2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563566 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hakan Bilgin

abi çözemiyorum bu işi önemli maçlar dışında gitmek istemiyorlar. Ama dediğim gibi stat bitince yine yerlerinde olacaklardır hatta başkandan pankart hazırlamak için oda bile istemiş.
bugünkü maç önemli değilmi nerdeler? yazıklar olsun başka bişi demiyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

Bu arada transfer dönemi resmen başladı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ya da Mayısta Beşiktaş'a iş attı demiş de olabilir reteweet yapmıştı o civarda bir şey Noboa  :biggrinking:
Abi olursa varya bal kaymak ama nerde yarın başlıyor değil mi transfer dönemi

Çevrimdışı Tolga

rasim allah belanı versin oğlum senin beykoz vefa diyormuş Beşiktaş'a ah ulan ah bunları konuşturuyoruz hay anasını satayım ya  :s20:
Uyuz oluyor işte insan bunları böyle konuşturduğumuz için.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada transfer dönemi resmen başladı :)
evet yarından itibaren malum site dahil twitter ordan burdan transfer haberlerini tartışacağız seviyorum transfer dönemlerini.  :ishock:

Çevrimdışı Tolga

evet yarından itibaren malum site dahil twitter ordan burdan transfer haberlerini tartışacağız seviyorum transfer dönemlerini.  :ishock:
Bari bu sefer kamp dönemine transferleri yetiştirelim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Uyuz oluyor işte insan bunları böyle konuşturduğumuz için.
hiç sorma hocam bugün evde izledim maçı geseli arkadaşlarımı dövecektim evden kovdum uşakları yarın okulda bir kaç tane daha tipi çok pis bozacağım gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Renton

Kabasakal rasim cok abartiyor ama bir bakima dogru bende soyluyorum derbilerde yokuz
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Fatih

paso falan hikaye abi zaten dewe erol ile konuşmuştum paso falan hikaye dedi biz olimpiyata gitmek istemiyoruz dedi şok oldum yarın stat yapılınca da tekrar yerlerini alacaklardır.
Gercek Erol abiyle konustuguna emin misin?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Bari bu sefer kamp dönemine transferleri yetiştirelim :)
aynen 1-2 hafta içinde bitirmemiz lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Gercek Erol abiyle konustuguna emin misin?
evet eminim. Hatta facebook hesabından da bir yorumun altına buna benzer bir şey yazdı. Herkesi kendiniz gibi görmeyin bence siz

Çevrimdışı Tolga

Kabasakal rasim cok abartiyor ama bir bakima dogru bende soyluyorum derbilerde yokuz
Söylemek istediği bir yerde doğru ama üslubuna uyuz oluyorum yoksa daha uygun bir üslupla söylemiş olsa kimse itiraz etmez zaten.

Çevrimdışı Tolga

aynen 1-2 hafta içinde bitirmemiz lazım
Aynen öyle.

Çevrimiçi Samet Ç

Söylemek istediği bir yerde doğru ama üslubuna uyuz oluyorum yoksa daha uygun bir üslupla söylemiş olsa kimse itiraz etmez zaten.
kalktı bir yerleri yine iner yakında bir de biz bunlarla hazırlık turnuvasında oynayacağız orda da yenerlerse o zaman gör sen

Çevrimdışı Hakan Bilgin

evet eminim. Hatta facebook hesabından da bir yorumun altına buna benzer bir şey yazdı. Herkesi kendiniz gibi görmeyin bence siz
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

kalktı bir yerleri yine iner yakında bir de biz bunlarla hazırlık turnuvasında oynayacağız orda da yenerlerse o zaman gör sen
Öyleyse yine sıkıntı var demektir dediğin gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Öyleyse yine sıkıntı var demektir dediğin gibi.
işte o hazırlık turnuvasında başlamak lazım bunları dürtmeye atacaksın 4-5 tane hepsini susturacaksın da orda da korkar bilic gese den  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Hakemi soracagınıza rasim e uğrayın bari  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

işte o hazırlık turnuvasında başlamak lazım bunları dürtmeye atacaksın 4-5 tane hepsini susturacaksın da orda da korkar bilic gese den  :)
Bari hazırlık maçında karşılaşmasaydık :)

Çevrimiçi Samet Ç

:) bu sorunu bir yerde çözeceğiz ama nerede ne zaman belirsiz.

Çevrimdışı Tolga

:) bu sorunu bir yerde çözeceğiz ama nerede ne zaman belirsiz.
Stadın bitişi ve bu tarz maçları oynayabilecek oyuncuları transfer ettiğimizde birşeyler değişebilir :)

Çevrimdışı Fatih

Son cumleni anliyamadim..Aciklar misin...
Benim bildigim de suan passolig muhabbetine maclara gitmeyen kisiler deplasman-icsaha stat cevresinde durup iceri girmiyorlar...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Volkan Başaran

Lig başlar transferler daha gelmemiş olur.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Son cumleni anliyamadim..Aciklar misin...
Benim bildigim de suan passolig muhabbetine maclara gitmeyen kisiler deplasman-icsaha stat cevresinde durup iceri girmiyorlar...
neden passolig alıyorlar o zaman? passyoa karşı değillermiydi? yoksa beşiktaşa mı karşılar?

Çevrimdışı ZORBEY

kimle hazırlık macı yapcaz anlamadım:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..