2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4563612 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Niyetleri olsaydı çoktan alırdık zaten :)
Niyetleri olupta almak istedikleri oyuncu kaç tane hatırlıyor musun  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Niyetleri olupta almak istedikleri oyuncu kaç tane hatırlıyor musun  :kop:
Boşta olduklarından dolayı en azından imza attırabilirdik diye düşündüm ama tabi yine de haklısın :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Noboa boşta mı hala beyler? Şu adamı bir aldıramadık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 00:19:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Noboa boşta mı hala beyler? Şu adamı bir aldıramadık.

Almazlar İnler'e bonservis verip rahatlayacaklar çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Almazlar İnler'e bonservis verip rahatlayacaklar çünkü.
Abi İnler de olur da şu Noboa'nın ismini duyunca çok heyecanlanıyorum ama bizim yönetim görmez.

Çevrimdışı Tolga

Abi İnler de olur da şu Noboa'nın ismini duyunca çok heyecanlanıyorum ama bizim yönetim görmez.
Keşke alsalar da nerdeeeee.Alacak adam çoktan alırdı zaten. :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Nobaa vs hayal etmeyin sonuçları belli  :kop: inler gelebilir tabi vazgeçilmediyse :kop:

Çevrimdışı Tolga

Nobaa vs hayal etmeyin sonuçları belli  :kop: inler gelebilir tabi vazgeçilmediyse :kop:
İnler'i sezon sonu belki daha uygun fiyata almak ve onun yerine boşta olan Noboa'yı almak varken şimdi belki de normalden daha fazla vereceğiz.Hayır bir de yabancı sınırı kalkıyor öyle olmasa zaten İnler'i alsınlar derim.Anlayamıyorum bazı şeyleri gerçekten de.

Çevrimiçi Samet Ç

hayal kurmak iyidir. Düşünsene Noboa ve İnler geliyor takıma sağ da Kaderabek Stoper de benim anarşist adamım Milo.   :ishock:

Çevrimdışı Tolga

hayal kurmak iyidir. Düşünsene Noboa ve İnler geliyor takıma sağ da Kaderabek Stoper de benim anarşist adamım Milo.   :ishock:
Ah ah nerde o günler be hocam keşke olsa. :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Julio Vacacela ‏@juliovacacela  28 Ara
No es la 1ª vez que Cristhian Noboa interesa al Trabzonspor turco. Ya ocurrió en 2010 (aún era del Rubin). En mayo sonó para el Beşiktaş.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

No es la 1ª vez que Cristhian Noboa interesa al Trabzonspor turco. Ya ocurrió en 2010 (aún era del Rubin). En mayo sonó para el Beşiktaş.
mayıs ayı falan diyor ama çözemedim düzgün çevirecek biri var mı ?

Çevrimdışı Tolga

mayıs ayı falan diyor ama çözemedim düzgün çevirecek biri var mı ?
Translate'den çevirmeye çalıştım ama saçma sapan şeyler çıktı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Translate'den çevirmeye çalıştım ama saçma sapan şeyler çıktı :D
aynen. Bir tek mayıs ayını anladım translate den  :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

takıma transfer için mevki tartışmayın bence istanbuldaki maçlara taraftar transfer yapalım gecen sene fener derbisi bu sene iki derbi ortada seyirci yok ama gel okula yardım edelim yok hayvan barınakları hoopppp maçta olması gereken seyirci orada artık taraftar gurubuda karar versin sivil toplum örgütümü yoksa taraftar mı olacağına  kimse passo filanda demesin beşiktaşı bu maçlarda yalnız bırakıyorsa taraftar filan değildir kardeşim yok taraftar olsaydıda maçı alamadık derseniz o zaman bazı maçlardan sonra maçı taraftar kazandırdı gibi söylemlerdde de bulunmak yanlış olur değil mi?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Tolga

aynen. Bir tek mayıs ayını anladım translate den  :D
Aynen :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

takıma transfer için mevki tartışmayın bence istanbuldaki maçlara taraftar transfer yapalım gecen sene fener derbisi bu sene iki derbi ortada seyirci yok ama gel okula yardım edelim yok hayvan barınakları hoopppp maçta olması gereken seyirci orada artık taraftar gurubuda karar versin sivil toplum örgütümü yoksa taraftar mı olacağına  kimse passo filanda demesin beşiktaşı bu maçlarda yalnız bırakıyorsa taraftar filan değildir kardeşim yok taraftar olsaydıda maçı alamadık derseniz o zaman bazı maçlardan sonra maçı taraftar kazandırdı gibi söylemlerdde de bulunmak yanlış olur değil mi?
paso falan hikaye abi zaten dewe erol ile konuşmuştum paso falan hikaye dedi biz olimpiyata gitmek istemiyoruz dedi şok oldum yarın stat yapılınca da tekrar yerlerini alacaklardır.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2015, 00:42:38 Samo1903 ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

paso falan hikaye abi zaten dewe erol ile konuşmuştum paso falan hikaye dedi biz olimpiyata gitmek istemiyoruz dedi şok oldu yarın stat yapılınca da tekrar yerlerini alacaklardır.
olimpiyat partizandan daha mı uzak yada yunanistandan oraya nasıl gidiyorlar uefa maçlarında olimpiyatta yerlerini alıyorlar o nasıl oluyor marşlara geldimi ölürüz can kurban iş maça gitmeye kalınca tısssss eğer stad tapılınca geleceklerse gelmesinler kardeşim mesafeye göremi takım tutuluyor?
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 00:44:28
  • Beşiktaş / Bodrum

Trabzonspor ilk kez ilgilenmiyor ama Mayıs ayında Beşiktaş ile imzalayacak diyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

olimpiyat partizandan daha mı uzak yada yunanistandan oraya nasıl gidiyorlar uefa maçlarında olimpiyatta yerlerini alıyorlar o nasıl oluyor marşlara geldimi ölürüz can kurban iş maça gitmeye kalınca tısssss
abi çözemiyorum bu işi önemli maçlar dışında gitmek istemiyorlar. Ama dediğim gibi stat bitince yine yerlerinde olacaklardır hatta başkandan pankart hazırlamak için oda bile istemiş.

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor ilk kez ilgilenmiyor ama Mayıs ayında Beşiktaş ile imzalayacak diyor.
Devre arasında sözleşmesi biten bir oyuncuyu Mayıs'ta nasıl alacakmışız anlamadım :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 00:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Tabi doğruysa  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

haydaaaaaaa  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 00:46:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arasında sözleşmesi biten bir oyuncuyu Mayıs'ta nasıl alacakmışız anlamadım :icool:

Ya da Mayısta Beşiktaş'a iş attı demiş de olabilir reteweet yapmıştı o civarda bir şey Noboa  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

rasim allah belanı versin oğlum senin beykoz vefa diyormuş Beşiktaş'a ah ulan ah bunları konuşturuyoruz hay anasını satayım ya  :s20: