2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4553258 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Burda da mı konu dışı be @Tolga :evillol:
beşiktaşın yeri yurdu yok bizde göçebeyiz be anıl bir orda konu dışı bir burda  :evillol: :evillol:
buffonuda alçaz belki nerden biliyorsun alla alla  :kop: :kop: @anilt
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

beşiktaşın yeri yurdu yok bizde göçebeyiz be anıl bir orda konu dışı bir burda  :evillol: :evillol:
buffonuda alçaz belki nerden biliyorsun alla alla  :kop: :kop: @anilt
Haydaaaaa :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Haydaaaaa :evillol: :evillol:
valla transfer sezonu yaklaşıyor beşiktaş beni bile alabilir şaşırmam ortalık karışacak her sezonki gibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

O dönemde "Sinan Engin'in patlatamadığı külotlar burada" yazan esnaf olmuş mudur acaba  :kop:
:kop: :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 dk.2 dakika önce
00.25..Transfer konuşalım..
badem bıyık başladı gene  :by2: :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Kayıp Ronaldinho Ümraniyeden çıktı deyip konuyu gene Lanziniye getirir  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes te sorun yok elde var 1
İnler yıllık ücretinde indirim yapmak istemiyor ama başkan elinden geleni yapıyor
Bir de stoper gündemde süpriz bir stoper.  :lol: :D

Çevrimdışı TØLGA

Linnes te sorun yok elde var 1
İnler yıllık ücretinde indirim yapmak istemiyor ama başkan elinden geleni yapıyor
Bir de stoper gündemde süpriz bir stoper.  :lol: :D

valla bir yerde sorun var diye duydum ama bizim kaynaklara daha çok güveniyom yanıltmazlar inşallah
gökhan çok istiyormuş galiba  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

valla bir yerde sorun var diye duydum ama bizim kaynaklara daha çok güveniyom yanıltmazlar inşallah
gökhan çok istiyormuş galiba  :by2:
Gökhan'ın çok istemesi normal zaten  :)

Çevrimdışı TØLGA

Gökhan'ın çok istemesi normal zaten  :)
2 ye gelsin üstü olmaz  :biggrinking:
takım içi dengeler pert sonra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

2 ye gelsin üstü olmaz  :biggrinking:
takım içi dengeler pert sonra
Ne perti Ba 2.5 normal Sosa 1.600 normal Gökhan 2.2'ye kadar normal. Veli 1.400 normal Ersan 1.200 normal Atiba 1.200 normal Mustafa 1.400 normal

Çevrimdışı TØLGA

Ne perti Ba 2.5 normal Sosa 1.600 normal Gökhan 2.2'ye kadar normal. Veli 1.400 normal Ersan 1.200 normal Atiba 1.200 normal Mustafa 1.400 normal
yaww tamam işte Ba ile inleri kıyaslamayalım  gökhan ile cenkide çok buluyorum ben
gökhan bonservis durumuda var üstelik
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yine başlamış he  :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

yaww tamam işte Ba ile inleri kıyaslamayalım  gökhan ile cenkide çok buluyorum ben
gökhan bonservis durumuda var üstelik
Ba ile İnleri kıyaslamamak ayıp olur. İnler gelirse şu takımın en kariyerli üç oyuncusu olur. Kobra Sosa İnler biraz da Töre. Cenk zaten çok da onda ayrı bir durum var bonservis ödenmedi o yüzden Töre'nin maaşını neresi çok çözemedim. 1.400 alıyor adam 500 e mi oynasın Necip'in maç başılar hariç 900 bin aldığı yerde.

Çevrimdışı Tolga

Linnes,Gökhan ve bir de stoper transferi bekliyoruz  :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes,Gökhan ve bir de stoper transferi bekliyoruz  :icool:
Stoper o italya da oynayan yaşlı delikanlı ise almamak daha iyi olur bence boşa para harcamış oluruz

Çevrimdışı TØLGA

Ba ile İnleri kıyaslamamak ayıp olur. İnler gelirse şu takımın en kariyerli üç oyuncusu olur. Kobra Sosa İnler biraz da Töre. Cenk zaten çok da onda ayrı bir durum var bonservis ödenmedi o yüzden Töre'nin maaşını neresi çok çözemedim. 1.400 alıyor adam 500 e mi oynasın Necip'in maç başılar hariç 900 bin aldığı yerde.
benim kafa 2.2 ye gitti yaa pardon  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Uğur Boral'ı elden çıkarmalıyız. Maddi zarar. Yazık, günah.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Uğur Boral'ı elden çıkarmalıyız. Maddi zarar. Yazık, günah.
Sene sonu sözleşmesi bitiyor.

Çevrimdışı Tolga

Stoper o italya da oynayan yaşlı delikanlı ise almamak daha iyi olur bence boşa para harcamış oluruz
Mexes alınsa bile ben yazın daha iyi bir stoper alınacağını düşünüyorum hele hele Ş.Ligi'nde olursak 2 tane üst düzey transfer bekliyorum.(Stoper ve hücum oyuncusu) :)

Çevrimiçi Samet Ç

Mexes alınsa bile ben yazın daha iyi bir stoper alınacağını düşünüyorum hele hele Ş.Ligi'nde olursak 2 tane üst düzey transfer bekliyorum.(Stoper ve hücum oyuncusu) :)
Mexes alınırsa az çok da katkı verirse adım gibi eminim sene sonu yeni bir stoper transferi olmaz.

Çevrimdışı Tolga

Mexes alınırsa az çok da katkı verirse adım gibi eminim sene sonu yeni bir stoper transferi olmaz.
Eğer 1.sınıf ve Ş.Ligi klasında bir stoper transferi yapılmayacaksa zaten devre arası stoper alınmasın daha iyi.

Çevrimdışı Anıl

Kesinlikle :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer 1.sınıf ve Ş.Ligi klasında bir stoper transferi yapılmayacaksa zaten devre arası stoper alınmasın daha iyi.
Benim düşüncem bu hocam. Eğer Zouma'yı kiralarsak 1.5 yıllığına eyvallah ama Mexes alınırsa dediğim gibi sene sonu yeni bir stoper alınmaz. Bir de pof poflar bizim taraftar başkan Mexes'i getirdi diye yeme de yanında yat.