2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4539217 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

dostum yanlış anlaşılma olmasın. biz daha linnesi alamıyoruz abateyi mi alacağız derken yönetim tarafını bir iğneleme sezinlediğim için yazdım yukarıda ki yazıyı. Durumumuz yok ki olayı değil bunu anlatmaya çalıştım aslında. abate sözleşmesi biten biri bonservis yokken demba ba 2.5 + bonuslar alıyorsa abateye de verirsin 2.250+bonus ve vergide yok dersen neden seni seçmesin  :alala: demba badan ,sosadan , atibadan , bilicten bahsedersin. bizim gibi sakatların 2 tane videosuyla birde sunumla bakmışsın yarın akşam boğazda balık yiyor  :D bundan sonra ki transferler artık boğazda değilde vodafone arenadan boğazın incisinden o boğazı izlediğinde menajerinden hemen sözleşmeyi isteyecektir diyede düşünmeden de edemiyorum.

mesela ben şuan aldığım paranın %40 fazlasını ve el üstünde tutalacağımı bildiğim bir yerden teklif gelse yaptığım iş için neden o firmaya geçmeyeyim. Evet para her şey değildir ama ÇOK ŞEYDİR.

dip not: kaderabek'in menajeri bu hafta istanbulda olacak deniliyor. sağlam kaynak bulmak lazım bunu öğrenebilecek. biz istiyoruz 1 sağ bek yönetim bir bakmışız almış 2 sağ bek 3. kulvar için ise serdar kurtuluş var  :lol: :alala:
umarım senin dediğin gibi olur sağ bek ihtiyacımız fazlasıyla var çünkü.linnes,abate,kaderabek hangisi olursa olsun da bir sağ bekimiz olsun benim için yeterlidir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

umarım senin dediğin gibi olur sağ bek ihtiyacımız fazlasıyla var çünkü.linnes,abate,kaderabek hangisi olursa olsun da bir sağ bekimiz olsun benim için yeterlidir :)

ben linnes bitti diyorum yanında 2 tane daha eşantiyon gelirse tadından yenmez onu diyorum  :tabe: :tabe:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

@Çağrı bir kaç isim yazayım var mıdır bilgin?

kaleci : fernando monetti , vanja milinkoviç (manu istedi yada aldı diye haberler var.)

defans: zeki fryers , darnel situ

orta saha: gatagov ,

forvet : jeremie porsan-clemente

bir kaç kişiden bu isimleri aldım da senin var mı bir bilgin izlemeye , izlettirmeye değecek hatta alınmaya değecek isimler midir?

Çevrimdışı Ragnar

İvo Pinto fena adam değilmiş yalnız.Tabi Linnes daha faydalı olabilir.
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı Kemal

ben linnes bitti diyorum yanında 2 tane daha eşantiyon gelirse tadından yenmez onu diyorum  :tabe: :tabe:

Bende diyorum ki, Linnes falan bitmedi, hiçbirini de alamayacaklar , baskı ve ihtiyaç aleni ortada olduğundan da bize Cicinho'yu kakalayacaklar. İnşallah benim değilde senin dediğin olur, hep birlikte seviniriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 17:05:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bende diyorum ki, Linnes falan bitmedi, hiçbirini de alamayacaklar , baskı ve ihtiyaç aleni ortada olduğundan da bize Cicinho'yu kakalayacaklar. İnşallah benim değilde senin dediğin olur, hep birlikte seviniriz.

Abi öyle olacak olsa zaten 33 lük yunanı alırdık o dönem kapandı gibi artık bulamıuyorsak almıyoruz ki olması gereken bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Kasım 2014, 17:07:22
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bir kaç isim yazayım var mıdır bilgin?

kaleci : fernando monetti , vanja milinkoviç (manu istedi yada aldı diye haberler var.)

defans: zeki fryers , darnel situ

orta saha: gatagov ,

forvet : jeremie porsan-clemente

bir kaç kişiden bu isimleri aldım da senin var mı bir bilgin izlemeye , izlettirmeye değecek hatta alınmaya değecek isimler midir?

Gatagov'u takip ediyordum bir ara düşüşe geçti ufaktan yokolur artık bence @Yakup

Monetti hakkında tek bildiğimde çok yakışıklı bir arkadaşımız olduğu  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Abi öyle olacak olsa zaten 33 lük yunanı alırdık o dönem kapandı gibi artık bulamıuyorsak almıyoruz ki olması gereken bu.

Ah Çağrıcım ah, iyi niyetli - güzel kartal yürekli kardeşim. İnşallah öyle olur.

Ben pozitif bakamıyorum maalesef. Eğer devre arası btb ve sağbek ( linnesvb.. gibi) 2 eksik gediğimize nokta transfer yaparlarsa bende artık pozitif bakacam söz.

Çevrimdışı Tolga

Ah Çağrıcım ah, iyi niyetli - güzel kartal yürekli kardeşim. İnşallah öyle olur.

Ben pozitif bakamıyorum maalesef. Eğer devre arası btb ve sağbek ( linnesvb.. gibi) 2 eksik gediğimize nokta transfer yaparlarsa bende artık pozitif bakacam söz.
maalesef bende öyle düşünüyorum umutlu bakmak istiyorum ama ekonomik sebepler başta olmak üzere birçok sebepten dolayı devre arası transfer beklemiyorum umarım biz yanılırız tabi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Sezon başından itibaren sağ bekte kendi mevkisi orta saha olan Necip Uysal ve eleştirilen Serdar Kurtuluş’un çare olamaması Beşiktaş’ı bu mevki için oyuncu arayışına itti. Bir çok yabancı futbolcunun ismi geçerken Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak ‘’Pinto, Linnes ve Pavel Kadarabek ile görüşülüyor. Şu anda tek bir isim ön plana çıkmış değil. Bu saydığımız isimlerden biri olabilir’’ dedi.

Kaynak: Sporx
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Sezon başından itibaren sağ bekte kendi mevkisi orta saha olan Necip Uysal ve eleştirilen Serdar Kurtuluş’un çare olamaması Beşiktaş’ı bu mevki için oyuncu arayışına itti. Bir çok yabancı futbolcunun ismi geçerken Beşiktaş basın sözcüsü Metin Albayrak ‘’Pinto, Linnes ve Pavel Kadarabek ile görüşülüyor. Şu anda tek bir isim ön plana çıkmış değil. Bu saydığımız isimlerden biri olabilir’’ dedi.

Kaynak: Sporx
linnes ya da kadarabek olursa çok iyi olur pinto yu pek izlemedim açıkçası onun için yorum yapamayacağım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Kasım 2014, 16:34:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes çok formda sezon geçirdi yalnız Kaderabek'in 2 yıldır inanılmaz devamlılığı var çok istikrarlı hangisi gelirse tamamız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Linnes çok formda sezon geçirdi yalnız Kaderabek'in 2 yıldır inanılmaz devamlılığı var çok istikrarlı hangisi gelirse tamamız.
Ben hangisi gelirse razıyım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:41:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Alalım derken de kazıklanmamak lazım yalnız.

Kaderabek ve Linnes'in ederi 3,5 milyondan fazla değil. Bu adamları Udinese alıyor olsa 2,5'a filan kapatır çok rahat biz alıcıyız diye bu fiyat çıkıyor ama bu izlenimi de başkanın ölümüne cimriyiz politikasıyla biz değiştireceğiz  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Kaderabek ve Linnes'in ederi 3,5 milyondan fazla değil. Bu adamları Udinese alıyor olsa 2,5'a filan kapatır çok rahat biz alıcıyız diye bu fiyat çıkıyor ama bu izlenimi de başkanın ölümüne cimriyiz politikasıyla biz değiştireceğiz  :biggrinking:

messi + ronaldo paketi yapsa başkan 25 den fazla teklif etmez @Çağrı  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Kasım 2014, 12:51:38
  • Beşiktaş / Bodrum
messi + ronaldo paketi yapsa başkan 25 den fazla teklif etmez @Çağrı  :lol: :lol: :lol:

Ben de buna güveniyorum zaten  :biggrinking:

Lanzini'yi vermeyince sanki yeni Messi bulduk demişti , Messi'yi vermediklerinde de altı üstü insan iki bacağı var der  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

haklısın normalde piyasa değeri bu fiyatlardır ama nedense fiyat sürekli artıyor

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan bu gece TRT1 de katıldığı programda devre arası yabancı sağbekin yanında yatırım amaçlı bir de forvet alınabileceğini çıtlattı. Anladığım kadariyla mavi renkli bir londra takımı ile ortak alınabilirmiş.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tolga

Başkan bu gece TRT1 de katıldığı programda devre arası yabancı sağbekin yanında yatırım amaçlı bir de forvet alınabileceğini çıtlattı. Anladığım kadariyla mavi renkli bir londra takımı ile ortak alınabilirmiş.
yatırım amaçlı forvet derken orasını anlayamadım da bir forvet transferi hiçte fena olmaz tabi öncelikle sağ bek ve ön libero olmalı :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Fark yaratacak bir stoper ve bir defansif orta saha yabancı olarak yaz transferinde alacağız dedi. Başka da almayacakmış.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 00:21:03
  • Beşiktaş / Bodrum
yatırım amaçlı forvet derken orasını anlayamadım da bir forvet transferi hiçte fena olmaz tabi öncelikle sağ bek ve ön libero olmalı :)

Chelsea ile ortak alınacaksa o adam onlara yatırım amaçlı biz de bildiğin Demba'nın 1 sınıf altı olur  :D

Aday söylemek gerekirse

ALEKSANDAR MITROVIC

KHOUMA BABACAR
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 00:21:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Fark yaratacak bir stoper ve bir defansif orta saha yabancı olarak yaz transferinde alacağız dedi. Başka da almayacakmış.

Anlamadım stoper ve ortasaha yazın olacak

sağ bek ve forvet devre arası mı yani?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Aynen öyle abi  :)

Çevrimdışı Tolga

eğer öyle birşey olursa çok büyük hata olur sağ bek ve ön libero devre arasında kesin halledilmeli forvette alınabiliyorsa alınması iyi olur o ayrı alınamazsa da yazın halledilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Kasım 2014, 00:26:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle abi  :)

Bu durumda Noboa out oldu :)

Yazın Sissoko ve Dede bekliyorum  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli