2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4562176 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Bir de şu var. Bundan sonra transferler böyle olacaksa taparım bu yönetime.

Çünkü bu tam benim görmek istediğim Beşiktaş.

Genç al yetiştir pişir tutup satmak sana kalsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam şaşırdım ama çok sevindim inan çok değişik çünkü.

En önemlisi bu da şımarık değil.

Ve Linnes sağ bek Norveç Milo sağ stoper İsveç. İkisi yakın dil.

Motta sol bek portekizce Pedro sol stoper portekizce

Bu uyumlar çok çok önemli.
Evet özellikle yönetim sadece kaliteli oyuncular almıyor aynı zamanda iş ahlakı da olan oyuncuları da kadroya katıyor bu çok önemli.Dediğin gibi Linnes-Mitro ve Franco-Motta uyumu da çok iyi olacaktır :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Mexes'e ben de karşıydım. İnşallah alınmaz. Yeni nesil gençlerin. Gençlere yönelelim  :D

Çevrimdışı Tolga

Bir bakmışız transferin ilk günü 2 transfer birden açıklanmış olur mu olur  :icool: gerçi yine de beklemek lazım transfer bu belli olmuyor :)

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı hocam sertlik konusunda bu çocuğu yabana atma.çift taban girdiği en az 3-4 maçını izledim  :) .Adamlar ani çıkacaksa hiç acımıyor tekmeyi basıyor.

Ben transferde daha tercrübeli birini bekliyordum ama gençler içinde alınabilecek iyi oyunculardan birini aldık.Tabi tecribeli oyuncu almayi tercih ederdim orası ayrı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Şimdi bu oyuncuları toplama ve pişirme işlemlerini geçsek bile daha pazarlama bölümü var. Sanırsam ilk örneğini Pedro ile yaşayacağız. İnşallah 10-15 civarı satarız gerçi zor ama   :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Teyit ettirelim öyle sevinelim  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı hocam sertlik konusunda bu çocuğu yabana atma.çift taban girdiği en az 3-4 maçını izledim  :) .Adamlar ani çıkacaksa hiç acımıyor tekmeyi basıyor.

Ben transferde daha tercrübeli birini bekliyordum ama gençler içinde alınabilecek iyi oyunculardan birini aldık.Tabi tecribeli oyuncu almayi tercih ederdim orası ayrı..

Sert zaten Denizcim baya sert hem de ama agresif değil benim gözlemlediğim yani pislik için faul yapan tip değil gücüne güvenip :)

Hatırlayanlar olur Olof Mellberg vardı. Onun kopyası olacak 2 sene içinde sadece ondan baya bir uzun olacak  :sevinc
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sert zaten Denizcim baya sert hem de ama agresif değil benim gözlemlediğim yani pislik için faul yapan tip değil gücüne güvenip :)

Hatırlayanlar olur Olof Mellberg vardı. Onun kopyası olacak 2 sene içinde sadece ondan baya bir uzun olacak  :sevinc
Melberg zamanında benim adamımdı çok sağlam stoperdi umarım Mitro'da onun kadar başarılı olur bizde :tabe:

Çevrimdışı Renton

yönetim bi genç stopere daha yatırım yapıyorsa kulüp birine teklif alındığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam pedroya iyi bi teklif gelmiş olabilir satılabilir pedro
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece ‏@aliececom  47 sn.47 saniye önce
Ersun hoca Hamburg'la sözleşmesi bitecek olan Ali Tolgay Arslan'ı istiyor ancak Batı Avrupa'dan 3 ayrı güçlü kulüp ve BJK ile GS de istiyor

Çevrimdışı Deniz

bu arada bu adamı anderlect alacak hatta aldı diyorlar ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

bu arada bu adamı anderlect alacak hatta aldı diyorlar ?

Serbest kalma maddesi varmış adamın ve çok ucuz.

Adama kim iyi para verirse o alacak biz Bırakmayız bunu onlara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

O konuda haklısın hiç çirkef değil  :claps: .Tecrübesi yok ama her türlü Ersandan iyidir  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece ‏@aliececom  38 sn.39 saniye önce
BJK'a gelirsek, Miloseviç işi ciddi. Gelecek vaat eden Pedro Francovari bir stoper.

Çevrimdışı Deniz

100 milyon kredinin sadece stad için çekilmediği anlaşıldı  :ishock:

Çevrimdışı TØLGA

iş ciddi galiba beyler konuşulan maliyet doğruysa alınır bu risk biz sezere 1.5 vermiş adamız bu ondan ucuz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Öyleymiş şu an iki takımda serbest kalma bedelini vermiş.Şimdi transferi belirleyecek şey iki kulübünde oyuncuya vereceği ücret.Ben bir şekilde iş o noktaya kaldığı için daha fazla verebiliriz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece @aliececom  ·  10 sn. 10 saniye önce
BJK, uzun süre Tottenham'lı Younes Kaboul'u takip etti ancak Londra ekibi satmak istemedi

Çevrimdışı Çağrı

Haber çıkmasına kızardım normalde fiyat yükselecek diye ama adamın serbest kalma maddesi var 600 bin euro.

Bonservis sabit yani. Adama Pedro maaşı versinler 550 bin euro. Anderlecth 300 bile vermez. Bitirsinler Linnes ile iki Kuzeyli insin Haftaya İstanbula.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece @aliececom  ·  39 sn. 40 saniye önce
Slaven Biliç, tecrübeli, formsuz ama klas bir stoperde ısrar etti. Lakin o oyuncu Kızılyıldız altyapısı kökenli olduğu için tereddüt etti

Anlamadım  :alala:

Çevrimdışı Renton

yalnız pedronunda serbest kalmaz maddesi düşüktü ama 2 küsür vermek zorunda kaldık
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Haber çıkmasına kızardım normalde fiyat yükselecek diye ama adamın serbest kalma maddesi var 600 bin euro.

Bonservis sabit yani. Adama Pedro maaşı versinler 550 bin euro. Anderlecth 300 bile vermez. Bitirsinler Linnes ile iki Kuzeyli insin Haftaya İstanbula.
Anderlecht fazla maaş veremez zaten bence bu iş olumlu sonuçlanacak gibi.

Çevrimdışı Deniz

anderlectin tek korktuğum yanı genç oyuncuları çok rahat kandırabilmesi.oynama garantisi veriyor genç bir takım..Biz de o güveni verirsek kesinlikle bizi tercih eder.Liverpoolla oynayacaz  :evillol: