2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560366 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Bulduk işte hava topları çok iyi.Her gelene çift tabanla giriyo bu çocuk  :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Melekcik

arkadaşlar miloseviç ile ilgili malum site özel haber yapmış. özel haberlerin yüzde doksanı doğru oluyor
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı f_madida

Pedro Franco Commandante

Tackling Yani Kayarak Ara top Kesme Özelliğine ve Paslarına Dikkat

Bir de Dede'yi gorebilir miyiz acaba?

Ben bu transferi hic begenmedim acikcasi, takimi ne defansif ne de ofansif anlamda ileri goturecegini dusunmuyorum. Rakibimiz Liverpoolsa Tottenhamsa, hedefimiz Sampiyonlar ligiyse, Avrupa ligi finaliyse ona gore takim kurmamiz lazim,  yok rakibimiz Genclerbirligiyse zaten bunlara karsi oynayacak oyuncularimiz var....

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tomannie

Oyuncuyu tanımıyorum ancak burada ve diğer yerlerde araştırıp okdugum kadarıyla pedro ayarında genç ve kariyeri parlak olabilecek bir oyuncu transfer etmişiz. hayırlı olsun bu da demek oluyor ki sivok'un son senesi  :by2:

önceki sayfalarda orta saha transferi için gökhan inlerin konusu geçmiş, öncelikle bu adam son birkaç sezondur düşüşte ve yaşı 31 ayrıca yıllık olarak düşük para istemeyecektir. türk olması avantaj ve her ne kadar formsuz olsa da özellikle tr liginde yine fark yaratabilir, belli bir seviyenin altına düşmeyecektir. ancak risk yok mu tabi ki var. o yüzden sezon arasında yarım yıl satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralamak mantıklı gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Yakup

öncelikle hayırlı olsun defans oyuncusu transferimiz
Sırp asıllı İsveçli defans oyuncusunu şöyle bir kendimce araştırdım ilk olarak potansiyeli çok yüksek bir futbolcu transfer ettik ben gerçi daha böyle tecrübeli olmasını isterdim özellikle ş.ligi için örn:Dede (Brezilyalı)
ama yinede buna da şükür diyorum artık bundan böyle köküne kadar araştırılıp futbolcu transferleri olmalıdır
araştırdığım kadarı ile topu kendi alanından sakince soğukkanlılıkla oyuna iyi sokan ve aynı zamanda terk eden bir oyuncu pozisyon duruşu kademesi de iyi oynadıkça açılacaktır geliştirecektir aynı zamanda sert bir oyuncu hava toplarında da iyi
Avrupa'nın kalburüstü takımlarının da göz hapsindeydi özellikle Anderlecht takımı  ki bu takım genç ve bir o kadar da etkili oyunu ile göze çarpan bir takım
yani bu gibi takımların aarasından kapmak önemli bir transfer olduğuna inanıyorum
Beşiktaşım böyle transferler yapsın canımı yesin yeterki

ayrıca bu linki de takip etmenizi şiddetle öneriyorum

http://www.besiktasscout.com/

ander ve porto gibi takımların istediği oyuncuları izleyip radara sokmak bile çok çok önemli benim için.  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Adamin babasi İstanbul da. Anlastilarsa transfer bitmistir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Adamin babasi İstanbul da. Anlastilarsa transfer bitmistir.
Git Götür gezdir biraz  :kop: Umarım trasfer olur rahat olur Doğruluk payı teyit edildi mi @Deniz

Çevrimdışı Renton

Anlasmıslar ama imzalar atılmadı tabi ki yönetim şuan kaboul için zorluyor bilic onu istiyormuş olmazsa milosevic alınır

Çevrimdışı Deniz

Git Götür gezdir biraz  :kop: Umarım trasfer olur rahat olur Doğruluk payı teyit edildi mi @Deniz
Teyit edilmedi gs macindan sonra edilir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Teyit edilmedi gs macindan sonra edilir
İrtibata geçtin mi Teyit içi  :alala: @ZEKI hocam ne diyorsunuz ?

