2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560183 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Badem kesin o baska kaynaktan gorul yazmistir.hayatimda glrdugum en balon muhabir.bir gun taraftarlar trolledi torresin ucagi inecek diye hatta ucagin numarasini bile verdiler bu sazan direk inanmis 3 maddeli aciklama yaptı :lol:

Ahahahah zaten gelen yanıtlara bakınca adamı trollemek için takip ediyor herkes güldürüyo artık :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ozan062

istermisiniz devre arası yada sene sonunda ferdnin tekrar buralara geleceğini?? bana sorarsanız cokda guzel olur hazır demba ferdiyi camilerde imana getirdiğine gore :halay: :money:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

transfer haberlerini basına sızdıranı acıklıyorum ilkkez bu forumda

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

istermisiniz devre arası yada sene sonunda ferdnin tekrar buralara geleceğini?? bana sorarsanız cokda guzel olur hazır demba ferdiyi camilerde imana getirdiğine gore :halay: :money:
fernandes mi  ferdi :akuma: :akuma: .mümkünse tatile bile gelmesin Türkiyeye.Takıma ihanetini kim unutur.2. olmayı onun yüzünden kaçırdık biz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

miloseviç işi bitmiş gibi linnens işi bence yattı başka bi sağ bek gelecek orta sahaya takviye bu şartlarda zor gibi görünüyor 2 transferle işi kapatacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

miloseviç işi bitmiş gibi linnens işi bence yattı başka bi sağ bek gelecek orta sahaya takviye bu şartlarda zor gibi görünüyor 2 transferle işi kapatacaklar
Linnes yatarsa gerçekten üzülürüm olmazsa da yapacak birşey yok yabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

BJK bahsediyoruz istedikleriniz gelmez  :evillol: hala öğrenemediniz mi  :kop: Sağ gösterip solla vuruyorlar  :by2:

Çevrimdışı Tolga

NTV SPOR'da Milosevic'i konuşacaklar birazdan :)

Çevrimdışı Tolga

Milosevic bugün Türkiye'den ayrılmış :) Sağlık kontrollerinde olumsuz bir duruma rastlanmamış :)

Çevrimdışı Tolga

Oyuncuya 500.000-600.000 euro civarında bir maaş verilecekmiş ve kulübüne de 900.000 euro verilecekmiş :)
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 15:08:41 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Tolga

Molde Linnes için 3 m euro istiyormuş ve büyük ihtimalle bu transfer olmayacakmış :bawling:

Çevrimdışı Renton

Martin Linnes işi bitmiş lanzini gibi çıktı buda sürekli fiyat arttırıyor kulübü

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece bağlandı yayına :icool:

Çevrimdışı Türkay

Milosevic İstanbul da 

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Biz de Molde'yi adam sanırdık  :bandit:
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 15:12:13 Türkay ]

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşları Milosevic'e Alex diyorlarmış diğer adı da Goran'mış :)

Çevrimdışı Renton

Molde kulüp yanlış söyledi orda.Sağlık kontrolüne geldi doğru ama yönetim hazırda tutuyor sadece

Çevrimdışı Tolga

Molde kulüp yanlış söyledi orda.Sağlık kontrolüne geldi doğru ama yönetim hazırda tutuyor sadece
Şu şartlarda bence başka birini alabileceğimizi sanmıyorum bence Milosevic gelecektir.

Çevrimdışı Tolga

Pedro'ya gelen teklifler var diyor Ali Ece gerçi bunu zaten biliyorduk :)

Çevrimdışı Çağrı

Bir de Dede'yi gorebilir miyiz acaba?

Ben bu transferi hic begenmedim acikcasi, takimi ne defansif ne de ofansif anlamda ileri goturecegini dusunmuyorum. Rakibimiz Liverpoolsa Tottenhamsa, hedefimiz Sampiyonlar ligiyse, Avrupa ligi finaliyse ona gore takim kurmamiz lazim,  yok rakibimiz Genclerbirligiyse zaten bunlara karsi oynayacak oyuncularimiz var....

Paylaşırım :) Aksine Liverpool'un şuanki kemik stoper Skrtel Liverpool'a geldiğinde bundan daha iyi değildi.

Zamanla oluyor bazı şeyler oyuncuyu küçümsemeyin çok iyi bir stoper.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Paylaşırım :) Aksine Liverpool'un şuanki kemik stoper Skrtel Liverpool'a geldiğinde bundan daha iyi değildi.

Zamanla oluyor bazı şeyler oyuncuyu küçümsemeyin çok iyi bir stoper.
Oynadıkça daha net göreceğiz nasıl bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum Pedro alındığı zamanda nereden çıktı bu transfer diyordu çoğu kişi şimdi harikalar yaratıyor. :ok:

Çevrimdışı Çağrı

Stopere şöyle bakılıyor.

Sivok gidecek. Ama nasıl?

Sivok giderse elde Pedro ve Ersan kalıyor.

Sadece Milosevic yetmez zaten yabancı kuralı kalkacak Haziran'da. Milo alınır haziranda Sivok ayırlınca bir stoper dhaa alınır.

Milosevic çok ucuz yatırım yani asıl stoper yaza kalabilir. Milo hem oynatma hem proje transferi gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Peki Milosevic i Liverpool a karşı oynatabilecek miyiz?

Çevrimdışı Abdullah

Oynadıkça daha net göreceğiz nasıl bir oyuncu olduğunu hatırlıyorum Pedro alındığı zamanda nereden çıktı bu transfer diyordu çoğu kişi şimdi harikalar yaratıyor. :ok:
Ki Pedro güney amerika futbolundan gelip buraya adapte oldu bu transfer daha kolay adapte olur sanki

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba