrinking: :biggrinking: adamlar köşeyi döncek  :D :D

Çevrimdışı Deniz

O değil bu sözleşmesi biten oyuncular anadolu takımlarına 3 büyüklerde kazandıkları paraların 4 te birine imza atacaklar bakın görün
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Yabancı oyuncuların menajerliğini yapan türk menajerler parayı vurur
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

veli  :alala:

Niye Veli cok iyi bir futbolcu mu ? Ne ozellikleri var ?  Benim bildigim tek ozelligi top rakipteyken kontrulsuz dalip olur olmadik yerde rakibe serbest vusur kazandirmasi.

Çevrimdışı Türkay

Hemen Ersana 400 binbeuro teklif edilmeli bu kuraldan sonra 1 4 falan veririz bayılırım surda
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:03:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Öte yandan, yabancı milli takımları tercih eden oyuncuların yabancı statüsüne girmesine toplantı sonunda açıklık getiren Demirören; Erkan Zengin, Veli Kavlak gibi oyucuların, daha önce bu hakkı kazanmaları nedeniyle etkilenmeyeceklerini, kuralın, bundan sonra milli takım tercihini farklı ülkeler yönünde kullanan oyuncuları etkileyeceğini vurguladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

herkes borç batağında kimsenin fazla bir hareket alanı yok ,ben çok fazla bir değişkenlik olacağını düşünmüyorum , en iyi durumdaki fb nin bile 200 m dolardan fazla borcu var ,formalarına sponsor bile bulamıyorlar . kimseden fazla bir şey beklemeyin.

Cech i alırsak Kaleyi kapatırız :bandit: Sevilla ın kalecisi Beto alınacak iddaaları var Beto nün Tolga dan iyi olduğunu düşünmüyorum :ok:

Çevrimdışı Deniz

Hemen Ersana 400 binbeuro teklif edilmeli bu kuraldan sonra 1 4 falan veririz bayılırım surda
Ersana 1.4 vermişlerse kulübe çok ağır mailler yazarım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Cech i alırsak Kaleyi kapatırız :bandit: Sevilla ın kalecisi Beto alınacak iddaaları var Beto nün Tolga dan iyi olduğunu düşünmüyorum :ok:
beto çöp

Çevrimdışı Renton

Sezon başında 4 er 5 er yıllık sözleşme uzatan yerliler temsili  :ishock: :ishock: :ishock:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

ersana ne para dökeceğiz gör sen  :kop: Transferlere bakalım...

Çevrimdışı Tolga

Kaleye alınabiliyorsa şu şartlarda en iyi tercih Cech'tir.Beto, Tolga'dan iyi bir kaleci kesinlikle değil.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

o işler boş hocam ne yani şimdi borç var diye geseye transfer yaptırmayacaklar mı hadi yapsınlar da görelim bir dakika duramazlar o koltukta bu ülkede her zaman gesenin fenerin istediği olur oldu da benim anlamadığım biz buna niye destek çıktık çok iyi bir planımız mı var acaba.

Bu yaptirimin kaynagi UEFA, Turkiye'den gelse haklisin, bu kurallari TFF'nin uygulamasi dusunulemez...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

İyide 2 yıl sonra : "tutmadı bu degistiriyoruz 6 yabancı kotası koyduk " demeyecekleri ne malum? Yazın yine tff seçimi var, bunun garantisini kim verecek ?

Ersana 1.4 vermişlerse kulübe çok ağır mailler yazarım.
Miloseviç Tutarsa Ersan kulübeden çıkamaz @Deniz :ok: Videolarını izledim 1.91 boy , Çok sağlam Fizik var ! Defanstan oyun kurabiliyor , Yüksek toplarda Gol arıyor uzaktan şutlarla kaleyi yokluyor , Asistleri ve Golleri var , Tam Aradığımız istediğimiz Tipte bir Stoper !! Tutarsa Pedro - miloseviç muazzam olur ... Bekleyip gorelim

Çevrimiçi Samet Ç

Bu yaptirimin kaynagi UEFA, Turkiye'den gelse haklisin, bu kurallari TFF'nin uygulamasi dusunulemez...
ben tff için söylüyorum zaten uefa iç işlere karışmaz sadece avrupaya almaz.

Çevrimdışı Deniz

Sezon başında 4 er 5 er yıllık sözleşme uzatan yerliler temsili  :ishock: :ishock: :ishock:
burak yılmaz,selçuk  :kop:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

İyide 2 yıl sonra : "tutmadı bu degistiriyoruz 6 yabancı kotası koyduk " demeyecekleri ne malum? Yazın yine tff seçimi var, bunun garantisini kim verecek ?

Turkiye'de bir i$e kim garanti vermis ki Tff versin, yani sende

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 21:11:06
  • Beşiktaş / Bodrum
herkes borç batağında kimsenin fazla bir hareket alanı yok ,ben çok fazla bir değişkenlik olacağını düşünmüyorum , en iyi durumdaki fb nin bile 200 m dolardan fazla borcu var ,formalarına sponsor bile bulamıyorlar . kimseden fazla bir şey beklemeyin.

Aynen öyle yavaş yavaş olacaktır.

Sadece lige yeni çıkan takımlar baya bir saldırır etrafa ilk etapta diğerleri 3 er 3 er 3 senede anca alırlar yerlilerin sözleşmesi bittikçe.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Abi o yüzden diyorum ki bazı oyuncuları hemen göndermek mantıklı değil bana göre.Dediğin gibi 2 sene sonra pat diye şuankine benzer bir sisteme geri dönülürse bu sefer sağda solda yerli oyuncu aramak zorunda kalabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...