Çevrimdışı ozan062

İrtibata geçtin mi Teyit içi  :alala: @ZEKI hocam ne diyorsunuz ?

gerek yok bekleyin cnk daha resmi tarih baslamadı hemde bu haberden sonra butun menejerler iş bası yapar onun için ters kose yapılma ihtimali hayli yüksek bekleyinn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Bir transferde buralar dolmuş valla umarım her zaman böyle olur boş kalmasın buralar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Linnes isinde puruz mu cikti yoksa yonetim fakenmi atiyor basina.baska isinler de konusulmaya baslandi.

Çevrimdışı Renton

Linnes isinde puruz mu cikti yoksa yonetim fakenmi atiyor basina.baska isinler de konusulmaya baslandi.
pragtaki pavel ön plandaymış yönetim para konusunda çekinmiyor şuanlık stoperde kaboul için zorluyorlar

Çevrimdışı Tolga

pragtaki pavel ön plandaymış yönetim para konusunda çekinmiyor şuanlık stoperde kaboul için zorluyorlar
Kaboul için mi uğraşıyorlar yani o zaman transferler hemen açıklanmayacaktır :)
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 13:40:10 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Deniz

Bana da linnes isi bitti ama yonetim fake isimler atarak medyayla oynuyor gibi geldi.badem gibi muhabirlere bir isim at dogrulugunu arastirmadan haber yapar :)

Çevrimdışı Tolga

Bana da linnes isi bitti ama yonetim fake isimler atarak medyayla oynuyor gibi geldi.badem gibi muhabirlere bir isim at dogrulugunu arastirmadan haber yapar :)
O da olabilir zaten o nereden alıyor haberleri bilmiyorum da kaynağı asılsız o kesin :D

Çevrimdışı Renton

Kaboul için mi uğraşıyorlar yani o zaman transferler hemen açıklanmayacaktır :)

Yani bizim yönetim çok sever zaten ağır davranmayı  :D sağlam adımlar atıyorlar fikret demirer çok ince çalışıyor galiba

Çevrimdışı Tolga

Yani bizim yönetim çok sever zaten ağır davranmayı  :D sağlam adımlar atıyorlar fikret demirer çok ince çalışıyor galiba
Bekleyip göreceğiz neler olacak :icool:

Çevrimdışı ozan062

noboa bugun itibariyle su dakika hatta serbesttir

saatler oralarda biliyorsunuz ileride

Çevrimdışı Renton

bademin son attığı tweet doğru başka kaynaklardan da aynı şeyi duydum daha iyileri var olursa çok güzel olur

Çevrimdışı Tolga

noboa bugun itibariyle su dakika hatta serbesttir

saatler oralarda biliyorsunuz ileride
Ah ah keşke alsak şu Noboa'yı çok iyi bir transfer olur.

Çevrimdışı ozan062

sivok gidicek onun yerine olarakta dusunuluyor olabilir direk sana forma verelim denmeyebilir maliyetinden dolayı bence makul

bana kalırsa bundan sonraki iki hamle yani sag ve onlibero kesdinlikle bir abi bir lider kişilikli olmalı yoksa işimiz var yandık

Çevrimdışı Deniz

bademin son attığı tweet doğru başka kaynaklardan da aynı şeyi duydum daha iyileri var olursa çok güzel olur
Badem kesin o baska kaynaktan gorul yazmistir.hayatimda glrdugum en balon muhabir.bir gun taraftarlar trolledi torresin ucagi inecek diye hatta ucagin numarasini bile verdiler bu sazan direk inanmis 3 maddeli aciklama yaptı :lol:

Çevrimdışı Tolga

Badem kesin o baska kaynaktan gorul yazmistir.hayatimda glrdugum en balon muhabir.bir gun taraftarlar trolledi torresin ucagi inecek diye hatta ucagin numarasini bile verdiler bu sazan direk inanmis 3 maddeli aciklama yaptı :lol:
:kop: :kop: