2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553140 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

ben stopere arap istiyorum ya
Kalidou Koulibaly bide anderlecteki arap gibi bir adam  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Sene sonu sözleşmesi bitiyor.
100-200 gibi bir şeye satsaydık iyiydi :)

Çevrimiçi Samet Ç

ben stopere arap istiyorum ya
Kalidou Koulibaly bide anderlecteki arap gibi bir adam  :biggrinking:
Olmayacak duaya amin demeye çalışıyorsun yani. Ben Zouma kiralık alınsın diyorum sen Mbemba ve Koulibaly'i istiyorsun. O kadar büyümedik daha  :)
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 23:17:01 Samo1903 ]

Çevrimdışı TØLGA

:D biz en son mcgregor dan para kazandık öncesinide araştırma yok çok eskilere gidersin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

50 vermezler uğura  :)

Çevrimdışı TØLGA

Olmayacak duaya amin demeye çalışıyorsun yani. Ben Zouma kiralık alınsın diyorum sen Mbemba ve Koulibaly'i istiyorsun. O kadar büyümek daha  :)
yok yaa onlar alınsın demiyorum o para nerde mbemba portoyla anlaşmış zaten  o tarz bir arap yani zouma da öyle  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Benim düşüncem bu hocam. Eğer Zouma'yı kiralarsak 1.5 yıllığına eyvallah ama Mexes alınırsa dediğim gibi sene sonu yeni bir stoper alınmaz. Bir de pof poflar bizim taraftar başkan Mexes'i getirdi diye yeme de yanında yat.
O konuda katılıyorum dediğim gibi ama Bilic'in kafasındaki stoper sayısı bence 5 diye düşünüyorum.Sivok'un gideceğini düşünürsek Franco,Ersan ve iki tane stoper alınırsa bir de yerli ve genç olmasından dolayı Atınç var.Bu şekilde 5 stoper olmuş oluyor yani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

:D biz en son mcgregor dan para kazandık öncesinide araştırma yok çok eskilere gidersin  :biggrinking:
McGregor'dan bir önceki John Carew galiba ondan bir önceki de Nihat  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

yok yaa onlar alınsın demiyorum o para nerde mbemba portoyla anlaşmış zaten  o tarz bir arap yani zouma da öyle  :biggrinking:
Zouma aradığımız stoper de işte yönetim tarafından düşünülmesi önemli yoksa bizim istememizin önemi yok

Çevrimiçi Samet Ç

O konuda katılıyorum dediğim gibi ama Bilic'in kafasındaki stoper sayısı bence 5 diye düşünüyorum.Sivok'un gideceğini düşünürsek Franco,Ersan ve iki tane stoper alınırsa bir de yerli ve genç olmasından dolayı Atınç var.Bu şekilde 5 stoper olmuş oluyor yani :)
Bilic ister de yönetim alır mı orası var. Neyse sene sonuna daha çok var o günlerin şartlarını görmek lazım

Çevrimdışı TØLGA

Zouma aradığımız stoper de işte yönetim tarafından düşünülmesi önemli yoksa bizim istememizin önemi yok
chelsea de bırakırmı işte terry, cahill in yedeği adam
bırakmaz diyorlar ama kısmet bakalım en son maçta sakatlanmıştı ne oldu durumu?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Bu dönem İnler ile Linnes'i alabilirsek stoper sonra gelse de olur. Hem maddi konudan sıkışmamız oluruz hem de daha sağlıklı düşünülür transfer yaparken.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

chelsea de bırakırmı işte terry, cahill in yedeği adam
bırakmaz diyorlar ama kısmet bakalım en son maçta sakatlanmıştı ne oldu durumu?
Önemli bir sakatlığı yokmuş herhalde ingiliz basınında hala bize geleceğini yazıyorlar the telgraph daily mail gazeteleri. Hayırlısı kısmet. Terry Cahill yedeği de mourinho takmaz bu tür şeyleri gönderir çok sıkıntı çekerse Matic'i çeker stopere. Olmadı İvanovic oynar. Adam Ba'yı gönderdi yerine Drogba ve Remy'i aldı.

Çevrimdışı ZEKI

Eğer 1.sınıf ve Ş.Ligi klasında bir stoper transferi yapılmayacaksa zaten devre arası stoper alınmasın daha iyi.
İyide UEFA da ilerlemek istiyorsan ersan, atınc ve sivok birde pedro kadro derinligin hic yok. Ve bunlarla yol alamayiz. Tecrubeli bir stopere ihtiyacimiz var. Kiralik gelir, kısa vadeli gelir ama bir tane sat. Adı gecen kisi gelirse zaten isimizi gorur gecici olarak. Gecen sene Dany olayi bir sacmalikti. En azindan dany den kat be kat daha iyi bir stoper geliyor.

