2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562221 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

bu haftaki hakeme ne tepki verdi acaba _? izleyen okuyam  oldu mu ?
atıyım hemen yazısını buyur http://www.aliece.com/2014/12/sampiyon-olmak-icin/#more-3212
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Ali Ece kim geliyo söylemedi valla olmayan ne kadar transfer varsa anlattı gitti
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Deniz

Ben yattım beyler malum finaller peşimizde .. :D.Size iyi nöbetler yarın görüşürüz :bye:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece transfer konuşmayı bitirdi galiba
Ben hala İnler ve Linnes ile ilgili birşeyler söylemesini bekliyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Ali Ece kim geliyo söylemedi valla olmayan ne kadar transfer varsa anlattı gitti
transferlere 2013 yılından başladı o  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Gökhan İnler de de bahsetseydi iyiydi
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ben yattım beyler malum finaller peşimizde .. :D.Size iyi nöbetler yarın görüşürüz :bye:
Tamamdır hocam kolay gelsin iyi geceler görüşürüz :)

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan İnler de de bahsetseydi iyiydi
dikkatini çektimi milesoviç hariç devre arası ilgilendiğimiz hiç bir oyuncu hakkında bir bilgi vermedi zaten  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Fanatik ‏@fanatikcomtr  59 sn.60 saniye önce
#Beşiktaş'ın İsveç ekibi AIK'te forma giyen 22 yaşındaki savunma oyuncusu #Milosevic ile görüştüğü iddia edildi. http://fntk.co/1B2N5QP

Aha fanatik hemen atladı

Çevrimdışı Tolga

Bari Linnes ile ilgili bir haber vereydi yahu :bawling:

Çevrimdışı Renton

Babası uyudu galiba okumadı hala  :bawling:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

atıyım hemen yazısını buyur http://www.aliece.com/2014/12/sampiyon-olmak-icin/#more-3212
hakeme çok tepki vermiş değişim rüzgarları esmeye başlamış kasımpaşa maçında ilk isyan tavrı ile Ali Ece bey tavrı olmaya doğru ilerliyor  :ok:

Çevrimdışı Tolga

dikkatini çektimi milesoviç hariç devre arası ilgilendiğimiz hiç bir oyuncu hakkında bir bilgi vermedi zaten  :biggrinking:
Daha çok isteyipte alamadığımız oyunculardan konuştu tuhaf yani :evillol:

Çevrimdışı Türkay

Aynen yoksa onlar oldu da reklam olmasın diye mi demiyor :bandit:

Çevrimiçi mayguntr

Hakem yorumu diyince hep bu video aklıma geliyo

PFDK ve Demiröreni dizecen karşıma sonrası  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

olması gerekende bu çok dillendirilen işi sevmem olmuyor sonra linneste çok dillendi hayırlısı bakalım  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

olması gerekende bu çok dillendirilen işi sevmem olmuyor sonra linneste çok dillendi hayırlısı bakalım  :iblush:
Gerçi o aylar öncesinde Linnes bitti demişti ama belki de son anda terslik çıkarsa diye konuşmak istemiyor olabilir tabi :)

Çevrimdışı TØLGA

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  12 sn.12 saniye önce
1- Pavel Kadeřábek , 2-Martin Linnes
 al birde burdan yak pavel olursa daha çok sevinirim orası ayrı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  12 sn.12 saniye önce
1- Pavel Kadeřábek , 2-Martin Linnes
 al birde burdan yak pavel olursa daha çok sevinirim orası ayrı  :biggrinking:
Ben en baştan beri ikisine de razıyım ama nedense tuhaf bir durum bu Linnes'i ilk gördüğümden beri gelmesi çok istiyorum gelirse çok başarılı olacakmış gibi geliyor her zaman olmaz bu bende :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Ali Ece ‏@aliececom  23 sn.24 saniye önce
O zaman "Vel gider, Gökhan İnler gelir" derler adama. Ayrıca Ali Tolgay Arslan bir nevi Türk işi Atiba

Ali Ece ‏@aliececom  1 dk.1 dakika önce
Veli zammı fazlasıyla hak ediyor ancak menejeri "İyi o zaman şu ezeli rakibe gider" derse

Ali Ece ‏@aliececom  1 dk.1 dakika önce
Gelelim Veli-kontrat meselesine: Veli çok saygı değer, süper profesyonel
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece ‏@aliececom  2 dk.2 dakika önce
O zaman "Vel gider, Gökhan İnler gelir" derler adama. Ayrıca Ali Tolgay Arslan bir nevi Türk işi Atiba

Çevrimdışı cisse557

Ali Ece Veli'nin menajerine atarlanmış belli  :D

Çevrimdışı TØLGA

Ben en baştan beri ikisine de razıyım ama nedense tuhaf bir durum bu Linnes'i ilk gördüğümden beri gelmesi çok istiyorum gelirse çok başarılı olacakmış gibi geliyor her zaman olmaz bu bende :icool:
o duygu bende'de öyle linnesi çok istiyordum ama çek milli maçlarını izleyince pavel derim tartışmasız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yani anladığım kadarıyla yönetim Veli'nin menajerine diyor ki ya istediğimiz parayı kabul edersiniz ya da G.İnler'i alırız.

Çevrimiçi mayguntr

Veli-Atiba mı  İnler-Tolgay Arslan mı  Ben ikinciyi oynatırdım şahsen. Defans dörtlüsünü direk 4 yabancı yapabiliriz bu sayede. Linnes-Pedro-Miloseviç-Motta diye.