2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4558417 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı panic13

@panic13 Dostum öyle bir bek anlayışı kalmadı dünyada  :lol: ön tarafta gökhan töre gibi çapraz içeri giren bir oyuncumuz olduğu için böyle düşünüyosun sende anlıyorum.Ama bence bek bindirmeleri gelirse gökhanın çapraz koşularıyla bek oyuncusu çok rahat boşluklar bulabilir o kanatta ama doğru yediğimiz gollerin şuanlık %11 lik bir kısmı sağ kanattan sanırım,savunma işini iyi üstlendi gökhanında payı var geriye çok destek veriyor

Gerçi bir önceki yorumda yazmıştım: iyi bek bulmak büyük problem, Almanya bile lahm'dan sonrasını düşünüyor. Biz, iyi olduğunu düşündüğümüz Motta ve İsmail'den bile aslında katkı alamıyoruz doğru düzgün. Bence onları bile değerlendirmek lazım ileride. Şu an içinse dediğim şu: an itibarı ile öncelikli ihtiyacımız sağ bek değil, orta saha. Ve yine an itibarı ile bozuk olmayan ama istediğimiz performansta çalışmayan yine de idare edecek durumdaki bir parça için düşünmeye gerek yok. Bence sağ bek transferi bekleyebilir. Herjhangi bir oyuncuya hem de devre arası 3-4 milyon eur bonservis, yıllık 1,5 milyon eur maaş verilmesini istemiyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Renton

Gerçi bir önceki yorumda yazmıştım: iyi bek bulmak büyük problem, Almanya bile lahm'dan sonrasını düşünüyor. Biz, iyi olduğunu düşündüğümüz Motta ve İsmail'den bile aslında katkı alamıyoruz doğru düzgün. Bence onları bile değerlendirmek lazım ileride. Şu an içinse dediğim şu: an itibarı ile öncelikli ihtiyacımız sağ bek değil, orta saha. Ve yine an itibarı ile bozuk olmayan ama istediğimiz performansta çalışmayan yine de idare edecek durumdaki bir parça için düşünmeye gerek yok. Bence sağ bek transferi bekleyebilir. Herjhangi bir oyuncuya hem de devre arası 3-4 milyon eur bonservis, yıllık 1,5 milyon eur maaş verilmesini istemiyorum.

O paraya gelecekse zaten alınmaz.Belki kiralık falan bulabiliriz motta ilk geldiğinde gözüme marcelo gibi gelmişti uğur boraldan,gökhan süzenden sonra :D Ama insan bekliyor işte bi cicinho,bosingwamız olsaydı fena mı olurdu bee
See you in another life,brother.

Çevrimdışı cisse557

Bir de Dede'yi gorebilir miyiz acaba?

Ben bu transferi hic begenmedim acikcasi, takimi ne defansif ne de ofansif anlamda ileri goturecegini dusunmuyorum. Rakibimiz Liverpoolsa Tottenhamsa, hedefimiz Sampiyonlar ligiyse, Avrupa ligi finaliyse ona gore takim kurmamiz lazim,  yok rakibimiz Genclerbirligiyse zaten bunlara karsi oynayacak oyuncularimiz var....

Real Madrid Fransa 2. liginden Varan'ı alırken rakip Granada demiyordu. Artık isim yapmış futbolcuları alalım anlayışını bi kenara bırakmalıyız.

Çevrimdışı Renton

Real Madrid Fransa 2. liginden Varan'ı alırken rakip Granada demiyordu. Artık isim yapmış futbolcuları alalım anlayışını bi kenara bırakmalıyız.
Varane hiç 2.ligte oynamadı diye hatırlıyorum düştüğü sene almıştı ama o doğru

Çevrimdışı panic13

En baba örneği bence Hulk. Porto adamı Japonya ikinci liginden buldu. La hadi Japonya'da scout un var. İkinci ligi izleyen manyak kim? Ben onu merak ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Sene sonu pedro da satılıp milo pedro pozisyonuna yanına üst düzey bir stoper planı olabilir mi peki abi

Hepsi satılabilir bence abicim mesele sürekli adam bulabilmek.

Aslında potansiyelinden emin olduğun adamı bulduğun sürece üst düxzey adama para yıkmaya gerek yok.

Hedefin şampiyonlar ligibi kazanmak değil çünkü şuan ekol oluşturup süreklilik sağlarken yarışmacı takım olabilmek
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

İşte bende geçen gün bunu söylemiştim Sivok gidecek ve gelecek transfer döneminde yani yazın bir stoper daha alınacak ki bence alınması da lazım.Milosevic şimdilik hem geleceğe yatırım hem de kadro derinliğini arttırmak amaçlı transfer edildiğini düşünüyorum.Bilic'in kafasındaki stoper sayısı toplamda 5 ben bunu uzun zamandır söylüyorum.Seneye de böyle olacak gibi :)

Aynen budur Tolga  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada haber bekliyor olayı yalandır bence bu adam kesin alınacak.

En kötü diğerini de alır Sivok'u tribüne gönderirler.

Çünkü Milo'nun maliyeti 1 milyon euro sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

En baba örneği bence Hulk. Porto adamı Japonya ikinci liginden buldu. La hadi Japonya'da scout un var. İkinci ligi izleyen manyak kim? Ben onu merak ediyorum.
Bir de 5.5 m euro ödediler alırken.Türkiye'de 2.lig oyuncusuna 5 m euro versen yer yerinden oynar vizyon meselesi. O yüzden hiçbir zaman bu ülkede bir kulüp Porto'nun çeyreği olamaz maalesef. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

Bir de 5.5 m euro ödediler alırken.Türkiye'de 2.lig oyuncusuna 5 m euro versen yer yerinden oynar vizyon meselesi. O yüzden hiçbir zaman bu ülkede bir kulüp Porto'nun çeyreği olamaz maalesef. :)

Yalnız Porto'nun scout ekibinde inanılmaz bir oyuncu gözü mevcut. Adamlar çok güzel buluyor, işliyor ve parlatıyor. Arada her 5-10 yılda bir uefa veya ŞL kupası da çakıyorlar fırsatını bulduklarında. İnanılmaz bir düzen. Gerçi bir ara bi makale okumuş idim. Bu kadar alım satıma rağmen yeterince para kazanmıyor. Menajerler çok öpüyormuş, hatta Mendes'in, Porto'nun YD si olduğu iddia ediliyor ama öyle YD'ye can kurban :D

Çevrimdışı Renton

transfermarkta 19m euro yazıyor hulkun japonyadan gelişi

Çevrimdışı forzatunga

Sağ bek de alınacaktır mutlaka.Serdar tamam defansif olarak sırıtmıyorda sıkıntısı zaten hücuma katkısının 0'a yakın olması.Büyük takımın bekleri tek yönlü olamaz, sol bekler bile yeterli değilde şimdilik idare eder işte.Ayrıca sağ bek tek alternatif 3 kulvar bir takım için büyük handikap.

Çevrimdışı Renton

Ahmet Nur Çebi zaten stoper veya orta saha olmayabilir bütçemiz gereği ama sağ bek kesin alınacak dedi

Çevrimdışı Tolga

transfermarkta 19m euro yazıyor hulkun japonyadan gelişi
Yanlış hatırlamıyorsam bonservisinin % 45 lik bölümü için en başta 5.5 m euro verilmişti o yüzden onu dedim toplamda 19 m euro yapıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha resmi bir durum yok transfer sezonu ne zaman baslıyor ? 1 ocak itibari mi  :alala:

Çevrimiçi mayguntr

Serdar kötüyken herkes sağbek diyodu , Veli Atiba biraz yoruldular Herkes Orta Saha diyor Ersan kötü oynadı biraz herkes Defans diyor  :tabe:

Biraz olaya geniş açıdan bakmak lazım bizim gerçek bir sağbekimiz yok.Serdar uzun zaman orta saha oynamış bir oyuncu.Rakiplerimiz şu an bize karşı öyle acayip kapanmıyorlar ancak ikinci devrede düşme kalma şampiyonluk avrupa hesapları olduğu dönemde takımlar 1 puan için öyle bi kapanacaklar ki açmak çok zor olacak.Gökhanı Olcayı kitleyecekler bildiğiniz.O zaman işte gökhanın olcayın boşaltığı alanlara bek bindirmeleri ile ancak pozisyon oluşturabilecek Ba orta gelsin atarım ben diyor zaten ona orta yapacak adam lazım bize Serdar İsmail  :bandit:  Motta brezilya ruhu ile arada gidiyo vuruyo bindiriyo ancak Serdar çok çok nadir çıkıyo bazen bekliyosun bekliyosun ki o sağ bek gelsin o boş alana.Bekler bindirmeyince karşı takımın Kanat oyunculularıda kovalamadıkları için yorulmuyolar ve bize karşı dezavantaj oluşuyor.Onun için beşiktaşın ilk ihtiyacı Hücumda katkı sağlayabilecek bir sağ bek.

Çevrimdışı Tolga

Daha resmi bir durum yok transfer sezonu ne zaman baslıyor ? 1 ocak itibari mi  :alala:
5 Ocak'ta başlıyor.

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimdışı ALI RIZA

5 Ocak'ta başlıyor.
her sey salı pazartesi belli olur  :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Isim yapmis futbolcu soyleyecek olsam Mexes derdim. Ozellikle Dede ornegini verdim cunku Dede'nin ozellikleri takimi ileri goturebilecek, citayi yukseltebilecek nitelikte.  Dede-Franco ikilisi bizim icin yeni bir Zago-Ronaldo ikilisini yaratabilecekken gidip elinizdeki oyunculardan hicbir artisi olmayan tecrubesiz bir gencin pesinden kosmak cok da mantikli degil.

Milosevic'in Besiktas'in hedefleri icin yeterli bir oyuncu olmadigi, rakiplere cift daldigi ikili pozisyonlardan tutun da oyun arkadaslarina dogru gelisi guzel sisirdigi uzun toplara kadar cok bariz belli oluyor. Pedro Franco'yla karsilastiranlar olmus ama Pedro pozisyonu iyi okuyan, rakip pasi vermeden sezen ve atagi kesen bir oyuncu, oyun kurarken de ayagina son derece hakim, Milosevic'te bu ozellikler yok.

Son olarak, elinizde Dede tarzi bir oyuncu varken yatirim amacli olarak Milosevic'i alip oynatip satabilirsiniz. Ama defansa kaliteli oyuncu ihtiyaciniz devam ederken herhangi bir Anadolu takiminin transfer edebilecegi tarzda bir oyuncuyu defansa takviye olarak getiriyorsaniz o zaman hedeflerinizi ve beklentilerinizi kucultmussunuz demektir. Sozun kisasi bu transfer hic yapilmasa da olurdu acikcasi.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Türkay

Beşiktaş forması çok yakışır  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

fantastik düsüncelere kapıldım:))

kafanız iyiken okuyun keyiflenin:))

satılık listesine kondugunda satabiliceğimiz kişileri sıralıyacagım ve tahmini satıs bonservislerinide eklicem
tabiki ben daha dusuk fiyatlar koydum form durumlarına gore sıraladım hiçbiryeri baz almadım kafama gore belirledim
coguna talepte cıkmıcaktır bu paraları taksitle verelim takasta kullanalım diyen cıkacaktır avrupaya satıcagımızdan fahis fiyat cıkmaz ,ben kabaca yapıyorum...

1-Pedro franco  6milyon euro
2-Necip uysal    2milyon euro (maksat eglenmek değilmi)
3-Olcay sahan   5milyon euro
4-Oguzhan öz.   6milyon euro
5-Gökhan töre   9milyon euro
6-Demba          8milyon euro
7-Cenk tosun     4milyon euro

total                   40milyon euro

simdi arkadaslar bizim canımız sıkıldı hadi oyuncuları elden cıkaralım dediğimizde asagı yukarı 30*40milyon euroluk bir bonservis elimize gecerr

pekii diğer iki rakibimize bakıldıgında kimlere talep olur??

fiyat eklemeden cnk yaparsam taraflı olucagım için dengesiz olacaktır:))
gs:
muslera,melo,semih,chedjou,telles,sneijder,bruma ve burak
fb:
caner,topal,raul,alper,sow,emenike

bircogunu yasından dolayı eklemedim zaten isteyen cıkmaz...

yani arkadaslar bizim takım iyi takım yeterki teklif geldiğinde aman bu cocugu biz satmayalım bize cok yararı olur dediğimiz an biter bu projenin hiçbir manası kalmazzzz
benim tüm amacım diğer rakiplere oranla bizim daha canlı bir piyasamızın oldugu ve bunu acilen 2 sene içinde kullanmamızdır diğer iki rakipte yaslı oyuncular agırlıkta
nolacak onlar yatırım yapacaklar para harcıcaklar biz ne yapıcaz satabilicez alın size tatlı paranın tadını cıkarma vakti:))

hade herkese hayırlı günlerr yeni yılınızı boyle sapakca bir metinle karsılıyorum idare :bandit:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

Isim yapmis futbolcu soyleyecek olsam Mexes derdim. Ozellikle Dede ornegini verdim cunku Dede'nin ozellikleri takimi ileri goturebilecek, citayi yukseltebilecek nitelikte.  Dede-Franco ikilisi bizim icin yeni bir Zago-Ronaldo ikilisini yaratabilecekken gidip elinizdeki oyunculardan hicbir artisi olmayan tecrubesiz bir gencin pesinden kosmak cok da mantikli degil.

Milosevic'in Besiktas'in hedefleri icin yeterli bir oyuncu olmadigi, rakiplere cift daldigi ikili pozisyonlardan tutun da oyun arkadaslarina dogru gelisi guzel sisirdigi uzun toplara kadar cok bariz belli oluyor. Pedro Franco'yla karsilastiranlar olmus ama Pedro pozisyonu iyi okuyan, rakip pasi vermeden sezen ve atagi kesen bir oyuncu, oyun kurarken de ayagina son derece hakim, Milosevic'te bu ozellikler yok.

Son olarak, elinizde Dede tarzi bir oyuncu varken yatirim amacli olarak Milosevic'i alip oynatip satabilirsiniz. Ama defansa kaliteli oyuncu ihtiyaciniz devam ederken herhangi bir Anadolu takiminin transfer edebilecegi tarzda bir oyuncuyu defansa takviye olarak getiriyorsaniz o zaman hedeflerinizi ve beklentilerinizi kucultmussunuz demektir. Sozun kisasi bu transfer hic yapilmasa da olurdu acikcasi.

Abi ağır gömdün oyuncuyu ya. Anadolu topçusu falan ağır olmadı mı? Daha hiç izlemediğimiz bir adama böyle atıp tutmak biraz fazla ön yargı oluyor.

Çevrimdışı Deniz

gs maçından sonra açıklanmaya başlanır transferler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

francoyu ronaldoya-milosevici zagoya benzetmeye başlıyorum ben düşündükçe yeni efsaneler doğuyor olabilir