Çevrimdışı cisse557

Ben Mcgregor'dan para kazandığımıza hala inanamıyorum. İnandıramazlar da. Mcgregor'dan nasıl para kazanmış olabiliriz ya hem de ingilizlerden mantığım almıyor :D

Çevrimdışı cisse557

McGregor'dan bir önceki John Carew galiba ondan bir önceki de Nihat  :evillol:
Başka da yok zaten  :)

Çevrimiçi Samet Ç

İyide UEFA da ilerlemek istiyorsan ersan, atınc ve sivok birde pedro kadro derinligin hic yok. Ve bunlarla yol alamayiz. Tecrubeli bir stopere ihtiyacimiz var. Kiralik gelir, kısa vadeli gelir ama bir tane sat. Adı gecen kisi gelirse zaten isimizi gorur gecici olarak. Gecen sene Dany olayi bir sacmalikti. En azindan dany den kat be kat daha iyi bir stoper geliyor.
Dany'den hiç bir farkı olmaz bence. Ben başta da dedim Pedro - Ersan bana % 70 güven veriyorsa Pedro - Mexes ikilisi de %75 güven verir.

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi şunu söyledim yukarıda gelecek sezon Ş.Ligi seviyesinde bir stoper transferi daha yapılacaksa Mexes'in devre arası gelmesine ben sıcak bakıyorum.Fakat Mexes alınıp gelecek sezon yanına 1 transfer daha yapılmayacaksa şimdi alınmayıp sezon sonu beklenmeli demek istemiştim aslında :)

Çevrimdışı acan07

eğer devre arası gökhan inler transferi yapabilirsek eğer , stoper transferine gerek yok sene sonuna kadar . çünkü veli- atiba 70. dk dan sonra defansın arasına giriyo çok yoruldukları için bu seferde çok baskı yiyoruz  ve kanser dakikaları başlıyor.   gökhan inler  gelirse bu 3 lüden biri  klübede oturacak ve bu dk larda oyuna girerse takımı toparlayacak . bu şekildede defans sırıtmayacak .
necip  mücadele ediyo iyi tmm eyw ta kalite eksikliği var , oğuzhanda da kalite var  fizik güç yok .
gökhan inlerde hem kalite hemde fizik gücü var .

kalede liderimiz var(tolga) , ofansif liderimizde var (sosa) , golcü liderimizde var(ba)

g.inlerde ortasahadaki liderimiz olur.   bu transfer olursa eğer defans çokta sıkıntı olmaz sene sonuna kadar bence.

++  bi tane şut çeken oyuncumuz olsun artık yav   :eyes :eyes :eyes
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2014, 23:36:45 acan07 ]

Çevrimdışı ZEKI

Dany'den hiç bir farkı olmaz bence. Ben başta da dedim Pedro - Ersan bana % 70 güven veriyorsa Pedro - Mexes ikilisi de %75 güven verir.
pedro ersan deme ersan bana hic guven vermiyor..pedro sivok dersen anlarim.. ama mexes heleki eski mexes her ikisindne de cok daha iyi bir stoper

@ZEKI abi şunu söyledim yukarıda gelecek sezon Ş.Ligi seviyesinde bir stoper transferi daha yapılacaksa Mexes'in devre arası gelmesine ben sıcak bakıyorum.Fakat Mexes alınıp gelecek sezon yanına 1 transfer daha yapılmayacaksa şimdi alınmayıp sezon sonu beklenmeli demek istemiştim aslında :)
SL garanti olursa yeni stada daha iyi bir stoper alirlar, her sey bu sene SL  ve  sampiyonluga bagli.. ben acikcais cokda on yargili degilim Mexese

Çevrimdışı TØLGA

Ben Mcgregor'dan para kazandığımıza hala inanamıyorum. İnandıramazlar da. Mcgregor'dan nasıl para kazanmış olabiliriz ya hem de ingilizlerden mantığım almıyor :D
yaw aslında iyi kaleciymiş o öyle diyorlar o sene bizim takım defansı felaketti :D
bu takımda görsek birde belki farklı değerlendircez en iyi oynadığı maç akhisar maçıydı
onda'da 4 yemiştik 7  olurmuş o olmasa net neler çıkarmış  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Eğer Napoli İnler'i düşünmüyorsa İnler bizden daha iyi ücret verecek daha iyi bir takım bulamaz. Şu yaşı ile maç başı hariç net 2 milyon alabileceği kulüp yok. İstediğimiz seviyeye gelirse gelir gelmezse kendi kaybeder. Başkanın da dediği gibi Beşiktaş'ın parası bereketlidir.

Çevrimiçi Samet Ç

pedro ersan deme ersan bana hic guven vermiyor..pedro sivok dersen anlarim.. ama mexes heleki eski mexes her ikisindne de cok daha iyi bir stoper

Ben böyle düşünüyorum abi dany den ersandan çok az bir farkı var mexes in alınırsa hep beraber görürüz.

Çevrimdışı Tolga

SL garanti olursa yeni stada daha iyi bir stoper alirlar, her sey bu sene SL  ve  sampiyonluga bagli.. ben acikcais cokda on yargili degilim Mexese
Benimde beklentim bu aslında.Seneye 1 transfer daha olur diye düşünüyorum :ok:

Çevrimdışı TØLGA

sıkıntı şurda işte mexes eski mexesmi ben uzun zamandır izlemiyorum maçlarını milanın maçları çok zevksiz oluyor
performans durumu nasıl  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK