Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

balkan-kartal, cornelius ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2200624 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

Ben de bunu yazmaya gelmiştim, Antalya 2-1 yaptı maçta son dakikalar.
Maç bitti çok iyi oldu. Şuan 2 maç fazlası ile 4 puan fark var aramızda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Samsun yeniliyor, çok iyi oldu bu.
biz kazanacakmıyız 🤔 kalan maçlarda şu takım 3 galibiyet alsa bu başarı sayılır

Çevrimiçi Necmi

Maç bitti çok iyi oldu. Şuan 2 maç fazlası ile 4 puan fark var aramızda.
kasımpaşayı deplasmanda yenebilecekmiyiz haftaya samsun gs ile oynuyor oeki biz başağı yenebilecekmiyiz samsunun bay olduğu hafta biz içerde adana demirlw oynuyoruz o maçı alacağımıza dahi emin olamıyorum o yüzden hiç bu takım üstüne hesap falan yapılmaz

Çevrimiçi Samet Demir

kasımpaşayı deplasmanda yenebilecekmiyiz haftaya samsun gs ile oynuyor oeki biz başağı yenebilecekmiyiz samsunun bay olduğu hafta biz içerde adana demirlw oynuyoruz o maçı alacağımıza dahi emin olamıyorum o yüzden hiç bu takım üstüne hesap falan yapılmaz
Valla abi o maçları bir zahmet alsınlar. Hesabını biz değil yönetim ve oyuncular yapsın. Biz yeterince çile çektik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...