2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539094 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 00:27:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
eğer öyle birşey olursa çok büyük hata olur sağ bek ve ön libero devre arasında kesin halledilmeli forvette alınabiliyorsa alınması iyi olur o ayrı alınamazsa da yazın halledilir.

Ön libero konusunda sanırım veli veya atibadan biri düşerse Necip veya Sosa'yı kaydırırım idare ederim gözüyle bakıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Bu durumda Noboa out oldu :)

Yazın Sissoko ve Dede bekliyorum  :iblush:
İnşallah abi çok seviye atlatir bize ikisi :icool:

Çevrimdışı Abdullah

Ön libero konusunda sanırım veli veya atibadan biri düşerse Necip veya Sosa'yı kaydırırım idare ederim gözüyle bakıyor.
Sağ bek gelince ihtiyaç olduğunda Serdar da ön liberoya kaydirilabilir. Bu yatırım forvet işi daha iyi olabilir bizim için ama Chelsea ile birlikte alacaksak. Çünkü Chelsea gelecek vaad edecek diyorsa bu bayağı yetenekli bir oyuncu olur. Hızlı topu alıp götürebilecek yırtıcı bir forvet olursa da tadından yenmez.  :icool: Ba ile çift forvet akillara zarar :bandit: Bence Bony uygundur fazlasıyla gelecek vaad ediyor.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Şimdi düşündüm de bu Chelsea ile ortak gelecek vaad eden forvet işini Ba yi satip yapmasinlar  :bawling: kafamda deli sorular :alala:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu dönem transfer stratejisi bana çok saçma geliyor..

Bunları alıp başka transfer yok demek garip..

En naz 5 oyuncu alınır, daha bir soru sorunar çıkar takımda lig bitene kadar.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kemal

Chelsea ile ortak alınacaksa o adam onlara yatırım amaçlı biz de bildiğin Demba'nın 1 sınıf altı olur  :D

Aday söylemek gerekirse

ALEKSANDAR MITROVIC

KHOUMA BABACAR

KHOUMA BABACAR üstüne basa basa söylüyorum 1 yıldır KHOUMA BABACAR diye, @bjk_mabet ten rica ettim yazın iletirmisin yönetime diye, ilettim dedi, kendim 10 larca mesaj attım kulübe, şu adamı alın Beşiktaş Demba Ba yla birlikte isterse 5 gol yesin 6 tane atar. İstediğiniz zamanda Allah sakatlık vermezse aldıgınız paranın 2 katına vodafone arenada kendi vitrininizde parlatıp satarsınız.

2. alternatifte geçen sene Balıkesirsporda oynayan , Balkesi resmen super lige taşıyan(her maçını izledim) ve sezon başında haklı olarak  ülkesinden Balıkesirspor için geri dönmeyen Karikari ,  buda hem çok iş yapar hemde çok para kazandırır bize, tertemiz vuruşları var , skorer oyuncu;

buda transfermarktları ;

http://www.transfermarkt.com.tr/kwame-karikari/profil/spieler/187622

http://www.transfermarkt.com.tr/khouma-babacar/profil/spieler/124902

Burdan Başkana sesleniyorum, Khouma Babacarı al ya bu takım para kazansın , yada Babacar- Demba Ba satma 3 yılda 150 gol seyredelim.Demba BA gibi 1 kere alalım parasını amorti edip bize maç kazandırsın.

Yahudinin dediği gibi ucuz-kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim.

Çevrimdışı murat

Chelsea ile ortak alınacaksa o adam onlara yatırım amaçlı biz de bildiğin Demba'nın 1 sınıf altı olur  :D

Aday söylemek gerekirse

ALEKSANDAR MITROVIC

KHOUMA BABACAR

mitroviçi beğenmedim açıkçası.babacar gelsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 17:51:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu dönem transfer stratejisi bana çok saçma geliyor..

Bunları alıp başka transfer yok demek garip..

En naz 5 oyuncu alınır, daha bir soru sorunar çıkar takımda lig bitene kadar.

Garip olan bir durum yok ki :)

Son 10 yılda 5 adam lazım diye 5 tane yarım kıytırık çöp adam alıp sene sonu hepsini gönderip 5 tane daha almaya kalktık artık bu devir bitti.

Eksik olsun ama aldığımız tam olsun mantığı güdülüyor ki yıllardır bunu söylüyordum ben almayın abi almayın 3 sene bekleylim 3 sene sonunda 9 tane adam gibi adam olsun takımda diye.

Birileri sonunda bunu akıl etti acele etmek yerine sabırlı olup geleceği planlamak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla Çağrı keşke yapabilseler ama göreceksin yine olmayacak.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Anil

Valla Çağrı keşke yapabilseler ama göreceksin yine olmayacak.
Bu sefer yaparsalar bile istisnalar kaideyi bozmaz. Transferde planlamamiz müthiş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 22:33:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arkdaşın ismi geçiyor ön libero için izlemedim hiç ama istatistikler iyi duruyor

http://www.transfermarkt.com.tr/marcelo-brozovic/profil/spieler/156617
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Bu arkdaşın ismi geçiyor ön libero için izlemedim hiç ama istatistikler iyi duruyor

Kaynak nedir abi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 00:03:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İrfan

Ben Bursa'dan Şener'i Serdar Aziz'i ve Ozan'ı beğeniyorum baya. Sağ beke Şener'e siz ne dersiniz beyler ? Fiyat ne derler acaba ?
We are Electric..!

Çevrimdışı Tolga

yeni modric diyorlarmış ne kadar iyidir bilemem tabi
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

Ben Bursa'dan Şener'i Serdar Aziz'i ve Ozan'ı beğeniyorum baya. Sağ beke Şener'e siz ne dersiniz beyler ? Fiyat ne derler acaba ?
Tarık Çamdal fiyatı çekerler biz de o parayı vermeyiz :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Kasım 2014, 19:24:15
  • Beşiktaş / Bodrum

Şahsi fikrim üçü de boş adam. Çok büyütüldü Ozan bizde veliyi bile kesemez.

Böyle kazıkları yememek lazım artık Tarık Çamdal ibret olmalı herkese Önder ÖZEN Korudu bizi o kazıktan. Deniz efendiye kalsa İlhan ile buna 7 milyon verip alacaktı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ozan bence de çok büyütüldü.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

bence tek serdar işimizi görür tabi ucuza alamayız o ayrı

Çevrimdışı Kemal

Şeneri Beşiktaş yazın alacaktı , bu dakkadan sonra hele ki son FB maçından sonra bize o şeneeri 6-7m eurodan aşşağı kakalamazlar bizde o fiyata wonderkid buluruz yurtdışından.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 12:48:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Şeneri Beşiktaş yazın alacaktı , bu dakkadan sonra hele ki son FB maçından sonra bize o şeneeri 6-7m eurodan aşşağı kakalamazlar bizde o fiyata wonderkid buluruz yurtdışından.

Şeber Beşiktaş'a 3  değil 5 atardık bizim seviyemizde kulüp Beşiktaş dedikten sonra üstüne para verse giremez bu kulüpten içeri akılsız adama yer yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Beşiktaş sağ bek için Martin Linnes'te  karar kıldı diyor 3-4 yerde, hadi hayırlısı diyelim, devre arası Linnes'le şampiyonluk garanti olur.  :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 20:25:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş sağ bek için Martin Linnes'te  karar kıldı diyor 3-4 yerde, hadi hayırlısı diyelim, devre arası Linnes'le şampiyonluk garanti olur.  :super:

Stoper şart  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Kasım 2014, 20:26:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve umarım Moledo olmaz bu. Bu hatayı yapmasınlar.

Ne yapıp ne edip tam olgun çağında 26 yaşında 1,92'lik canavar Dede'yi getirmeleri gerek.

Dede + Linnes şampiyonluk getirir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

linnes-stoper-ön libero alınsa devre arası çok iyi olur.