Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2438123 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

fenere tutucu orta saha diye 25 milyona bissouma kitleyecekler galiba bizim gedson kasa topçu :D
(Benim oğlan yüzünden yabancı maçları çok takip edemiyorum. ) Yorumları okudum çok iyi yazıyorlardı. Lige uygun, orta sahayı uçuracak falan yazmışlar hep. Sen yazınca rahatladım :)

Mou kaldığı yerden söğüşlemeye devam ediyor o zaman. Ya aralık ocak gibi kaçar ya da kış transferinde son bir vurgun yapıp nisanda kaçar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

(Benim oğlan yüzünden yabancı maçları çok takip edemiyorum. ) Yorumları okudum çok iyi yazıyorlardı. Lige uygun, orta sahayı uçuracak falan yazmışlar hep. Sen yazınca rahatladım :)

Mou kaldığı yerden söğüşlemeye devam ediyor o zaman. Ya aralık ocak gibi kaçar ya da kış transferinde son bir vurgun yapıp nisanda kaçar.
allah ne mouyu nede ali koçu fenerin başından eksik etmesin